Sziasztok!
Látom sokan dícsérik a Babysoft pelenkát. Ma veszek egy csomaggal.
Rólunk annyit, hogy tegnap voltunk koponya UH-on minden rendben van szerencsére.
Kata holnap lesz 3hónapos. Egy hónap zöld kaki, nem hízás után, 3hete sárga a kakink és magára pakolt 600g-ot. Szépen kigömbölyödött a pofija, meg hirtelen sok rucit kinőtt. Nem azért, de bodyból (a nagy pelenka miatt is), a 68-asokat kell kimosnom. De hosszra Kata meg 58cm. Kis golyó lassan.
Ja és megérzi a hátam ezt a hirtelen plusz 600g-ot.
A babáknak a csörgőt, plüss dolgot mosógépben mostátok ki? (Kata most már minden bekap, megrág). És a műanyag játékokat Neomagnolos oldat és leöblítve forró vízzel? Köszi
ÁKata!
Nézegettem a lányok fotóit. Hatalmasat nőttek, visszanéztem régi képeket, összehasonlítottam a mostaniakkal. Szépen kigömbölyödtek
Kata arcát Nivea Soft krémmel kenem 1 hete, azóta nagyon szép sima. Reggel és este kenem be. Levegőzáshez nem kenem.
Kismama: könyvtárban olvasom, mert mindig ugyanazt ismétlik, bár jővőre lehet, hogy előfizetek a babák magazinra, nem tudom. Azért érdekel, még ha olvastam is egyszer, mostanában is olvasgatom a régebbieket.
Gesztenye!
Szerintem is jól eszik Barni. Mi sem eszünk egyformán. Most már én is megnyugodtam és nem mérek. Mert idegbajos voltam amikor mértem. Nagyon befolyásolt engem. Ha sokat evett örültem mint állat, ha keveset, akkor meg alig vártam a köv. etetést. Tisztára bediliztem. Nekem ez a 2.hónapban volt (mondjuk volt alapja, mert nem hízott)
Beuka!
Éjszaka én h.u. bodyt adok Katára (vékonyat) +plüss rugi. (hálózsákot utálom, be kellene egy normálisat szerezni). Betakarom ploártakaróval és a gyerektakaróval. Eddig nem volt izzadt, vagy hideg a nyaka. A mellkasa kint van, nyakig nem takarom be, csak hónaljáig. Keze sem hideg.
Miért kell mennetek orr-fül-gégészetre? Nekünk nem kellett.
Dorka!
BCG oltás
puszi a babádnak!
SzKata!
A férjed mit szól a szemétdombhoz? Nem mondja, hogy kellene egy kicsit takarítani stb.? Nálunk igen, de Gyuri ha már nem bírja szokott porhívózni meg felmosni, meg szokott hétvégén főzni, meg néha mosogat magától is. Hol hurkásodsz? Nekem a csoki mellett is kezd a lábam vékonyabb lenni, de a pocim, gyomrom meg vmi hatalmas hájas.
Krisszi!
Nagyon keményen harmonikás vagyok én is.
Tűzmanó!
Nekem a szomszéd mondta látja milyen nagy még a hasam...No comment. Nem baj, lesz még nyár na majd akkor nézzen meg a szűk naciban, toppal.. (optimista vagyok mi??:D)
Amúgy szépek vagytok, a babus szép husis.
NO bimbóvédő
Lívi!
Nagyon szép Nándi. Szép formás babuci, jó hosszú, igaz?
Ari Gergővel.
Rolex!
Szép a kis hercegnő
Jó nagy, husis babuci látszik a képeken. Elbírod még?
Kórház: 6kor kerültem az osztályra és 9kor odaadták a gyereket ismerkedni. Nem bírtam még oldalra sem fordulni, tisztára kész voltam. Szoptatás szóba sem jöhetett. 1-2xmegemeltem a fejem, tudod nem is szabadott, nem tudom ez is közrejátszott abban, hogy 3nappal később olyan fejgörcsöm volt, hogy sírtam és feküdtem amennyit lehet. Pedig aznap akartam a baba-mama részlegbe átmenni.
Végülis utólag nem bánom, végülis anyatejet kap azóta is, hát kicsit később került cicre, de ezen nem siránkozom.
Ja és ma veszek HOT magazint.
Na dugulok, mert egy oldalt elfoglalok. Majd folytatom.
Edit