Sziasztok!
Köszönjük a drukkot mondenkinek: GERGŐ SZEME RENDBEJÖTT!!!!!
Nagyon boldpg vagyok, ere vártunk 2 hónapig...
és még egy hír: MAGÁTÓL OLDALRAFORDUL...
Valamint a fejére húzza a feje alá tett textilpelust, de a takarót is néha...résen kell lenni!
Gesztenye, szívesen megyek majd talira, ha Gergő picit nagyobb lesz! Milyen kicsi a világ!
Megnézetm az IOKO honlapját, de csak kozmetikumokat látok, kengurut nem...
[
color=blue]Bali[/color],
pohárból ivás: az öledbe ülteted a babát, a szájához tartos a poharat, és lassan belecsurgatod a szájába, ő meg automatikusan nyeli.
rolex,
ne aggódj, mindent jól csinálsz, a baba majd szépen át fog állni más alvási szokásokra, ha itt az ideje. addig élvezd az ölben alatatást, mert tényleg mindjárt itt a kamaszkor, és még puszit adni is tök ciki lesz!
Szkata,
tennél föl fotót a szopihintaszékről? szuper lehet! Az eltávolódásos dologgal teljesen egyetértek, ha szeretjük a gyerekünket, abban benne van, hogy egyszer el kell engedjük őt, és ha el tudjuk engedni, akkor magától vissza-vissza fog járnni.
Én azt szeretném, ha a gyerekeim számára egy non-stop nyitva álló kikötő lenneék, ahol mindig mindenki lehorgonyozhat, pihenhet, feltöltődhet családostól.
Nyilvános szopi:
mivel az istvánban korlátlan a látogatás, hamar meg kellett szoknom, hogy MINDIG van bent vki(k), úgyhogy simán levetkőztem a gátlásaimat. Nem zavar, ha néznek, végülis etetek, nem sztiptízelek...84 éves nagyapám boldogan nézi, ahogy szopizik a dédunokája, én meg nem küldöm ki. Először picit zavart, de az van bennem, hogy olyan boldog, hogy megérte gergő születését, akkor ettől sem fosztom meg.
Nagynéném ilyenkor éles hangon kiküldené őt a szobából, mert imád rendelkezni-anno szét akart robbantani a férjemtől, mindent megtett, zsarolt, stricinek hívta-de hiába!!!dühít, hogy most bájolog, persze, neki nem lett gyereke, férje se, tök féltékeny, DE AKKOR SE DÖNTSÖN HELYETTEM!!!Majd én szólok, ha kellemetlen a bámulás. mellesleg, ha ő néz, az sokkal jobban zavar...
Szóval, ne hagyjátok magatokat, ha zavar vmi! szóljatok, mert néha piszkosul kihasználják, hogy az ember el van gyengülve a babája iránt érzett szeretettől, meg nem akar balhézni, és simán ráerőltetik az akaratukat a gyanútlan anyára.
Piciza, megy a drukk a teszthez!!!
de ne csak félidőben akciózzatok, henm 2-3 naponta, mert tudnak meglepetéseket szerezni a drágák...Nekem a talpmasszőr-angyallátóm, akinek a babát köszönhetem 1,5 év után, azt mondta, hogy karácsony idején megnyílnak az égi csatornák, és sok angyal születik le olyankor. gergő sezrinte dec. 21-én fogant, a ciklus 21. napján...a szülés szerint napra pontosan így volt. Szóval, legyen GYÖNYÖRŰ, ÁLDOTT KARÁCSONYOD-MINDEN SZEMPONTBÓL!!!
Dorka,
a betadintól nem lesz semmi baj, de megértem, hogy kivert a víz...ne aggódj. Látod, mások azzal kezelik a köldökcsonkot!
Livi,
anyukádat zárd ki....már meséltem az enyémről, ő is ivott, sőt, apu is, még most is, keményen...egyszerűen nem állok vele szóba, ha van benne nyomaték. Nem érdekel, hogy megsértődik, velem még eljátszhatta, hogy iszik, az unokája előtt NEM mutatkozhat ittasan, és kész. A stressztől pedig csökken a tejmennyiség...Légy erős, a kicsi és a saját érdekedben is. Tudom, nem könnyű, de ha már egyszer megtetted, akkor jobb lesz. (nekem sajnos ebben piszok nagy gyakorlatom van...)
Krisszi, eszméletlen méreteket produkál a fiad!!! bodybuilder:D
!
régen írtam, és többen is írtaátok, hogy hosszan szopizik a baba...nekünk ez másfél óra volt, ami mára 25 perc lett...úgy, hogy semmit sem csináltam. Egyszerűen ahogy nőtt, erősödött, gyorsabban tud enni. Tényleg mindennek megvan a maga ideje, és EZ EGYÉNRE SZABOTT!!!
Az a baj, hogy nagyon versenyközpontú ez a világ, és a kismamákba is határidőket, idióta mutatókat sulykolnak, amitől tiszta para lesz mindenki. Hülyeség. tényleg mindennek megvan az ideje.
KÉRDÉS: Vki írta, hogy a 2 hós oltás után 2 hétre leáll a növekedés...hát, ez nálunk bejött...10 napja semmit sem hízik, kevesebbet is eszik, amihez persze a tejecske is alkalmazkodik...nem éhes Gergő, pisis, kakis pelus van bőven (kakis napi3-4, gyönyörű sáfránysárga), úgyhogy nem aggódom. Az a kérdésem, hogy járt-e még vki így, ill. hogy hol lehet ennek utánanézni?
Hmmm...amíg ezt írtam, elfogyott egy tábla tibi csoki, és 10 dkg dió is..
Puszi, Angel