Linda!
Rucik: Pesten Árkádban H&M, C&A-ban jó áron, jó minőségű rucik vannak, jó akciók is szoktak lenni, ha arra járnátok.
Nincs a közelben jó turkáló? Ott is nagyon jó dolgokat ki lehet fogni.
Mamy!
Én kérdeztem a távhő dolgot. Éjszaka mit adsz Gesztire?
Nálunk reggelre, mivel éjjel a fűtés a nullával egyenlő, annyira visszaveszik, hűvös van, délutánra meg meglehet dögleni.
Nosztalgia: lenne időm visszaolvasnék
Pelus: DM Babylove: nekem bejött, ára nem vészes
Netről rendelt pelus (pelenkafutárszolgálat): gumis derekú, nem egy extra, de nem folyt ki semmi, 39ft-db
Libero: gumis derék, jó vastagság, nedvszívóképesség, 40ft feletti ár
Rossmann: nem használtam
Tesco: nem használtam, mind2őt dícsérik, jó ára is van
Plusos Bon Dini: 32ft/db, nem vmi extra, gumis derekú
Helen Harper: 32ft/db, sima derék, nem vmi extra
Huggies: gumis derék, igényes kialakítás, most a DM-ben a 4-9kg-os micimackós 2000ft/50db.
Pampers: első 2méret bejött, de amióta kipróbáltam Huggies, többet nem veszek Pamperst, a gumis kialakítás sokkal jobban passzol a pocira
Nekem ebből már írtam bejött: Huggies, Libero, DM
Próbáld ki a Rossmanost és tescosat biztos ami biztos, mert olcsóbb, mint a Libero+Huggies(ezek a legdrágábbak).
Van még egy márka vmi SOft Dry a DM-ben, de még nem próbáltam.
Ennyi próba után én kizárólag Huggies, LIbero, DM párti vagyok.
SzKata!
"teljesen háborítatlan szülés lehetősége"- hát igen, megértelek. A kórházról annyit, hogy elég volt látni, hogy fogják, dobálják a gyereket, meg ahogy kihozták, kijött belőle a tea. És ez csak pár példa. Mivel császáros voltam első szopi 12óra múlva volt, amire a gyerek hasa már teli volt teával. De legalább szívta az a lényeg. Ennek ellenére, nem volt gáz a kórház, furi volt egy hét után hazajönni hármasban.
Nem sértődtem meg, eszembe sem jutott.
Viszont csodállak a kitartásodért és bátorságodért.
Mert szerintem nagy bátorság otthon szülni.
Angel!
Igen fini volt a Camambert, 2 részletben ettem meg.
Csoki: le kell állnom, mert a gyerek nyafibb, ha többet eszek.
Próbáltad a Milka Limited Edition rumos, meg nem tudom milyen tölött csokiját? Csúcs. De tesóm, tegnap 300g-os mogyorós milkát hozott, fél tábla rumos után, 2 nagy szelet még lecsúszott.
Mérlegre nem állok, de a hasam, mint egy 6hónaposnak
Mozogni még nem merek a hasi vágás miatt. Majd januártól. Azért a Karácsonyi menűt nem hagyom ki.
ÁKata!
Örülök, hogy tetszik a lányoknak az úszás. Nagyon jó lehet. Főleg, hogy Kata még sosem sírt fürcsi közben, biztosan élvezné.
Beuka!
Kókuszmatrac: a lepedő+matrac huzatja elázott lével. KIvettük, de foltot nem láttam a matracon, szagolgattam nem éreztem semmit, úgyhogy nem csináltam semmit. Jobban jártam volna, ha ki sem veszem a matracot, ott lekezelem azért, dörzsölgetem, de apa már kivette, úgyhogy nem tettem semmit. Tudom kellett volna. Ennyi.
Séta: én akár 2órákat is sétálok (már). 1órára szerintem nyugodtan kiviheted Botit.
Krisszi!
Ünnepi készülődés: ablakon csillag alakú égő, nagyszoba karácsonyfát csináltam az égőkből (pár méter cellux befigyelt
)
Terasz girland, mikulásvirággal (3éve készítettem, ragasztópisztollyal rögzítettem a virágokat). Meg egy Mikulás akar a teraszra felmászni (anya adta, nem használta)
Dohányzóasztalon nagyszobában: ünnepi terítő, rajta egy gyertyás koszorú (még tavaly a munkatársam készítette).
Süti: raffaello lesz, mert hamar megvan
Fa: narancs-bordósbarna lesz, sok díszt már vettem, de még kellene, mert sosem elég
Gesztenye!
Ne aggódj a hízás miatt, nincs olyan, hogy minimum hízás szerintem. Az 500g még belefér. Első hónapban 1100g, második hónapban 600g-ot híztunk. Volt, hogy 70-100g-ot egy héten. A héten lesz a 3hónapos mérés. Jókedvű a babád, nem sír sokat, van kaki, pisi,ne aggódj.
Cumi: Kata kapott 2x cumisüvegből tejet, de neki a csapott cumi DM Babylove jobban bejött, mint az Avent. Próbáld talán ki.
Dugulok, majd folytatom!
Kata felébredt, főznöm is kell.
Edit