Új privát üzeneted érkezett!

Csengo!
Normál napon az evések: 5.50, 9.20: 100g, 12.10: 80g, 15.20: 100g, 18.05: 80g, 21.20: 100g.
A vészes nap evései: 6.10, 21.20: 110g, 12.10: 100g, 14.50: 50g, 17.50: 30g, 20.30: 100g.
Tehát általában 6-szor eszik egy nap és általában hasonló időközönként igényli a tejcsit, de vasárnap a délutáni szokásos 80 körüli adag helyett 50 és 30 g-okat evett. Egyébként mérem a törpit (kivéve hajnalban), mert még nem mindig tudom megkülönböztetni, hogy azért sír mert éhes vagy azért mert már elég neki. Most már azért alakul a jelbeszédünk, de még van mit fejleszteni :lol: .
3000 kg-mal született, 700-at hízott az első hónapban, 500-at a másodikban és most cirka 4350 g.

Ákata!
Nálunk az 1-es aventből nagy csöppekben jött a tej és fuldoklott tőle Barni (nem is nyelte le). Gratula a végbélmasszázshoz. Végre valami, ami meghozta a várva várt eredményt :lol: .

Krisszi!
Én is gyűjtöm ezeket az apróságokat, de újságot csak visszamenőleg tudtunk beszerezni, mert aznap valahogy kiment a fejünkből :roll: .

Angel!
Köszi a támogatást. Azért megnyugtató, hogy mással is előfordult már ilyen hullámvölgy.

Melódia!
Őszinte részvétem :cry: .

Linda!
Ügyesek vagytok, hogy tápszer nélkül is átaludta az éjszakát és csak hajnalban keltett. Most már megpróbálok én is nem aggódni (bocs a hülye fogalmazásért) és rágódni azon, hogy mi lesz, ha nem eszik eleget. Remélhetőleg majd legközelebb bepótolja a lemaradást :lol: .

Sz_Kata!
Jelenleg úgy néz ki, hogy én is megyek a talira és attól függően, hogy Barni mikor eszik 11.00 és 12.00 között várható az érkezésünk. A szopis tanácsadónak nem kell valamennyit összedobni?

A Gripe Water senki sem érdekel? Nem használja senki közületek?

Gesztenye

Kép
gesztenye78

Edi, Kata,
édesek!!! Kata tündéri, óriásit nőtt, Petike pedig egy kreol bőrű herceg...
Én még nem próbáltam a nagykádat, de itt az ideje... Csak kettővel valahogy macerásnak tartom, de annyira szeretném! A kiskádból rendre kifröcskölik már a vizet, és sekély is nekik...

Gesztenye,
Avent :shock: Furcsa, mert nekem meg annyira jók a tapasztalataim...

mennem kell, Liza hiányol (elég hangosan...)

Puszi

ákata2

Gesztenye,
ne aggódj, ahogy Te sem, úgy a baba sem eszik minden nap ugyanúgy, ugyanannyit. Nálunk ma Lilike finnyázik, igaz, reggel volt egy 170-je, de azóta alábbadta. Én is mérek, Liza miatt kell, aki kizárólag 10 percet hajlandó szopni, és a "mellméretemtől" függ, hogy mennyit eszik épp. Eszerint pótolom (kivéve reggel, mert akkor nincs étvágya, csak hajnalban - rémes egy kölök :wink:). Ja, meg akkor eszik 10 percnél tovább, ha bealszik a cicin, de akkor meg alig nyammog ki belőlem valamit... Én már túl vagyok a frászt kapáson emiatt, hízik annyit, amennyit. Fő, hogy eleven, mozgékony, vidám.

ákata2

Szaisztok!

Ákata, szuper a Babysoft! beleszerelmesedtem....22 dekás csomagból SEEMI nem folyt ki! eddig nem látok gombára utaló jeleket, sztem használjuk nyugodtan, árban is tök jó. (végre)
mosás:, na mi se persilezünk ám....dosia, bonux, vagy vmi hasonló árú, ha akciós éppen...én babaruhákhoz is ezt használom, teljesen jó. Bár most vettem dm-es hypoallergén mosószert, kipróbálom, hátha az is uolyan jó.
Voltunk kopony uh, azon minden ok. nekünk pici a haemangióma, kb. 5 forintos nagyságú az oldalán. reméelm, elmúlik beavatkozás nélkül...
csoki...ezt inkább ne is említsük... :oops: :oops: ma olyan szépen lecsúszott egy kekszes-narancsos tibi, mint a szél...és állati jól esett..úgy döntöttem, nem és nem lesz lelkifurdalásom miatta! :D

Szkata, sajnos én nem tudok menni a talira, nekem hétköznap egyáltalán nem jó, és innen elég messze is van, pláne, hogy nincs kocsi (mármint az van, csak nekem nincs jogsim...)
ÉREZZÉTEK JÓL MAGATOKAT!
éS EGYÉL BÁTRAN CSOKIT, HA JÓL ESIK!!! a megvonási tünet rossz hatással lehet a tejtermelésre, és ugye nem akarunk rosszat a babának! :wink: :wink: úgyhogy felhatalmazlak KORLÁTLAN mennyiségű csoki elfogyasztására, preventív célzattal! :wink:
Jók a fürdős fotók!!

megyek, fürdetés köv.

Puszi, angel
Vendég

Jó estét!

SZ_Kata! Nagyon köszönöm a matricás tippet, annyira jó, teljesen felvillanyozódtam tőle :) nagyon ügyi vagy, hogy megszervezed a talit!
Nagyon jók a képek :) valóban erotikusak :) igen jóképű hapsijaid vannak :wink: :wink:

Á_Kata! Nekem eszembe sem jutott, hoyg a matracot forgatni kellne :? jó lehetett 7 órát aludni :) úgy néz ki bírjuk a 21 fokot :)

Krisszi! Én is raktam el relikviákat (kivéve újságot, csak az anyakönyvi cuccost vágtam ki, amiben közölték, hogy megszületett, de most kezdek aggódni a köldökcsonk miatt :? :?

Mamy! tegnap telihold volt? Lehet, hogy ma is az van, mert nálunk ma is hiszti van :?

Angel! A hálózsák alá rugit is adsz? Én csak bodyt. + betakaró takaróval és pléddel. Eddig még nem fázott.

Nózi! dudálás :evil: tényleg volt a kórházban kapott csomagban matrica :oops: de azt hiszem csináltatok egy saját képeset, amit Kata mutatott. A képen Boti pólyában van, valójában, igen egy tkaró, amit össze lehet tépőzárazni, és van benne egy kivehető merev rész a hátának. igen lég nyugodt baba.bár ma már 1,5 órája hisztizik. néha-néha felsír, de nem hajlandó aludni :( Tegyél még föl ZSoltiról képet!

Melódia! Öszinte részvétem! :(
nagyon jók a képek! Haláli, ahogy a cicin bealudt :)

Linda! nálunk is van felkúszás, hason, és háton is :) az ágy végében lévő szivacson (ma vettem észre) van egy csomó haj :? :?

Hettie! Egerek :evil: ajánlom a ragsztós egérfogót egy kis rágcsálnivalóval! halálbiztos :)

Edit! Annyira cuki KAta, főle, amikor a kislány haját eszi :)

MEgyek, mert Boti ma valahoyg nem akar elaludni :? :? megpróbálom cicivel bekábítani.
Holnap megyünk orr-fül-gégészetre, mert amikor megszületett nem végeztek el nála, egy vizsgálatot, mert nem volt jó a gép.

Jó éjt! Bea

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Most még nem tudtam visszaolvasni, csak gyorsan leírom mai horrot.

Ma el kellett vigyem Bendust a János gyereksebésztére, s végül FELVÁGTÁk szegénykémnek a BCG oltás helyét.
Háát én majdnem elájultam, annyira "fájt" nekem a gyerek fájdalma. (Borzalmas mennyiségű cuccot nyomtak ki szegénynek, úgyhogy sajnos tényleg szükséges volt a vágás.)
és szegénykém a műtőasztalon még rámmosolygott, amire a doki közölte, hogy már nem fog sokáig. Jó kis humora volt. De szerencsére nem sírt sokáig, mert tetszett neki a nagy műtőslámpa!!!
Mivel előtte még a Budaiban is voltunk csípőszűrésen, amit végigüvöltött, szegény babuska annyira elfáradt, hogy most 5 óta alszik. Nem tudom mi lesz éjszaka?!

Tegnap sem kaptuk meg a két hós oltást, miután kb. 1 órán át vártunk a tök beteg gyerekkel teli rendelőben... A vége volt a legszebb, amikor egy nagyon rosszul ápolt (konkrétan büdös) hölgy kisebbik gyermeke beleprüszkölt a pelenkázótáskánkba.

Miért van az az érzésem, hogy esetleg az egészséges gyerek az orvosi rendelőben tett látogatás alkalmával esetleg betegebb lesz???

Jaj, már nem akarok dokihoz járni - pedig még minimum egy kötözés és ugye a kéthós oltás vár ránk...

Tali: vettem az adást és jó nekünk a 18-a 11 óra. kaját piát viszünk...

Sz_kata:
Babamasszázs:
Azért most vasárnap nem kicsit dagadt a májam, amikor a hasfájósan fél órája síró Bendegúzt úgy megmasszíroztam a könyvből eltanult szélgörcs technikával, hogy "látványosan" jöttek a pukik és a gyerek teljesen megvígasztalódott. Anyósom szemében végre most először felcsillant az elismerés - tudni kell, hogy eddig mi felelőtlenek voltunk, mert nem itattuk a gyerekkel literszám az édeskömény teát!!!

Még visszaolvasok és igérem jövök!!!

Üdv,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Dorka,
sebészet :( :( De ha egyszer muszáj, akkor muszáj... Hidd el, benned mélyebb nyomot hagy a dolog, mint Bendusban... Gyógypuszik mennek a kis hősnek! Egyébként nem úgy volt, hogy kifakadt, és nem kell vinni?
Oltásra sorbanülés: felháborító! Nálunk Érden egy koszlott kis rendelő van (illetve van több is, de mi ide tartozunk), mégsem kell a beteg gyerekek közé menni oltásra, hanem egy külön teremből nyíló külön rendelőbe (tanácsadó), ahová csak az oltásos gyerekek mennek hétfő délután. A doki pedig átjön a rendelőjéből. Egyszerre három-négy baba is bent van, és két védőnő segít, úgyhogy nem kell sokat várni (nekünk eddig konkrétan öt percet se kellett...) Egyébként miért nem kapta meg az oltását?

Lányok,
ti kenitek valamivel a baba arcát levegőztetéskor? Azt olvastam, kéne, de én eddig nem tettem...

Még egy: lehet, hogy vkinek a lelkébe gázolok, de ti elégedettek vagytok a Kismamával? Megveszem, mert izgatnak a főcímek a borítón, aztán nesze semmi, fogd meg jól. Magam is médiamunkás voltam évekig, ezért aztán ínyenc mivoltomat valahogy nem elégítik ki ezek az irományok. Tőletek valahogy több infót kapok, és nincs hozzá kétoldal körítés. Még ragoznám, de férjem csípőre tett kézzel áll mögöttem, kuncog és sürget egyszerre (bár ez elég hülyén hangzik). Meccseket rak fel a honlapjára a drága. (Illetve rakna, ha én nem ülnék a helyén - ez a kiigazítás tőle származik.) Na megyek.

Puszi - Kata

ákata2

Á_kata:
Kifakadt, majd bezárult, majd megint kifakadt,de doki néni pénteken és hétfőn is nézte, s mivel nem találta szépnek, kérte vigyem el a sebészetre is. Ja, és oltást ezért a BCG seb miatt nem kapott - legyen túl rajta teljesen, ne terheljük az immunrendszerét még jobban.

Oltásra várás: én se értem, hogy hétfőn hogy kerül oda köhögő gyerek az oltásos babák közé??? Amúgy külön helység sajnos nincs, s mivel én kimenetkültem a köhögő kisfiú miatt a szabad levegőre, vki meg beeéőzött. Így aztán várhattunk még jó sokat.

na, alszom.

uszi

boróka1973

Sziasztok lányok!!

6 óra óta írkáltam nektek, hát nem elveszett az egész!! :cry: :twisted: Hogy a jó anyukáját neki!! :evil: gondoltam írok gyorsan, mert piszike éjszaka hiperaktív volt, nem balhézott, csak farkasétvágya volt, óránként szopott :roll: Az utolsó szopi után már nem feküdtem vissza, mert úgyis mindjárt indulunk a suliba, addig is írok neketek pár sort, hát elszállt... :cry:

Köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntőt, és a részvétnyílvánítást!! Nagyon kedvesek vagytok!! sajnos már régóta beteg volt a papám, és sejtettük, hogy be fog következni... piszike volt a 12. dédunokája, sajna már nem láthatta, mert messze lakott, és még nem válalkoztunk az utazásra!! :cry: Egy nagymamám még él, remélem ő még sokáig örülhet a déduncsinak!!

Köszönöm a képek dícséretét is!! :lol:
A cicibealvós a kedvencem!! :lol:
tegnap voltam fodrásznál, vagyis voltunk, ott is hajmosás, és vágás közt szopi volt :lol: Olyan jó volt már picit meújúlni, mert hosszú lobonc volt már, pistike előszeretettel húzgálta!! :wink:
Vállig érő lett, és szőke, vörös melír van benne, apa is megdícsérte, olyan jól esett a kis lelkivilágomnak!! :P

Dorka!! Elhiszem, hogy kiakadtál, az orvosi rendelőn, nálunk egy üvegfal választja el a beteg, és egészséges gyerekeket!!

Csokimánia: Nekem a marcipános milka a kedvencem, tegnap is benyomattam egy táblával!! :lol:

Beuka!!
Tegnap front is lehetett, mert ahogy írtam, nálunk is nemalszokszopok szindróma volt!!! :lol:
A matrica nekünk a felicitas csomagban volt, kettő is, raktunk előreis, meg hátra is, de a múltkor így is majdnem letolt egy állat az útról minket!! :twisted:

Ákata!!

a Fatime név arab származású, a Fatima névváltozata, gyerekkorom óta tetszett, azért kapta a lányom!! Ha lesz még lánykám, ő Kíra lesz!! :lol:

Tina!!

jobbulást a lányodnak, én lekopogom, ,már kb 2 hete nem vagyunk betegek, ez egy csoda!! :roll:
Megkérdezhetem, hogy mennyibe került az a játszóállvány, ami a képen van?? Mert láttunk tegnap olyat az auchan-ban, de az áráz nem találtam, és nagyon tetszik!! :lol:

Remélem ma reggelre mindenkihez megjött a télapó, és hozott puttonyában minden jót!!

Mentem, mert dolog van!! Puszi!!

Melódia

Kép
Kép
melódia78

Jav: PISTIKE :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melódia78

Szép jó reggelt!

Kép

Dorka! Jaj szegény Bendus :( De akkor ezek szernt nagyon ügyes volt, ha a csípőszűrés után, egy ilyen durva dolgot is kibírt, aztán szépen megnyugodott :) Váró a sok beteg gyerekkel :evil: :evil:
Gondolom a büdöske anyukája nem szólt rá a gyerekre a tüsszentés után :?

Á_Kata! A krémet még nem hallottam, de most kiváncivá tettél!

Melódia! Képet nem is raksz fel az új séróról? 12 dédunoka!! :shock: :shock: nem semmi!!!

végül negyd 11-kor Boti beájult az ágyba, azóta szépen elvan (2-kor, és 6-kor evett), alszik.
fél 10-kor indulunk a dokihoz, egy óra autókzás.
na most én is elkezdtem parázni, hoyg mivel rendes orr-fül-gégészeti renelőbe megyünk, lehet, hogy összeszedünk valami sz@rt :( :(

már többen írtátok ezt a "bélgázos" masszást, honnan lehet megtanulni, és mikortól érdemes kezdeni?

Bea

Kép
Kép
beuka

Boldog Mikulást minden babanetes babának és mamának..

Kép

Boldog Mikulást minden babanetes babának és mamának..

Melodia:
4990 volt a játék.. Szépek a gyerekeid..Lányod is imádja Pistikét babusgani??

Szaladok mert mind a 2 lurkom felébredt.. :shock:
Vendég

Sziasztok!

Dorka, nagyon sajnálom a BCG-mizériát! Ha megnyugtat, Téged jobban megvisel, mint Bendust. Küldtem mailt, meg írtam is korábban, hogy suli-para van, be kell mennem csüt-ön és pénteken az egyetemre. 20-a után jó lenne Nektek?

ÁKata - ari vagy, hogy vígasztalsz, de Te ikreket szültél és én csak egy darab gyermeket. :lol:
Hallottátok, hogy - állítólag - fiúbaba várásakor átlagosan 10%-kal több kalóriát éget a szervezet??? Vajon miért? a többletenergiából lesz a kuki meg a későbbi hatalmas ego??? :lol:
Kisnyanya - nincsen új a nap alatt... nehéz ugyanarról a témáról mindig valami naprakész, érdekes újdonságot írni. Nekem megvan az összes 2002-től mostanáig, nos, ismétlődnek a témák, néha van egy-egy hasznos cikk. A következő gyereknél sztem nem fogom megvenni. (bár a címlap - ahogy írtad is - mindig felkelti az érdeklődésem, aztán átlapozom és semmi.) persze egy éve faltam az infót, minden új volt - mer ugye az újszülöttnek minden vicc új :lol: most meg inkább én írnám :lol:

SzKata - tök jók a fürdős képek, nagyon helyes pasijaid vannak, Petike oltári aranyos a kreol bőrével. Ja és szép a kádatok is!!!

Mutattam apának, hogy fürödjön ő is Ricsivel, kategorikus "nem" volt a válasz. :shock: néha olyan f..szkalap. meg se meri fürdetni, pelenkázásról nem is beszélek. néha a sz@r, sérvgyanús derekam majd szétmegy, annyira fáj a hétkilós gyerek emelgetésétől.
nem baj, majd fürdök vele én a nagykádban... Teszel valami extra higiéniás óvintézkedést ilyenkor? pld dupla kádsúrolás vagy ilyesmi? :) egyszer láttam a spektrumon, hogy a fürdőkád tele van mindenféle baktáriummal, ürülékkel, stb. :? Emiatt kicsit aggódom...

Mindig akartam kérdezni, megoldódott a sok sírás problémátok?? Nyugodtabb lett Petike? Gondolom, igen, hisz nem írtál erről...

Tali - 18-án érdekel minket is! Köszi a szervezést, szupercsaj vagy!
A hízás miatt pedig ne aggódj, mert szerintem biztosan nem így van és akinek nem tetszünk, az vegyen nekünk személyi edzőt és dietetikust meg takarítónénit meg főzőnénit. így csak a babóval és magunkkal tudunk majd foglalkozni. :lol:

Jadey, annyira, de annyira szeretném végre seggrészegre inni magam :lol: meg elpöfékelnék egy fél szál cigit is, csak úgy, a feeling miatt. :oops:

na, én balra el, mindenkinek szép napot!
Krisz

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

krisszi

SZIASZTOK LÁNYOK!!!

CSAK EGY GYORS BEKUKK, RÖNCIKÉMNEK VÉGRE BEINDULT ÉS MÁR KÉT UJJBIRA TÁGULT!!! ÜGY N KI,MIRÁCSÁT GÓLYA HELYETT A MIKULÁS HOZZA :lol:

LEGALÁB ÚGY IZGULOK, MINTHA ÉN SZÜLNÉK... :roll:
MAJD TUDÓSíTOK, HOGY MI A HELYZET!!

PUSZIKA

KépKép
Kép
jadey

JÓ MIKULÁSOZÁST ÉS SOK-SOK CSOKIT MINDENKINEK!! A BABÁKNAK MEG SOK-SOK TEJET (CSOKISAT :wink: )

KépKép
Kép
jadey

Hello Mindenkinek,

Röncinek nagy drukkokat küld a Mikulás!!! Remélem sietnek a rénszarvasok és gyorsan megérkezik a kisbaba!

Sikerült nagyjából visszaolvasnom :)

Beuka, te tényleg tinilánynak nézel ki a képeken!

Juborka, a 90 naposhoz tök jó receptek vannak a midmegettén, de asszem ezt valaki más is írta már, én is el fogom kezdeni! Minden nap megkérdezi valaki, hogy kismama vagyok-e és eddig még elment, hogy nem csak most szültem, de általában megkérdezik, hogy mikor és vér ciki azt mondani, hogy három hónapja :)
Botrány, hogy állandóan sírok, de a héten eddig egyszer vettem tornáztam és tegnap este megcsócsáltam az Andris mikuláscsomagját!

Angel, hány csomag négercsókot hozott a Mikulás?

Rejo, kár, hogy nem fényképezted le az urad a fotelokkal! Ki voltam készülve, amikor a múltkor lomtalanítás volt itt a kilenckerben, olyan asszonyok ültek a halmok mellett, hogy összes szociofotós indíttatásom ki akart törni, de mire visszamehettem volna, besötétedett...

Tűzmanó, örülök, hogy ilyen jó élmény volt a szülés! Tarnó papa még mindig tündér ezek szerint! Jó volt olvasni! (és mondogatni magamnak, hogy miért nem hallgattam a megérzésemre és váltottam dokit :) )

SzKata, szuper az új séró és köszi a szervezkedést, nagyon várom a talit én is, viszek gépet és állványt is. :)

Mamy, a szar melle van duma nem a nagydarab, agyoncigizett csecsemős kedveskedése volt? Ő mondta nekem, hogy b..sszam meg, mert elfeljtettem megmérni a gyereket szoptatás előtt..

Ákata, de jó, h. nektek is bevált a bébiúszás! Voltam skubizni Bcsabán a sogórnőmmel a múlt héten, mert havonta egyszer biztos ott vagyunk a hétvégén és akkor esetleg ott vinnénk Andrist. Nagyon tetszett, engem meggyőzött a sok vigyorgó manóarc és a két szülő plusz gyerek részvétel díj 800 forint!!! nagyon kemény a pesti árakhoz képest! Ezen kívül ott szombat este leeresztik a vizet és a friss, tiszta vízben kezdenek a babák vasárnap reggel. Ez is szimpi!

Dorka, pici Bendusnak nagy puszik!

Krisszi, elméletben nekem is benne van a bugivugi a lábamban, de hétfőn itt aludt anyukám és nagy pofával kinéztem a kilences mozikat, aztán mire indulásra került volna a sor, úgy bepunnyadtam, ahogy kell.. De azért fogunk mi még koktélozni! :)

Köldökcsonk ügy: azt hallottam, hogy Japánban nagy hagyománya van, én is eltettem, jól kiszárítottam, legalábbis úgy tűnik, hogy kiszáradt, aztán lehet, hogy elkezd majd büdösödni :) Szép kis ajándék lesz a 18.ra!

Csajok, valaki hord terpeszpelust? Azt mondták az UH-on, hogy van egy minimális eltérés és hogy éjszakára nem kell, de azért adjak rá.. azt sem tudom, hogy hol lehet kapni... na ma utánajárok, bár jobb lenne, ha a torna segítene.

Még egy kérdés, aztán eldugulok.....Használja valaki a Jónás módszert fogamzásgátlásra és babanem tervezgetésre? Mi kislányt szeretnénk másodikra, kis korkülönbséggel, ha lehet és kiváncsi vagyok, hogy van-e valakinek Jónás tapasztalata. Nekünk egy rokonunk erre esküszik, négy gyerek után!

MInden baba imádnivaló a képeken, annyira jó nézegetni Őket!!! Alig várom, hogy élőben is csekkolhassam Őket!

Puszi,

Kép
siba

Gyógypuszikat átadtam bendusnak, köszönjük szépen!!!
(Én ma sorozatgyilkossal álmodtam, és bár bednegúz aludt reggelig, mint a bunda, nekem sajnos cicirobbanás miatt 5-kor fejnem kellett!!!

Drukkok mennek ezerrel Röncikének!!!!!!!!! Ő az utolsó a sorban és betelik a 2006 őszi babák topik, vagyis ha Mirácska megérkezik kijelenthetjük, hogy a 2006 ŐSZI BABÁK Megérkeztek erre a bolygóra!
Majd teszek is fel akkor egy ideillő képet...
De addig is drukkolunk mindketten Bendussal!!!

Á_kata:
Szex ababhagyás: sajnos azt kell modnjam, hogy mi el sem kezdjük... Amilyen jó volt régen, most nekem annyira semmi kedvem sincs az egészhez. Mindég inkább alszom. :oops: Nem tom mit lehetne tenni, hogy ez megváltozzon???!!!

Kisnyanya:
Annyira szvr egy újság. Komolyan mondom még a HOT magazin is érdekesebb számomra. De arra példa, hogy mindent alul lehet múlni, csak lapozzatok bele az Anyák Lapjába - na az aztán a mélyrepülés.
Én jelentem nem is veszem egyiket sem, az árán inkább veszek havi egy bodyt Bendusnak - és a Kisnyanyusz cikkei pedig elolvashatók a neten ingyen.

Siba:
Azt hiszem én Budakeszin fogok kiprópálni valami jó kis babaúsztató helyet, árat még nem tudok, de majd jelentek.

Czmelinda:
köszi a dícséretet kis pasikámra - neem Bendusnak még nincs csaj, viszont sebhelye már tutira lesz neki a vállán! Bejön Bendus lányodnak?

Bettus: Cipekedés - nagy halál lehet. Nálunk összesen 3 lépcsőfok van, azt se komálom nagyon.
Piros törcsis Benduskép - tényleg tisztára kis Mikulás pucéran :-)

Csokizaba:
tegnap nyomtam egy egész tábla Tibikét. Ő most az új haverom.

Krisszi:
Persze-persze tanulja csak, jó lesz később is, mi ráérünk.

puszi mindekinek,

Dorka

boróka1973

Sziasztok, Lányok,

Beuka,
matracot nem kell forgatni, de én szoktam. Néha a magunkét is. Tán hogy egyenletesen nyűvődjön, szellőzzön :wink:

Dorka,
ha így állt a helyzet a BCG-vel, duplán jó, hogy túl vagytok rajta. Kell kenegetni még valamivel? (Betadin :wink:)

Krisszi,
nagyon sok apuka nemigen tud mit kezdeni a csecsemővel. Ne izgulj, egy-két év és le se tudod vakarni őket egymásról! (Férjem exfelesége mesélte, hogy anno a férjem csak a fiait pelusozta, a lányát valahogy nem. Most ilyemiről szó sincs. Igaz, ha kaki van a pelusban, bontás után szerényen átengedi nekem a terepet :D) Nálunk a babák körüli tevékenység ellátását a férjem ettől eltekintve szuperül végzi, de a nagy, vigasztalhatatlan hiszti elől menekül. (Mentségére szóljon: mi is ezt tennénk, ha tehetnénk, nem igaz?! :wink:) Slankság: tényt közöltem, nem vigasztaltalak!!!
Cigi: gondoltam már rá, hogy a sok édességgel, miegymással azt pótolom... Ezzel együtt nem szeretnék rágyújtani a szoptatás befejezése után sem, mert ismerem magam: visszaszoknék szinte azonnal...

Siba,
az a 800 forint több, mint baráti - mesébe illő... Pont a fele, mint amennyibe itt kerül... Azt viszont nem tudom, havonta lehet-e vinni őket - nálunk úgy van, hogy minden alkalommal nő a gyakorlatok száma, így nemigen lehet kihagyni. Illetve csak orvosi igazolással. De ha megoldható, mindenképp ott éljetek a lehetőséggel, ilyen olcsón Pesten nem találtok helyet szerintem. Esti bealvás: ismerős...

RÖNCINEK EZER DRUKK ÉS PUSZI!!!

Sok-sok csokit minden anyukának!!!

Liza hiányol, megyek. Ez a tündér Lilike olyan édesen eljátszadozik egyedül, ha bemegyek, ezerrel mosolyog rám...

Puszi - Kata

ákata2

Sziasztok!

Jézusom, mennyit írtatok!!! :shock: Mire a végére értem, elfelejtettem az elejét... :shock: :lol:
Ezért csak a teljesség igénye nélkül:

Siba!
Én úgy emlékszem, hogy egy vékonyabb nőci volt, akit ezt a "kedvességet" a fejemhez vágta, olyan 40-es, búrahajú, átlagosan ronda csaj. Olyan tizenkettőegytucat. Nem nagyon jegyeztem meg a fejét, de valahogy így rémlik... Azért az sem semmi, amit neked modtak... Mit képzelnek ezek magukról??? Felháborító!

Melódia!
Részvétem a nagypapád miatt... :cry:

Sz_Kata!
Én is jelentkeztem 18-ára, már korábban is írtam hogy jönnénk!
Remélem, megtaláljuk a helyet mert még életemben nem voltam arra. Mi is autóval megyünk. Tömegközlekedni nem mernék Gesztivel...

Beuka!
Igen, tegnap tetőzött a telihold, és nálunk már szombaton kezdődött a nemakarokaludni-nyüszi... Szombat-vasárnap-hétfő-kedd este úgy telt, hogy a jóéjtcici után szem kipattan, és Gesztikém olyan éber, mint kora reggel. Pedig cici előtt ásítozott, dörzsölte a szemét, és láthatóan pilledt volt. Kábé két órán át tartott elaltatni, ilyenkor csak úgy sikerül hogy kap repetát. De aztán szerencsére elaludt, és minden reggel kábé 8-ig húzza a lóbőrt. Érdekes módon, mióta kiköltöztünk a szobájából, sosem ébred meg hajnalban sem, általában este 10-11-től reggel 8-ig alszik...

Na visszaolvasok mégegyszer... :wink: aztán még jövök, mert tuti hogy valamit kihagytam, még akartam ám írni!!!

Kép
mamy

Ja, gyorsan még visszaolvasás előtt:
MI AZ A HAEMANGIÓMA???

Kép
mamy

Még valami: nekem nem kell Miki ahhoz, hogy hülyére zabáljam magam csokiból és kekszből... :oops: :? :shock:
De azért hozott mogyorót, és mandarint is. :wink:

Röncinek drukk-özön!!!!

Kép
mamy

Sziasztok,
hú, de mérges vagyok, az egész irományom elszállt. Párom notebookjának monitorja egyszerre világoszöld színre váltott és se kép se hang. hajaj. csak meg nem tudja.

Röncinek hatalmas drukkkkkkkkk! mindjárt anyuka lesz!!! :lol:

Mindenkinek csokiban gazdag Mikit kívánok! :wink: :wink:

Most elküldöm ezt, nehogy megint elszálljon minden....
Krisz

krisszi

Noch einmal, nekirugaszkodok...

elfelejtettem, mit akartam. hmm. IQ-felező aktiválva.

JA, igen, SIBA, tök jó, hogy ismét köztünk vagy!!! Jövő nyáron, még a következő baba előtt egy kismama-parti, babák nélkül, hatalmas koktélokkal? :wink:
és még én szidom szegény Britneyt. :oops:
A súlyod miatt ne aggódj!!! Szemétségnek tartom ezt a mai tipikus felszínes genyó elvárást, hogy kipottyantjuk a bébit, aztán hipp-hopp, másnapra már úgy nézzünk ki, mint HEidi Klum, különben még a tesco pénztáros is beszól.
(Velem is ez történt, egy hete szültem, állok a pénztárnál a minike - 56-os - bodyval, erre beszól, hogy látja, már útban van a következő. b@ssza meg, jól felidegesített.) Ma meg itthon megkaptam a dícsőséges "harmonika" jelzőt. meg tudnám ölni, aki mondta. De Te ne hagyd magad! :wink:
Ha a férfiak szülnének, már rég keresztülverték volna a szülés utáni ingyenes zsírleszívás- törvényjavaslatot.

bakker, törvényjavaslat... mennem kéne tanulni...

még a babaúszásról:
ÁKata, nálunk a Rubinban 2500, a HEgyvidék vagy tökömtudjamilyen Wellnessben - jó sznobnak hangzik - 2000/gyerek/alkaloml. és valahogy hozzá kell szoktatnom Ricsit a 30 fokos fürdővízhez és akkor mehetünk babaúszásra, ugynis 30-32 fokos medencében úsznak a babák, a fertőzésveszély miatt. NÁlatok is így van?. A camponás tök jó ár, de nekünk messze van, kb annyi lenne a plusz benzin ktg, mint a különbözet...

megyek is, jók legyetek!
Krisz

krisszi

Sziasztok!

Boldog Mikulást mindenkinek!

Elnézést, ha valakinek nem reagáltam volna, de mire elolvasom a termést, mindig el kell szaladnom, mire visszaülnék kimegy a fele a fejemből. Ha ez jelent valamit: gondolatban mindig válaszolok! :lol:

Á_kata - szaporító fejésről még korábban Bujka beszélt, később rákerestem a neten mi is ez valójában. A medela oldalán is van javaslat a fejésre: http://www.medela.hu/mellszivok/minielct/frames.htm
az alkalmazási tanácsok menü alatt.
A védőnő azt mondta, (feljött végre hozzánk!) hogy ha kimegyünk tegyek a baba szája köré gyógyszertári krémet, mert csurog a nyáluk és kicsípi a szél. Ennyit hallottam csak a krémezésről. Újságíró vagy?

Dorka - Bendusnak gyógypuszikat! Fogalmam se volt, hogy ilyen is lehet, hogy nem fakad ki rendesen az oltás - még jó, hogy időben észrevettétek. Bendus továbbra is gyönyörű kisbaba - amúgy Zsoltikámnak is van egy ilyen nézése (második kép) :D
A Hot magazin lett nálunk is a kedvenc - kifejezetten szórakoztató - kismama és társai - mindig megfogadom, hogy nem veszem meg, aztán mégis...

De engem már csak egy születéstörténet érdekel: Röncié! RÖNCI küldöm a drukkokat!!!

Beuka - szerintem is tinilánynak nézel ki!

Gesztenye - Zsoltika csak akkor fulladt a cumisüvegtől (avent) ha nem kellett neki ami benne volt (amikor teát adtunk akkor volt ilyen - tejtől soha, de lehet Barninak nem ízlik a fagyasztott tej) Aznapi tejcsit elfogad cumisüvegből?

Melódia - részvétem! :(

Később megpróbálok rendesen visszaolvasni, lemaradtam, mert múlt péntek óta a mai éjszaka volt egyedül csend a házban (ebből két éjszaka még szólnunk is kellett (mert az már tényleg elviselhetetlen volt) - de nemcsak a felettünk lévő hangos, hanem az alattunk lévő is és a mellettünk lévő is, szerencsére úgy tűnik ők mostantól figyelnek majd, csak nem tudták, hogy zavarnak minket (mi meg nem tudtuk, hogy azok a zajok tőlük jönnek, eszünkbe se jutott, mivel felettünk egy éjjeli bagoly lakik..
Tavasszal szigetelünk.

Múltkor néztem a szombat esti lázat - hogy milyen merev Medveczky arca - gondoltam ez a botoxtól lehet (Gregor B-n is úgy néz ki, mintha boxot kezelést kapott volna) Nekem sokkal jobban tetszenek a kontyos hölgyek - mint Siba nagymamája.

Kép
nózi

Hi csajok!

Rönci!
HAjrááááááááááá!!!!!!!

Tényleg... Babokával mi lehet? Vagy csak én nem tudom?

Először is mindenkinek köszönöm, hogy anyámmal kapcsolatban megnyugtatott!! Így legalább el tudom küldeni melegebb éghajlatra a nagy, kövér angyalkát, aki a bal vállamon ül és egyfolytában azt hajtogatja: "Hogy tehetted ezt a saját édesanyáddal?!" :)

Beuka!
Köszi a jókívánságokat, hatottak!!!!!

Gesztenye!
Megkésve bár, de... Szóval 19.30 körül van fürdetés. Megpróbáltuk egy órával hamarabb is, de tök mindegy, így is úgy is 11-kor alszik el! :lol: Na és addig kisebb-nagyobb szünetekkel cicin van... :lol:

Sz_Kata!
Fejtsd ki a véleményedet, kérlek a pihenőszékről! Potenciális karácsonyi ajándék.... :lol:

Ákata!
Nekem azt mondta a védőnő, hogy semmit ne rakjak a szája elé, se rá... Vajon hányféle könyvből tanulnak ezek?

Boróka, Rolex?
És a dokik hányféle könyvből tanulnak? Csak 4 orvosi egyetem van, nem? Az én dokim: "Még mindig csak szopik? :shock: " öööö.... hisz még csak 2 hónapos, mondom én... A biztonságkedvéérttápszer már otthon volt, mire hazamentünk a kórházból...
Egy picit taknyos volt Putyi, mikor először elmentünk hozzá 4 hetesen, már is kaptam antibiotikum receptet, de amikor látta, hogy meg vagyok rökönyödve, azt mondta, "várhatunk még 2 napot..." Azóta is várjuk a 2 napot :lol: Persze el is múlt annyi idő alatt...

Krisszi!
"Harmónika" ? Nem értem! :oops: :oops: Tudom-tudom: iq-problémák... :lol:

Mamy!
Magatokról nem is írtál! Mizu felétek?

Jadey!
Ugye Jade máris meggyógyult a gyógypusziktól, amit küldtek a csajok? Ha nem, én is küldök!
:lol:

Na, inkább elküldöm, mielőtt elszáll! :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok,

Én is sokat szeretnék irni, meg reagálni, meglásuk, petike mit gondol erről :wink:

Krisszi,

nálunk a férjem nagyon jól csinálja a pelusozást meg a fürdetést. szóval, ezt rá szoktam bízni. De azért azt el kell mondjam, hogy egyszer ki kellett osztanom: azt mondtam, nem azt akaorm hogy segitsen, mert az azt jelentené, hogy nagylelkűen kegyet gyakorol, hanem azt, hogy VEGYE KI A RÉSZÉT!! az ő részét a buliból, ami nem kevés! (mellesleg akkor is kivette a részét, amikor megcsináltuk, hát ezután se legyen másképp)Ezt a dumát egyébként olvastam vhol, nem én találtam ki, de azért nagyon jó, nem?
fürdőkád: mi a második héttől a nagykádban fürdetjük, főleg az apja, de néha én is. előtte mindig kimossuk, kisikáljuk, oszt ennyi. Hogy kaka lenne benne? na, max a Petikéé, mert balesetek azért történnek néha :wink:
piálás: de jó hogy irtad!! én is úúúgy beb@sznék, de féltem még beismerni is, mert hátha ez az alkoholista énem..
:roll: csak néha olyan jó lenne kábán röhögcsélni 8) :oops:
sirás: már nem sirós Peti, de ehhez az kell, hogy folyamatosn foglalkozzam vele. a pihiszék nagy áldás, abban elvan egy ideig, ilyenkor rendezem a soraimat. Igy igazából nem is nagyon van időm másra (khmm, a netezésen kivül) mint P-re. A lakás meg egy szemétdomb, de már nem érdekel...

Dorka,

Bendus remélem már túltette a magát a dolgokon. Egy kis mikulás hozta tejcsi is tuti segit ezen, igaz :wink:

szex: én már annyira szeretnék, de mostanában Peti nagyon tud időzíteni :? Mondjuk is a férjemmel, minek nekem fogamzásgátló, mikor nekünk Petikénk van :lol: Esküszöm, már arra is gondoltam, hogy anyámra bizzuk, amig mi kamatyolunk. Csak nem tudom, mit szólna az anyu :oops:

Angel,

hol laksz? hátha jön vki a környékről...olyan jó lenne ha te sem maradnál le a taliról.
Csoki: nagyon elkezdtem hurkásodni és ez már engem is zavar. Szóval, előbb utóbb drasztikusan csökkentenem kell az adagomat :roll:

Mamy,

hemangióma: érduzzanati anyajegy, tűzfolt, szóval vörös, kiduzzadó bőrelváltozás. nagyrész tök ártalmatlan és magától elmúlik.

most ennyi volt, de még jövök.

ja vaki kérdezte, kell e lóvé a szopis tanácsadóra: nem, ingyen jön. Aranyos nem?
sz_kata

Szasztok!
Meg nincs bebiszitterem, de lelkes vagyok...Hatha el tudnek menni a talira.
Angel, mi itt lakunk a szomszedban, gondoltam is hogy ha HEv-el jossz, akkor ugyanarra szalnek fel. Mi SZt Istvantelepen lakunk. Nekem van kocsim is meg vezetek is, de nem akartam azzal menni, mert szerintem a bkv gyorsabb. Aztan mivel ket eve nem igen vagyok a varosban (leszamitva azt a par VK-s alkalmat), igy en tudom igazam van-e. Te hordozoban nem viszed a babot? Marmint en kengurura gondoltam.

Gesztenye, szerintem teljesen normalis a babad koranak, az a mennyiseg amit leirtal. Ne felejtsd el, hogy mi augusztus elsofeleben szulettunk es hogy is mondjam oriasi meretekkel. Ma Balint is lustalkodik, szaz alatt eszik, de mindig megfogadom, hogy nem idegeskedem, ha ehes lenne kerne meg. Nalunk most eves kozben mar minden zajra figyel a gyerek, igy meg ez is bezavar. Amint megszolalok, abbahagyja a szopit es vigyorog....

Megyek mert csak most aludtak el a fiuk, hatha en is szunyok egyet vasalas helyett.

cs
JAjj ROncinek drukkolok, nem rossz ez a Miki nap, meg mindig jobb mint az en dec.24-es szulinapom. Ekkor meg lehet bulit tartani, de karacsonykor??
Vendég

Szasztok!

Szerintem Bendus ma piheni ki a tegnapi sokkot, mert órák óta alszik. Egyszer felsírt, megszoptattam, s bealudt a cicimen leraktam és úgy is maradt (soha nem szokott ilyet) - s azóta is alszik.

Sz_kata: Szex és Peti: szerintem kérde meg nem túl konkrétan Anyukádat, hogy vigye el Petit minimum 1|5 órára sétálni...
Nálunk alkalom lenne - bár mindég inkébb este, amikor én már csak aludni tudok...

Nózi: Köszi a gyógpuszókat.
Amúgy hivatalosan tályog lett a kezén, s azt kellett felnyitni. Ja, és még szerencsések vagyunk, mert olykor ez a hónaljára is ráterjed - s akkor azt is felvágták volna. Brrr...

Csokikák és hasi alkat:
Húú, csajok én is pont ezt vettem észre, hogy
1. gyomros lettem - soha-soha előtte nem volt ott hájacska
2. derekam eltűnt - mindég olyan szép karcsú volt legalább az.

Így most aztán tök randa tehén lettem, mert a fenekem az sajnos világ életemben méretes volt vala.

Komolyan mondom már inkább nem is nézek a tükörbe. Hogy a fenébe fogom én ezt leadni???

Régen nekem a rengeteg biciklizés+torna és a Norbi féle elveken alapuló kajálás jött be. De gyerek mellett nem hiszem, hogy tudok majd bringázni.
Régen télen is napi 1 óra szobabicajt nyomtam a TV előtt - most már az idejét sem tudom, mikor bámultam a TV-t. Inkább olvasok.
Tényleg milyen sportokat lehet űzni gyerkőc mellett???

boróka1973

Sziasztok!

NAGY NAGY DRUKK RÖNCINEK!!!!

Siba! Tinilány :oops: :oops: ( 26 vagyok) Én mikor még csak próbálkoztuk kinyomtattam egy eám vonatkozó jónás naptárt, de nem foglalkoztam vele. Utólag megnéztem, és csak abba a hónapban esett egybe a jónás dátum és a peteérésem, amikor megfogant Boti :)

Mamy! Akkor nálunk is ugyanúgy zajlott az esti nemalvás :) viszont mi még nem alusszuk át az éjszakát, de nem is csoda, hisz még csak 5 és fél hetesek vagyunk.

Nózi! Sajnálom, hogy még mindig küzdötök a zajokkal :(

Sz_Kata! Épp miután olvastalak, felhozta a párom a kimosott ruhákat, és én "csak" megköszöntem, mire közölte, ezért egy puszi is jár, no én elsütöttem a kivehetné a részét dolgot, nem voltam túl népszerű :) A bébi gondozásában egyébként teljesen kiveszi a részét, egy szavam sem lehet :)

Sz_Kata, Krisszi! Osztozom, én is! Mikor megyünk berúgni :lol: :lol:

Bea

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Siba, képzeld, nálunk - utólag ellenőrizve - bejött a Jónás-módszer. de sokak szerint ez csak merő véletlen.
Tényleg, mennyire akartok kis korkülönbséget?
CSAJOK, KI MIKORRA TERVEZI A KÖVETKEZŐ CSEMETÉT? :wink:

Dorka, szerintem sétálni lehet csak a baba mellett, másra nem is tudok gondolni. A bicaj sztem balesetveszélyes - már ha viszed a babát, futni - brrr, pedig vannak futó-babakocsik. Baba-mama torna? Pilates? egyszerűen el sem tudom képzelni, hogyan? mit? viszem Ricsit? vagy itthagyom Anyura?
Talán a baba-mama torna, meg egy kis babaúszás...

Livi: harmonika - a derekamon. :lol:

Talán tavasszal már ihatunk egy jót??? :wink: húúú, de jó lenne...

lépek,
Krissz

Jaj, tegnap tényleg front volt vagy vmi telihold-para: nálunk is üvöltő sírás, ötször kelés éjszaka... majd kihullott a hajam.

krisszi

Sziasztok!! :)

Mindenkinek kellemes Mikulásozást :) most bevallom kicsit irigykedve nézek azokra akiknek már vannak nagyobb gyerekeik....

Sikerült megint jól lemaradnom - elnézést kérek mindenkitől, de még csak mostanában kezd nálunk beállni vmiféle rendszer...

Melódia: őszinte részvétem a nagypapád miatt :cry:

Boroka :) nyugi ne aggódj a kilók miatt. Apropó: nekem azt mondta a védőnő, hogy akár 1 év (!) is eltelhet mire a pocakban visszarendeződik minden. Hordasz leszorítós bugyit?

Szkata :) jó hogy a párodat is így bele tudod vonni a dolgokba. Szerncsére ez nálunk is így van. Amúgy tök igazad van, ne segítsen hanem vegye ki a részét.
Én ma beugrottam az Örsre - már muszáj volt mert 2,5 hét után el kellett mennem egy órára - és lám a párom egyedül cserélt pelust..és tök jól megcsinálta - csak a krémet felejtette el, de ezt most elnézzük neki. :lol: Mi amúgy a fürdetést mindig együtt, a büfiztetést meg általában ő szokta, szóval megosztjuk a dolgokat.

Röncinek megy a drukk!!

Babaúszás: Ahová tornázni jártam, ott hallottam olyanról, hogy van olyan hogy az oktató kijön házhoz, és a saját fürdőszobádban tartja a babaúszást. Ha valaki fél a fertőzéstől, annak ez egy jó áthidaló megoldás lehet. Ti hallottatok erről?

Krisszi :) nekem a közértes nő ejtett egy olyat: hogy vagy, hogy vagy, a hasad még megvan azt látom... Hát igen ezek a dolgok elég szarul tudnak esni. Miért ilyen tapintatlanok az emberek.

Ja amúgy emlékeztek annak idején az agyamra ment, hogy terhességem alatt boldog-boldogtalan mindenki feljogosítva érzezte magát, hogy jó kistanácsokat osztogasson... Na ettől volt herótom! Most meg mi megy? Most már nem rám vonatkozóan kapom a tanácsokat, hanem a gyerekre. :evil: :evil: hogy mit hogy csináljak, mit adjak neki meg mit ne, stb. Gondolom Ti is így vagytok ezzel.

Olyan nagy okosságot csinált az én drága párom, hogy elkezdte mondogatni, hogy mivel a manó az elmúlt napokban sírdogált (szernte sokat, szerintem nem) mi lenne ha kamilla meg citromfűteát adnánk neki, mert attól megnyugszik, meg biztos szomjas is. Hát én ezt jó mereven elutasítottam, mert szerintem az anyatej, főleg amíg ilyen pici, tökéletesen elegendő táplálék. Szerintem maximum a kifejezetten csecsemőknek való kamillÁS teát lehet neki adni, de nem most, hanem csak majd 3-4 hónapos kortól.
Na mi lett ennek az ügynek a folyománya, ma már jött az apóstól az okoskodó e-mail, hogy milyen teát adhatunk a gyereknek... :x Nem fogják fel ha értelmesen elmondom nekik hogy NEM ???

Földobok pár képet mert... muszáj :) :)

Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szépségesek a babucik és mindenkinek sok-sok Mikulás csokit kívánok (főleg a kívánosoknak!)!

Rönci!
Lehet, hogy ebben a pillanatban leszel anya!?!Szurkolok nagyon!

Melódia!
Részvétem!

Mit néznek a csípő UH-on?
Mikor kell kifakadnia a BCG-nek?Vagy egyáltalán kifakad vagy nem?

Egyébként olyan szép idő volt tegnap is meg ma is, hogy kivittem Flórát sétálni, úgy tűnt tetszett neki, persze nekem még jobban, hogy kimozdulhattam itthonról. :lol:

Kép
gabriel79

HOSSZÚ VÁRAKOZÁS ÉS EGÉSZNAPOS VAJÚDÁS UTÁN HA NEM IS A RÉNSZARVASOKKAL, DE MINDENKI BOLDOGSÁGÁRA 18ÓRA 30PERC 15MÁSODPERCKOR 3900 GRAMMAL, 56 CENTIVEL VÉGRE KIBÚJT A KIS MIRÁCSKA!!! :lol:

GYÖNYÖRŰ ÉS HOSSZÚ FEKETE HAJA VAN!!!

ANYUCI, APUCI ÉS A BABÁCSKA IS JÓL VAN!!!! :lol:

KÖSZÖNIK DRUKKOKAT, MAJD HAMAROSAN JELENTKEZNEK!!!

KépKép
Kép
jadey

DRÁGA LEGESLEGJOBB BARÁTNÉM!!! ÉN MÉG MINDIG SíROK ÖRÖMÖMBEN...

BIZTOSAN EMLÉKSZEL MÉG :wink:

Sziasztok mindenkinek!

Én lennék a Jadey barátnője,a bekéreckedő.
Nekem nagyon friss az élményem,mert szombaton tudtam meg,hogy végre babánk lesz!
Felfoghatatlan érzés,mert nagyon-nagyon vártuk,most meg nem hiszem el.
Azt hiszem én leszek a legfiatalabb kismama köztetek,mert még csak 5 hetes.
--------------------------------------------------------------------------------

KépKép
Kép
jadey

GRATULÁLUNK Röncinek a gyönyörű nagy hajasbabához!!!

Majd várjuk ám a részleteket :-)

Puszi,

Dorka

Bali:
ja, a dokid elég Old school lehet. nem is hittem volna, hogy manapság még vannak ilyen antibiotikumozásos meg almáztatásos "jó" tanácsokat adó dokkerek.
Nekem nagy szerencsém van a fiatal háromgyereks doki néninkkel (választottam őt, nem oda tartoznánk teljesen), mert tökre anyatejpárti, még a tápszer gondolatáról is lebeszél.

Gesztenye:
Tényleg szó szerint ezt mondta doki nénim: "Inkább fogyjon az a baba 2 hétig, de ne kapjon tápszert csak anyatejet. és mikor kérdeztem, hogy miért azt mondta, hogy ő a praxisában látja, hogy mindenféle emésztési problémák adódnak a tápszerből.

boróka1973

Dorka
Szegény babóca, könny szökött aszemembe. :cry: Nem sokáig fog mosolyogni. Kedves.
Én sem kívánom a szexet. Tényleg mit lehet tenni ellene? Vagy majd magától megjön a kedv? :lol:

Ákata
Én sem hallottam még hogy be kell kenni az arcot levegőztetés előtt.

Siba
Mi az a Jónás módszer?? Nagyon kíváncsi vagyok. :roll:

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Szasztok!
Ronci hatalmas gratula! Majd gyere minel hamarabb!

Ha eleg hideg van kinn (en 10 fok ala rakom ezt), akkor a seta elott jo bekenni az arcocskajukat valami vedokenoccsel. (mondjuk gyogyszertari popokrem.) Csak arra kell vigyazni, hogy ne rogton indulas elott, hanem kb fel oraval elotte, mert kulonben rafagy a gyerekre a krem es az meg rosszabb. Hogy el ne szurjam igy en nem hasznaltam Mikinel soha kenocsot, es talan Balintnal sem fogok, de iszonyu szeles fagyos idoben amugy sem viszem ki.

csengo
Vendég

Intimtema....Nekem Miki utan fel evig (!) nem volt egyatalan kedvem. Majd amint visszatert a ciklusom, vele jott a kedv is. Azt hittem a ketto osszefugg. Most viszont meg remelem sokaig, de sehol nincs a ciklusom. Viszont szules ota megvan a kedvem is....Ki erti ezt??

cs
Vendég

Sziasztok!
Mi meg ujjak vagyunk itt a Babanet-en. Meg annyira ujjak hogy nemis tudom mit hogyan kell beallitani, de majdcsak rajovok.

Magunkrol egy keveset...Uj anyuka vagyok (25eves) Picifiam Vid (akit Viddancsnak becezek illetve Video-nak) ma ket honapos es egy hetes. SSszoval remelem hogy egyreszt jo helyre irok es hogy be is fogtok minket fogadni :)

Pusszoo:

Amalia & Viddancs
amalia

Szép reggelt Mindenkinek!! :lol:

Röncinek nagy GRATULA Mira babához!! Nagyon várjuk őket!!! :lol:
Ők zárták a sort a topicban, vagy van még valaki??

Pici fiam most elvan a forgókájával, ( nem tudom meddig), addig költök pár sort!! tegnap délután ágyundora volt a drágámnak, egész nap a kezemben volt, a hátam beszakadt... estére hulla voltam, tetejében egyedül voltam a 2 lurkóval, de aztán hagyták aludni megfáradt anyjukat!! :lol:

Krisszi!!

Mi nem nagyon tervezzük, hogy védekezünk, úgyhogy ha jön a baba, hát várjuk... Viszont nagy esély van rá, hogy spontán ismét nem jön, így lombikot kb. 2 év múlva tervezünk!!

intimtéma: hát én úgy vagyok vele, hogy terhesség alatt is végig kívántam, most is, de az első együttlét után elkezdtem vérezni, és most múlt el... Ki érti ezt?? :roll: Lehet, hogy megvolt?? Nem tudoooom!! :roll:

sport: Szerintem egyenlőre baba mellett csak a szőnyegen való tornázást tudom elképzelni!! Háj nekem is van a pocimon, de volt is... :twisted:

Krisszi, Szkata,Beuka!!

Mit iszuuuuunk????????? :lol: :D

Tűzmanó!!

Nagyon szépek vagytok!!! Teáztatás: esetleg csak a pocifájás enyhítésére kellhet, én Bébi mecsekteát használok, kamilla, és édeskömény!!Bevállt!!! de nem sokat iszik belőle, sőt a cumit is csak pár percig tűri el, ameddig rájön, hogy nem 2gyün belőle anyatejcsi""!! Valahogy a teát is csak addig szlopálja!! :wink:

na megyek, mert a herceg apa kezében kötött ki, eddig bírta... :wink:

puszi!! Melódia

Kép
Kép
melódia78

Hip-hip-hurrá!!!! Drága Rönci! Szívből gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek!

Jadey!
Ugye a barátnő gyerekeit várni is milyen izgalmas...??? Én is szétidegeskedtem magam anno, mikor a barátnőm lányai születtek! :lol:

Csengo!
Én sem értem... Nem lehet, hogy most annak ellenére, hogy ketten vannak mégis több energiád van? :wink:
Nekem az első gyerek után nem volt pasim, tehát X, most meg úgy döntöttem, nem várok én 6 hétig, csak amíg elmúlik a vérzés!!! :lol: ...ugye mondanom sem kell, hogy én vagyok az egyetlen nő, akinek napra pontosan 6 hétig tartott a vérzése :roll:

Krisszi!
Harmónika: ja, értem (végre) :oops: :lol:
A követekező gyerek: engem is érdekel, ki mikor akarja. Nos, mi tavaly vettünk lakást, idén volt babaprojekt, de jövőre is vennni akarunk lakást és utána babaprojekt... esetleg.... A párom nagyon tart a két kisgyerek gondolatától... A lényeg, hogy biztosan szeretnék még, de egyelőre nem vágyom úgy rá, mint ahogy most vágytam Nándira! Na én ezt azt érzést akarom megvárni. :lol:

Amalia!
Hello! Üdvözöllek köztünk! :lol: Mesélj még! Szüléstörit és kérünk! ...mondom én, aki még mindig nem írta le... :shock: :oops: Ja, meg a lényeg! Képet! Képet! :lol:

Livi

bali78

...mosolygós képet nem tudumk csinálni, mert ha mosolyog, repked, mozgó objektumot meg ezzel a géppel nem tudunk fotózni... :( Vagy nem tudjuk használni a gépet...

Kép
Kép
Kép
Kép

Livi

bali78

ööö...talán ez:
Kép
Kép
Kép
...na most hagytam abba! :lol: :lol:

Livi

bali78

Kép

Rönci,Gratulálok!Sok boldogságot nektek!!!

Már csak Babóka van hátra,és betelik a tábla.Bár szerintem,már ott is megvannak a babák nem?Ikreket vár és decemberre.

Most nincs időm írni.Majd jövök.

Iza
piciza

Sziasztok!

Hát tegnap nem sikerült visszajönnöm... :? Jó mozgalmas napjaink vannak mostanában. Bár Geszti egyre önállóbb, azért vannak órái amikor karban akar lenni, és eme akaratát tűzön-vízen keresztülviszi. Többnyire ordítással... :wink:

Rönci!
Nagyon sok boldogságot kívánok Mirához, és sok tejecskét nektek!

Gesztenye!
Sajna a Gripe Water nálunk sem jött be... Ki érti ezt? Másoknál meg az a nyerő. Bár az lenne a legjobb, ha egyáltalán nem lenne szükség ilyen szerekre. Gesztinél az Infacol vált be, de azt is már majdnem 1 hónapja elhagytuk, hála Istennek megszűnőben vannak a hasfájások. Vannak napok, hogy egyáltalán nincs, aztán jön egy kicsi, aztán megint napokig semmi. Hát remélem hogy hamarosan végleg elmúlik, és nálatok is.

Dorka!
Szörnyű lehetett amikor felvágták a BCG-t, de a lényeg hogy túl vagytok rajta! Én is hidegrázást kapok az orvosi rendelőktől, főleg ha Gesztivel kell menni. A csípőszűrés amikor volt, iszonyú tömeg, és pici gyerekeket várakoztatnak a folyosón. Miért nem lehet időpontot adni, mint a normális helyeken? Abba bele sem merek gondolni, mi lesz ha a taknyos-tüsszögős-torokfájós gyerekek közé kell vinni a körzeti gyerekrendelőbe?... :roll:

Kép
mamy

Akkor Kezdem inkabb a keppel..szulestori aaaazzz hoooossszzuuu meg fajdalmas..meeg leirni is...egyelore csak annyit ossszefoglalva, hogy 30ora vajjudas probalkozas utan...csaszar lett a vege. De a lenyeg hogy egeszseges lett Viddancs 3.82kg-al meg 53cm-el....jelenleg 6.3kg es 58.5cm...csak szopizik... es nagyon mozgekony...sokat vigyorog meg dumal egyfolytaban.

es Kep:

Kép
amalia

na nemsikerult a kep... hogyan is kell ezt?
amalia

es hogyan lehet az adataimat megvaltoztatni, meg avatart es vonalzot csatolni? Biztos valami tok egyszeru csak en nemlatom!
amalia

azthiszem mukodik...bocs hogy ennyi helyet elfoglaltam a benazasommal :)

KépKép
[Kép
amalia

Rönci!
Gratulálok! Sok boldogságot. Majd várjuk a beszámolót és képeket. :)

Amália!
Üdv. itt. :)

Edit

Kép
Kép
edi78

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?