Sziasztok!
Azt hiszem már jó rég jártam itt!
Nekünk is fárasztó volt az ünnepek, rengeteget rohangáltunk a
rokonokhoz. Hozzánk csak 30-án jöttek anyuék, meg egyik nagyszüleimék,
egyébként mindenhová mi mentünk. De legalább nem kellett sütnöm-
főznöm, csak ennem
, ami sajna meg is látszik, sikerült 2 kg-ot
felszednem
Levente nagyon élvezte, főleg a karácsonyfa tetszett neki. Mindegyikről le akarta szedni a díszeket és a szaloncukrokat, amiket ő csak cukorfalatnak hív. A kiskarácsony, nagykarácsony c. dalt rengeteget énekelte, mindig mikor meglátott egy karifát. A csillagszórózásnál pedig még a lélegzete is elállt úgy tetszett neki. Kapott egy szerszámkészletet, amiben van fúrógép, csavarhúzó, fogó, csavarok, anyák stb, ezzel imád játszani, mindig szereli a nagy autóját, és természetesen tudja mindegyik szerszám nevét.
Imádja a mondókákat, tud egy párat már kívülről, és a kedvenc verse
Weöres S. Kocsi és vonat, aminek az első verszakát szintén tudja.
Multkor elmentünk tornázni és beadtuk a gyerekvigyázóba. Amikor
mentünk érte az óvónő 3-szor kérdezett rá, hogy tényleg 1,5 éves, mert nem akarta elhinni, annyira jól beszél, ilyet mondott neki pl. emelődaru.
Ezen teljesen lehidalt a nő
Az alvással sokat kinlódunk, este 1 órába telik mire elalszik, addig énekel, mondókázik és magyaráz mindenfélét, ami történt vele a nap folyamán. Már néha teljesen ki vagyok, mert én már előbb elaludnék, mint ő. Sorozatosan 10 óra körül van mire elalszik. Nincs valami jó módszeretek?
Most nézem, hogy Gabi is hasonló cipőben jár
Na megyek, kihasználom, hogy alszik
Remélem hamarosan talizunk, én benne vagyok egy játszóházasdiba.
Február elejére pedig tervezem, hogy meghívlak benneteket szerény kis hajlékunkba. Addig is gondolkozzatok milyen napok és időpontok lennének jók nektek és írjátok meg, és akkor leképezem belőle a közös halmazt
Puszi
Timi és Levente