Tali jó volt, bár az elején volt némi zavart csend.
Boglárka, hát én is odavoltam tegnap, sőt, éjjel álmomban meg is szültem. Aaannyira jó volt, alig fájt, és épp senki nem ért rá a szülőszobán, így Apa kezébe csusszant ki Ákos, és nagyon boldogok voltunk mind a ketten! És mind a ketten egyből mondtuk, hogy még egy babát szeretnénk, hogy ezt a csodát átélhessük.
Sajnálom, hogy csak álom volt...
Nekem is fent van a hasam, nem tudok vmi nagy menyiségeket enni, ez mondjuk nem is baj, és lihegek, mintha állandóan a maratont futnám.
Kicsit irigyellek, hogy Ajna már ilyen okos, és érti, hogy pihensz.
Én tegnap este (apa korcsolyázni volt
) elveimet elvetve betettem magam mellé a franciaágyra Zitát, és bekapcsoltam a tv-t, hogy tudjak egy kicsit feküdni, mert az ülés nekem is elég kényelmetlen.
Lívi, sajnálom, hogy cukros lettél.
Ha érdekel, körülnézek itthon, hátha megvannak még az irományaim, diétás tanácsok, receptek. (7 évig dolgoztam a Diabetológián)
Csilla, Ponger, Lívi, remélem jobban vannak a gyerekek!
Bogi, Nálatok is tart még a betegség?
Csilla, hogy bírod a 3 picivel? Van időd pihenni, vagy ne kérdezzek hülyeségeket?
Lányok, SOS!!!
Nem ismertek valakit, akinek minden vágya, hogy pótnagyi legyen? Nekünk lenne rá szükségünk. Persze nem ingyen, de bébiszittyós tarifát se tudunk adni.
Használt valamelyikőtök
Avent Isis mellszívót? Az létezik, hogy ilyen gyengén szív, vagy lehet állítani?