Sziasztok!
Tudok egy nagyon jó progit, igaz angol nyelvű. Tavaly én ezzel készítettem képeslapot, naptárt. A képeslapot simán fényképként előhívattam és borítékban szétküldtem a rokonságnak.
Innen le lehet tölteni a 30 napos próbaverziót:
http://www.ulead.com/pe/trial.htm
Allergiás kiütésre nem tud valaki valami tuti szert? Beninek már kb. másfél hete vastagon kiütéses a bal hónaalatt, meg a testén is van elszórtan, adom neki a fenistil-calcium-claritin triot de nem múlik, még csak nem is halványodik. Félek, hogy valami ételallergia lesz
Dodus
Nagyon ügyes Lóri. Olyan hihetetlen, hogy mindjárt két éves. Molli meg állandóan énekel
Neva
Megadtam Krisztának a számodat, hogy meg tudjátok beszélni az Ikeás dolgot.
Gyöngyöske
Szegény kis prücsök
Mostmár jól van?
Lusti
Hogy vagy? Mikorra derül ki, hogy van-e pocaklakó?
Emese
Van egy másik oltás is, ami olyan, mint ez a drága, csak ez kb.1400.-, Pneumovax23 a neve. Állítólag nincs nagy különbség a két oltás között (hatóanyag, hatásfok) az árán kívül, csak ez nincs agyonreklámozva, ez nem biznisz a gyógyszercégnek, nagykereskedésnek. Egy hátránya van a másikkal szemben, hog csak 2 éves kortól lehet adni, a másikat meg újszülöttkortól, de ez titeket már nem érint. Gyógyszeriparban dolgozó ismerősöm ezt adatta be a gyerkőcének. Szerintem kérdezz rá a gyerekorvosotoknál. Én is hezitáltam rajta (ezért a sok infó
), de szerencsére nem betegesek a gyerkőcök, így egyenlőre nem adatom be.
Betti
Hogy van Matyi? Ovi?
Marika
Sok-sok gyógyenergia: ++++++++++++++++++++++++++++++++
Babakocsi: én maradtam a Graconál
, egy Graco Mosaicot vettem Mollinak. Szeretem nagyon, még nyaraláskor is befért a kocsiba. Egykézzel egy kicsit nehéz tolni (mint minden esernyőkocsit), de bele lehet jönni
Kriszta meg egy másik barátnőm is ilyet vett és ők is meg vannak vele elégedve (ugye?
) Ha van kérdésed vele kapcsolatban kérdezz nyugodtan
Nagyon ügyes Bence, mostmár akkor nehezebb lesz az életed
Davallia
Nagyon ügyes volt Panda, le a kalappal
Te hogy bírtad?
Eszter
Melyik bölcsibe jártok?
Puszi,[/img]