Sziasztok!
Anett kösz a privit, én mondjuk vállalom amit írok, mert Adriennek a szemébe is megmondom a magamét, azért küldök majd neked válasz privit! Nem tudom, Adrienn tudja-e, hogy szakambeli vagyok, bár diplomás ápoló és nem védőnő, de a fősulin 2 egymás melletti szak a miénk, Ildikó aki előtte volt, nagyon más volt. Nem volt tapasztalata, csak könyvből tudott segíteni, akkor is mindig segített, bár sok dologhoz fogalma sem volt, szopi párti volt ő is, és ha nem tudott válaszolni valamire, ami ritka volt, utánajárt és képes volt telefonálni, ha megtudott valamit. Lehet, hogy csak a közös suli miatt voltunk szinte barátnők, de nem hiszem, hogy csak ez az egy oka volt, hogy olyan könnyen megtaláltuk a közös hangot. Most babázik, úgyhogy ha visszajön dolgozni, Adrienn húzhat melegebb éghajlatra, mert nem tudom őket elképzelni együtt dolgozni.
Adrienn már 2 éves korában bölcsizett a kislányával, szopi nem volt túl sokáig, a múltkor egy gödöllői hipermarket előtt találkoztunk, akkora cumi lógott a nagylány szájából, hogy alig láttam az arcát. Amikor egyszer nálunk járt, 8 hónapos volt Petykóm, hiába szajkóztam neki, hogy én bizony nem adok a gyereknek tejterméket még, mert egyrészt szopizik rendesen, másrészt meg én is allergiás vagyok nagyon sok mindenre, a hajlam meg van, ne fordítsuk magunk ellen a sorsot, nem adok még. De adjak, nyugodtan, túrót, pici sajtot, Danoninot!!! Legyek kicsit bátrabb! Mondtam, hogy elhiszem hogy mások adnak, meg ő is adott, de engem ez nem érdekel, én akkor sem fogok!!! Így váltunk el, azóta sem láttuk egymást.
Egyébként vigyázzatok! Egy ovis csoporttársunk tejallergiás, 8 hónapos korában is volt már vizsgálaton és nem mutatták ki neki, a gyereke kapta tovább a tejtermékeket, majd a tejcit, és most 4 éves kora előtt már refluxos, asztmás a gyerek, és most már kimutatták ugyanott ugyanazzal a módszerrel a tejallergiát, azóta szigorú diétán van a gyerkőc, javultak a betegségei, de nem valószínű, hogy valaha is abbahagyhatja a diétát anélkül, hogy ne térnének vissza a komoly tünetei, betegségei!
Szóval
óvatosan a tejtermékekkel, a tejpépekkel, a tejcivel!!!
Még annyit lányok, hogy a bölcsis játszóház nem úgy működik, hogy reggel 8-kor kezdődik és 11-kor húzás haza, hanem akkor mentek a fenti időben amikor tudtok, mi csak 10 felé értünk mindig oda, és bizony volt, hogy csak 1/2 12-kor indultunk haza!
Még nem tudok többet, mint a múltkori bejelentkezésemkor, hisz hétvége van, de szólok, amint tudok konkrétumot!
Puszi mindenkinek! Jó pihenést!
Zsanett
(MSN:
rajtazsanett@hotmail.com)