sziasztok Lányok!!!
Képzeljétek, úgy néz ki, hogy megállapodtunk a lakásra (eladjuk, ahol most lakunk), a héten alá is írjuk az adásvételit
!!!! El se merem hinni, annyira nagy kő esik le rólunk! Hogy aztán már 100%-ig egymásra és a babára koncentrálhassunk!
Most nagyon érzem, hogy a sors tökéletesen elrendez mindent körülöttünk. Ez a lakáseladás is olyan, hogy hiába akarod, vagy elmegy, vagy nem. És pont a legeslegjobb időben, jobbkor nem is sikerülhetett volna.
Tényleg, valaki hallott esetleg arról, hogy jövőre eltörlik a szocpolt?
Fioona, a festékhez nem tudok hozzászólni sajnos. Mindenesetre, ha mocorog a picúr, az nagyon jó érzés lehet
Képzeljétek, jött ma lakást nézni egy fiatal pár a kisbabájukkal. A párom 5 perc után az ölébe vette a vadidegen gyereket, és el se engedte, amíg el nem mentek
Szuper apuka lesz belőle!!!!!!!!!!!!!!
Marietta, üdv itt, drukkolok!
Arwen, kitartás a vizsgálatokhoz!!!!!! Én is utálom az ilyesmit. De azért már nagyon-nagyon szeretnék ott tartani.
Porsika, ne hajtsd túl magad!
Meri, aranyosak az ikrek, tényleg nagynak tűnnek a képeken, jó húsban vannak
Nekem a közvetlen környezetemben karácsonykor fog születni egy baba. Velük viszont együtt tudok izgulni és örülni, mert tudom, min mentek keresztül (5 évig próbálkoztak sikertelenül). Ennek ellenére, tökéletesen megértem az érzéseidet. Én már akkor is kellemetlenül érzem magam, ha az áruházak babarészlegére keveredem véletlenül.
A pasik valahogy teljesen máshogy élik meg ezeket a dolgokat, nem lehet ezért rájuk haragudni.
Ma pozitív LH-t teszteltem, úgyhogy most 1-2 nap kemény "munka" következik.
Üdv,
V.