Sziasztok!
Mink is vagyunk hebehoba, csak sajnos irni nics idom.
Jatszoszonyeg nekunk is van, keresztelore kertuk keresztaputol. Fisher Price-os, nem rakok fel kepet, mert biztosan ismeritek. Balint nagyon orul neki, mostanaban nem kezzel, hanem labbal rugdossa.
Habitapi (az a puzzle szonyeg) mar Mikinek is volt, de sajnos hiaba bababiztos o csak ragcsalta...Igy csak kockat epitek belole neha, neki az egy hatar volt ahova biztosan nem maszott...Igy aztan vettunk egy oriasi igazi szonyeget es azon "nott fel".
Mar Miki teljesen meggyogyult, Balintnak meg folyik az orra. Emellett jokedvu es az etvagya is megvan.
Balint Szuletesetol kihagyta az egyik esti kajalast (persze 4600g-osan konnyu), majd teljesen magatol a kovetkezot is. Egy percig sem hagytam sirni es nem teaztattam vagy ilyesmi. Hiszek benne, hogy vannak ilyen gyerekek es vannak olyanok, akik, mint a Miki fiam, barmit teszek felkel ejszaka.
Latom sokan kezdik elerni a 3 honapos kort es orulnek, hogy mar nem faj a pocija.
Altalaban 6 hetes korra, de legkesobbb 3 honaposra megszepul az elet a babakkal....(olyan, mint a terhesegi rosszullet, van akinek nincs, van akinek a 12. hetig van es van olyan akinek felidoig.)
Sajnalom, hogy Balint beteg volt es foleg azt hogy ilyen fiatalon tul van az elso antibiotikum kuran...De nem vadolom magam, mert ugy erzem nem tudtam volna kivedi, be nem zarhatom a negy fal koze.
Rolex, nekem a szuper edes Balint babam siman elalszik ha lerakom. Persze ha mar faradt es sok az inger akkor nyoszorog, de lerakva elalszik. Persze segedeszkozt hasznal, megtalalta a huvelykujjat. Olyan edesen szopizza. Persze ilyenkor anyos es tarsai rogton mondjak, hogy ehes....meg szopi utan is.....Ettol meg mindig fraszt kapok.
Apropo anyos. A draga. Hat en nem vagyok hajlando elotte szoptatni. Mert idegesit. Meg a VK-ban is emlekezzetek elfordultam, mert engem feszelyez. Persze van olyan baratnom aki elott szoptatok, de nem jellemzo. Ne hagyjatok magatokat!!!! Az meg hogy kezbe veszik idegenek a par hetes babat, azt nem ertem. Mindig az edesanyjatol kell megkerdezni, hogy tehetem-e tisztaba stb. Es nem is kell indokolni. Te vagy az anyja es kesz....
Nagyon gaz, ha mindenki okosabb nalad, de fokent az a baj, hogy elultetik az ember fuleben a bogarat es akkor mar en sem hiszek benne, hogy ahogy csinalom az jo...Ugyhogy tessek nyugodtan szoptatni, ringatni kenyeztetni a picurit. Kulonben minek az embernek gyerek??? Anyosom elmondta, hogy neki nem volt ideje felvenni a gyereket, mert foznie ekllettt mosogatni stb.....1 gyereket nevelt! Majdnem ravagtam, hogy meg szerencse hogy nalunk 20 fos szemelyzet van.... (persze takinenin gondolkodom neha, csakhat olyan kicsi a lakas, hogy meg nem).
Na megyek mert lassan szopitime.
Ja pelus. Nalunk a libero nem jott be es huggiest es pamperst veszek. Nalam nem szarnak a gyerekek a perem ala
, de Mikinel volt regen hogy kifolytak a dolgok. Ilyenkor vekonyan kremeztem, nem fektettem oldalra, kuki lefele stb....
Ja nalunk Balint meg nincs meg hason. Ketszer probaltuk es hat nyoszorgott majd elaludt. Azert probalgatom, mert mar eleg idos, hogy emelgesse a fejet. Aggodni nem aggodom, mert kezben tartva szepen tartja.
csengo