Sziasztok,
köszi a gratulációkat!
Csodálkozom, hogy birtok aludni hárman együtt! Nekünk párszor volt csak ilyen alkalom
amikor már tényleg fáradt voltam, vagy éppen korán kelt Kevin, akkor magunk mellé cipeltem,
de abból már alvás nekünk nem nagyon jutott, hiszen ez a gyerek ahogy alszik.... a feje a
térdünknél, a lába a hasamat rugdalta.
Nekem mellszivóba a hagyományos ötezer forintos Chicco volt/van, nekem bevált, bár eléggé
kézimunka az biztos. Lehet következőnél kipróbálnék egy elektromosat. A kórházas mellszivó
az nekem baromira bejött, olyan erősen rácuppant, eleinte kicsit fájt, aztán hozzáedződtem.
Csilla,
nagyon szurkolok neked fogyókurába! Bár ennyi csöppség mellett le a kalappal ha jut rá időd.
Én éppen szeptemberben határoztam el, hogy visszanyerjem versenysúlyom (55 kg lenne), most 64),
elkezdtem spinningre járni, nagyon élveztem, aztán újra terhes lettem, most meg nagyon hiányzik.
Nagyon szépek a csajaid!!!!
Angel,
vigyázz magadra, pihenj sokat!
Tünde,
köszi:) kb. 6-7 hetes a bébi mégcsak, nagyon kicsi volt az uh-n.
Kedden tényleg többen voltak, mint hétfőn, teljesen más arcok voltak.
Hétfőn nem birtam magam összeszedni, ez az egész napos hányinger borzasztó. Nem
is emlékszem Kevinnel ennyire erőteljes volt-e. Vagy talán akkor még dolgoztam,
nem igazán értem rá a hányingeremmel foglalkozni, nem tudom.
Ha a hütőt kinyitom, hánynom kell, már egy hete nem főztem, lassan kidob az uram
:)
Audis mikire nem megyünk az idén, úgy gondolom az én cégesem nem annyira tömeges mint
az audiba lenne, meg Kevin mint kedden kiderült ugyis sirni fog.
Az tök jó, hogy Zita nem ijedt meg tőle. És amúgy Zita hogy viszonyul, hogy a pocakodban
van a tesó? Érti szerinted? És cipelted Zitát? Nekem muszáj Kevinemet cipelnem, azért
annyira még nem tud menni hosszútávon.
Livi,
jobbulást Bálintodnak!
Üdv, Fabiné,
sztem ugyis te fogod eldönteni mennyit adsz a dokidnak, persze azért kell egy irány.
Én 40-et adtam dokinak szülésznőnek 15-öt. Dokinak kiderült sztem kevés volt, mert ál-
talában a szülés utáni kontrollon nem szokott pénzt kérni, de tőlem kért, ebből gondo-
lom, hogy kevés volt.
Bogi,
de aztán tudnál mesélni, a kis korkülönbséges gyerekek problémáiról/örömeiről!
Majdcsak lesz vhogy, anyám mindig ezt mondja, de ő is tudja, hogy neki is milyen
nehéz volt annak idején, csak próbál vigasztalni. Azért nagyon szurkolok, hogy
másodszorra kislányom legyen, mert azért harmadik gyereket nem szeretnék bevállalni.
Babancs,
tényleg horror árakat irtál, de elhiszem hogy ilyen is van. De én sem vagyok hajlandó
ennyit fizetni, főleg mióta van ez az orvos-választásos mizéria, jobban belegondolok
adtam a dokinak, közbe meg ő ugyanugy elkérte a fizetését. Azért undoritó
Persze biztonságot a saját doki, hiszen most is ugyanazt választottam, de olyan
jó lenne ha akkor nem vizsgálna meg tényleg senki más. Nekem rossz élményem van arról,
hogy amikor bementünk szülni, az éppen ügyeletest az álmából keltették fel, szinte
csukott szemmel vizsgált, a szája még össze volt ragadva a nyáltól... nem részletezem
mert begurulok.
Bocsi, hogy ilyen sokat irtam, igazából szófosó vagyok ha belejövök, és azt hiszem
Kevinem is ilyen lesz, mert annyit mondja a magáét egész nap.
Jó éjt,
Zsu.