Szaisztok!
Csengő, Nózi, ne hari...én voltam, aki a csndesen éhező babákról írtam, mert nekem meg a gyerekdokim mondta.....ne haragudjatok, nem akartam senkit sem megijeszteni...
Gesztenye, a csajoknak igaza van, vszínüleg tényleg nem volt éhes...ez a csendesen éhezés csak pár napos, max. 2 hetes korig fordulhat elő. Utána már nincs az a baba, aki ne követelné a magáét, ha éhes!
Egy napra húzd ki a telefont, amobilt ásd el jó mélyre, mássz be az ágyba Barnus mellé, aludj vele, nasizz kedved szerint, olvasgass, és csak élvezd, hogy vele vagy! Jót fog tenni a lelkednek is, Barnus is imádni fogja! Nagyon drukkolok a szopi megtartásáért! de ha tápszerre kerülne a sor, akkor is te vagy legjobb anyuka Barnusnak! De szerintem csak átmeneti a gond, hiszen tejed van, barnus szopitechnikája jó, és van pisi-kaki. A babáknak is lehet rosszabb napjuk...
Mi már 2 hete egy dekát sem hízunk, már én sem parázom...eszik, pisil, kakil, ez most egy ilyen időszak.
Kriszzi, karácsony: fa utsó nap, apa által megvéve, lóhalálában,
, Szenteste sült hal, svéd gomba anyós által készítve, valami szuper! Krumplisali is lesz. Amúgy nagyiméknál lesz az ünnep többi napja, ott meg töltött káposzta, sült hús, beigli, tortahegyek....Én otthonra fahéjas muffint, csokis meg almás sütit csinálok.
Has fölső része: dettó....még sose voltam ilyen gyomros, rémes...
Mi is elraktuk a karszalagot...Range Rover, , tetszik...én is elfogadnám!
Hős vagy a tanulással, Kína egész éves termését kívánom a vizsgákhoz!
Britney...no comment, tökéletesen egyetértünk...vett volna inkább még egy minikutyát (akit bélszínnel etetett egy luxusétteremben,a szakács majdnem infarktust kapott dühében...)
Beuka, szoba nálunk 21-22 fok, éjjel body, rugi, hálózsák (vagy helyette polártakaró.
Melinda, sztem nem kell az a tápi...Az anyatej sokkal jobb, a gyomrát sem terheli meg,a tápszer sokkal hosszabb idő alatt emésztődik meg...tudja Laura, hogy mennyi kell neki! Ha 30, akkor annyi, ne aggódj, hiszen gyönyörűen fejlődik!
Rólunk:
1. kopaszodunk.... a haematómaánál világít a feje, nagyon mókás!Ahogy forgatja a fejét, egy nagy folton kikopott a haj...
2. voltunk fejlődésneurológián, tündéri doktornőnél, tornáznunk kell naponta 4-szer... kicsit feszes a karjában az izomtónus.
3. Babysoft pelus a dm-től: olcsó, 30 db 1000 ft, kívűl műanyag, belül puha, jó nedvszívónak tűnik, DEREKA GUMIS!!!!!
éjsazkára feladtam, holnap referálok...
Mamy, a Metróban asszem nincs akkora árkülönbség a Pampers és Liberó között...Az Aro popsitörlő nálunk bevált, nem tocsog, mint a J&J, olcsó, és kellems az illata.
Puszi, futok, sírás és telihold van...
Angel