Szép reggelt mindenkinek!!
Húú, már megint totálisan le vagyok maradva, csak felületesen tudtam olvasgatni!!!
Mindig elszüttyögöm a napomat, netre nem marad időm!!
most is sietnem kell, mert vár a vasalás, aztán magyünk nagyszülőlátogatásra!!
Sz kata!!
Igaz nem tudom, hogy merre van az a hely, amit találtál talira, a pesti helyismeretem kissé hiányos, de utánanézek!! 100%-ra nem igérem, hogy menni tudok, az időponttól függ nálam is, meg a gyermekeimtől!! kb. mikorra gondoljátok??
Nagyon szép vagy a fiacskáddal a képen!!
Jadey!!
Látom, azért te se sokat tudsz írni, legalább nem csak én vagyok elmaradva!!
gondolom téged is megdolgoztat a kis pöcsös, meg a nagylány!!
remélem minden oké volt az oltáson, és nem viselte meg Bencust!4 Nekünk 2 hét múlva esedékes pistikének, a Fati meg most kapta meg az infulensa ellenit!! olyan ügyes nagylány, egy nyikkanása se volt!!
habár már elég régóta nem sír!!!
Télapó: már ezerrel várjuk, ablak kidekorálva, világító hóember feltéve, hogy idetaláljon!!
Tegnap már az Adventi koszorút is sikerült beszerezni, úgyhogy lesz mit meggyújtani holnap, mármint a gyertyát!!
Boróka!!
Tudom, hogy már mindenki megnyugtatott a Betadinnal kapcsolarban,, de tényleg nem okoz semmi gondot ilyen kis mennyiségben!! Habár ezek a betegtájékoztatók amúgy is hajlamosak eltúlozni a dolgot, tudom, hogy nekik az a dolguk, ha 1 % esély is van arra a mellékhatásra, akkor rögtön beleírják a tájékoztatóba, hogy frászt kapjon a "beteg"!!
utána pedig mossák kezeiket, mert ők le vannak ezáltal védve!!
Egyébként a BCG-k nekünk is elég csúnyán megtelt, megdozzadt, azthittem kifakad, mert randa nagy zöld közepe volt, aztán elkezdett leszáradni!! Alkohollal kenegetem!!
Nődoki: Az enyém a kivételes "fajhoz" tartozik egyáltalán nem pénzéhes, 1 vizsgálat 3000 Ft nála, és nagyon lelkiismeretes!! Az Ergam se segített, hogy elmúljon a fojásod?? Nekem az segíttett, amikor alvadt vér ürült belőlem még a 3. héten is!!
Azt hiszem te írtad, hogy nem nagyon akr a babótok apánál megnyugodni, most mi is ott tartunk, hogy szinte csak nálam akar, apánál nem!! látom rajta, hogy rosszul esik neki, ezért hagyom, hogy próbálja nyugtatgatni ő is!! hHabár nálam a az ütemes táncolós ringatásomat bírja nagyon a segge, amit az Mc Haverra nyomatunk!!
Legjobb módszer pocifájásra!!!
Krisszi, mamy!!
Egykekérdés. én is csak támogatni tudom azt, hogy legyen a babókáknak tesójuk, mert én is egyke voltam, és megfogadtam, hogy az én gyerekem nem fog olyan " magányosan felnőni, mint én!! Persze nem voltam az , mert majomszeretettel szerettek a szüleim, sokáig az apai nagyszülőknél is egyke voltam, a másik oldalon sok uncsitesóm volt, mégse olyan, mintha minden nap ott van melletted egy tesó, akivel jókat játszol, vagy jókat veszekszel, verekszel!!
Azért szeretnék Pistikének még egy tesót kis korkülönbbséggel, mert ugye a nővérével nem nagyon tud összenőni, játszani!! sajna a lányom ilyen szempontból magányos farkas marad!!
Mamy!! Remélem nektek is összejön spontán a tesó majd, és a korod miatt ne aggódj, még simán belefér akár 2 is!!!
Tűzmanó!!
nekem is ugyanilyen "élményem volt a kórházban, mind neked, Pistike félrenyelte a tápszert, amivel a kihozatala elött teletömték, és elkezdett kékülni!!
Alig bírtam felkapni, mert ugye az 1 napos gátsebbel nem volt könnyű feltápászkodni!! így az egyik szobatársam rohant vele a csecsemősökhöz, én meg ahogy tudtam, utána, de mira odaértünk, szerencsére visszajött a színe!! a csecsemősök persze nem voltak a helyükön!!
Miután megtaláltuk őket, közölték, hogy ilyen előfordul a babáknák (főleg ha nem böfiztetik meg rendesen őket
)!! Tudtam, hogy böfiztetni kell, de mivel nem én etettem elötte, gondoltam ők megtették!! Érdekes itthon nem fordult ez elő egyszer sem!! Jó, van amikor szopi közben picit férenyel, de függőleges helyzetbe rakom, és rendbejön!
Voltunk csípőszűrésen a budai honvédben, igazatok volt,nagyon frankó a radiológia!! Mindent rendben találtak, úgy örülök neki!!!
Súly: csütörtökön kikaptam a méreckedéskor a dokiénitől, mert 2 hét alatt 1 kg-ot gyarapodtunk!! 5590 g volt
Azt mondat, hogy csökkentsem valahogy a szpoik számát, mert ez rengeteg, és asztmás lesz a gyerek
Erről még nem hallottam, hogy anyatejes baba asztmás lesz!! ajánlotta, hogy adjak neki almát, egy szopi helyett!4 én bírom a dokinőt, de kb. 75 éves, lehet, hogy picit elavultak a nézetei!! 6 hetes gyereknek almát?????
Lehet, hogy túl felvilágosult vagyok, de én úgy tudom, hogy akkor van esély az asztmára, ha korán kezdjük a hozzátáplálást !! Szerintetek???
És a tetejében már be is álltunk a 3 órás szopira, éjszaka is eszik fürcsi után, aztán 23 körül, 3 óralkor, majd reggel 6 -kor!! et szerintem ideális!! Úgyhogy nem értem a problémát!!
Beuka!!
Akkor te is fel vagy avatva!!
Mi pisi ügyileg már a z első itthon töltött napon fel voltunk avatva, akkor jöttem rá, hogy fiam van, még a szájába is jutott!!
És azóta rendszeresen gyakorolja is ezt a módszert, plussz, van amokor megtoldja kakisugárral is!!
Ez ma reggel 6-kor is megtörtént, egy sugár pisi a párnámra. egy sugár kaki a lepedőre!!
Az ágyunk már fel van avatva, mert éjszaka, meg reggel kényelmi szempontok miatt az ágyunkban pelusozok!!
Igen, megvolt a nászéjszaka, tényleg igazatok volt, hogy olyan jó, mint elötte, viszont utána elkezdtem vérezni, pedig nem voltunk durvák!!
Használtam a fogamzásgátló kúpot, az meg csípett utána!!
Pedig a doki mindent rendben talált, zöld utat kaptunk!! Mindegy, most várunk egy pár napot, hagy regenerálódjon a sokk után!!
Na megyek lányok, mert el kéne látnom a családot, lassan 1 órája itten ülök, és mesélek!!
Puszi!! Melódia