Gani!
Nem nagyon értelek, mert az UH-t akkor végzik, amikor kell, amikor ott van az ideje. Ha nincs baj, nem vizsgálgatnak havonta. Tehát, a dokit nem nagyon fogja érdekelni, hogy a férjed ott tud-e lenni vagy sem, ha a 18. héten kell mérni a tudomisénmit, akkor nem fog vele várni egy hónapot, akár magánúton, akár kórházban gondoz majd.
Amúgy engem Fenesi vasárnap estére is képes volt behívni, mert akkor ügyelt, és nyugiban meg tudott nézni, tudtunk beszélgetni, stb. Nem hinném, hogy van Miskolcon olyan orvos, akinek rendes uh- gépje van a magánpraxisában, mert az nagyon drága. Ráadásul, már vérvételre sem adhatnak beutalót, mert olyan rendszer van a kórházban, amire nem lehet perifériákat tenni, azaz csak a kórházi osztályok használhatják, a dokik a magánrendelésükről nem férnek hozzá.
Nem akarlak elkeseríteni...és picit csodálkozom is, mert szokatlanul túlbonyolítjátok a témát, pedig már a 2. gyerek
Persze ti tudjátok, nekem semmi közöm hozzá, csak furcsálom, ilyen cécót az elsőbabások szoktak rendezni
Sándor Csaba:
A pathológián együtt feküdtem egy csajjal, aki az ő kismamája volt, ráadásul az édesanyja jó ismerőse. Le se szarta, pedig egy csomó pénzt adtak neki, de heteken keresztül be se jött a csajhoz.
Fenesire is szoktak panaszkodni, mint ahogy az összesre.
És persze arról az oldalról még nem beszéltünk, hogy ők is emberek, és lehetnek szimpatikus és kevésbé szimpatikus betegeik...
Lusti!
Orvosválasztás: pl. azt csinálnám, hogy először feltérképezném a szakmai munkáját, hol tart a ranglétrán, vezet-e már önállóan valami prgramot a kórházban (ez inkább a fiataloknál érdekes), és esetleg valami egyszerű dologgal megkeresném, hogy lássam, mint ember szimpi-e, el tudnám-e képzelni, hogy ő legyen a nőgyógyászom, rá merném-e bízni magam, stb.
Én Fenesi előtt Szabó Zsolthoz jártam évekig, de otthagytam, mert egy idő után olyan hullámzó, kiszámíthatatlan lett a kedélyállapota, hogy nagyon zavart. Ordibált, megjegyzéseket tett, és sajnos a fővorvosi kinevezésével arányosan nőtt az arca. Így megvontam a bizalmam és átnyergeltem Fenesire.
Az orvosválasztással meg csak annyit akartam mondani, hogy én szénakazalban is szülnék, ha az orvosom van mellettem. Persze ennek a fizetős akciónak nem örülök én sem, és közel sem állunk úgy anyagilag, hogy ilyen összegeket kifizessünk, de akkor meg nem mindegy, hogy kihez jár az ember kismamagondozásra, meg uh-ra? akkor minek fizetni magánorvosnak, ha utána meg másnál szülök? Ha ragaszkodom a dokimhoz, akkor fizetek a kórháznak és legfeljebb veszek egy üveg piát a végén a dokimnak. A paraszolvenciát mi, a betegek stórfoljuk fel: üljetek be egy magánrendelésre, vagy kismamagondozóba, másról sem beszélnek, mint ki mennyit hallott.. És mindenki überelni akar. És közben a dokinak a legvégén adjuk oda a pénzt, amennyit mi gondolunk, ő meg nem tudja, hogy mennyit kap, és mégis foglalkozik veled, vagy nem. Értitek?
Remélem, nem bántottam meg senkit, mert nem volt szándékom, ha mégis, elnézést kérek!
szép estét!
fény