Szép napot, lányok!!
Bár ma tényleg elég szomorkásnak ígérkezik a nap!!
Tegnap akkorát sétáltunk a ragyogó napsütésben, nagyon kaffa volt!!
habár ma is ki kell menni, mert el kéne mennünk a boltba, de olyan lusti vagyok, még hálóingbe ténfergek!!
Ezt mondják úgy, hogy kismama tünet, mi?? ettől menekülnel a férfiak, hogy anya otthon állandóan hálóingben lófrál, és zsíros a haja!!
Hát az én emberem ma dolgozik, úgyhogy megtehetem!!
A hajam meg rendben van, asszem!!
Viszont nem is csoda a hálóing efektus, mivel pistikének ma éjjel 1-ig ágyundora volt!!
Volt benne egy kis hasfájás is, viszont több volt a hiszti!! csináltam már vele mindent, óránként szopizott, aztán nyugtalanul járt keze-lába, szemei egyből kipattantak, amikor ágyba tettem!!
1-kor már nem bírtam, feladtam az elveim, hogy nem alszik a gyerek az ágyunkban, és szpoi után nem tettem vissza, hát olyan édesdeden aludt a cicimre feküdve
Már most tudja, hogy mi az élet, a kis szaros!!
viszont 3-kor beraktam az ágyba, mert elzsibbadtam!Onnantól már újból bírta az ágyát!!
Járt már valaki így?? Nem akarom beszoktatni az ágyban, Fatinál is tartottam magam hozzá, hogy a gyereknek a saját ágyában a helye, de sajna a fáradtság nagy úr!!
Beuka!!
Hát az adókártya megszerzése is nagy show volt!! Az nem is az én juttatásaimhoz kellett, hanem apa cége ad egyszeri apasági segélyt (honvédség
), és ők kérték!! Viszont az Apeh azt mondta, hogy addig nem tudom megígényelni a számot, amíg nem érkezik meg az államkincstártól az a papír, amin értesítenek arról, hogy megnyitották a gyereknek a számlát, amire a 40ezret utaltják, mivel abban már automatikusan ott aaz adószám, és ennek a bírtokában tudjuk megígényelni!! Agyrém
a lányomnál sima kérő lapon meg tudtam igényelni!! mivel ez a levél tegnap érkezett meg, várhattuk a jószerencsét!! apa felhívta a területi Apeh kirendeltséget, és kikönyörögte tőlük a gyrek adószámát, még a múlt héten!!
Nagynehezen megadták!! Ezután egy sima igénylő lapon már az adószám ismeretével, megigényeltem az adókártyát, és feladtam postn nekik!! Kivi leszek mikor küldik!!
Azt javaslom, hogy hívd fel a területi Apeh kirendeltséget, és kérdezd meg, hogy náletok, mi a módja az igénylésnek!!
Viszont legalább a gyedem igénylése simán ment, habár terhességi gyermekágyi segélynek hívják az első 6 hónapban asszem!!
Gesztenye!!
Egy-két muslincacsalád nálunk is van, annak ellenére, hogy nem erjed semmi, viszont nagyon szeretik az almáinkat!!
A múltkor már elegem volt, hogy mindig az orrom elött szambázott, erre azt mindta a férjem, hogy hagyjad már, ő itt lakik!!!
Örülök neki!!!
Akkor ti idősebbek vagytok nálam pár hónappal Edivel, de sebaj, ahhoz képest jól tartjátok magatokat!!
a férjem és én közöttem majdnem 4 év van!! Tényleg kinél mennyi a korkülönbbség a féjetek és köztetek??
Sajna tegnap a képfelrakás elmaradt, viszont mi is jól elszórakoztunk a Tina féle progival!!
Lassan mennem kéne, amig alszik agyerekem, kezdek magammal valamit!! Holnap megyünk csípőszűrésre, és ultrahang kontrolra, kivi leszek, remélem javult a pici csípője!! Csütörtökön meg nődoki!! Apa szeme elött már csak ez a nap lebeg, de mondtam neki, hogy ebbe Pistikének is lesz beleszólása!!
Puszi, lányok!!
Üdv!! Melódia