Hello Mindenkinek,
Röncinek nagy drukkokat küld a Mikulás!!! Remélem sietnek a rénszarvasok és gyorsan megérkezik a kisbaba!
Sikerült nagyjából visszaolvasnom
Beuka, te tényleg tinilánynak nézel ki a képeken!
Juborka, a 90 naposhoz tök jó receptek vannak a midmegettén, de asszem ezt valaki más is írta már, én is el fogom kezdeni! Minden nap megkérdezi valaki, hogy kismama vagyok-e és eddig még elment, hogy nem csak most szültem, de általában megkérdezik, hogy mikor és vér ciki azt mondani, hogy három hónapja
Botrány, hogy állandóan sírok, de a héten eddig egyszer vettem tornáztam és tegnap este megcsócsáltam az Andris mikuláscsomagját!
Angel, hány csomag négercsókot hozott a Mikulás?
Rejo, kár, hogy nem fényképezted le az urad a fotelokkal! Ki voltam készülve, amikor a múltkor lomtalanítás volt itt a kilenckerben, olyan asszonyok ültek a halmok mellett, hogy összes szociofotós indíttatásom ki akart törni, de mire visszamehettem volna, besötétedett...
Tűzmanó, örülök, hogy ilyen jó élmény volt a szülés! Tarnó papa még mindig tündér ezek szerint! Jó volt olvasni! (és mondogatni magamnak, hogy miért nem hallgattam a megérzésemre és váltottam dokit
)
SzKata, szuper az új séró és köszi a szervezkedést, nagyon várom a talit én is, viszek gépet és állványt is.
Mamy, a szar melle van duma nem a nagydarab, agyoncigizett csecsemős kedveskedése volt? Ő mondta nekem, hogy b..sszam meg, mert elfeljtettem megmérni a gyereket szoptatás előtt..
Ákata, de jó, h. nektek is bevált a bébiúszás! Voltam skubizni Bcsabán a sogórnőmmel a múlt héten, mert havonta egyszer biztos ott vagyunk a hétvégén és akkor esetleg ott vinnénk Andrist. Nagyon tetszett, engem meggyőzött a sok vigyorgó manóarc és a két szülő plusz gyerek részvétel díj 800 forint!!! nagyon kemény a pesti árakhoz képest! Ezen kívül ott szombat este leeresztik a vizet és a friss, tiszta vízben kezdenek a babák vasárnap reggel. Ez is szimpi!
Dorka, pici Bendusnak nagy puszik!
Krisszi, elméletben nekem is benne van a bugivugi a lábamban, de hétfőn itt aludt anyukám és nagy pofával kinéztem a kilences mozikat, aztán mire indulásra került volna a sor, úgy bepunnyadtam, ahogy kell.. De azért fogunk mi még koktélozni!
Köldökcsonk ügy: azt hallottam, hogy Japánban nagy hagyománya van, én is eltettem, jól kiszárítottam, legalábbis úgy tűnik, hogy kiszáradt, aztán lehet, hogy elkezd majd büdösödni
Szép kis ajándék lesz a 18.ra!
Csajok, valaki hord terpeszpelust? Azt mondták az UH-on, hogy van egy minimális eltérés és hogy éjszakára nem kell, de azért adjak rá.. azt sem tudom, hogy hol lehet kapni... na ma utánajárok, bár jobb lenne, ha a torna segítene.
Még egy kérdés, aztán eldugulok.....Használja valaki a Jónás módszert fogamzásgátlásra és babanem tervezgetésre? Mi kislányt szeretnénk másodikra, kis korkülönbséggel, ha lehet és kiváncsi vagyok, hogy van-e valakinek Jónás tapasztalata. Nekünk egy rokonunk erre esküszik, négy gyerek után!
MInden baba imádnivaló a képeken, annyira jó nézegetni Őket!!! Alig várom, hogy élőben is csekkolhassam Őket!
Puszi,