Új privát üzeneted érkezett!

Krisszi: IQ dologban egyetértünk, csak nekem már a terhesség alattis elhaltak az agysejtjeim :lol: Legalábbis a memória részéből rengeteg :wink:

Csajszik, a talira viszünk inni és rágnivalót???
HA nem, akkor én dugiba viszek majd csokit :lol: Tegnap benyomtam egy táblával, a papírt meg elrejtettem a kuka alján, nehogy lebukjak ittthon :shock: Tibi már így is azt mondja, hogy milyen falánk vagyok... A Mikicsomagból múlt héten kiloptam egy kiscsokit, nem volt itthon több édesség... :roll:

Melódia, Melinda: Utólag is Boldog Névnapot Kívánok Nektek!!!

Melódia: Nekem sem egyszerű a két gyerkőccel, de megoldom... Szerencsére tényleg imádják egymást, úgyhogy Jade sokat játszik Bencussal.

KépKép
Kép
jadey

Agysejtek: Ma reggel majdnem a Jadi teájába raktam a tejet a Tibi kávéja helyett :roll: Végül is egy szava sem lehetett volna, hiszen angol az apukája, nem?? :lol:

KépKép
Kép
jadey

Jadey
jobbulást a kislányodnak!Mikuláscsomagból csórni...ejnye bejnye :lol: :lol: :lol: én is mindennap tömöm,ki érti ezt? :roll:
Az angol tea nem valami fini volt bent részem :?

Krisszi
Karácsonyi ötletek,már ha van időd a tanulás és a gyermek mellett:www.gportal.hu :wink:

Timi
Mercike meggyógyult?Ma 2 hónaposak a lúrkók :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
czmelinda

Gesztenye
Aventes cumisüvegből adtál neki? Mert olyan nekünk is van és MINDIG félre nyel tőle és fulladozik. Valamiért nem jön abból jól neki a cucc. Na de a Chicco-sból!!! Amikor elveszem tőle üvölt, pedig van, hogy csak az inyét dörzsölgeti vele :) Nálunk azért van egy pici teáztatás, mert ha sír arra mindig megnyugszik... Cici nem kell neki, teát köszöni. Amúgy kajcsizik rendesen, úgyhogy nem idegelem magam érte.
Remélem azért minden ok lesz nálatok, és csak NYUGI!!!

Tali: Nekem szerintem mindegyik időpont jó, mind a két időpontban szokott hisztériás rohama lenni :lol:
Szerintem vihetünk valami hamit ha ott nem adnak semmit :lol:
És akkor ez ingyen van, vagy van valami beugró? Kik jönnének még?

Na én menni mert vége a már 2 hete tartó 2 órás délutáni alvásnak.
Puszó: Betti

Kép
bettus79

CzMelinda: Bocsi, Neked is Boldog Névnapot utólag :lol: K9SZÖNI A JOBBULÁST!!!

A tejes teát én is utálom, viszont amit Kata írt, az az angoloknál isteni!! Sandy a neve: Limonádé sörrel, nyami nyami!

Igaz, Iza?? :lol: Észre se veszed és seggrészeg vagy :wink:

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok,

Hát, nem látok túl nagy érdeklődést tali ügyben :(

a termet ingyen kapjuk, szóval nem kerül semmibe. De én is jó ötletnek tartom, hogy mindenki hozzon magával valami inni és ennivalót, amit megoszt a többiekkel.
Ja, és már elkezdtem szervezni a szopis tanácsdót is.

Jadyey,

Jade-nek jobbulást!!!
sz_kata

SzKata!
Köszönjük a tali tervezést, de mi nem tudunk sajnos menni (tatabánya ugye), apa dolgozik. :( Pedig jó lett volna megismerni benneteket meg talizni. :( Csak hétvége lett volna jó.

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok lányok!

Utolag is Boldog névnapot kivánok:Melodia és Linda!!

Linda köszönöm Merci nevében is..Sajnos még mindig beteg..Torokgyuszija van.. :(
Laurának is boldog 2 honapos szülinapot :lol:

Mamy:
Gesztike nagyon ügyes..Már kezdjük mi is a játékokat megérinteni..

Ne haragudjatok nem irok mindnkihez,de 2 gyerekkel non stop hulla vagyok..Ráadásul lányom lázas is.Marvin meg ha minden igaz szerdán kapja a szurit..Tökre ki leszek szerintem..

Dobok én is pár képet ha nem baj..
Marvin a monstrum alatt:

Kép

Ilyenek vagyunk ma:

Kép

Apának mosoly:(na meg a babanetes kiscsajoknak!!)

Kép

Mindenkinek szép estét..
Puszi Tina
Vendég

Sziasztok!

Sz_kata - nekem jó mind a két időpont! Benne vagyok, hogy vigyünk enni és innivalót. Engem a férjem visz - jönnek más apukák is - vagy addig küldjem haza? (nem gond neki hisz Wekerlétől kocsival pár percre lakunk) Sőt addig elmehet bevásárolni - amióta szültem sokszor egyedül jár vásárolni, ráadásul lista nélkül! :lol:

Tina - nagyon édes hajasbaba! Igazán kispasis!

Krisszi - kitartást! Nem lehet könnyű - minden elismerésem!

Melindáknak utólag is sok boldog névnapot kívánok! És egyúttal köszönöm a névnapi köszöntéseket!

Kép
nózi

Tina: Én lemaradtam a betegségügyről... Akkor Jobbulást Mercinek is!!!

Marvin nagyon édes, szép mosolya van ám! Bár én nem vagyok kiscsaj, de nekem bejön :lol:

Most én is kettővel leszek nonstop egy hétig...

Edi :De kár!!! Bizti nem tudtok jönni??? Nem jön valaki arról, hogy betársulhatnál??

Nózi: Húúúú, nem akarod apát jelöltetni, mint a reklámban??? Tuti nyerne... :wink:

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok!

Jubi! Köszönöm a sütőtökös "receptet" :)

Livi! Jobbulást!

Edi! Én is imádom a Camambert sajtot! :) Jó a pelus"teszt" :) nálam is a Milka a favorit :)

Mamy! Ha nem vagyok túl indiszkrét milyen meglepit találtál ki apának mikura? Én karácsonyra olyan pihnőszéket gondoltam Botondnak, mint amiről a csajok beszélnek. (Sz_Kata vett) fúú nálatok 25 fok van éjjel is? Én Botit body+hálózsákba rakom csak (zoknit eddig nem adtam rá) + takaró és pléd, és éjjel 19-21 fok van nála. De eddig még egyszer sem találtam hidegnek (max a kezét, de az nem baj) és még taknyos sem volt. Lehet, hogy ez babafüggő?

Rolex! Köszönjük a dícséretet, és a sétás hozzászólást :)

Á_Kata! Köszönöm az öltöztetős infókat. Az a termorugi olyan anyag, mint amilyen felnőtt nacikat/pilcsikat is lehet kapni? Basszus ezt a légzésfigyelős dolgot nem gondoltam volna, akkor majd én is nézegetni fogom :shock: :shock: mosni vetted le, úgy veted észre?

Jadey! Jaj szegény Jade, jobbulást Neki!!!! jó ötlet a házhozmenős miku! :wink: köszönjük a dicséretet :)

Linda! köszönjük a dícséretet :)

Tina! Mielőbbi jobbulást MErcinek, és kitartás a szurihoz! NAgyon cuki Marvin! és jó a tornázója :)

Krisszi! Én fősulira járok, és nekem azt mondták (bár Ő csak egy tanulmányis volt) hogy ebben a félévben nem kérhetek tandíjmentességet, mert csak akkor kérhetném, ha már akkor meglett volna a bébi, amikor a félév kezdődik. Ricsi még félévkezdés előtt született, vagy nekem mondták rosszul? De jó lenne..

Szem:Lányok! Néha látom, hoyg Botinak van valami a szemében (gondolom szempilla) de egyáltalán nem zavarja, engem viszont igen. Mivel lehetne kisegíteni onnan?

Matrica: Hol lehet venni autós matricát, amire rá van írva, hogy "Te hülye azrét megyünk ilyen lassan, mert bébi van a kocsiban, ne dudáljál már vazze!!!" na de komoylna hol lehet ilyen "baby on board" matricát kapni?

Tali! Én ugye már mondtam nem tudok menni, de gondolok majd rátok, és várom a képeket!!!

Ma másfél órát voltunk sétálni :) jó volt.
És kipróbáltuk végre a bébiörzőt is, mert délután kimentünk kicsit az udvarra lepakolni a pincébe a fát (téli tüzelő, nehogy már csak gázzal fűtsünk :)). Az is jó volt :)

Kép
Kép
beuka

Beuka,

ezt nézd meg:
www.babaazautoban.hu
nekem nagyon tetszik, én csináltatok

Lányok,

én most annyira besokalltam. Hazajött a férjem és átadtam Petit, mert úgy érzem, nem birom. a kis peerpetum mobile minden erőmet leszívja. pedig mindjárt itt a babamasszázs ideje, de ahhoz sincs erőm :( Csak ülök, és nézek magam elé...
nóórmális??!!
sz_kata

Kata,
nekünk 18. jobb lenne, előző héten rengeteg helyre megyünk... Köszönet a szervezésért, nem semmi vagy! :lol:

Linda,
itt 4 alkalom hatezer, két szülővel. Két gyerekkel 9 ezer. 1 alkalom 2500 egy gyerek/két szülő. A foglalkozás nemtom, meddig tart, nem is néztük...

Beuka,
hetente forgatom a matracot, úgy vettem észre. Múlt héten még nem volt semmi. Se a Domestos, se a mosószer nem vette ki egyébként a foltokat :shock:

Bocs, mennem kell, lányok rikkantgatnak (félig sírásba hajlón).

ákata2

Szasztok!

Kata, mi a gond, csak faradt vagy?
En is elmennek a talira csakhat a nagyfiut nem tudom hova rakni. Majd azert megprobalok bebiszittert keresni. De engem kb. 50%-ra szamolj. A nap az nekem is mindegy, a 18 talan jobb, de mivel en nem vagyok biztos tag, ezert ne en dontsek. 8)

Gesztenye, eszik a kissrac? Nem irtal azota, pedig itt izgulunk.. :!:
Csak azert kerdeztem, hogy mit szeretnel, mert ha ugy gondolod, hogy kikeszultel, mindent megtettel, akkor adjal neki nyugodtan tapit. Fel fog noni igy is, az meg elkepzelhetetlen, hogy nem tud inni cumisuvegbol, hidd el ha ehes enni fog. Most lemertem a mai szopikat,
B 6750g, tehat sokkal tobbet kell ennie, mint a te B-dnek
Reggel 7>>>>170g
9,30 >>>>170g
12>>>>>>>>>>>120g
14,20 >>>>>>>130g
17H >>>>70g
1850 >>>>50g
es szerintem furcsi utan megint nyalogat kb 20-at.

Elozo honapban 450g-ot hizott, akkor a dokiba mondta a tapit. Aztan felhivtam egy tanacsadot es megsem adtam neki. Ugyanis ha tenyleg tejfeherje allergias lenne, akkor pont a tehentej nem lenne jo neki.
Szerintem sem a 450, sem az 500g-os hizas nem keves. Ha a topicban a tobbiek kilo korulieket hiznak meg nem jelenti azt hogy a mienk ehezik... :lol:
Csak azert kell egyatalan nezni a gyarapodast, mert ha 100 g-nal kevesebbet gyarapszik a baba, az betegsegre utal (érzékenyseg, vagy szivbetegseg vagy barmi amit az uh meg a tobbi vizsgalat nem mutat ki.)Kicsit olyan ez mint a terhesseg alatti hizas. csak azert mernek , hogy nehogy toxemias legy, aztan meg az lettem es megsem csinaltak semmit. :evil:

Azt amit a multkor irt valaki, a csendben ehezos babat nem talaltam, mert nagyon lassu a netem, de a bogarat el ultette az en fulembe is. ... :evil:

Jadey, ha beszelsz Roncivel akkor kitartas, es drukkolunk!

Megyek mert nalunk tele van a lakas Miklosokkal, akikhez jon a miki meg a nevnapi ez meg az.....

cs
8)
Vendég

Hello!

Most msn-eztem munkatársammal, 18-án ünnepelnek a cégnél, meghívtak és ugye aznap (vagy nem ) lenne a tali Veletek. De jó lenne feljutni Pestre :( Olyan szomcsi vagyok, de nem hiszem, hogy menni fog. Mondjuk munkatársakkal fél órát dumiznék, mert apa addig Katával kocsiban lenne (gyár közelébe inkább nem viszem a babát...).
Na majd megkérdem apát, de hétvégén Kecskeméten volt, holnap Győrbe megy, meg vasárnap PEstre, lehet, hogy már nem akar 18-án Pestre menni. Meg időjárásfüggő is a dolog, hóesésben ki van csukva a Pestremenetel. :(

Edit

Kép
Kép
edi78

ÁKata és Csengő is inkább 18-a felé húz, akkor van esélyem :) :) :D

E.

Kép
Kép
edi78

Csengő!
Kata is kb. ennyit eszik 700-800g és 5400g (ennyit evett 4800g-san is)

Gesztenye!
Érdemes egy napi szopi mennyiséget lemérni. Lásd Csengő!
Nem tudom hány kilósak vagytok, de mi 650-700-800g-okat eszünk. Napi 10x, kb. kétóránként átlag 80g-okat.
Tényleg mi van Veletek, én is izgulok.

Edit

Kép
Kép
edi78

Andris szeretne jelentkezni a talira! Mindkét időpont jó :)
Bocs, hogy csak ilyen nyúlfarknyi a bejelentkezésem, igyexem visszaolvasni, mindenkinek sok pusz!

Kép
siba

Beuka!
A Gripe Water babáknak való gyógyvíz hascsikarásra. Esetleg érdekel?
Ha valakinek kell, akkor még mostanában szóljon, mert felbontás után 2 hónapig lehet még tárolni és most hétvégén lett felbontva. Ingyen és bérmentve szívesen átpasszolom bárkinek :wink: .

Bali!
Te mikor szoktál fürdetni? Mi általában 20.00-20.30 körül és utána van az utolsó szopi (max. 1 órás), de olykor csak 23 óra környékén alszik be, mert addig nézelődik vagy hisztizik :roll: . Jobbulást.

Sz_Kata!
Nem akarom tápszerezni Barnit, de megnyugtató, hogy van rá lehetőség, ha kell (bár a lefagyasztott tej is ott van, de minek :roll: ). Ráadásul amint írtam a beadással is gondok lennének. Amíg tudom, addig csak cicizni fog, mert ez nekem is fontos. Örülök, hogy ennyire figyelsz rám ("ígérd meg") és jó tanácsokat adsz, ez nagyon jól esik. Szerintem ezért is szeretek ide járni, mert mindig tartjuk egymásban a lelket. Pihenj egy kicsit, hátha jobban leszel.
Én is szívesen mennék a talira és nekem bármelyik időpont jó, de ha amellett döntetek, akkor 18-án nekünk jobb a 11.00 (mint a 10.00), mert nem tudom, hogy mikor eszik reggel Barni. Remélem addig nem jön közbe semmi.

Edit!
Ne aggódj a súlyod miatt és vigyázz a vágással. Messze még a jövő nyár és szerintem addigra ráérünk megszabadulni a feleslegtől. Én csak tavasszal állok neki, mert akkor már fél éves lesz Barnus és remélhetőleg a tejcsire nem lesz hatással egy kis mozgás (ha mégis, akkor legalább addig tejcsin élt). Lehet, hogy én könnyen beszélek, mert kb. 5-6 kiló a feleslegem és annyira vészesen nem is látszik, de addig még felszedhetek párat :lol: .
Köszi a bíztatást, nagyon jól esett.
Engem csupán az húzott fel tegnap, hogy a 30-at is kb 40 perc alatt szívta ki és máskor ennyi idő alatt már a 120-at is megette.
Egyébként most 70-et evett (a két utolsó esti szopival szokott gond lenni), úgyhogy bízom benne, hogy a tegnapi nem nagyon fog megismétlődni. Nálunk még az is gond, hogy Barni félálomban nem eszik (párszor már próbáltam). Egyébként minden tanács jól jön.

Mamy!
Nekem is valahogy a jobb mellemmel van gond és a balból sokkal többet ki tud termelni.

Nózi!
Te milyen időközönként fejtél, amikor gond volt a termeléssel? A szopásokra maradt elég a ciciben vagy a lefejtet adtad oda? Mi is a héten beszerezzük a Medelát és ezért érdekel a dolog.

Jadey!
Szerintem is mindenki vigyen valami finomságot a talira és majd osztozkodunk :lol: :lol: .

Bettus!
Lehet, hogy beszerzünk majd egy Chicco-s üveget, hátha az beválik. Egyébként milyen teával itatod Kittit?

Gesztenye

Kép
gesztenye78

Gesztenye, Bettus,
az aventes üvegnek pont az az előnye, hogy nehezen jön belőle a tej, és kicsit megdolgoztatja a babát. A chiccóst nem ismerem...

Csengő,
székrekedés: tegnap Lilinél kipróbáltam, amit itt írt valaki - a végbélmasszázst. Először a hasikáját masszíroztam meg, majd a popóját, miközben a lábacskáját felemeltem. Az eredmény minden várakozásomat felülmúlta (takaríthattam rendesen :wink:).

Beuka,
igen, a thermoanyag olyasmi, mint a felnőtt pulcsiké. Nem túl vastag, de meleg. Szerintem ne aggódj a 21 fok miatt, ha a gyerek nem fázik, akkor tök OK.

Kata,
magad elé bambulás: tök természetes... Remélem, tudtál egy kicsit pihenni...

Krisszi,
készülődés: pár ablakdíszt (üveg-matricafesték) már csináltam, de csak röptében. Ma nekiálltam az adventi koszorúnak, de egyrészt nem találom a tavaly(előtt)ről eltett mütyűröket, másrészt nemigen tudok belefeledkezni... Tán venni kellett volna... Mind1, mostmár megcsinálom...

Képzeljétek,
Lilike milyen ügyes! Kivettem tegnap a kádból a bébifotelt (amiben héderelhet, miközben két kézzel tudom fürdetni), és a fejecskéjénél fogva tartottam (egy kézzel, tarkónál). Ő meg rugózott, aztán hopp! átfordult hasra. Ezt megismételte vagy ötször. Ma újra, sőt, hasról továbbfordult a hátára! Annyira élvezte, még akkor is, mikor kicsit belelógott a nózija hason a vízbe (túl gyors volt, alig tudtam megfogni... ilyenkor ugyanis a másik karommal alányúlok, bele ne forduljon a vízbe). Csupa víz volt a szempillája, arca, de nem zavarta egyáltalán... A férjem, aki Lizát fürdette, azt mondta, ő is csinálta... Ahogy nőnek, egyre több az ilyen élmény, meglepetés...

De jó lenne, ha minél többen tudnánk jönni a találkára! Drukkolok a 18. miatt - hétfőn és pénteken orvoshoz kell menni, kedden masszázs, szomaton úszás - sok lenne még egy beutazás a lányoknak (és nekünk)... Kaja-pia-vitel tök OK.

Puszi - Kata

ákata2

Jadey,
Jadnek sok-sok gyógypuszi és rengeteg mikucsoki!

Puszi

ákata2

Sziasztok!

SIBA-végre végre szia szia!!! Andrisnak boldog névnapot így utólag noch einmal, mert mire visszaolvasod a korábbi gratulációkat, már rég nem lesz aktuális;)

SzKata - energiaveszteség;) ismerős. van valami a levegőben, hulla vagyok én is. Köszi a székes infót, tényleg több van fent, csak az a gáz, hogy Ricsi úrfi 7 kiló, a szék meg 9 kilóig van kalibrálva. ami 18 kilóig jó, arra kb százezren licitálnak, most tart 12 e-nél a menet, használtan. :?
Tali - 18-án jobb lenne nekünk is.
A matricás link szuper, rendelek én is!

Edit, no para a súly miatt! majd lemegy tavasszal. szerintem ez a normális, nekem is szépen redőződik az oldalamon a hurka-gyurka. kedves párom ezt nem is mulasztja el szóvátenni, de nagyon nem érdekel. amúgy tök furcsa, hogy átrendeződik a női test. nekem a hasam fölső része lett érdekes módon nagyobb, azelőtt oda soha nem híztam. de tényleg nem érdekel, valahogy sokkal elnézőbb vagyok magammal, mióta szültem. (azelőtt nagyítóval nézegettem a bőröm makulák után kutatva, most meg legyintek. már ezért megérte szülni :wink: ) Láttátok a hülye Britney Spearst, a baromja (bocs) hogy lekoplalta magáról a 30 kilós túlsúlyát két hét alatt. meg gondolom, azért volt ott egy kis zsírszívás is. az volt az első dolga, hogy Paris Hiltonnal bulizzon egy nagyot. gratulálok, anyák gyöngye. húú, bocs, hogy elragadtattam magam, de nagyon dühít a csaj. gondolom, a szoptatást meg sem kísérelte, szegény picikéjére meg úgyis vigyáz a babysintér. minek szült ez még egy gyereket??? bocs.

TANDÍJMENTESSÉG: annak jár, aki az adott félév első napján valamilyen gyermekkel kapcsolatos segélyben részesedik. TGYÁS, GYES, GYED, nemtudommi. tehát nem a gyerkőc születése a mérvadó, mert ha elmész tGYÁS-ra szülés előtt 30 nappal, akkkor jár Neked is. visszamenőleg asszem nem lehet igényelni, de lehet, h tévedek.

Gesztenye, legyen otthon a tápszer kiváltva, ez tényleg megnyugtatja az ember lányát, de sztem ne adj Barninak se tápit, se teát. a 70 gramm teljesen jó!!! próbáld minél gyakrabban mellre tenni, ettől több tejcsi termelődik. meglásd, a jövő héten már nevetsz az egészen. de beszélj a LLL tanácsadókkal, ők lehet, hogy még az okot is megmondják, hogy miért volt ez a kis szopi-sztrájkféleség.
Kitartás, drukkolok!
(nekünk az elején volt ilyen problema, szopinaplót kellett vezetnem a védőnő tanácsára, az első napi bejegyzés úgy kezdődött, hogy 20-30-20-40-40-20 gramm... ma már röhögök, de akkor kétségbe voltam esve, a tápszer damoklész kardjaként lebegett fölöttünk... aztán beállt a dolog magától, a szopinapló meg ment a többi újszülött relikviával a kincsesdobozba. ilyeneket őrzök ott, hogy augusztus 24-ei napilapok,tévéműsor, bankkártyabizonylat (Apa vett ki pénzt aznap),kórházi karszalag, köldökcsonk :oops: kórházi ágyacskára írt jelölőlap.. Ti is ilyen szentimentálisak vagytok, vagy csak én??? 18. szülinapra tök jó ajándék. vagy inkább a 30-ra, akkor tán jobban fogja értékelni. a 18-ra biztosan egy király Range Rovert akar, nem kórházi kacatokat. :lol: )

na, dugulok, ma lefexem 9-kor, mert holnap nem akarok ismét zombi lenni.

krisz

ui - köszi a biztatást suli ügyben!!! édesek vagytok! (persze első Ricsi, ezt mondanom sem kell. ő sose lesz többé három hónapos, a polgári jog meg 5 év múlva is megtanulható)

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

krisszi

Sziasztok!

Gyors leszek, mert ma diliház van nálunk, Geszti egész álló nap nyüszi. Egyébként észrevettétek, hogy telihold van?... :roll:

Sz_Kata!
Nekem is a 18-a jó! Köszi a szervezést!

Rolex!

Éjszaka általában 20 fok körül van a lakásban, ezek szerint az elég? Kezdetektől fogva 24-25 fokot csinálunk neki a szobában éjszaka. Akkor lassan lejjebb vesszük a hőfokot, 23-22-21 fokra, de csak fokozatosan hogy hozzászokjon. Napközben jó meleg van, néha még szellőztetni is kell.

Jó lenne még írni, de nem tudok sajnos.
Jóéjt mindenkinek!

Kép
mamy

Szaisztok!

Csengő, Nózi, ne hari...én voltam, aki a csndesen éhező babákról írtam, mert nekem meg a gyerekdokim mondta.....ne haragudjatok, nem akartam senkit sem megijeszteni... :oops: :oops:

Gesztenye, a csajoknak igaza van, vszínüleg tényleg nem volt éhes...ez a csendesen éhezés csak pár napos, max. 2 hetes korig fordulhat elő. Utána már nincs az a baba, aki ne követelné a magáét, ha éhes!
Egy napra húzd ki a telefont, amobilt ásd el jó mélyre, mássz be az ágyba Barnus mellé, aludj vele, nasizz kedved szerint, olvasgass, és csak élvezd, hogy vele vagy! Jót fog tenni a lelkednek is, Barnus is imádni fogja! Nagyon drukkolok a szopi megtartásáért! de ha tápszerre kerülne a sor, akkor is te vagy legjobb anyuka Barnusnak! De szerintem csak átmeneti a gond, hiszen tejed van, barnus szopitechnikája jó, és van pisi-kaki. A babáknak is lehet rosszabb napjuk...
Mi már 2 hete egy dekát sem hízunk, már én sem parázom...eszik, pisil, kakil, ez most egy ilyen időszak.

Kriszzi, karácsony: fa utsó nap, apa által megvéve, lóhalálában, :wink: , Szenteste sült hal, svéd gomba anyós által készítve, valami szuper! Krumplisali is lesz. Amúgy nagyiméknál lesz az ünnep többi napja, ott meg töltött káposzta, sült hús, beigli, tortahegyek....Én otthonra fahéjas muffint, csokis meg almás sütit csinálok.
Has fölső része: dettó....még sose voltam ilyen gyomros, rémes...
Mi is elraktuk a karszalagot...Range Rover, , tetszik...én is elfogadnám! :wink:
Hős vagy a tanulással, Kína egész éves termését kívánom a vizsgákhoz!
Britney...no comment, tökéletesen egyetértünk...vett volna inkább még egy minikutyát (akit bélszínnel etetett egy luxusétteremben,a szakács majdnem infarktust kapott dühében...)

Beuka, szoba nálunk 21-22 fok, éjjel body, rugi, hálózsák (vagy helyette polártakaró.

Melinda, sztem nem kell az a tápi...Az anyatej sokkal jobb, a gyomrát sem terheli meg,a tápszer sokkal hosszabb idő alatt emésztődik meg...tudja Laura, hogy mennyi kell neki! Ha 30, akkor annyi, ne aggódj, hiszen gyönyörűen fejlődik!

Rólunk:
1. kopaszodunk.... a haematómaánál világít a feje, nagyon mókás!Ahogy forgatja a fejét, egy nagy folton kikopott a haj...
2. voltunk fejlődésneurológián, tündéri doktornőnél, tornáznunk kell naponta 4-szer... kicsit feszes a karjában az izomtónus.
3. Babysoft pelus a dm-től: olcsó, 30 db 1000 ft, kívűl műanyag, belül puha, jó nedvszívónak tűnik, DEREKA GUMIS!!!!!
éjsazkára feladtam, holnap referálok...

Mamy, a Metróban asszem nincs akkora árkülönbség a Pampers és Liberó között...Az Aro popsitörlő nálunk bevált, nem tocsog, mint a J&J, olcsó, és kellems az illata.

Puszi, futok, sírás és telihold van...

Angel
Vendég

Gesztenye - két mellből szoptattam, szopi után (még éhesnek tűnt, de nem jött tejcsi) először abból a mellemből fejtem amelyiből elsőnek szopott, de a másikból is fejtem, hogy még több termelődjön. Később már csak az első mellet fejtem ki, a másodikat nem - és megpróbáltam magam nem zavartatni, hogy éhes maradt szopi után - gondoltam, akkor majd hamarabb kér enni. Eleinte öt vagy tíz mili jött le, de azért fejtem kb. öt percet. Este az utolsó szopi után pedig szaporító fejést csináltam: ezt úgy kell, hogy mindkét mellből kell fejni először 7-7 percet, majd 5-5, 3-3, végül 1-1 percet. A hajnali etetés után lefeljtem mindkét mellem - így jött össze estére 40- 60 ezt a férjem odaadta cumisüvegből lefekvés előtt. (lehet, hogy rossz módszer, de nyolctól éjfélig nyúztuk a szopit és éjfélre már nagyon elfáradtunk). Egy hét múlva már kicsit több jött, és miután Zsoltika nagyokat kortyolgatott, és mosolygott szopi után már megnyugodtam, hogy van tej. Ezért már csak hébe-hóba fejek, hogy estére legyen 40-60 mert szokássá vált, hogy egy etetés félig apa csinál. (szereti etetni a picit)

Beuka - lekakilás :lol: Ez a dudálás dolog minket is bosszant - pedig van matricánk, csak nem mindig veszik észre. (a matrica most nem tudom valamelyik újságban volt, vagy pedig a felicitas csomagban nem emlékszem...) Boti baba nagyon aranyos - jó a kép :lol: Milyen finom hálózsákban van! Ez valami összepatentolható takaró? Nagyon jól érezheti benne magát - de amúgy is nyugodt baba, jól sejtem?

Jadey -Jadenek jobbulást!

mennem kell...

Kép
nózi

Angel,
Babysoftot használtuk mi is, bevált! Egy dolog (így utólag) fejembe ötlött: mi van, ha a műanyag borítás miatt nem tud szellőzni a feneke és gombás lesz?! (Ezzel együtt itt figyel a szekrényben egy Babysoft csomag... Már megvettük, mire ez eszembe jutott. Igaz, korábban, mikor használtuk, semmi gond nem volt).

Haemangioma: voltatok vele dokinál? Mi 11-én megyünk a Heim Pál érsebészetére... Fejlődésneurológus: doki mondta, hogy kell, vagy csak úgy mentetek? Nekünk eddig minden orvos azt mondta, hogy jól fejlődnek a lányok, nincs gond a mozgással, de egyik sem volt kimondott szakember (bár tuti minden gyerekorvosnak megvan ehhez a rutinja).

Képzeljétek,
a csajok késő esti etetése után úgy 11 tájban elaludtam (velük együtt), és hatig !!!!! alvás volt!!!! Nem is feküdtem vissza, úgyis megyünk babamasszázsra, félő ilyenkor, hogy elalszunk (általában a hajnali etetés után fél tízig alszunk :oops: Igaz, nekem ott van a hajnali maratoni fejés :?). Először fordult elő, hogy egyhuzamban tudtam aludni hét órát :D

Na megyek, óvatosan keltem a lányokat egy laza szopihoz, nehogy éhesen masszázsoljunk...

Puszi - Kata

ákata2

Szép napot Lányok!!

Csak egy gyors bejelentkezés, mert megyünk a fodrászhoz!!

Szkata!!

Nagyon sajnálom, de nem tudunk menni, mert 14-én apa dolgozik, 18-án karácsonyi ünnepség van a suliban!!

Sajnos ma éjszaka meghalt a nagypapám, és valószínű, hogy nemsokára a temetése is lesz, úgyhogy most összejött minden!! :cry: :cry:
Pedig szerettem volna veletek talizni, de majd talán legközelebb!!

Boldog télapót mindenkinek estére, és sok csokit!!! :lol:
Majd jelentkezem!! 8)

Puszi!! Melódia

Kép
Kép
melódia78

Melodia:

Öszinte részvétem!!! :(
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bepillantás, mert eddig minden délelőtt aludt Flóra mostmeg nem!!!
Nem igazán tudtam visszaolvasni, csak azt, hogy mentek találkozóra (irigy,irigy), már én is kimozdulnék, de még nem merek kimenni ebbe a nyálkás időbe.
Szerintetek mikor vihetem ki Flórát először sétálni és mennyi időre lehet?

Rönci!
Folyamatosan küldöm a drukkokat!!!

puszi mindenkinek

Kép
gabriel79

Sziasztok !

Melódia
Részvétem :cry:

Beuka
Matricát szerintem bármely bababoltban kaphatsz,az elsőt én is ott "vettem",vagyis grátiszba kértem 100 000 ft-os :oops: vásárlás után,a többi meg a csomagokban volt,így már 5 db van összesen,fénypostával szívesen küldenék :wink: De jó a link amit Sz_kata küldött :lol:

Ákata
Nem semmi ez a Pest árakban! :shock: (babaúszás :arrow: pedig én egy szállodába vinném :roll: )
A lányok nagyon ügyesek,így legalább én is tudom hogy a Laura sem lesz "lemaradva" :wink: A védőnő azt mondta a sokat tornásztatott meg úsztatott babaák sokkal mozgékonyabbak lesznek a továbbiakban is.Nagyon jó lehetett 6 órát aludni,lassan mi is közelítünk hozzá,tegnap 23 tól 5 -ig szunyált :lol:utána meg 9 ig.Este picit nyügösebb de azért 2 órán belűl mindig sikerül elaltatni. :roll:

Timi
Eszméletlen Marvin haja :wink:
A mosolya is édes!

Angel
Képzel tegnap este 11 kor nem is adtam
a Laurának tápot,60 at szopizott és 5 ig alukált mint a tej :P
Köszi a biztatást :!:
Milyen tornát kell alkalmaznod Gergőnek?Kiváncsi vagyok,bocsi :oops:
Laurának is felkúszott a homloka :cry: pedig nagyon szeretném ha megmaradna a haja :arrow: göndör

Gesztenye
Próbálj meg az esti etetés előtt lazítani,helyezd magad vízszintesbe,ne csinálj semmit, vagy fél órig hiszen az egész napi munka után a szervezeted is kimerül estére,engedd had töltödjön fel a szopira!Ha így is kevesebbet eszik akkor valószínű hogy nem éhes ,az ő pici testének is kell a pihenés.

Kérdés:nálatok is van úgy hogy ha hasra rakjátok a babát a kiságyban,akkor mire legközelebb felébred a kiságy tetejéhez felkúszik?

Hőmérséklet:A hálóban 21.5 fok van, a lakás többi részén 24-26 ,padlófűátés és cserépkályha is van.

üdv mindenkinek
Linda

Kép

Kép
czmelinda

Sziasztok!

Melódia, őszinte részvétem! Legalább megérte, hogy még egy kisfiú dédunokája is született, biztosan nagyon örült neki.

pusz,
Krissz

Lilypie Third Birthday tickers

krisszi

Melódia,
őszinte részvétem :cry:

Linda,
ez a hatezer/négy alkalom/két szülő-egy gyerek abszolút nem drága, ahogy én kivettem a neten böngészett tarifákból. Ti mennyiért mennétek?
Én 1450 grammal születtem, 34 hétre, anyukámnak súlyos toxémiája volt. Akkoriban még nem volt divat a koraszülötteket extra tornáztatni, mégsem lett semmi gond velem - igaz, a mozgásom elég randa, de nem lehet mindenki balettáncos :wink: Ezzel csak azt akartam mondani, hogy odafigyeléssel, tornával szép mozgású tündérkét nevelhetünk a pirinyónak induló lányainkból :D
Felkúszás: már az inkubátorban is csinálták :lol: Liza egyébként csak az ágy közepén, Lili meg szorosan a tetején hajlnadó aludni. Én leteszem őket a helyükre, aztán ők beigazítják magukat :lol:

Képzeljétek, ma megúsztuk a babamasszázst bőgés nélkül! Liza eddig ha letette a fejét, már bőgött. Ma is így indult, erre adtam neki tápot, és beszopta irgalmatlanul... Reggel hiába kínáltam mellel, az nem kellett... Sajnos, délelőtt nem akar szopni, nálunk este van nagy trakta. Ezért délelőttönként nagyon nyűgös. Most bepuszilta a kaját, aztán békésen elnézelődött, míg én masszíroztam.
Olyan furcsa, hogy ez egy ingyenes, négy alkalmas lehetőség, mégse érdekelt rajtunk kívül senkit :shock: Eleinte még volt két anyuka a babájával, a második alkalommal viszont már csak a férjem még én (és persze a lányok), és ma se jöttek többen. Mondta is még az elején a védőnő, hogy két év alatt összesen öt tanfolyamot tartott. Nem értem... én úgy örültem, hogy van ez a tanfolyam, ingyenes, családias, még a környezet is aránylag kellemes (világos szoba, pelenkázókkal a nagyesztékában). No nem baj, így tök jó, hogy csak mi vagyunk :D

Kata,
nálatok milyen a masszázs? Mi először a lábmasszírozást vettük, aztán a hasat, most volt a fej és a hát, az utolsó alkalom az összefoglalás, lazítás lesz. A sztenderdmasszázst tanuljuk egyébként (pillangó, I Love You, svéd stb.)

Na megyek, Lizikét is megszoptatom, igaz, jól bealudt, de talán már ébredezik... Ja, és még egy: a pelenkázón a lányok szemmel láthatóan élvezettel feküdtek hason. Egyrészt, mert nemcsak felfele láttak, másrészt, mert keményen minden mozgás könnyebb. Úgyhogy megpróbálom itthon is keményen fektetni őket hason. Tán bepokrócozom a gyúródeszkát... :wink:

Puszi - Kata

ákata2

Melódia,

részvétem a nagypád miatt. :cry:

Lányok,

úgy tűnik, a 18.-a lesz a tökéletes tali időpont, ugye? akkor ezt vissza is igazolom a gyermekház felé. és akkor a 11 órai kezdés mellett maradjunk, a hétalvó babák kedvéért :lol:
lesz szopis tanácsadó, úgyhogy gyüjtögessétek a kérdéseket!
és a vK-ba járós lányoknak egy jó hir: Zsuzska is beugrik, megnézni a szebbnél szebb babákat!

Csengő,

olyan jó lenne, ha rá tudnád bizni vkire Mikit, és eljönnétek...

tömegközlekedve a 3-as metróval kell jönni a határ útig, onnan meg a 194-es busszal egy megálló. aztán kb 300 m séta.

akik eddig visszajeleztek:

Ákata, Jadey, Nózi, Siba, Gesztenye (?), Bettus, Edi (?)

a többieknek nem ok az időpont?
sz_kata

Kata,
dejó! Várom nagyon! Légyszi, írd meg a pontos címet (autóval megyünk), ill. ha ismered a helyet (és gondolom, ismered), hogy lehet-e előtte parkolni (ha nem, hol lehet legközelebb). Nagyon köszönöm. (Ha mindezeket megírtad volna már, bocsánat - nem mindent tudtam még visszaolvasni).

Puszi - Kata2

ákata2

Melódia!
Részvétem! :(

SzKata!
Nekünk jó a 18-a!! :) Apával megbeszéltem, de előtte munkahelyre beugrok, és utána mennénk. Reggel 9kor ha indulunk 10után munkahelyen vagyok, akkor legkésőbb 12-kor, fél egykor ottlennék. :) :D

Edit

Kép
Kép
edi78

Szkata:

Nekünk is jo a 18-i idöpont..
Vendég

Lányok olyan tündérek, hogy mostanáig aludtak (odakint), meg tudtam csinálni az adventi koszorút végre, és még csokikat is tudtam venni a férjemnek - a papucsába tettem, hogy rögtön észrevegye - kíváncsi vagyok, a Mikulásra vagy a kutyákra gyanaxik-e majd :lol: Utóbbiak kábé havonta elfogyasztanak egy pár papucsot (természetesen odakint a kertben, miután kicibálták).

Bébik nyögdécselnek a kocsiban, megyek...

Puszi - Kata

ákata2

Ákata
Hogy a csajoknak mennyi szép ruhájuk van. Nagyon cuki az a hálózsák is, gyönyörűek :D És még 1* leborulok előtted hogy két picivel így bírod... :oops: Szerintem én zombi lennék kettőtől :)

Találka
Kispesten lakunk úgyhogy mi kipróbáljuk a tömegközlekedés szépségeit. Lesz egy kis villamos meg egy kis buszozás ezek szerint:) Kata 99-essel is lehet oda menni? Nem tudom merre áll meg a 194-es. :roll:

Melódia
Részvétem, kár hogy nem tudsz jönni.

Pelus
Köszi mindenkinek a tanácsot. Jelentem a fodrot kifelé hajtom és csodák csodájára az esti kaki pelusba maradt. Haladás :wink:

Tina
Marvin még mindig szívtipró :lol:

Pusz csajok: Betti

Kép
bettus79

Sziasztok!
Melódia, őszinte részvétem... :( ! én is csak azt tudom mondani, hogy legalább megérte a baba születését...Lesz odafönt egy vigyázó őrangyalotok!

Ákata, sztem szellőzik a babysoft, oldalról azért jut be levegő...eddig nagyon szimpi, megtartja a cuccokat. Ma a babamosásnál mosószappannal, folteltáv. spray-jel (denkmit, naná) nyomultam, így nyom nélkül kiszedi a sárgaságokat. Ugyanis a pamperssel állandóan kifolyik.
Haemangiómánk megvan, mostanában nem nőtt. Egyelőre nem mondtaák, hogy vinni kéne dokihoz. Érsebészet.... :( :( megy a drukk!
A gyerekorvos mondta rutinból a fejl. neur-t, meg azért, mert látta, hogy picit erősen szorítja a kezét. Szerencsére nincs gond, tornázgatunk.
gratula a nagy alváshoz!!!!
Én 1350 gr-mal születtem...de szerencsére nem lett semmi gond.

Linda, hurrá, sikerült!! (mármint az esti tápelhagyás) Ügyik vagytok!
Torna: Gergő háton van, és a kezeit fel le kell mozgatni (hozzáütögetni finoman az ágyhoz). Aztán át kell karoltatni a mellkasát, úgy hogy egyszer egyik, másszor másik keze van fent/lent. meg kell fognia fejét meg a talpait, és a hátán kell gördíteni előre-hátra, és a végén lebegőülésben hintáztatni, ezt nagyon élvezi a betyár.

Ti mit tornáztok?

Megyek, mert felébredt!

Puszi, Angel
Vendég

Lányok,

jaj, de jó, egyre többen leszünk a talin!! már úgy várom :lol:

Bettus,

a 99-es is jó! A pannonia úton, a sulinál szálj majd le.

Ákata,

masszázs: nálunk is megy az I love u-zás :lol: Bár mi úgy tanuljuk, hogy ha sir a baba, abba kell hagyni, mert az azt jelenti, hogy éppen akkor nem esik jól neki, vagy köszöni szépen nem kéri. Mi úgy kezdjük, hogy P szemébe nézek, és megkérdezem: megmasszirozhatlak, édes? Általában fülig vigyor a válasz :lol:
talihely: 19. ker Petur u. 7. tudtok ott parkolni, bár ha sokan jöttök kosival, akkor amellékutcákban kell megállnotok. N de ott csak mellékutca van :lol: Ja, és nem kell fizetni sehol a parkolásért :lol:
Csak arra figyeljetek, hogy a telepen jobbkézszabály van!
sz_kata

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
melódia78

Kép

Kép
Kép
melódia78

Sziasztok!

Melódia
Részvétem. Nekem már sajnos egyik nagyszülőm sem él, pedig hogy örülnének a kismanónak!

Nálunk 25 fok van, nem merek hidegebbet csinálni, mert a kórházban is meleg volt, meg itthon is ezt szokta meg, meg nekünk is hideg van, ha kevesebb fok van.

De jo lenne találkozni veletek, de sajna nem tudok menni. :(

Tegnapelőtti éjszakát megint átaludta Artúr, most 7-ig aludt, de előző éjjel csak 3-kor tudtunk elaludni. Reggel meg a telefon ébresztett. Gondoltam utána még alszok, hát akkor meg a védődnő telefonált, hogy jön, mert már volt 3x is de nem tudott bejönni. Mondtam nem jo a csengő. Vagy az is lehet hogy nem voltunk itthon. Ugyhogy ezután majd telefonál, ha jön. :)

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Melódia
Nagyon aranyos Pistike, tud ő is aludni egyfajat módon. :lol:
Pistikének is ugyanolyan a cumija mint Artúrnak, csak ő nem nagyon használja. :)

Súly: szombaton mértem magam és 65kg vagyok, 51 voltam terhesség előtt, és az utolsó hétem mért 73kg volt. Hát még kell majd 14kg-t fogyni. :shock:

Én nagyon szeretem az angol teát. :oops:

Beuka
Nekem is valamelyik ajándék csomagban volt matrica, de még nem ragasztottuk fel.

hettie

Beuka
A harisnyánál nem tüntet, inkább a sapkát nem szereti mikor ráadom.

Már várom én is a karácsonyt. Ez az első külön, együtt és még plusz a kismanóval is az első. Feldíszítem az egész lakást, de még nem vettem semmit, de majd a héten..

Képzeljétek megint van egerünk. :evil: Amikor megszületett Artúr lejöttek anyósomék segíteni. Mikor sütöttek az ajtót kinyitották sarkig, én szóltam, hogy ez nem lesz jó be kell zárni. Erre a válasz: nem jön be itt vagyunk. Ja az ajtó épp ugy nyilik, hogy nem lehet látni semmit a konyhából, meg nemigen zavartatja magát az egér amugy sem, bejön az. Akkor 4 egeret fogtunk meg... :evil: Most meg pár napja megint volt, már 3-t megfogtunk, de még 1 van, vagy az is lehet hogy több, ki tudja. De már nagyon unom hogy mindenhova odaszarik. :evil: Ezek meg a spajzból jöttek be, de most már nem hagyjuk nyitva még egy percre sem.

Jó mikulást mindenkinek. Nekem sajna egyedül telik. :cry:

Mamy
Jo ötlet a papucsba a csoki. :lol: Lehet én is teszek bele. Mikor jön éjjel ha a férjem, majd lehet hogy belelép a sötétben. :lol:

hettie

Melódia,
de édesek vagytok!!!! És szépek!!!! Lányod érdekes neve honnan ered?

Kata,
köszönöm! (A címet)
Mi is úgy tanultuk, hogy sírásnál nem szabad masszírozni. Úgyhogy eddig én Lizával csak sétáltam fel és alá (úgy nem sírt) - ma először tudtam őt masszírozni. Eddig csak levetkőztettem, elkezdtem a lábacskáját, aztán be is ütött a krach. Féjremnek bezzeg a vigyori Lili jutott... Engedélykérés, végén megköszönés nálunk is van :wink:

Angel,
egy koponya-UH nem árthat a haemangiománál... Nekünk van egy a karján is, inkább megnézetjük. Egyébként ha nagyon nem múlik, lézerrel távolítják el v. jegelik. De erről inkább ne is essék szó...
Peluskérdés kislányoknál tapasztalatom szerint egyszerűbb - még semmiből sem folyt ki semmi. Ja de, egyszer kaki. Akkor mosószappannal estem neki (fehér body volt, ráadásul), aztán bonux-szal mostam ki. Nyomtalanul távozott a folt. Egyébként a babáknál Noritot használok, pelusoknál meg a mi cuccainknál bonuxot (nekem ezerszer jobban bevált, mint a márkás mosószerek). Ez itt a reklám helye volt :wink:

Bettus,
édes vagy, köszönöm a bókot, de igazán csak a kajálásnál van dupla "munka", mivel nem tudok egyszerre szoptatni. A lányok pedig annyira jók, hogy igazán egy panaszszavam nem lehet... Rucik: egy se új... Anyukám túrja őket, néha én is, illetve unokaöcsémé volt jópár. Csak body-kat vettünk pár újat, meg sapkát.

Krisszi,
Range Rover - azt meghiszem, 18 évesen :wink: Bár én a 40. szülinapomra is elfogadnám a saját köldökcsonkom helyett :D :D :D (Jelzem: sógornőm is elrakta, mármint a kisfiáét, be is büdösödött rendesen. Már bocsánat. Úgyhogy ki is dobta. Időnként szagold meg a dobozt :wink: :D Ja, és én is elraktam, de a férjem rámszólt, hogy dobjam ki azonnal, mert fúj. Erre én kidobtam...) Apropó, férfiúi reakciók hurkácskákra: megnézném én a párodat szülés után alig három hónappal, vajon mekkora sörhasa lenne?! Ráadásul Te irigylésre méltóan slank vagy!! Egyébként én is felhasra dagadok, ahová eddig sosem... Ez biztos valami anyuka-tünet... Nyárra le akarom dobni magamról ezt a pár kilót, úgy döntöttem, január elsejétől visszafogok a csoki-tökmaggal, és nekiállok mozogni is rendesen. Hozzátartozik: én csak rutinból szoktam tükörbe nézni, ellenőrízendő morzsát a száj szélén, kósza szemöldökszálakat, sérót, púder láthatatlanságát - mindez kábé egy percet vesz igénybe reggelente. Még hajat is asztalnál ülve, közben olvasgatva szárítok, sminket, kontaktlencsét fél perc alatt dobok fel. Múltkor viszont, babaúszásra készülve elővettem női szememet, és magamra fókuszáltam az egyrészes fürdőruhában. Hát letört a látvány rendesen. Egy töltöttgalamb nézett vissza. Holott nekem mindig volt derekam, ellentétben a mellekkel. Ez most visszájára fordult. Na jó, nem sajnálgatom magam tovább, mindenki így jár, ha annyi csokit zabál, mint én. Úgyhogy most megyek, szemezek egyet a Tenger Gyümölcsei-desszerttel (nyamm!), és eszem egy mandarint. (Könnyen beszélek egy tábla Milka és egy halom rántottsajt után :wink:)

Nózi,
szaporító fejés :shock: :shock: :shock: Ez honnan van? Én eddig teljesen tudománytalanul csak fejtem... És van, hogy másfél órát, mert annyi idő alatt ürült ki a mellem. Mi van akkor, ha a szaporító fejés ideje lejárt, de még marad bent tej?

Sok-sok csokit kívánok Nektek Mikulásra!

Puszi - Kata

ákata2

Mamy
Bocs, az a ha nem kell, elírtam. Haza-t akartam írni. :oops:

hettie

Sziasztok!

Melódia!
Nagyon szépek vagytok. Formás Pistike nagyon. :D

Kép Kép Kép

(persze a cumi minden képen befigyel :D )

Edit

Kép
Kép
edi78

Krisszi,

BS: a múltkor láttam egy műsort, hogy hogyan cicomázták ki. a végén mondta a műsorvezető, hogy sietni kellett...na, nem azért mert mennie kell haza a kicsi babához, hanem mert xy showműsorába volt hivatalos...De tudod, kell neki a gyerek, mert az olyan trendi :P

Rájöttem, mitől voltam magam alatt annyira tegnap: apa csokimegvonást alkalmaz, mert szerinte vészesen a hizás útjára léptem :cry: De szerintem a megvonást fokozatosan kell alkalmazni, hogy ne fájjon :wink: Szóval ma még benyomtam két balatonszeletet..

És néhány kép:

fürdés apával:
Kép Kép Kép
sz_kata

SzKata!

Tutik a képek! :) Erotikusak :D
Szép nagy Petike, jó husis. Hány kiló?

E.

Kép
Kép
edi78

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint