Új privát üzeneted érkezett!

Ráhel! Megkérdeztem a tanáromat, szerencsére csak annyi, hogy érzi, hogy én változom, hogy nemsokára kistesó lesz.
Mostanában olylan sokszor lefekszik a habtapira napközben, remélem nem lesz beteg.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sorsoly!

Szeretettel várunk szerdán a Mandalában!

Kép
babancs

Na átrágtam magam a sok termésen. :)

Körömvágás:
nagynénim gyerekdoki, én anno tőle kérdeztem meg, ő is azt mondta, hogy nem szabad min. 2 hétig, de inkább 4 hétig. Marcit túlhordtam, így hatalmas körmökkel született. Még aznap este véresre vakarta az arcát. :oops:
Hát , én is zoknit húztam rá. :oops:
De inkább, mint az. Mellékelem képet. 8)
Kép

Tünde:
Örülök, hogy jól megúsztátok.
Nekünk a fütyi kényesebb lesz. :evil:

Babancs:
vicces lett volna, kettesben ott ülni és várni a többieket.Egy idő után csak leesett volna. :wink:

Ponger:
remélem tudtok jönni. :lol:

Ráhel:
Rád is nagyon kíváncsi vagyok.
Holnap megyek babanézőbe. Tegnap éjjel megszült unokatesóm. :lol: :lol:

Na most ennyi.

Pusssz
Vendég

Sziasztok!
Szomorú vagyok :( .
Ma voltam dokinál és nem ultrahangoztunk,pedig úgy megnéztem volna a csöpit,hisz olyan sokat nőtt már. :( Ráadásul olyan hamar lezavart a doki,hogy fel sem ocsúdtam. :cry: Szegény Márió meg várta a felvételt a fiáról,hogy végre megnézhesse ő is. :( :?
Na,de ez legyen a legnagyobb bajunk!!!Ezt leszámítva minden rendben,mert a szivecskéje rendesen működik,és meg még zárt vagyok,ahogy kell.

Tünde!
Jó,hogy Zitussal túlvagytok a dolgon!!!Remélem szerdán újult erővel dalolászik majd!!!...talán a zeneoviból is becsúszik egy-két dal!!!! :wink:

Ponger/Bea!
Nagyon sajnálom ezt a hosszadalmas betegeskedést Beninél!!!!!!!!!! :( Ne hidd magad rossz anyának,hisz ahogy leírtad,angyali türelemmel minden ezközt latba vetettél.Most értem csak haza,így nem tudtam küldeni neked a zenét,de nem felejtettem ám el! :wink: Jobbulást beninek!!!!!!!!Puszkó nektek!!!!

Andy!
DVD-re írom a jógát.A zeneovis musicot küldöm,ahogy elcsíplek a skypon4Szóval te vagy az a titokzatos B.Andrea!!!!..bevallom,tegnap olyan nagy traccspartyban voltam a skypon,hogy nem is esett le ki vagy,csak elfogadtalak és már néztem is tovább.Bocsi! :oops: ..pedig írtál is pár szót... :oops: ..szóval el voltam havazva.

Hajni!
Örülök,hogy jössz!!!!

Bocsánat,ha valamire nem reagáltam,de eléggé ki vagyok purcanva!
Mindenkinek jó éjt!

Pusssssz
Nóri

KépKép
f.nóra
Győr

Ráhel!
Mint mindenben több vélemény van. Rendben, hogy ezt írtad, tudomásul veszem, ha ez a tapasztalatod és tiszteletben tartom. Én is gyerekes embereket kérdeztem és tőlük ezt a tanácsot kaptam.. és végül is a döntés az én kezemben van, nem? Tehát úgy teszek, amit én látok majd jobbnak. Én sem fogom tövig levágni...
De természetesen köszi a tanácsokat és a többieknek is legalább megvan a döntési lehetőségük anélkül, hogy rájuk erőltetnénk egy nézetet! (és ez nem csak a körömvágásra vonatkozik..)

Szila

KépKép
KépKép
hangolka

Sziasztok!

Bocsi, akkor nem figyeltem egészen.
A kórházban nekünk ha jól emlékszem Lilinek, mivel előbb jött, nem is nagyon volt körme, Katicának meg állandóan letört, és amikor már az egész csak lifegett, akkor leharaptam, aztán hoztak be ollót (olyan szörnyű babaollót), és lecsippentettem, amelyik elengedte magát.
Utána márcsak itthon vágtuk valamikor pár hét múlva.

Ponger!
Szegény beteg gyerkőc. Nálam ugyanez van Lilivel. Katica még gond nélkül beveszi a gyógyszert, Lilit már semmivel nem lehet átverni ha beteg.
Ha nem akarja, akkor mi is a hányásig jutunk, annyira sír. Én már előre számítok rá ilyenkor, mert úgy tud visítani, hogy csuda.
Remélem hamar meggyógyul Beni, és átvészeli ezt a lázas időszakot.
A körömvágást akkor félreértettem, de remélem nem vetted zokon.

Mi most a következő pár napban mikulásozunk.
Nektek is jó szórakozást mindenkinek.

Tünde!
Örülök, hogy Zita babának könnyen ment ez a dolog. És ne is legyen többször.
Mindenesetre én is odafigyelek, mert úgy látszik nemcsak a fütykösöknél lehet ilyen gond.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Szép napot mindenkinek!

Szila, Hajni!
Ha gondoljátok, talizzunk a Széchenyi térnél, én is onnanfelől fogok érkezni, és együtt elballaghatunk a Mandalába. A Múltkor is ott taliztunk a Pálffy Söröző előtt. (Naná, egy rakás kismama hol mutatna legjobban, mint egy söröző előtt.... :D :D )

Andi

Kép
andykamama

Andy:
köszi, de kocsival megyek és a virágpiacnál gondoltam parkolni.
Bár, lehet jobb lenne, mert ennyi év után még a Plázában is elkeveredek. :lol: :lol: :lol: :oops:
Szval én inkább a Mandalába megyek, végső esetben Tündére csörgök. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Jobbulást mindenkinek,aki beteg.
Sajnos mi is azok vagyunk,Panna kezdte a sort,persze elkapták a pici lányok is,aztán apa meg én.De már ez a harmadik hete,hogy csorog az orruk,már én is kivagyok az orrszivótól,hát még ők.
Ha meglátják a kezemben már csapják is félre a fejüket.Remélem mostmár hamarosan meggyógyulnak,mert már én nem bírom sokáig,annyira sajnálom őket.

Tünde!
Örülök,hogy Zitának megoldódott a problémája.Neked pedig kitartás,jó nagy lehet már a pocid:)

Bogi!
Érdekelne egy hálózsák,mennyiért lehet varratni?

Mindenkinek jó Mikulás várást!

üdv
Csilla
Vendég

Sziasztok!

Én is megpróbálok menni holnap, ma muszáj volt elvinnem a nagyszülőkhöz mert pár dolgot be kell fejeznem (számlázás) az évvége miatt, így holnap délelőtt is kicsit elviszem majd.
Az éjszaka kicseréltem a két pasimat :D a Benedekkel aludtam egy ágyban az apa meg az ő helyén a gyerekszobában.
Sokat volt fent éjjel (víz, orrfújás, orrspray, köhögés, pisi, takarócsere... meg ez előlről) de végig simogatott meg olyanokat mondott, hogy ANYA szeretlek nekem te vagy a KEDVENCEM... :D Így az se nagyon izgatott, hogy alig aludtam valamit, mert az orrdugulása miatt még horkolt is nekem.
Na mindegy a panaszkodásnak vége, túléljük a dolgot.

Tünde!
Dehogynem mi is így csináljuk, és működött is, de tegnap kibabrált velem és mint kiderült túl hidegnek érezte a langyos alapvizet :? , ezért megkért, hogy hozzak be neki valamit a fürdőbe és addig áttekerte a forróra a vizet... majd lázasan ült a TÖK MELEG VÍZBE!! :shock: Jól fel is ment a láza tőle, ezek után nyomtuk bele a már kész hideg-langyos ülőfürdőbe. :roll:

Bogi!
Persze, hogy nem, csak nem értettem, hgy jön ez ide?... :lol:

SZila!
A körömvágáshoz van egy sztorim. :D Mi itthon vágtuk le először a szépen ajándékba kapott babacsipesszel a körmét, mivel apa sokkal ügyesebbnek érezte magát, ő akarta csinálni... na első köröm, puff le is vágta, csak, hogy olyan puha és picik voltak azok a babaujjacskák, hogy a husikát is lecsippentette... így ömlött a vér!!!!!
A párom totál bepánikolt majdnem elájult olyan rosszul lett, annyira vicces volt, a gyerek nem is sírt, de ő falfehér lett, azóta se vágta a körmét SOHA többet ... :D a csipeszt meg ki is dobtuk, az ollónál maradtunk.
ponger

Ponger:
Örülök, hogy tudsz jönni. Ha jól értem, gyerek nélkül.
Akkor asszem enyém is megy Mamához. :roll: :lol:
Akkor ha nem nagy fáradság elhozod nekem a cd-t és a dvd-t?? :roll:
Vendég

Hajni!
Persze, hogy viszem!!!! Hozol majd üreseket helyette?
majd ha meglesznek a babák csinálunk egy babás-mamás talit, Nóri már írta korábban és jó ötlet!
no meg már akartam neked írni, hogy mi több mint 1 éve próbálkoztunk a tesóval (2 mikrovetélés) és egy csaj mesélte nekem, hogy ő 2 barátnőjének is ajánlotta a ZÖLDÁRPA tablettát akik szerettek volna babát és puff teherbe estek erre én is elkezdtem szedni és rögtön terhes lettem... :lol: persze a párom szerint ez egy baromság és csak véletlen egybeesés! :?
De ki tudja?? én azóta is örülök ennek a kis véletlen trükknek és imádom, hogy lesz újra egy kismanónk! :wink:
http://www.vivanatura.hu/index.phtml?id=58&lang=hu
ponger

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet holnap tutira Télapóval találkozni? Olyan jó lenne, ha Ajna találkozhatna vele, de a férjem csak 5 után ér haza, én meg ugye nem vagyok túl mozgásképes, vagyis az lennék, de még nem merek, sokat keményedtem az elmúlt napokban.
Boglárka

Kép
Kép
Kép
constanze

Constanze!
Én csak az Árkádos Mikulásról tudok,de nem tudom meddig "rendel".A sok és gondolom már nagyon kényelmetlen fekvés nyűgén kívül jól vagy???????

csilla!
Arany csöpik!Ha 3 hete szenvedtek,nem csoda,hogy már az orrszívó látványától is kétségbeesnek! :?

JOBBULÁST MINDEN BETEG GYERKŐCNEK!!!!

Mi ma hozzuk el a babakocsit és a bébihordót.Sajnos nem haza,mert akkor még jó ideig kerülgethetnénk,megy az anyósékhoz. Kép
íme egy ké a "verdáról"--ahogy Márió nevezi :D

KépKép
f.nóra
Győr

Ponger:
persze, viszek üreset helyette. :)

Nóra:
jó a verda:))
Vendég

Nóri!
Hű de csini ez a járgány! Igazi kisfickós verda. :D
Belehallgattam a zeneoviba és olyan tök szupi. Teljesen karácsonyi hangulatom lett tőle. Még gyertyákat is gyújtottam. Kiírtam a keresztgyerkőcöknek, imádni fogják. Köszi-köszi. :)

Ponger!
Jó, hogy írtad ezt a zöldárpát (mellesleg először félreolvastam zöldpárnának :oops: ), mert van egy barátnőm, már ők is több, mint 1 éve próbálkoznak intenzíven és semmi (viszont már 4 éve a tablettát se szedi). Megmondom neki, próbálják ki, max. tényleg csak véletlen egybeesés, de ki tudja. Sok a véletlen nem? :) Bár nem tudom, hogy ez miben segít, de pl. a doki azt mondta neki, hogy vele elvileg minden oké, most készülnek menni a Káliba, hogy apukát is szemügyre vegyék, mert lehet, vele nem stimt valami. Ez az árpa izé esetleg férfiakra is hat? :roll:

Szila!
Hajni már írta, hogy ő odatalál a Mandalához. Veled mizu? Megvárjalak valahol, vagy odatalálsz? Sarlóköz. A Káptalan dombon.

Andi

Kép
andykamama

ponger:
köszi az infót is, ezt máshol is lehet venni, vagy csak rendelni?
Vendég

Sziasztok!

Én is mennék a holnapi találkozóra! Még nem biztos ugyan, de nem szivesen hagynám ki a találkozót, persze ha mehetek!

Orsi!

Régen láttalak benneteket (talán Zselykét még nem is)! Hogy vagytok? Remélem tudod ki vagyok?

Dea

Kép
Kép
deus

Sziasztok!

Tünde!

Hál'istennek hogy minden simán ment a doktor bácsinál. Azóta sincs gond? Nem vetted észre, hogy esetleg csípné a pisi Zita punciját és előbb ki kell venned a pelust alóla? Kamillázni nem kell?

Nóri!

Még egyszer köszi hogy áthoztad a CD-t és a DVD-t tök rendi vagy! :wink: Képzeld betettem a Bálintnak a zeneovit és mit mondott a "nagyfiú"?! Jaj anyu ez olyan ddedóóóós. Elbújt a takaró alá, mintha nem érdekelné, de látom ám, hogy ütemre mozgatja a lábát. :) Szóval nekünk is tetszik, csak kicsit szégyenlősen. Igen jó a babakocsi! Én is, én is, én is!

Látom kimerítettétek a körömvágás illetve körömrágás-csippentés témáját. Én az utóbbiak közé tartozok. :)

Beálltunk a beteg gyerekek táborába. :(
Bálint éjszaka belázasodott. Anyu vitte át orvoshoz, nehogy én is összeszedjek valamit. Torokgyulladása van, egész nap feküdt, reggel evett utoljára 2 falatot, azóta csak iszik. Sajna napközben is lázas volt. A héten nem mehet suliba. És ráadásul apa ma reggel elment dolgozni Miskolcra és csak holnap este jön haza. Sajnos nem tudok elmenni a Mandalába. Bálint kérte, hogy ne a mama vigyázzon rá. Sajnálom, hogy nagypocakos-társaimmmal nem találkozhatok. :( Remélem lesz még rá alkalmunk.

Kép
Kép
v.lívi

Bálint elaludt, nagyon forró az arca, ha felébred azonnal lázat kell csillapítanom! :(

Timivel is értekeztünk, az Ő nagyfia is beteg. Nem tud elmenni a Mandalába, cukorterhelésre megy, utána siet haza.

Én tegnap túlestem ezen a kis kellemetlenségen, már holnap meg is lesz az eredmény. Naggggyon gyorsak!

Kép
Kép
v.lívi

Lívi!

Jobbulást kívánok Bálintnak! Nagyon beteges időszak ez. Talán mert ilyen hirtelen lehűlt az idő.
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni holnap. Na majd legközelebb!

..
Tudna valaki segíteni, hogy a genetikai UH hányadik héten van?

Kép
babancs

Szilvi!

Köszi.

A betöltött 19. héten.

Kép
Kép
v.lívi

Sziasztok!

Csináltam új vonalzót, mert a régit úntam kicsit, meg állandóan eltűnik. :(
Remélem, ez már működni fog.

A beteg gyerkőcöknek jobbulást kívánok, az anyukáiknak meg kitartást és sajnálom, akik nem tudnak jönni holnap. :(

Andi

Kép
andykamama

Lívi!

Köszönöm! Akkor még odébb van. (dec. 28. UH)

Kép
babancs

Sziasztok!

A Benedek már alszik, ma jobban volt, bár délután megint felment a láza 39,5-re. Ma is velem alszik, ami nem lesz túl szuper annyira hortyog az orrdugulása miatt...megszoktam, hogy a párom nem horkol. :D

Nem tudom mi van velem, de az utóbbi időben baromi éhes vagyok, de még tűrtőztetem magam.

Nóri!
SZuper a verda!

Mindenkinek olyan szép kis helyre fog születni a kisbabája. :wink:

Andi! Hajni!
Én gyógynövényboltban vettem és igen a férfiaknak is jó!!! De persze nem csodaszer, mondjunk nálunk, hogy a Benedek elsőre összejött nem jött szóba a meddőség csak a véletlenek sora.
Biztos ismeritek a PG53-at is ugye? Sima nyálmintás ovulációs teszt, az is nagyon jó szerintem!
ponger

Sziasztok,

November 30-án megszületett Viktória lányom!!! 3150 gr és 50 cm lett a baba, annak ellenére, hogy végig azt hallgattam, hogy nagyon pici a baba. Hát, nézőpont kérdése, megszülni elég volt. Tegnap jöttünk haza a kórházból, most csak gyorsan beköszöntem a hirrel, majd irok bővebben is, ha majd tudok ülni......
A kórházról sajnos semmi jót nem tudok mondani, nagyot csalódtam.
Igyekszem összekapni magam, és jövök.

Móni

Kép
szmoni

Hűű, le kell cserélni a csikomat. Már nem aktuális.

Kép
szmoni

SZia Móni!!!!!

Gratulálok!!!! jaj már annyit gondoltunk rád/rátok!!!
Ha gondolod esetleg emailben leírod a szüléstörténeted.
Sajnos nem csodálkozom, hogy csalódtál a kórházban, de azért borzasztóan sajnálom.
Mindenképpen mesélj majd.
ponger

Lívi, nem szerencsére nem csípi a pisi, pedig számítottam rá.
Egy kenőcsöt kaptunk, azzal kell kenegetnem naponta 2x.

Basszus, ma iszonyat rossz napja volt Zitának, és nekem is. Enni nem akart, nagy bömbölések voltak, hisztik, kaja repült az etetőszékről. fogzik ezerrel, gondolom ez is baj, és melegfront is van, telihold is...
Nekem tegnap óta fájdogál a pocakom, már lassan lemegyek hídba, hogy Ákos elférjen. Ha eszem, akkor még rosszabb, pedig sztem nincs is fent a hasam.
A derekam is nagyon fáj.
Nem tudom, hogy holnap megyünk-e a Mandalába, meglátom, milyen éjszakánk lesz.

Kis betegeknek gyors gyógyulást kívánok!

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Lívi! Bogi!

Jobbulást kívánok a gyerekeknek!!! Remélem hamar meggyógyulnak, nem úgy mint mi.
Nálunk semmilyen Mikulás nem jön ezekután meg elvinni se tudom sehová lázas betegen. :cry:
ponger

Boglárka!

A Baross úton szokott sétálni egy két Mikulás. Az audist kihagyjátok?
Mi holnap megyünk.

Ma az én munkahelyemen voltunk, Zitát különösebben nem hatotta meg, de a sok gyerek tetszett neki.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Móni!

Gratulálok!

A szüléstörténeted engem is érdekelne. Ha van kedved/időd majd kérlek írd le!

Kép
babancs

Móni!
Gratulálok, jó egészséget és sok tejcit kívánok Nektek!

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást kivánok!

Móni
Gratulálok! Akárhonnan nézem , nem kicsi az a lányka. :) Nyugis napokat nektek.

Dea
Örülök, hogy összeakadtunk. :D Pont ma próbáltalak hívni. Megváltozott a számod?

Tündi
Remélem holnapra normalizálódik a helyzet nálatok. Zselyke hajnalban növesztette a fogát. Igy 3-tól 5-ig nem aludtunk, de utánna fél 9-ig volt alvás. Szerencsére ki is bújt a foga.

Boglárka
Az Árkádban lesz Mikulás holnap is. Lehet vele fényképezkedni és cukrot osztogat. Vannak még nagyon aranyos manók is.

Jó éjt!

Üdv: Orsi

Kép
sorsoly

Móni:
szívből gratulálok Nektek!
Szüléstörténet és az élmények engem is érdekelnek. :lol:
Vendég

Móni!

Engem is érdekel a történet, és sajnálom a sok negatív élményt!

Majd a következőnél...!? :wink:

Zita!

Mit jelent az, hogy fájdogál a pocakod? Hogyan fáj?
ráhel

Jaj Tünde ezer bocs és egy anyamedve!

Zitaanyut akartam írni, de ma olyan fáradt vagyok, hogy alig fog az agyam!
Megyek is aludni!
ráhel

Sziasztok!

Móni!
Ez csudijó. Tényleg teljesen normális méreteket szedett össze az utolsó hetekben a babó.
Ha a szopi jól megy, akkor nem is lesz semmi gond a továbbiakban sem.

Csilla!
Hú azért ez már nem semmi, ha a 3 gyerek egyszerre beteg. Nálunk szerencsére most "csak" Lili volt az, Katica el sem kapta.
A hálózsákkal kapcsolatban légyszi írj egy e-mailt. Biztos nem olvastad vissza a topicot, de megegyeztünk a lányokkal, hogy én nem beszélhetek üzletről itt. A címem a régi: farkasb@kisalfoldvolan.hu

Lányok!
Szuper talit kívánok Nektek!

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!!

Szmoni!!!!!!!!!!!!
Nagyon gratulálok Viktóriához!!!!Sajnálom,hogy rossz élményeid vannak a kórházi tartózkodásról,Ha lesz erőd,írj!!!!!
Dokibácsaink milyen volt a szülésnél????
Nagyon sok boldogdágot nektek!

Minden beteg gyerkőcnek jobbulást.Nem migaz,hogy mindenki egyszerre lett beteg.Valami van a levegőben :? :shock:

Na,lenne még mit írnom,de elkések a taliról!!!!

Ja,örólök,hogy a zeneovi tetszik nektek...Bálintnak persze csak titokban :wink: ..és a verdaügyben is köszi a gratulákat!!!!
Pusz

KépKép
f.nóra
Győr

T A L I !!!!!!!!

Kép
babancs

Babancs!!!
:D :D :D :D :D ...látom,nemcsak rám van ilyen hatással :D :D :D

KépKép
f.nóra
Győr

Sziasztok!

Móni!

Gratulálok a kislányotokhoz, sok örömet kívánok nektek! :D A kórházi "élményeid" engem is érdekelnek. :wink:

8,2 lett a cukrom. :(
Felhívtam a védőnőmet azt mondta, hogy a terhes-patológián van egy kis nő ő állítja be milyen diétát kell majd betartanom. Holnap megyek dokihoz, majd ellát instrukciókkal.

Maminti/Kriszti!

Te mondtad az Árkádban, hogy lányok azért vigyázzatok ám a cukorral! És ez itt cseng a fülemben! Bálinttal 6,5 volt a cukrom. Igaz, hogy akkor nem is kívántam ennyire az édeset. Biztos a kislányok édesszájúbbak?! :) Most megkaptam, diétázhatok!

Lányok, akik diétáztok! Nagyon nagy odafigyelést, számolást igényel, hogy ne lépjem túl a határt, vagy
könnyen belejöttetek?

Lívi

Kép
Kép
v.lívi

Milyen volt a tali????????
Gondolom jó, most jó sokan el tudtatok menni!
Ha Ráhel/Bea mesélt valami fontosat, majd légyszi írjátok le!

Bálint most is lázas, nem eszik semmit, olyan elesett szegénykém. :cry:

Puszi Lívi

Kép
Kép
v.lívi

Szia Lívi!

A 8,2 nem olyan magas.
Nekem is e körül volt Lilinél.

Nekem Hídvégi professzor állította be a diétát, és elég drasztikusat, mert nekem mindenképp fogynom kellett.
Nem ismerem az alkatodat, majd a nővér megmondja milyen diétát kell csinálnod, mert aki vékony, annak a CH-t kell leginkább betartani, a kalórában engedékenyebbek.

Ha gondolod olvasd el a saját, privát honlapomon amit írtam anno napló szerűen. (Ebben semmi üzlet nincs, csak segíteni szeretnék Neked!!!, Mielőtt elküldenél a sunyiba megint :) )

http://jaksy.different.hu

Itt recepteket is találsz hozzá.

Nekem nehéz volt betartani, mert bár nem kívántam az édességet, de amikortól tiltva lett, azonnal az volt a fő gondom.
A számolás eleinte nagyon nagy odafigyelést igényel, de könnyen bele lehet jönni. Azzal kell vigyázni, hogy az ember előbb-utóbb megtanulja, hogy egy-egy élelmiszerben mennyi a CH, és aztán utána hajlamos nagyon egyhangúan étkezni. Ez minden diéta egyik problémája, így a cukordiétának is.

De ne izgulj, ez nem annyira magas.

Be fogják állítani, hogy napi 5x kell enned, keveset, az étkezésenkénti CH mennyiséget, és gondolom majd mérni is kell néha otthon.
Nekem van cukormérőm, ha gondolod oda tudom adni kölcsön, én már nem használom egy ideje. Lehet, hogy elemet kell bele venni, meg a csíkot, de tűt is tudok hozzá adni.

Sok sikert a diétához!

Lányok!
A tali biztos szuper volt!

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Móni!
Gratulálok a kislányodhoz!!

Tünde!
A férjem ma reggel árulta el, hogy van céges Miki is, de ő persze nem jelentkezett. Kicsit mérges voltam rá...
Viszont néztem, hogy a Kikában is lesz, és este 8-ig, oda el tudja vinni.
Sajnálom a nyüglődést, mi meg sem nagyon éreztük a fogakat, csak annyiban, hoyg nem eszik Ajna. Tegnap reggeli tápon kívül egész nap egy fél joghurtot, és fél szelet lekváros kenyeret evett meg. Neki 16 hós koráig 2 foga volt, most meg már kint van 16.
A pici nekem is rendesen átrendezi a belsőmet, és nekem nagyon fent van a hasam, teljesen a mellem alatt, így az ülés egyre nehezebb.:-) És persze ma éjjel is ment a táncbemutató a hasamban, én meg járkálhattam pisilni.:-)

Boglárka

Kép
Kép
Kép
constanze

Ja és még akartam írni, hogy olyan vagyok, mint egy időjós, hétfőn ahogyan jött a nagy változás az időjárásban egész nap keményedtem, kicsit meg is ijedtem.

Nóra!
Köszi, bírom. Most azért nem fekszem annyira szigorúan, mint Ajnánál, egyszerűen nem lehet egy kis gyerek mellett. Muszáj kivinnem egy kicsit levegőre is, mire az apja haza ér már késő van és sötét. De a fent maradó időben fekszem, és nagyon tudja ő is, mindig figyelmeztet, ha felülök kicsit kinyújtani a tagjaimat, hogy "Anya lefekszik". Ő meg mellém bújik, aztán úgy olvasunk. Szerencse, hogy nagyon nyugis, jó gyerek, így könnyen elfogadta a helyzetet.

Kép
Kép
Kép
constanze

Lívi!

Sajnálom, hogy rossz lett a cukrod. Remélhetőleg ez azért nem annyira rossz, hogy eltiltanak a cukortól. Gondolom oda kell majd figyelned a szénhidrát-bevitelre. Nem irigyellek..mondjuk én meg a másik véglet vagyok a 3as terheléses cukrommal..kiváncsi leszek a 24. hetire.

Taliról nem tudok sokat mesélni, elég korán eljöttem. Már egy hete fáj a fejem a migrén miatt, az Algopyrintől meg jól bekábultam..
Majd a csajok többet mesélnek.
Kb. 10en voltunk.

Kép
babancs

Sziasztok!
Jó volt a tali,mire hazaértem olyan éhes voltam már kopogtatott a szemem!!!!

Lívi!
Szó volt a születés szakaszairól.hogy ékelődik be a baba feje,hogy fordul,mielőtt megszületik,Ráhel képeket is mutatott róla.
Kaptunk egy lapot,hogyan szopiztassuk a babát,képekkel illusztrálva...majd lefénymásolom neked!
A gyereknevelésről,baba"neveléseől" beszéltünk még és néha még erről-arról,ami jött.Kb.ez a lényeg.
Hiányoltunk téged is,Ponger Beát is.
A diéta biztos nem lesz egyszerű :( ...de kitartás!!!!

Szila,Hajni,Deus!
Örülök,hogy találkoztunk személyesen is! :D

Babancs!
Neked terhesség előtt is ilyen sok problémád volt a migrénnel,????????Minden nap szedsz gyógyszert???? :shock:

Bogi!
Nem bírok ki szó nélkül egy dolgot,ne vedd kötekedésnek,nem annak szánom:Nem kell úgy érezned,hogy korlátozva vagy ezen a topicon,mert szinte mindig megjegyzed,hogy neked ezt meg azt itt nem szabad.Nem erről volt szó akkor,amikor volt egy vita itt.Csak arra kértünk,hogy írj többet a gyerekekről,és egy kicsit kevesebbet a munkáról,mert kezdett sok lenni.Ezzel persze nem az a gond,hogy dolgozol,hisz mindannyian ezt tesszük majd,ha meglesz a baba és eléri azt a kort,hogy bölcsibe adjuk.Remélem ezzel nem robbantok ki semmilyen sértődést,nem ez volt a szándékom. :)

Pussssz
Nóri

KépKép
f.nóra
Győr

Sziasztok,

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a sok gratulációt!
Hamarosan jövök az élménybeszámolóval.

Móni

Kép
szmoni

Tali jó volt, bár az elején volt némi zavart csend. :D

Boglárka
, hát én is odavoltam tegnap, sőt, éjjel álmomban meg is szültem. Aaannyira jó volt, alig fájt, és épp senki nem ért rá a szülőszobán, így Apa kezébe csusszant ki Ákos, és nagyon boldogok voltunk mind a ketten! És mind a ketten egyből mondtuk, hogy még egy babát szeretnénk, hogy ezt a csodát átélhessük. :)
Sajnálom, hogy csak álom volt...
Nekem is fent van a hasam, nem tudok vmi nagy menyiségeket enni, ez mondjuk nem is baj, és lihegek, mintha állandóan a maratont futnám.
Kicsit irigyellek, hogy Ajna már ilyen okos, és érti, hogy pihensz.
Én tegnap este (apa korcsolyázni volt :shock: :( ) elveimet elvetve betettem magam mellé a franciaágyra Zitát, és bekapcsoltam a tv-t, hogy tudjak egy kicsit feküdni, mert az ülés nekem is elég kényelmetlen.

Lívi, sajnálom, hogy cukros lettél. :( Ha érdekel, körülnézek itthon, hátha megvannak még az irományaim, diétás tanácsok, receptek. (7 évig dolgoztam a Diabetológián)

Csilla, Ponger, Lívi, remélem jobban vannak a gyerekek!
Bogi, Nálatok is tart még a betegség?

Csilla
, hogy bírod a 3 picivel? Van időd pihenni, vagy ne kérdezzek hülyeségeket?

Lányok, SOS!!!

Nem ismertek valakit, akinek minden vágya, hogy pótnagyi legyen? Nekünk lenne rá szükségünk. Persze nem ingyen, de bébiszittyós tarifát se tudunk adni.

Használt valamelyikőtök Avent Isis mellszívót? Az létezik, hogy ilyen gyengén szív, vagy lehet állítani?

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?