Sziasztok!
Anett, én tudom, hogy valaki olvasgat minket, csak még nem regisztrált!
És ha 1 van, akkor biztosan van több is!
Zugolvasók, tessék előbújni!!!!
Én már régen utálom a karácsonyi vásárlást... De mi már csak a gyerekeknek... Így is kínszenvedés kitalálni, mit, honnan... És egy fél vagyon!
Remélem, jól viselitek holnap is az oltást! Kúpot nem szoktál neki adni utána? Nekem azt mondta a doktornő, hogy inkább adjak utána rögtön, és éjszakára is... Jó nagyokat szokott ilyenkor aludni!Aztán miután mi túlvagyunk egy ronda lázas betegségen, és minden lázra oda kell figyelni, nehogy a húgyúti fertőzés jöjjön vissza, így főleg adni fogom a következőnél is neki. Nálunk ha láz van, azonnal labor...
Ja, lehet, hogy ezt még nem is írtam. Nyáron, mikor az első 2 foga jött, összeszedtünk valami ronda vírust, 1 hétig fofott szegénykém...
Végre elmúlt, aztán 3 nap múlva belázasodott (39,4), és a dr.nő leküldött minket laborba, vizelet és vérvizsgálatra, kiderült, hogy vesemedence gyulladás, 99 %, hogy a kakiból felszállt valami...
Utána 6 nap kórház, intravénás antibiotikum, majd itthon is még egy hónapig szájon át... Eleinte 2 hetente kontroll, majd havonta, most 3 hónapra kell majd, utána fél évente összesen 2 évig. A végén nagy vizsgálat lesz veseizotóp, ultrahang, meg nem tudom, mik még, ha semmi gond, akkor vége! De az még 1,5 év...
Na megyek, jó éjt!
Éva