Zsuska!
Nagyon izgulok Értetek! Krizsánál voltál UH-n?
Pompomlányzó!
Nekem is azt mondta Krizsa, hogy az ICSI miatt nem kell az amnio, és valóban, Emese igazán makkegészséges szerencsére!
Sőt, pont tegnap beszéltem vele az UH után. A következőket mondta: a markeres vizsgálat 95% találati arányu. Az amnio 98%. Tehát nem 100
A kettő között 3 % van, viszont a markeres teljesen veszélytelen! Jó eredmény után azt tanácsos mérlegelni, hogy melyik kockázatot vállalom: a minimális esélyü betegséget, vagy az 1-2% arányu vetélést. Ez pl. nálam nem kérdés ( 22 hetesen 1x már elvetéltem). Magyarul, ne csináltassam meg, ha ott is minden oké.
Voltam Hajdu Krisztánál, kár hogy nem találkoztunk Katyuska, bár valóban rengetegen voltak. 1,5 mm a tarkóredő és van orrcsontja is, ugyhogy a doktornő a betegség esélyét nagyon alacsonra jelölte, hangsulyozva ugyanakkor, hogy 10-ből 7 esetben pontos az UH. Vele is megállapodtunk, hogy amennyiben a markeres vizsgálat is jó lesz, az amniotól eltekintünk.
Orsi!
Van Nálatok valami jó kis rókafészek, mi?
Én kitessékeltem őkelmét, el is huzta a vackát tőlem!
Anikó!
Feküdj csak szorgalmasan! Köszi, már teljesen jól vagyok, kezdem élvezni az állapotomat
De bevallhatom hogy az ezelőtti időkben rémesen el voltam keseredve
Ha legközelebbre javul a lepényhelyzet, akkor nem kell tovább szigoruan feküdnöd?
Viki!
A lényeg, hogy jobbra fordult kicsit! De már nincs is olyan sok hátra Neked sem!
Zsebike!
Te is nagyon belehuztál!
Andának küldenék 1 óriási ölelést, hogy már tejecske is van, na és hogy a fa alá betolhatják a bébiket, együtt, otthon!!!
Nem tudjátok, mi lehet Kismokussal? Egyrészt hiányzik (csak nincs valami baj?), másrészt a tábla!