Helyesek a gyerkőcök nagyon!
Szerintem a Karácsony és a fa is nagyon be fog nekik jönni.
Edi, ez a csiga nekem is nagyon tetszik. Ha bemegyünk egy üzletbe, férj mindent ki-bekapcsol, nyomogatja, piszkálja, úgyhogy menekülök, nehogy rájöjjenek, hogy hozzá tartozom...
Mara, nagy valószínűséggel nem csöppenek bele semmibe. Persze engem is túráztatott a dolog hetekig, de a kezdetekkor eldöntöttem, hogy nekem igenis fontos, hogy annál az embernél szüljek, aki végigkísért, kerül amibe kerül. Szóval úgy álltunk hozzá, hogy akkor fizetjük az ellátás 30%-át a kórház házipénztárába... Tény az, hogy egyelőre hanyagolják odafenn a változtatások elkezdését. Halkan megjegyzem, hogy enyhén hülyék voltak, hogy kijelölnek 3 területi kórházat, még mielőtt azt eldöntenék, hogy mit hova tesznek, hogy szüntetik meg. Úgyhogy a téma elhalasztva, rám egyelőre nem vonatkozik semmi. (Amúgy kivitelezhetetlen lett volna megoldani az adminisztrációs hátteret is. Lsd vizitdíj sem indul.)
Off voltam kicsit. Gyerekek, nagyon kúszik a vonalzó, basszus! Most már napi szinten érzem a gyereket, mármint, hogy van súlya, mintha bármikor előbújhatna. A szúrkáló fájdalmakról, nyilallásokrólé nem is beszélve.