Új privát üzeneted érkezett!

Nikó akkor én most örülök, hogy megjött, mert ezek szerint hatott a
bogyó, és mostmár nemsokára jön a baba, mesterséges beavatkozás nélkül! Végül is ez is fél siker. :wink:

Adrienna szerintem már mocorog. :? De az a tuti, mikor biztosra tudod, hogy ez a bab volt! Főleg, hogy már a párod is érzi. Nemsokára hallhatja a szívhangját, ha a hasadra tapasztja a fülét!
:P

KépKép
KépKép
fioona

[quote]e írta:z a bab volt!

Fraudi elszólás??? :oops: Természetesen baba akart lenni! :mrgreen:

KépKép
KépKép
fioona

:mrgreen: Fiona, ez a bab-os dolog nagyon jó :mrgreen: Végülis tudd, hogy a bab vagy a baba. Ne haragudj, hogy viccelődöm. :lol:

Kép
Kép
adrienna

Tényleg lehet hallani a szivecskéjét? De nagyon várom már :)

Kép
Kép
adrienna

Nikóska, miért kell 24-én dolgoznod? :( A barátnő elment egy dokihoz és úgy adott neki méregtelenítőket és egy hormonbeállítót. A nevét nem mondta...

Kép
Kép
adrienna

Fioona. Még nem igazán jött meg, de remélem, hogy ma, esetleg holnapra megjön. De úgy gondoltam, hogy szedem tovább a bogyót, ha esetleg mégis baba lenne, amit nem hiszek, ha meg akar maradni, akkor úgyis megmarad, ha nem, akkor bármit is tennék, úgysem maradna meg. Csak az elmúlt két napban jelzett az inga, viszont ma reggel már meg sem mozdult a pocim fölött. Nekem az a legrosszabb, hogy én még azt sem tudom kiszámolni, hogy mikor kéne tesztelnem, nem lehet tudni, hogy hány napos a ciklusom. Ez van, ezt kell szeretni.

Kép
nikóska

Sziasztok.

Folyamatosan olvaslak benneteket jó lenne bekerülni közétek. Bár én már régóta szeretnék babát. Túlvagyok sokmindenen kedden is voltam dokinál eléggé kiborított amit megtudtam. Egyre nehezebben viselem hogy nem jön ez a baba.

Üdv mindenkinek:Marietta
csipcsab

Szia Marietta, üdv közöttünk. Elmeséled, mi nálad a probléma?

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok.

Kösz az üdvözlést. Hát mi a párommal két és fél éve szeretnénk babát. Endometriozisom volt amit nyár végéig kikezeltek. Volt műtét folyamatosan orvoshoz járni. Clostilbegytet szedek hogy minnél jobb legyen a peteérésem + choragon szurit hogy legyen tüszőrepedésem. Kedden voltam dokinál eddig minden jól ment de most még igy sincs peteérésem. A dokim azt mondja fel a fejjel de én már egyre nehezebben birom. Röviden ennyi.

Üdv.:Marietta. :cry:
csipcsab

Marietta üdv közöttünk, remélem itt meghozzák a lányok a szerencsénket, nekünk újaknak is, és a régieknek is, aki még csak vágyakozik a picurra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adrienna, én nem hivatali munkaidőben dolgozom, hanem elvileg 24 órát dolgozom, 72 órám szabad. A decemberi beosztást elég össze-vissza csinálták meg, ezért dolgozom dec. 24-én és jan. 1-én is. Mondtam is, a főnökömnek, hogy milyen jó, elszúrták a karácsonyomat és a szílveszteremet is. De sebaj, jövő ilyenkor már a picurkámmal itthon leszek /már nem is itt, hanem egy másik házban, ami nagyobb/, és már a legnagyobb problémám az lesz, hogy most éppen miért sír, amikor nem éhes, nem szomjas, tiszta a pelus is....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
nikóska

Szia Nikóska.

Köszi a jókívánságokat. Hát én is bízom abban hogy rendbe jön minden. Igaz most a keddi nap után elég lehangolt vagyok de eddig mindig kirángattam magam a depiből. Remélem most is menni fog. Veled mi a helyzet babaügyben?
csipcsab

Tudod Marietta, egyenlőre igazán fogalmam sincs, hogy mi újság nálam baba ügyben. Mi szept. végén kezdtünk neki, de én PCO-s vagyok. Azóta nem is jött meg, és mivel 3-4 napja elég furcsán érzem magam tegnap este olyan volt, mintha a mensim kezdődne, mintha vérezne, de csak kicsit, hányingerem volt /simán tudom produkálni/, megingázta a pocim, ami kisfiút jelzett 3 napon keresztül ma reggel viszont már semmit. Úgyhogy fogalmam sincs, most várom, hogy legalább jöjjön meg, mert fogalmam sincs, mikor lehet peteérésem, nincs meghatározott ciklusom, tehát teljes a bizonytalanság. :? Ez van, de nem keseredem el. :)
Tudom, hogy decemberben összehozzuk a babánkat! :D :D :D

Kép
nikóska

Vagyis én ingáztam a pocim.

Kép
nikóska

jó éjt mindenkinek!! Megyek lassan alukálni.

Kép
nikóska

Szia Marietta!

Gyors babásodást kívánok! Üdv a csapatban! Van már babátok? Vagy az elsőn dolgoztok? Beraklak a táblába, jó?

Nikóska ezek jó jelek! De jó, hogy vannak ilyen természetes bogyók. Nagyon gyógyszerellenes vagyok. Persze van úgy, hogy veszek be, mert nem bírom tovább, de ha van rá mód elkerülöm.

Valószínűleg holnapra megcsinálom a táblát, mert a vizsgáim miatt a távolabbi temetőkbe nem mentünk el és ezt ma bepótoljuk, délelőtt meg a kutyaházakon téliesítünk még egy kicsit.

Szóval holnap jövök.
Puszi

meriann

Szia meriann.

Köszi a jókívánságokat. Hát én is remélem hogy mostmár hamarosan megfogan az a bébi. Nincs még babánk ő lenne az első. Már nagyon várjuk de sajnos nemmegy egykönnyen. Mindig jön vmi újabb probléma. :cry: Igaz a párom nem fogja fel ilyen tragikusan a dolgokat. Hát végülis én sem csak belőlem már elég sokat kivett az elmúlt két és fél év. Ennyi ideje szeretnénk babát. Túlvagyok laparos műtéten is ahol kiderült hogy endometriosisom van. Ezt elvileg nyár végére kikezelték. Múlt hónaptól megint mensizek úgyhogy a dokim rásegít a peteérésemre hogy minnél jobb legyen.Aztán ha van kapok egy szurit is hogy tüszőrepedésem legyen és akkor jön a programozott szex. Amit a doki mondja meg hogy mikor kell együtt lennünk. Hát ez engem zavar de a párom elhülyéskedi ugyhogy így nekem is jobb. Csak most kedden az történt hogy még igy gyógyszerrel se volt peteérésem. Hát kicsit elkenődtem. De új hónap kezdődik tele újabb reményekkel. Igaz? Bocsi hogy így rátokzúdítottam gondjaimat de jó hogy végre vkinek elmondhatom aki biztosan megért. :) Ja nyugodtan berakhatsz a táblázatba de egyenlőre még nemtudom mi az mert nemnagyon igazodok még ki itt a dolgokon. Lehet hogy vasárnapnál elöbb már nemtudok jönni mert anyósomékhoz megyünk ünnepelni. Addig is további szép napokat nektek. Ja és köszi nektek hogy befogadtatok és ilyen kedvesek vagytok. :D Puszi. Marietta.
csipcsab

Szia nikóska.

Lehet hogy most ezmiatt butának fogok tünni de mi az hogy PCO-s vagy? ez mit jelent?

Marietta
csipcsab

Marietta, Nikoska:
üdv Itt!
Remélem mielőbb + lesz a tesztetek.

Marietta:
Clostit kaptál? Mennyit? Hogyan?
Én múlt hóban azt szedtem. 5. naptól. 5 napig napi 1 szemet.
Nekem sem lett tőle megfelelő tüszőm. 13 mm és 15 mm-es lett csak tőle. És olyan vékony nyhártyám, h ha megfogant volna sem lett volna sok esélye.
Most ebben a hóban nem szedtem be. Megnéztük anélkül és láss csodát 17-18 mm-es. ÉS 9 mm.es nyh. :wink:
Szval soktól hallottam, h a Closti hat utána mág hónapokig.
Na add fel...
Meg ha nem lett, gondolom elelitek az adagot és majd attól lesz.
Nekem is ez lett volna. 3-napra áttettük volna és 2x1-re.
Most márciusig nem megyek dokihoz, addig próbálkozunk bogyók nélkül.
Vendég

sziasztok!

üdv az újjaknak!
kivagyok teljesen.ma én csináltam az ebédet (húsleves,búbos hús,petr.krumpli)kb 4 órát töltöttem konyhában.
R. dolgozik ma is igy legalább gyorsabban eltelt az idő.
Marietta jöhetnek problémák itt mindig meghallgatjuk őket :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok!

én nyitok ma?hol vagytok?
nézem a havazint az rtl-en és "csorog a nyálam"idén kimarad a szezon! :wink:
majd jővőre felpakolom kis családom R. vigyázz a lurkóra én meg sielek két etetés között.őt ugyse lehet meggyőzni milyen jó dolog a sielés!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Hát az biztos, hogy nincs tolongás az oldalon.
Képzeljétek, tegnap este annyira mocorgott a baba, hogy api is érezte! Kép Nagyon jó volt!!!!!!

[quote]T írta:ényleg lehet hallani a szivecskéjét?

Igen. Tegnap kérdeztem apát kb. mikor lehetett hallgatni, de ő sem emlékezet. Nagy volt már a poci, annyi biztos. A viccért pedig természetesen nem haragszom, én is jót nevettem magamon. :mrgreen:
Többiek, hogy vagytok? Nikóska van fejlemény?

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Bocsi, de tegnap a párom elvitte a gépet, elment lan-partyzni. A fejlemény annyi, hogy tegnap reggelre végre megjött normálisan. Így több esélyem van, hogy dec.-be gyarapodjunk. Holnaptól valószínű nekiállok másik természetes bogyónak, az a neve, hogy Szépséggyöngy. Ezt ajánlani szokták, a változó korban lévő nőknek is, könnyebben átvészelik a változást, viszont elősegíti a normális petefészek működést.

Marietta. A PCO lényege, hogy a férfi hormonból többet termel a szervezet, mint kéne, és ezért nincs normális ciklus, nincs rendesen peteérés, elmarad a mensi, nehezebb a teherbe esés, a petefészek becisztásodik. Más jelei, az erősebb testalkat /világ életemben duci voltam/, esetleg a szőrösödés /szerencsére ez nálam nem igazán jelentkezik/. Okozhat cukorbetegséget is. A keresőbe beírod, hogy PCO, akkor kiadja, sőt írnak rá kezelési módokat is, gyógyszereset. Én előbb viszont ki akarom próbálni természetes úton, végülis még igazán október eleje óta próbálkozunk, azóta fogalmam sincs, hogy volt-e egyáltalán pereérésem, vagy sem. Remélem elég érthető, amit írtam. Szerintem érdemes rákeresni, és a dokidra esetleg rákérdezni, a gyanús, hogy esetleg PCO-s lehetsz.

Fioona. Kicsit irígykedem! :wink:

Tegnap az m1-en volt 18.00 órakor egy műsor, ami bemutatta, hogy fejlődik a picur a pociba, nagyon érdekes volt, bár csak a második felét láttam. Látta még valaki?

Kép
nikóska

Sziasztok!

Ma még a normál táblát szúrom be, mert tegnap totál kimerültünk. 9-től 14 óráig szereltük a kutyiházakat. Aztán rohanás a temetőbe. Este 8 után érkeztünk haza, így mára sok teendő maradt.

Akiket érdekelnek az ikrek:
http://fuhur.euroweb.hu/ikrek/index.html

Szerintem nagyon tündériek. Nem is látni rajtuk, hogy koraszülöttek. Ahogy megláttam őket, már el is múlt minden rossz érzésem. :) Ennek úgy örülök.

Sajna nem láttuk az m1-en a babásműsort. Észre sem vettem, pedig átszoktam lapozni a műsorújságot, mert érdekelnek a babás filmek.

meriann

Fioona de szuper lehet, ahogy érzitek a babát.

Kép Kép

meriann

Meri megnéztem a babákat, és tényleg nem is látszik rajtuk, hogy újszülöttek! Menyivel jöttek korábban? Tök klasz, hogy 1 fiú-1lány páros lett. A filmet én se láttam, pedig igéretesnek tünik a képek alapján. :( :shock:

KépKép
KépKép
fioona

Aranyosak az ikrek. Örülök Meri, hogy sikerült túllépned a kezdeti rossz érzéseden!!!

Olyan furcsa, mert leginkább én arra vágyom, hogy díszíthetném a gyerekszobát, a babaruhákat rendezgetném, babát öltöztetném.
Mi már megegyeztünk a párommal, hogy mi lesz a nevük, ha lesz. Segített az ezo.hu-n a nevek jelentése is. Sőt, úgy döntöttem, hogy ha egyszer Zoli elvesz feleségül, akkor felveszem az ő vezetéknevét, az én keresztnevemhez. Eddig ragaszkodtam a saját nevemhez, de a saját nevem jelentését úgy érzem, hogy már megéltem /Torony/, és már nem akarom átélni tovább, viszont ha új nevem lenne, az a Császárnő, ami az anyaság.

Kép
nikóska

Aranyosak az ikrek. Örülök Meri, hogy sikerült túllépned a kezdeti rossz érzéseden!!!

Olyan furcsa, mert leginkább én arra vágyom, hogy díszíthetném a gyerekszobát, a babaruhákat rendezgetném, babát öltöztetném.
Mi már megegyeztünk a párommal, hogy mi lesz a nevük, ha lesz. Segített az ezo.hu-n a nevek jelentése is. Sőt, úgy döntöttem, hogy ha egyszer Zoli elvesz feleségül, akkor felveszem az ő vezetéknevét, az én keresztnevemhez. Eddig ragaszkodtam a saját nevemhez, de a saját nevem jelentését úgy érzem, hogy már megéltem /Torony/, és már nem akarom átélni tovább, viszont ha új nevem lenne, az a Császárnő, ami az anyaság.

Kép
nikóska

Megkérdezhetem, hogy milyen neveket választottatok? :oops:
Bizony én is vásárolnék már. A babakocsi pénteken érkezik! :oops: :lol: Azt hiszem, ez nagyrészt elviszi a karácsonyi ajándék keretet, de a Lillusé már megvan, nekem meg jó lesz a kocsi. 8)

KépKép
KépKép
fioona

Fioona: születéskor léptek a 35. hétbe, ha jól tudom.

Nikóska: aranyos vagy. Drukkolok Nektek is, hogy mielőbb babaszobát díszíthess!

Már rég tudtam, amikor még nem is akartam férjhez menni, hogy új vezeték nevet szeretnék. És így is lett. Sőt, még a két keresztnevem közül a korábban nem használtat viselem. Így kaptam egy totál új nevet. :lol: Szerintem jól döntöttem.

meriann

megnéztem a babákat én is hát tündériek,és örülök neki hogy semmi rossz érzésed nem volt.
én is nevet váltok ha összeházasodunk már pedig ha lagzi nem is lesz esküvő biztos.az én nevem igazán gyakori szivesen váltok én is.
vásárlást ne is mondjátok elvből az előzmények miatt nem voltunk még ilyen helyen.illetve 1 vizhőmérőnk már van mert aranyos volt és az interspárban megvettük.
megvárom a 12.heti vizsgálatokat és utána bátrabb leszek.
Meri az új táblába betennéd hogy nekünk is első baba érkezik?

Bridzsi

Kép
esztora

Csajok kérdezek valamit. Multkor mondtam, hogy ellentétben első várandóságommal, most mindentől félek, az összes (baba)betegségtől parázok. Most éppen attól, hogy a várandóságom korai szakaszában, kényszerből, frissen festett szobában aludtam éjszaka. :( Diszperzittel festettünk. Tud erről, olvasott erről valaki valamit, valahol? :shock:

KépKép
KépKép
fioona

Fioona én sajna nem tudok erről.

Esztora bocsánat, már rég kijavítottam, de :oops: a régi táblát szúrtam be.

Kép Kép

meriann

köszi!

Bridzsi

Kép
esztora

Helló Lányok!

Nemrég értünk haza anyósoméknál voltunk ők pedig elég messze laknak(250km). Ezért nemvoltam gépközelben.

Hajni. Nekem a clostit a 3-ik naptól kellett elkezdenem szedni napi 1-et 5 napon keresztül. Eddig ez így mindig jól működött,múlt hónapban is 21mm-es érett petesejtem volt. Ebbe a hónapban pedig semmi. :( Nem növelte a dokim az adagot ugyanigy kell majd szednem ha megjön. Persze most arra is szednem kell gyógyszert hogy megtudjon jönni. Hát remélem ebbe a hónapba minden jó lesz. Reménykedem abban hogy nem azért nem volt peteérésem mert terhes vagyok és esetleg a dokim nem vette észre,mert ha ez így van akkor az elég gáz mivel szombat óta szedem a másik gyógyszert ami nem tenne jót a babának. Ugyhogy remélem csak vmi másért nem volt érett pete.

Nikóska.

Teljesen érthetően írtad le hogy mi az hogy pco. Nem hinném hogy nekem az lenne mert én elég vékony vagyok, meg menszeszelek én rendesen néha szokott csúszni esetleg 1 hetet. Nekem a doki ezzel a gyógyszerrel inkább csak felsegíti a peteérésem hogy minnél jobb legyen. Mert van nekem az is csak picike. :?

További szép estét nektek.
csipcsab

sziasztok Lányok!!!

Képzeljétek, úgy néz ki, hogy megállapodtunk a lakásra (eladjuk, ahol most lakunk), a héten alá is írjuk az adásvételit :D :D !!!! El se merem hinni, annyira nagy kő esik le rólunk! Hogy aztán már 100%-ig egymásra és a babára koncentrálhassunk! :D :D
Most nagyon érzem, hogy a sors tökéletesen elrendez mindent körülöttünk. Ez a lakáseladás is olyan, hogy hiába akarod, vagy elmegy, vagy nem. És pont a legeslegjobb időben, jobbkor nem is sikerülhetett volna.

Tényleg, valaki hallott esetleg arról, hogy jövőre eltörlik a szocpolt?

Fioona, a festékhez nem tudok hozzászólni sajnos. Mindenesetre, ha mocorog a picúr, az nagyon jó érzés lehet :) :)

Képzeljétek, jött ma lakást nézni egy fiatal pár a kisbabájukkal. A párom 5 perc után az ölébe vette a vadidegen gyereket, és el se engedte, amíg el nem mentek :) :) Szuper apuka lesz belőle!!!!!!!!!!!!!!

Marietta, üdv itt, drukkolok!

Arwen, kitartás a vizsgálatokhoz!!!!!! Én is utálom az ilyesmit. De azért már nagyon-nagyon szeretnék ott tartani.

Porsika, ne hajtsd túl magad!

Meri, aranyosak az ikrek, tényleg nagynak tűnnek a képeken, jó húsban vannak :)

Nekem a közvetlen környezetemben karácsonykor fog születni egy baba. Velük viszont együtt tudok izgulni és örülni, mert tudom, min mentek keresztül (5 évig próbálkoztak sikertelenül). Ennek ellenére, tökéletesen megértem az érzéseidet. Én már akkor is kellemetlenül érzem magam, ha az áruházak babarészlegére keveredem véletlenül.

A pasik valahogy teljesen máshogy élik meg ezeket a dolgokat, nem lehet ezért rájuk haragudni.

Ma pozitív LH-t teszteltem, úgyhogy most 1-2 nap kemény "munka" következik. :wink:

Üdv,
V.

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Vicky, most rám ijesztettél... Miért törölnék el a szocpolt? Lemaradtam valamiről? Mi 2 éven belül gondoltuk a lakáscserét és bizony a szocpol alaposan bele van kalkulálva a költségvetésbe :roll:

Kép
Kép
adrienna

Vicky helyettünk is "dolgozzatok"!hetek óta nálunk nem lehet! :cry:
tuti hogy nálatok jobb időszak következik!tudod minden rossz után jön v.mi jó!
Fioona próbáltam rákeresni neked erre a diszperzitre de nem sikerült semmit találni.szerintem ha kimész az utcára lassan károsabb lesz,ha tényleg az elején volt nem lesz semmi gond. :wink:
nálunk tegnap robbant a "bomba" egy jó barátnőm (50 éves) állitja hogy látott és terhes vagyok.csak az a gond hogy nem engem kérdezz hanem a lánya R. bátyját???!!!aki tudjátok az előzmények miatt nem tud semmit!persze ezt mi egy 4. embertől tudjuk akit R. bátyja kérdezett?jó lett volna ha mi mondhatjuk el.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!
Napok óta nem voltam, rengeteget írtatok. Ahogy időm engedi olvasok, és majd jövök.

Üdv az újaknak. Úgy látszik csak hiányolni kellett, hogy jöjjön már valaki új, és máris itt vannak páran. Tök jó!
vivi79

Sziasztok!

Fioona! Írtam privit. Megkaptad? Ja, ha esetleg adatok kellenek: Budapest, 1965.06.13. 15,30
Meri! Az ikrek tündériek, tényleg szép nagyok, nem látszik, hogy koraszülöttek. (el is gondolkodtam a természet csodáján, hogy hogy férnek el a babák a mama hasában???)

Mindenkit üdvözlök, Fanny
fanny01

képzeljétek lehet mégis megyek síelni.illetve elkisérem a barátnőimet a siterepre.akivel mennek pár lány tagja nem siel csak elkiséri a barátját.igy nem unatkozna egyedül nekem jó lenne majd pár nap "nyaralás" v.hol :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt Lányok!

Porsikám, jó hogy benéztél :)

Vicky,
Nálatok most minden bizonnyal új korszak kezdődik.
A lakás már egy jó jel, most jöhet a baba is!
Tessék ám mostanság rendesen "dolgozni" rajta! :lol:

Fioona,
a festékes dologhoz én sem értek, de szerintem Esztorának igaza lehet :)

Marietta,
üdv a csapatban!

Kép
bodzi

Fanny jó látni, illetve olvasni. Hát az ikrekről csak annyit, hogy a mamát nem láttam az utolsó időszakban csak fotón, de ott is nagyon durva. Telefonon beszéltünk, de szegény nagyon nehezen vette a levegőt, már 1, 5 hónappal ezelőtt is. Azt mondta a szívét nagyon nyomták. Elég rosszul tűrte a szervezete. Még telefonon beszéltünk a császár után, de elég gyenge a hangja, nagyon megviselhette.
Egyből eszembe jutott Kata, mekkora pocakja lehet már?!
És eszembe jutott az ismerősöm is, akinek az ikrei több,
mint 7 kg-ot nyomtak születéskor. Na, az még durva lehetett.

Esztora: jó pihenést ha mentek és vigyázz magatokra.

Úgy megkönnyebbültem, hogy elmúlt a rossz érzésem, nemsokára meglátogatjuk a babákat. Elvégre a párom egyetlen tesójának gyerekei, (én meg egyke vagyok). Szóval elég ciki lett volna sokáig húzni a dolgot.

A párommal végül is minent átrágtunk nagyon részletesen. Végül is megértette, és nagyon klasszul állt hozzá a beszélgetés után. Biztos ez is segített. Meg Ti is. Pusz, hogy vagytok !
Egész addig fajult a dolog, hogy már alig várom, hogy babázhassak az ikrekkel. Képzeljétek a nagy tesójuk, aki már majdnem 2 éves tegnap dumált nekem a telefonba. Hiába ritkán találkozunk, simán emlékszik. Úgy meghatott, ahogy meghallottam, hogy a nevemen szólít.

Szép napot!

meriann

Sziasztok!

Hűűűű... volt ám termés az utóbbi pár napban...

Marietta: üdv!

Meri, az ikrek tényleg jó nagyok és én is elgondolkoztam, hogy a francba fértek azok el egy hasban??? Szinte hihetetlen.

Fioona: tényleg mozog a bébid??? De jóóóóó Neked! Én már türelmetlenül várom, hogy mikor érzek valami különöset ott lent... de sajna eddig semmi. Tegnap volt a National G. műsorán a baba fejlődése este és ott épp azt mondták, hogy a második babát hamarabb érzi a kismama. Úgy látszik nekem még várnom kell egy darabig... Ja, meg azt is mondták, hogy a baba méretei a mérvadóak és az adja meg igazából a szülés várható időpontját. Nekem is mindig a méretek alapján számolnak, így kicsit megnyugodtam.

Adri: te is érzel akkor mozgást? Hű de klassz! Lassan megmozdulnak itt a babócák!

Rágota: te érzed már a babát?

Fanny: de jó, hogy benéztél.

Nán-dorka, Benita: nagyon el vagytok tűnve, remélem nincs semmi gond.

Vicky: húzzatok bele! :oops:

Én holnap megyek uh-ra, már nagyon várom, hogy láthassam a bébit, talán ki is derülhet, hogy mi van a lába között :oops:

Pussszz mindenkinek!
szerika

Szerika, szoritok neked. Minden rendben lesz a babóval meglásd. Ráadásul olyan kiváncsi vagyok, hogy fiú vagy lány :lol:

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Fanny megtaláltam a privit, bár a rendszer továbbra is azt írta ki felülre, hogy nincs privim. :shock: :(
Mindjárt válaszolok, és megírom az email címemet is, hogy ilyen többet ne forduljon elő!

Köszönöm a választ, ami a festéssel kapcsolatban írtatok. Én is rákerestem a neten, de én se találtam semmit. Remélem Esztora neked lesz igazad.
Ezekre a durva pletykálkodásokra meg már nem is tudok mit mondani. :evil: Felháborító! Érezd jól magad a sielésen, és azért egy laza kutyaszánkózás belefér majd nem? Csak óvatosan, kismami módra, hogy ne maradj ki teljesen a jóból. :wink:

Szeri nekünk megvan a gépen az a film. Azért elgondolkodok, hogy ha a baba mérete a mérvadó, a szülés időpontjához, akkor elég érdekes, hogy mikor bent voltam szülni, volt egy 58 cm-es baba. Lilla meg 52 cm. Akkor most mi van? :shock:
Szerintem te is nemsoká érzed a babát. Én is meglepődtem, mert korai nagyon a mozgás, de az UH-n is megmondták, hogy nagyon aktív. :roll:

A szocpolos pletyit én is hallottam, de csak utcai szinten. Olyanból meg sok van. Ha igaz lenne, biztos nagy közfelháborodás lenne, és nagyobb "por". Remélem csak kacsa. Bár ki tudja. :? Nekünk is erősen benne volt a döntésben, hogy nem vesszük meg a lakést, megvárjuk a másik bébi születését. Kockáztatunk. :roll:

Na megyek, ebédelünk!

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Most jut eszembe. Tegnap meggyújtottátok az első gyertyát?

Gőzöm sincs hogyan, de nekünk eszünkbe jutott. (mindig elfelejtjük)

meriann

Sziasztok!

Nagyon bevagyok havazva, így csak bele-bele olvastam.

Képzeljétek uncsitesóm tegnap éjjel( a kiírt napon ) megszült. :lol:
Fia lett, 3300 g és 53 cm.
Holnap megyek láogatni, de jóóóóó. :wink:

Örülök, h mindenki jól van.

Szerika:
drukk az uh-hoz. :wink:

Fioona.
sztem annyi festékszagtól nem lesz semmi baj,

Esztora:
jó síelést.vagy is pihenést. :wink:

Adri:
mozgáshoz gratula. :lol:

Na tépek is.

Puszik
Vendég

Sziasztok ! Új vagyok itt ! Mi is most tervezzük a babát :) Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha lehet.
molli

Ha jól látom itt már mindenkinek van poci lakója :D
molli

szia Molli és többiek.

igérem óvatos leszek majd ha megyünk,január vége vagy március.még nem tudom mi lesz az idei uti cél.kesztyűt is kell venni mert az előző tönkre ment a sí tanulásban.nagyon várom,remélem összejön.

Molli sajnos nincs még mindenkinek pocilakója de szerintem mindannyian azon szoritunk,dolgozunk hogy legyen. :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?