Új privát üzeneted érkezett!

Mi még mindig együtt!! :( :( :(
Mostmár azért indulnék.

Gabriel:
Köszi a történetet,nagyon örülök,hogy jól vagytok!
És sok-sok tejcit kívánok nektek.

Mindenkinek szép hétvégét,most mást nemigen tudok hozzászólni.
Mi még Pocakmírával járunk nézelődni,de szerdán be kell feküdnöm.

Szép vasárnapot mindenkinek!!

KépKép
rönci

Sziasztok!

Remélem mindenki kihasználta ezt a gyönyörű szép napos hétvégét!Vagyis nálunk Keszthelyen ma és tegnap is frankó idő volt!Mindkét nap délután nagyot sétáltunk a barátnőimmel a Kastélyparkban ami a kedvenc helyünk lesz ,mert közel is van (5 perc) és tele van fákkal,virágokkal,sőt egy halastó is van ahol narancssárga pontyok úszkálnak,lehet etetni is őket,egyszóval nagyon piko-beló hely!Remélem nektek is van ilyen szép környezetű helyetek ahol friss levegőhöz jutthattok!

Nózi
Nagyon aranyos Zsoltika,alig várom én is hogy Laura kacarásszon!
A hétvégéd nem lehetett egyszerű :roll:

Gabriel
Szépek vagytok :D

Gesztenye
Jó lett a séród :wink:
Hála Istennek engem is fiatalabbnak néznek mindig :lol:

Edit
Szerintem annyiszor etesd a babucit ahányszor csak igényli,mert addig úgy sem hagy békét :wink:
Majd ahogy nagyobb lesz bizti neki is beáll egy rend.
Nálunk napi 6 kajci van kb 4 óránként, a védőnő nekem is azt mondta minimum 5x egyen.Ne izgulj szerintem normális a sok evés is.Lehet hogy nem eszik eleget s azért éhes hamarabb.Nincs mérleged?Nálunk 70 től 120 ig terjed a mennyiség.

Tina
Merre vagy??

Kép

Kép
czmelinda

Sziasztok, Lányok!

Nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntőket :lol:

Remélem, ma megünnepeljük este a férjemmel, tegnap bekókadtam az ágyba... Szörnyű, hogy amint elmúlik kilenc óra, csak kornyadozom... Amint a csajok elalszanak, bezuhanok én is a takaró alá.

Babakocsi: nekünk olyan szerencsénk van az ikerkocsival, hogy még a Corsa csomagtartójába is belefér - csak épp a férjem nem lát ki tőle... Ha lecseréljük az autót, tuti kombit veszünk, hogy a kutyák is elférjenek a cs.tartóban...

Anyós-dolgok: hát részvétem. Ilyenkor arra gondolok, Anyuval kifogtam Amerikát - ő egyedül az öltöztetést szokta szóvá tenni, de ilyenkor odamorranok, és a következő látogatásig szent a béke... Ami a csendben vs zajban való altatást illeti, én az arany középutat választottam: nincs síri csend, de visszaveszünk a zajból (akár mi beszélünk, akár a tévé szól).

Krisszi: köszönöm a szíves invitálást, élni fogunk vele! :lol:
Elküldöm priviben a mélcímemet, lécci küldd át a képeket, ha leszeded a gépről. Köszönöm szépen. Bevásárlós sztori: lehet, a fejére húztam volna egy használt pelenkát a némbernek... Cicirágás: nálunk is rémes a helyzet ma meg tegnap, alig esznek a lányok, próbáltam már cumisüveget, pohárból itatást, kanalat... (persze elsőként a cicit, de Liza valahogy nagyon nem akarta...) A végén azt hittem, felrobbanok. És nekem nem megy az, hogy most egy kicsit eszik, aztán fél óra múlva megint egy kicsit, mert ha mindketten ezt csinálják, abba beleőrülök, mert az egész napom másról sem szól, meg így tej sincs elég (miután a lányok kiszívják, kell legalább 2 óra, hogy megteljen, különben nehezen jön, és negyed óra múlva elunják a dolgot, holott alig ettek...). Remélem, ha vége a frontnak, rendeződik a helyzet, igazán szépen ettek a héten. (Lehet, azért sztrájkolnak a csajok, mert ma van a mérés :wink:)

Mamy,
jövő szombaton megyünk babaúszásra! A lányok holnap megkapják az oltást, kérek orvosi igazolást, aztán hajrá! Majd megírom, milyen volt. (Így, két lánnyal, két szülővel egy hónap 9 ezer forintba kerül egyébként.)

Megyek, megnézem a kisasszonyokat, nagy a csend odabent - ha alszanak, bemászom férjem mellé a kádba ejtőzni kicsit.

Puszi minden mamának és babának!

Kata

ákata2

Sziasztok!

BOLDOG KATALIN-NAPOT AZ ÖSSZES KATINAK, KATÁNAK!!!

Köszönöm az együttérzést könncsatorna-ügyben, nagyon jól esett...úgy néz ki, szebb a szeme, de nem szereti, ha kamillával mosogatom, elrántja a fejét, amin nem is csodálkozom...

Veener, azért kellett átmosni, mert nem volt átjárhaó, és születése óta váladékozott, hiába szemcseppeztünk...
család: sztem féltékenyek, mert a baba születése óta ténleg egy új család lettetek, és már nem tudnak sem irányítani, sem beleszólni mindenbe...ezt nem tudják megfogalmazni, és ezért van ez a fura viszony. Végülis most nőttél fel igazán a szemükben. ez változni fog, mi is eljátszottuk, de most már úgy-ahogy ok a dolog. (ez nem anyámmal volt, ez a nagyiék és mi köztünk-pedig nem nehéz kijönni velem, és én sem vagyok akaratos típus)

Mamy, gratula a képeslapokhoz! nem semmi, hogy ilyen nagy autóverseny-rajongó vagy! A képből teszel fel mutatóba?

Szkata, remélem, már jól van Peti baba...ne hibáztatssátok egymást, ilyen időben művészet NEM elkapni vmi nyavalyát...

Gesztenye, a férjem most fedezte fel a képedet nézvén, hogy gimis osztálytársak voltatok! Tóth Gábor-ismerős?
Szuper lett a hajad! nekem is fodrászhoz kellene mennem, és nem otthon barkácsolni...

Puszi mindenkinek: Angel
Vendég

Sziasztok!

Mamy!
inhüvelygyulladás :( mielőbbi jobbulást, bár gondolom Geszti emelgetése nem javít a dolgon. Csak lelkileg.

Nózi!
Most nem fáj a hátam, de páran azzal riogatnak, hogy majd meglátom mennyire fog később fáni...
Jaj komolyna nagyon erős lehetsz, hogy nem borultál ki a rokonoknál. Én tuti nem bírtam volna. Nem semmi, amit egyesek képesek csinálni / mondani! Mi az, hogy nem hagyták aludni! GOndolom, amikor elmentél szoptatni, az sem tetszett. Képzeld nálunk még mindig "látványosság" ha szoptatok. Anyósom rendesen végignézni kb 10 centiről! Már mondtam a páromnak, hogy én ezt nem bírom tovább, miért nem lehet legalább akkor békénhagyni. Egyszerűen zavar, ha nézik. Azért csak "félmesztelen" vagyok vagy mi..Sajnos még nem szólt neki, én meg nem merek :( Pedig nagyon idegesít. :(
JAj olyan édes lehet Zsolti, amikor mosolyog, meg gagyog! Tegyél fel róla képet olyat is!! Nem csodálom, hogy el volt azúton, nagyon klassz helye volt!!!! Cukipofa!

Hetti!
Jaj szegénykém, Te is hogy bírtad ezeket a beszólásokat!

Gesztenye!
Most már ténlyeg nem szekállak tovább, csak még egy kérdés, mi a kengrutok márkája, és hol vettétek? Jó lett a hajad!! Csini vagy! Személyi elkérés :) :wink:

Krisszi!
Nem mondod, hogy még elvárták volna, hoyg Te vidd őket haza :shock: :shock:

Gabriel!
GRATULÁLOK még 1×! már 9-től tolófájásaid voltak ! :shock: :shock: ÉS a saját lábadon toltad vissza Flórát! Nagyon ügyes voltál!!!!

Rönci, még egyben??? Nagyon drukkolok, hogy mielőtt még be kellene feküdnöd kibújjon Maszat :) :)

Ma déltől 5-ig itt voltak a férjem tesójáék, anyukája, és nagyszülei.
NO COMMENT! :evil:
Én a végére már remegtem. Nagyon kivoltam.
MÉg sétálni se tudtunk elmenni :evil: :evil: pedig anynira gyönyörű idő volt, ás tuti, hogy ez volt az utolsó ilyen nap. (azért kitoltam a teraszra, az is valami.)

Nálunk napi 8-9× van szopi.

Autó - babakocsi!
Nekünk épp befér a csomagtartóba, de akkor más semmi nem fér má be :(, úgyhogy nálunk is ha veszünk a következő autó kombi lesz. De csak max ha lesz következő baba :)

Kép
Kép
beuka

JA igen, én tuti NEM tudok menni a talira sajnos. De gondolok majd rátok, és várom a képeket!!!!

Angel!
Micsoda véletlenek vannak! :)
Nagyon elgondolkotatott, amit a családról, meg a féltékenykedésről írtál. Most esett le, hoyg ez nálunk is így van (nem az én oldalamról). Csak nálunk szerintem úgy gondolják, hogy igenis még beleszólhatnak. Legalábbi megpróbálják.
De bevallom, én inkább hallgatok Rátok, sokmindenben, mint amit "itthon" hallok.

Bea

Kép
Kép
beuka

Sziasztok lányok!

Bekrepált a gépem.Már elvonási tüneteim voltak. :( :(

mamy:
Net hijján én is képeslapokat gyártottam.. lol: Gondolva a mamákra rokonokra szerintem is ez legszebb ajándék. Raksz fel te is Gesztikéröl??Dobok párat.
Még kezdö vagyok e téren.:oops:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Megprobálok visszaolvasni... :shock: : :lol:
Vendég

Angel!
Hamarabb is kiderülhetett volna, hogy a Gábor felesége vagy. Áprilisra én szerveztem az osztálytalálkozót és ide is megírtam, hogy hogyan sikerült. Ráadásul a Gábor mondta is, hogy kb. egyidős terhesek vagyunk, de arra már nem kérdeztem rá, hogy netalán babanetezel-e. Ennek örömére most már tényleg jó lenne megismerkedni egymással (mármint személyesen is :lol: ), úgyhogy remélem valamelyik talira te is el tudsz jönni.

Beuka!
Már egyszer leírtam a kenguruval kapcsolatos elérhetőséget, de nem tudom mikor, így inkább újra leírom: IOKO Kft. (nem kínaiak árulták) 1089 Bp., Bláthy Ottó u. 37., Tel: 210-0440. Mi szeptember 2-án a bababörzén vettük 6.200 forintért (én ezt találtam a legolcsóbbnak).

Tegnap mi is megismertük a nyakig szaros verziót, ugyanis a kezemben (függőleges helyzetben!!!) trotyizott Barni és valamilyen csoda folytán felfelé spriccelt a nagyja. Természetesen a pelusból is kilövelt a trutyi, így mosdatás és ruhacsere volt napirenden. Mi is Liberót használunk és eddig ilyen probléma nem volt vele, így nagyot néztünk a párommal, amikor a gravitációt meghazudtolva ilyet produkált Barni.

Gesztenye
gesztenye78

Sziasztok!

SzKata, Linda!
Hát szép is lenne, ha beosztaná vki a csokimat
:lol: :oops:
Köszi. Én is így gondolom amit írtatok a szopival kapcs., de vhogy bogarat ültetett belém az a csaj, aztán azért kérdeztem. (az más kérdés, hogy hülye vagyok). Természetesen az elejétől fogva adok neki amikor akar. Meg ha belegondolok, jóhogy többször kér, mert ő max. 100-120g-ot eszik, de van hogy 40-50g-ot. De a napi mennyiség kb. egyforma amit megeszik. Ő tudja :) És igen, nem várható el egy pici babától sem, hogy egyen időre, nem gépek vagyunk tudtommal...

Linda!
Van mérlegem, de Katánál nem lehet kiszámítani. Vmikor eszik 80g-ot, aztán egy óra múlva 120g-ot, de van olyan is, hogy 50g-mal elvan 3órát. Ki érti ezt? :shock: :D

Gabriel!
Szép a születéstörid. Dokibácsinál születtél. :) :)
Várjuk a képeket.

Beuka!
Én ha szoptatok eddig mki lelépett a szobából. Anya maradt, de eltakartam magam, meg nagymama is szokott bent lenni, de meg is jegyezte, nem kell szégyenlősnek lenni...Én kettesben szeretek a babával, amúgy zavar ha vki ott áll lesben. Még anya, mama is. Nem tudom mit kell nézni. Nem is tudom te hogy bírod, hogy anyósod néz. Én anyóséknál is elmentem a kisszobába és magamra csuktam az ajtót.
Ötlet: Amikor szopitime van, álljál fel és mondjad akkor most tisztába teszed, megeteted és menjél vele másik helyiségbe azt kész. Vagy szóljál, hogy kettesben szeretnél Botival maradni.

Edit

Kép
Kép
edi78

Tina!
Egyszerűen tündériek a képeslapok és nagyon érdekelne, hogy milyen programmal csináltátok, mert én is szívesen kreálnék párat.

Gesztenye
gesztenye78

Tina!
Nagyon jók a képek. Honnan szedted ezeket a háttereket? Nagyon jó ötlet...

E.

Kép
Kép
edi78

Drága Katák!

Nagyon boldog névnapot nektek!!!! :lol: :lol:
...ne haragujatok, de tegnap nem juttotam a géphez... És visszaolvasni most sem tudok...
:oops:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Gesztenye!
Tényleg leírtad már egyszer a cég nevét :oops: :oops: :oops: bocsánat, és én akkor rá is kerestem, de nem találtam más elérhetőséget. Sajna BP-re nem tudunk elmenni érte. Köszönöm még 1×. Jaj elég érdekes lehetett valóban a felfelé kakilás :) A vágány biztos felvezette :D :D

Tina!
Nagyon jók ak épek!

Edit!
Egyébként szerintem is az lenne a normális, ha elkezdek szoptatni mindenki kimegy (nem is értem, hogy hogy nem esik le ) vagy minimum megkérdezni, hogy benn maradhat-e :?

Na én aggódtam a múlt héten a súly miatt, ma mértünk (ma 4 hetes Boti) és a hazahozatali súlyához képest 1 kg-ot szedett föl éppen. Nagyon örülök!

Éjszakai kaják:
Az szeretném kérdenzi, hogy kinél hogy lakult az éjszakai 1, ileltve 0 szopira szoktatás? Úgy értem, hogy szoktattátok a babákat, vagy maguktól álltak át a kevesebb éjszakai szopira, és mikor alakult ez ki?
Nálunk még éjjel 2× van kelés, még bírom, nem arról van szó :)

Kép
Kép
beuka

Helló Tina!
Engem is érdekel a kép! NAGYON SZUPPCSIK!

Edit
Nagyon jól csinálod a szoptatást,én az elejétől fogva kizártam mindenkit,csak a férjem jöhet be!
Lauránál még csak 1x volt hogy kajci után másfél óróra megéhezett.Valamikor ő is 40 el alszik 4-5 órát ,olykor meg 110 után "idő" előtt nyügösködik.Én sem értem! Egy a lényeg ( vagyis 2):esznek és szépen gyarapodnak :wink:

Mamy
Inhüvelygyulladás:remélem már jobban van!A barátnőmnek is az volt s neki begipszelték :cry:

Kép

Kép
czmelinda

Sziasztok!

Beuka!
Igen, sajnos Geszti emelgetése nem túl könnyű, főleg hogy már 5.5 kg, :lol: még csak tegnap óta kenegetem a nadálytővel (mármint a csuklómat, nem Gesztit :D) de gondolom kell egy idő hozzá. Vannak olyan mozdulatok ami kifejezetten fáj, sőt, baromira fáj... :cry: Izgulok hogy javuljon, mert ha egyedül vagyok itthon, valahogy muszály felemelnem Gesztit. Főleg úgy hogy mostanában nagyon szereti a repülőpózt, olyankor még el is alszik, és mivel olyankor csuklóból tartom, hát nem kifejezetten használ neki...

Linda!

Begipszelték?... :shock: Jaj... remélem én nem fajulok odáig. Bár biztos nem engedném, mert akkor aztán végképp nem tudnám használni a kezem, azt meg ugye nem lehet.

Tina!
Engem is érdekelne, honnan vannak ezek az aranyos hátterek??? Lécci-lécci... Marvin nagyon édes!

Képeslap: felteszem amint tudom, a férjem gépén van, ő a szakember ebben...

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
mamy

Sziasztok!

Angel: könycsatorna átmosás :cry: Jaj nagyon sajnáltalak, remélem most már valóban rendbejön a szemecskéje!!!

Sz_Kata: Jobban van már Petike?

Geszti: Csinik vagytok, meg a hajad is jó lett. MÁr én is szeretném nagyon befestetni, nem tudom mikor jutok el odáig. :roll:

Krisszi: vásárlás, szegénykém :cry: Nem semmi milyen emberek vannak. Én még szerencsére nem találkoztam ilyen rossz indulattal, sőt volt hogy kinyitottak nekünk egy pénztárt. Néztem is nagyot, hogy ilyen is van? :shock: :lol:

Tina: Marvin még mindig nagyon édes. És a háttérképek is nagyon jók. Én is szeretném tudni hogy csinlátad. Előre is köszike.

Na most csak ennyire jöttem. Mindenkinek további szép napot.
Mi most voltunk szombaton 3 hónaposak. Tényleg javul a helyzet :lol:

Puszi: Bettus

Kép
bettus79

Sziasztok!

csak 1 villámlátogatás, csakhogy elne felejtsetek!

Sajnos visszaolvasni az utolsó 2 oldalt reménytelen most... :shock: Talán délben ha egyszerre alszanak. :lol:
Eltűnésemnek oka, hogy Pannika JÓL alszik éjjel! (kop-kop) Most is fél 1-kor ébredt de 15 perc múlva már megint aludtunk reggel 6-ig. :lol: ÍGy a hajnali jelentkezéseim megszüntek.

Lenne 1 körkérdésem!
Nektek melyik napszakban éberebb a baba???
Úgy rémlik nekem, hogy anno Matyi du-n volt ébren meg nyüszi, erre Pannika de-t nyűglődik, du-n meg képes 5-6 órát is aludni egyben. Jobb lenne fordítva, de mind1 végülis. :P Ha nem vagyunk de-t menésben akkor hajjaj!

A képeket megnéztem, minden baba csodaszép!
Bambafejek :lol: :lol: :lol: Olyan hejesek ilyenkor! :lol:

Geszti! Jól nézel ki!

Mamy!
Kezed, hogy van? Anno Matyival nekem is volt, ilyen levehető sínt kaptam, jó volt.

Tina!
Klasszak a képek!

Most mennem kell, indul a nap! :P :shock:

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Szép reggelt, lányok!!!

Régen voltam, van mit bepótolnom!! :oops:
Alig győztem visszanézni a szebbnél-szebb babaképeket!! :lol: Olyan tündériek!!! :lol: Majd éán is nyomatok fel délután, ha apa megjön, mert megy intézni a gyedemet, most jutottunk oda, hogy meg van minden irat hozzá!! Jó időben, mi?? Tényleg, neketek milyen hamar küldték a baba iratait?? Nekünk adókártyánk még mindig nincs, viszont a számpt már elárulták az APEH-nál, úgyhogy így már tudjuk intézni!! A Tb-kártya egy hónapba telt, míg ideért!!! :roll: Mert nem külön igényeltük, hanem a kórházban mondták, hogy automatikusan küldik, hát jó soká ért ide :cry:
Chesti!!

Mostmár én is Bepanten-nel kenem a cicimet, és mondhatom sokat javult!! Köszönöm a tippet!! :lol:

Sz Kata!!

Így megkésve boldog névnapot kívánok!! :oops:
Nagyon jó pasi Peti baba, bamba nézés ide- vagy oda!! :lol:

Jadey!!
Nagyon szépek a képek, büszke is lehetsz a szép csemetéidre!!! :lol:
Gabriel!!!

Gratulálok Flóra babához, sok boldogságot kívánok nektek!!! :lol:
Tetszett a szüléstörid!! :lol:

Juborka!!

Nagyon aranyos a 3-as trió, mi is erre hajtunk, persze még várunk egy picit!! :)

Mamy!!

Sajnálom az ínhüvely gyulladásodat!! Én már középiskolás korom óta küzdök vele, elmúlik, aztán újra kialakul! Persze nálam hozzájárult a nehéz fizikai meló is :lol:

Gesztenye!!!

Nagyon tetszik a hajad, és tényleg fiatalabbnak nézel ki nálam is!!! :lol: Te melyik hónapban születtél??

Edi 78!!
Gondolom a te név utáni számod is azt jelzi, amire én gondolok!! Te melyik hónapban töltötted?? Én októberben!!
A szopival kapcsolatban pedig ne aggódj, az igény szerinti szopi az, amikor akkor szpoizhat a baba, amikor igényli, és ez nincs számokhoz kötve! Én nem számolom a szopikat se, és nem is mérem, hogy mennyit szopizik!! :lol:

Beuka!!

Mi éjszaka kb. 3* szpoizunk, mostmár kibírja akkor a 3 órát!! :lol: :wink: még én is bírom!!

Kipróbáltuk az Infacolt,.mert volt 2 napunk, amikor nagyon hasfájós volt, mostmár újból kiegyensúlyozott, nekünk bevállt!!

Na mentem Lányok, mert hív az igény szerint szoptatott bébim, mert mindjárt elnyalja apa karját!!! :lol:

Puszi!! Melódia

Kép
Kép
melódia78

Sziasztok lányok!

Elöször is kicsit megkésve de minden Katának BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK!

krisszi:
Milyen gyönyörü a kisfiad.Nagyon hasonlit rád!Mi is jelentkezünk a talira remélem összejön.Páromon mulik hogy el tud-e vinni..

Szkata:
Petike is nagyon szép.Gyönyörü a böre.A bambulás ismerös fényképezésnél..látom bejött a szék Petinek.Mi is jol jártunk a hintával..Petike jobban van már?Mi is betaknyosodtunk sajna..

juborka:
Nagyon aranyossak a csemetéid.Tényleg elkélt már egy csajszi is közéjük.Gondolom a fiuk agyonra kényeztetik.Benjáminra nagyon hasonlit Jázmin

Ákata:
Hatalmasat nöttek a lányaid. Lizike nagyon ügyes hogy felül.Lejjebb is raktátok az ágyát már?Lilike tényleg hatalmassat nött.De ö vékonyabb is ha jol látom a növérénél.Végig néztem ám a képeket.A 222 és a228-as a kedvencem.

Jadey:
Hatalmas már Bencus.Jok ezek a sorozatképek.Látszik Jade mennyire szereti.Ö is szokta kérni hogy segithessen az öcsit rendezni?Lányom egyfolytában ezzel nyaggat..A pisis pelust már ügyesen kiveszi alola.A kakisra érdekes modon senki nem vállalkozik.

Rönci:
Talán már megvolt a nagy találkozás??

Gabriel:
Szép volt a szüléstörid..Gratulálok Florához.Várjuk a képeket.

Gesztenye:
Nagyon csini lett a frizurád.örülj neki hogy ennyivel fiatalabbnak néznek.

Linda:
Nagyon irigyellek a séta miatt.Nagyon szép helyen laktok.A vonalzod nem tudom miért nem jo. Küldöm a képet kicsiben ahogy kérted.ha gondolod küldjél nyugodtan még..

melodia:
Tényleg jo sokáig tartott a papirok mig megérkeztek.Én már 2 hete gyest is kaptam családit meg az anyaságit rá 2 hétre hogy fiam megszületett.Igaz mi bementünk minden papirért itt Pesten.Ujvárosban a Bocskain laktunk.Anyumék még most is ott laknak.Képeket várjuk.

beuka:
Mi is már átalusszuk az éjszakát.Nem szoktattam sehogy.Volt olyan hogy megébredt de mire visszaértem hozzá a szobába a mosdobol addigra ugy bealudt hogy feleslegesnek tartottam megébreszteni..Álltalában az esti fürdés után 8-kor van vacsi és utánna fent van 11-ig .Akkor bekajál 120-130-at azzal elvan reggel 5-ig.

ági:
Fiam nekem is aktivabb délelött talán a folyamatos éjszakai alvás miatt.15 ora körül aztán elpilled..

Mamy:
Eggyütérzek az emelgetéssel kapcsolatban.Marvin is 5,3kg.Föleg fájos kézzel nem lehet valami kellemes.Jobbulást neked.Nagyon szép a kislányod.Szép hosszu babának tünik a képen.

Mindenkinek köszönöm a képek dicséretét.Tényleg azért dobtam fel hogy kedvet csináljak hozzá.. A progi neve: Photo Frame Show és pár perc alatt kész van egy kép.És ami a jo benne a netröl tölthetö le hozzá többféle témában keret..Szivessen segitek.

Hát hamarjában ennyi mert megébredt a kis lurkom.Fél 5 ota alszik.

Mindenkinek szép napot...

A kedvencem: Kép
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.19 22:15-kor.
Vendég

Sziasztok,

Köszönöm mindenkinek a névnapi jókívánságokat, meg Petike nevében is a jókívánságokat. (na, ezt jól megfogalmaztam) :lol: :lol:

Petike jól van, gyorsan meggyógyult szerencsére. ugyan még mindig takisabb, mint kellene, de már lényegesen jobban vagyunk :lol:

Képzeljétek, anyóséktól névnaomra kaptam egy szoptatós hintaszéket, olyat amihez lábtartó is van, és az is hintázik. Nagyon király, este abban ülve altattam be a kis szarost

Tina,

nagyon ügyes vagy, tök jók ezek a képkeretek :)

Mamy,

ínhüvelygyulladás: nem akarlak elkeseríteni, de az ilyesmi irtó makacs ám, és "sima" kenegetéssel nem igazán múlik. A gipszelés azért jó ilyenkor, mert tökéletesen tehermentesíti a sérült területet. Én tudod, sportoltam, és az ínhüvelygyulladás egyetlen elenszere, a helyi injekciózás gyulladáscsökkentő injekcióval. emellett mehet a kenegetés és még a jegelés.

Gesztenye,

jó lett a hajad! Én is nagyon szeretnék már fodrászhoz menni, mert le vagyok nagyon lakva. Festetni is szeretnék (a terhességem óta nem festettem), de attól tartok, az már túl sok idő lenne, Peti miatt meg nem maradhatok távol sokáig. Vettem a dm-ben hajfestéket ugyan, de parázok házilag festetni, mert egyszer nagyon elcsesztem , baromira nem olyan lett a szine, mint vártam :roll:

Beuka,

az én Petim minimum 3 óránként még mindig szopizik, de tegnap már belecsúsztunk egyszer a négy és fél órába is :lol:
Ne szoktasd le az éjszakai kelésről, mert az a tejcsi rovására mehet. Az persze más kérdés ha "magától" nem kér éjjl enni, akkor egy nagy mázlista vagy :lol: :lol:

Gabriel,

már a múltkor akartam irni, csak nem volt időm: a babád biztosan nem azért kér óránként enni, mert kevés a tejed!! Egyszerűen arról van szó, hogy a pici gyomra még össsz-vissz 5 ml űrtartalmú, szóval kevés kaja fér bele. Viszont a tej meg nagyon könnyen emészthető. szóval ezért kér annyiszor enni. adj neki ahányszor kér, és hidd el, nem lesz gondod a szoptatással, csak álj hozzá pozitivan és magabiztosan! :wink: Ha elkezdesz rögtön pótlást adni, akkor egyrészt megbontot a bélflóra egyensúlyát, másrészt nem tud kialakulni a kereslet-kínálat egyensúly. Ja, és egyetlen adag tápszer után két hét csak anyatejes táplálás kell ahhoz, hogy a pici gyomra rendbejöjjön!!

Rozsagi,

mikor aktív? MINDIG :roll: :lol: :lol
sz_kata

Sziasztok!

Gabriel, nagyon szép volt a szüléssztorid, hatalmas gratula Nektek, ügyik voltatok!

Rönci, Neked megy a drukk, kitartás, élvezd ki az utolsó napokat!

Tina, nagyon jók a képek, tényleg!!!

Ricsi 5x vagy 6x eszik, nagyjából kialakult már egy rutinja. Érdekes, pár hetes kora óta tudom, hogy hajnali 1-2 óra körül akkor is felkel, ha éjfélkor etetem meg. Így hát 8-9 között kezdjük az utolsó kajcsit, bealszik cicin és durmol. Legközelebb meg reggel 6-kor kér enni, eszik, utána alszik 8-ig, f9-ig. Akkor ki kell raknom a bölcsőbe (ez a nappaliban van), mert már unatkozik a kiságyában. Innentől elvan kb 10-ig, nem kell foglalkoznom vele. 10-kor ismét kaja, játék, alvás... Szóval nagyjából ilyen a ritmusa.

Beuka, sajnos én elég "önjáró", talpraesett csaj vagyok, fél kézzel rámolom be a babakocsit az autóba, elintézek mindent egyedül, gyerekkel a hátamon :lol: Ezzel sokan visszaélnek. meg ugyebár nekem van céges autóm és mindenki azt hiszi, hogy akkor enyém a családi sofőr titulus is. az azért durva volt, hogy 4 hetes gyerek mellett is elvárták volna ugyanezt. Mindegy, ma kell visszaadnom az autót a cégnek, szóval megszűnik ez a gond is. innentől engem kell majd furikázniuk.
A tegnapi vendégséget nem kommentálnám, elég annyi, hogy amikor nem bírtam már tovább, kifakadtam, szó szerint :lol: így "nem kell b@szogatni a gyereket, mert fáradt!!!" lett sértődés, de legalább békénhagyták utána. Szóltam egyszer, kétszer, háromszor finoman, de amikor már üvöltött a fáradtságtól és át akarták pelenkázni meg hasra akarták fektetni (utálja!), elszakadt a cérnám. Miért hiszi azt mindenki, hogy jobban ért a más gyerekéhez, mint a saját anyja????

Köszi a sok dícséretet Ricsi nevében is :lol:

pusz,
Krisszi

Aki megteheti - márpedig sztem ennyit mindenki megtehet: :wink:
http://www.ciposdoboz.hu/

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

krisszi

SzKata, köszi a szopis tippet. Sajna az esti szopinál is csinálja, félhomályban, tök csöndben.
Méghogy nem játék?! :lol:

ÁKata, küldd a címed légyszi priviben.

pusz,
Krisz

krisszi

Jó reggelt!

Csak 10-kor keltünk. Milyen isteni volt :lol:
Most meg már kb. fél órája hason próbálkozik. Raktam elé 3 csokor karácsonyfadíszt. A tescoba vettem, szerintem pinpong labdák vannak befújva valamivel. Aztán azokat skubizza, szerintem már megszugerálta őket :shock:

Lányok: Lehet hogy hülye kérdés, de az anyajegyek mikor alakulnak ki a babán? Vagy azokkal kellett volna születnie? :roll:

Nektek szokott olyan lenni hogy éjjel felkekl enni a baby és utána nem alszik vissza hanem "nyökög". Mintha kaksiznia kéne, de nem jön neki semmi és ezt csinálta szombat hajnalban 3-5-ig. :roll: Fárasztó volt. Mitől lehetett?

Cipősdoboz: szerintem én is összepakolok. Rengetek cuccos van amit sajnálok kidobni, de másnak szívesen odaadnám.

Tina: Megpróbálom letölteni a progit, aztán lehet hogy én is teszek fel képeket. Előre is köszi a progit.

Pusz. Betti

Kép
bettus79

Most látom csak hogy a vonalzón ez a mókus igen csak előreszaladt. Olyan mintha már a 4. hónapban járnánk pedig csak most múltunk 3 hónaposak. lehet a mókus farkát kell nézni, na mind1 nekem azért így is tetszi. :lol:

Kép
bettus79

Krisszi!

Köszi a linket, este megnézzük a nagy fiammal! :)

Lányok!
Már többen is írtátok, hogy "...és lefejtem és pohárból ügyesen megitta..." Hogyan kell megitatni pohárból? Hiába második gyerek, mégse értem... :oops: :oops:

Livi

bali78

Krisszi!

Köszi a linket, este megnézzük a nagy fiammal! :)

Lányok!
Már többen is írtátok, hogy "...és lefejtem és pohárból ügyesen megitta..." Hogyan kell megitatni pohárból? Hiába második gyerek, mégse értem... :oops: :oops:

Livi

bali78

...bocsi

Livi

bali78

Sziasztok!

Ági!
Milyen az a levehető sín? Kezem sajna még ugyanolyan, bár még csak tegnap óta kenegetem. Szerencsére alaphelyzetben nem fáj, csak bizonyos mozdulatokra, ilyen pl. amikor Gesztit megemelem fekvő helyzetéből... :roll:

Sz_Kata!
Bíztató... :roll: injekció és társai... :roll: Hát majd meglátom egyáltalán mikor jutok el vele dokihoz. De hamarosan elmegyek mindenképpen mert ez nem játék.

Ákata!
Most olvastam valahol, hogy ilyen korán (4 hónaposan) még nem nagyon szabad engedni a babának, hogy felüljön... hát nem tudom. Ha ő akar, úgysem tudod meggátolni benne. Csak nehogy megerőltesse a kis gerincét. Olyan "törékenyek" ilyenkor még...
Geszti már fordulna, ahogy észrevettem, de még gyenge hozzá, csak homorítja a hátát és tolja magát az ellentétes oldali lábával, a fejét hátraveti, de a karjai még nincsenek összhangban a mozdulatokkal, és ezért nem tud még átfordulni. De már nagyon erőlködik, főleg amikor meztelenül van! Gondolom a pelus gátolja benne.

Tina!
Letöltöttem a képkeret progit, de nem igazán volt még időm vele foglalkozni, és nem is értem, csinált nekem a képernyőmre egy képet, amit nem tudok eltüntetni... :cry: :oops: Na majd este Apa megnézi, ő mindenhez ért... :lol:

Lányok!
Vettem Milusant, hát nem valami finom, igaz eddig csak hidegen próbáltam. De nem is ez a lényeg, hanem hogy használjon. Szerintetek ki lehet vele váltani az Elevitet? Ezt még mindig szedem a szoptatás miatt, de le akarok állni vele mert rohadt drága. Igaz, ez a milusan se olcsó, 1 doboz 800 valahány forint, 3 evőkanállal kell egy csésze teához, és napi 4 csészét kéne meginni...
Képzeljétek, az Interspárban vettünk Gesztinek habszivacs játszószőnyeget, olyan puzzle-szerűen összerakhatót, amit padlóra kell tenni, és azon lehet kúszni-mászni. Minden eleme szép szines, számok és jelek vannak rajta. Már régen terveztük a párommal, hogy veszünk, és most láttunk is és lecsaptunk rá. Alig várom, hogy összerakjuk, amikor Gesztit már "szabadon lehet engedni" és a puha habszivacson tud majd mászni, nem a hideg padlón.
És már most megvettük jövő nyárra az esernyő kocsit a Tescóban, gondolván hogy tavasszal biztos drágább lesz, és lehet hogy ott már nem is lehet majd kapni, csak méregdrága helyeken. Szuper jó kis kocsi, napellenzős, könnyű, és a lényeg hogy a Swiftembe is befér, jaj alig várom már a tavaszt és a nyarat, megyünk kirándulni ezerrel! Májusban Hajdúszoboszlóra megyünk 4-5 napra, az üdülési csekkemből. Addigra már vígan tud ülni Geszti a sportkocsiban.

Na megyek, mert hív a kötelesség... :lol:

Kép
mamy

HI

Mammy mennyibe került az a kirakós habszivi? Én is szeretnék olyat venni. Már nálunk nagyon hideg a kő, meg a parketta a szőnyem meg szőrös. Köszi

Tina: 1000 hála a progiért, nagyon TUTTI.
Csináltam is egy párat íme: Kép Tv-ben Kép Jön a miki

Bocsi hogy ilyen nagyok lettek, de kicsinyíteni is lehet a progival.
Pusz mindenkinek és aki letöltötte jó próbálkozást.

Olyan szép idő van, hogy megyünk is a piacra :)
Pusz: Betti

Ui: Azért tudok ilyen sűrűn jönni, mert beültettem a Kittit az autósülésbe és azóta ott magyaráz :) Lányok kitartás a 3. hónap tényleg más :lol:

Kép
bettus79

Betti!
A szőnyeg 1700 Ft körül volt, asszem 10 db-os, mi 3-at vettünk.

Geszti elaludt, kicsit próbálkozom ezzel a keretező progival.

Kép
mamy

Krisszi!!

Köszönjük a cipősdobozos címet, megnéztem, hogy itt lakunk mellette, még postára se kell feladni!!! hazajön a lánykám, és biztos örömmel összekészíti a dobozt!! Olyan nagyszerű ez a kezdeményezés!! :lol:

Nekem szerencsém van a rokonsággal annyiban, hogy eddig mindíg kivonult diszkréten minden férfitagja a családnak, amikor szopiztattam engem meg a nők nem zavarnak, persze nem olyan közelről, hogy érezzem a leheletüket!! :roll: Messziről lehet gyönyörködni benne!!
Eddig csak anyóséknál voltunk vele, de ott se dögönyözte senki halálra, messziről csodálta mindenki!! Csak anyós vette fel egy kicsit dajkálni!! :wink:

A kocsink nekünk is megtellt. amikor beraktuk hátulra a babkocsit, mondta is a férjem, hogy mi lesz, ha nyaralni megyünk!! :wink:

tina!!
Köszönjük a progit, apát nekiültetem!! :wink:

mentem, mert megint hív a kötelesség!! :lol:

Melódia

Kép
Kép
melódia78

SIKERÜLT!!!

Kép
Kép
Kép

Kép
mamy

Betti,mamy:
Örülök hogy sikerüt!
Szuperjok a képek!!Nagyon édesek a csajok.A bögrést nagyon eltaláltad!!Édes Kittike a masnival..Nem is tudok választani Marvinnak.. :oops:
Van egy hasonlo progi is azon még dolgozom.Azzal a képre irni lehet szöveget is.(Lásd feljebb amit felraktam karácsonyos).

Lányok egy kicsit abszurd de épp azon morfondirozom le kell vágnom fiam frufruját mert belelog a szemébe.. :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!

sz_kata!
Köszönöm a bíztatást és teljesen igazad van nem is adnék neki tápszert!Úgy érzem napról-napra többet bír enni, így van amikor már 3 órát is tud aludnu!
Ha pedig cicifüggő lesz, akkor az lesz!Nekem az a lényeg,hogy anyatejes maradjon és szépen fejlődjön!
Utólag kívánok neked boldog névnapot!

Kép
gabriel79

Katák!
Boldog Névnapot utólag!

Sz-Kata!
Ha jól emlékszem Ti vettetek megkötős kengurút!?
Mi tegnap kaptunk egyet.Tuti jó! Imádom!

Holnap megyünk oltásra :roll: Reélem minden oké lesz!

Mennem kell, kisasszonyka nem alszik...biztos hiányzik neki Apa melkhasa...

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Ákata:

Nem ti voltatok az Árpád üzletházban ma?Hasonlitott a babakocsi meg a pléd is de nem mertem letámadni a fiatalembert.. :lol:

Bár Gesztenyét letámadtam a Madarászban.:oops: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nagyon jók lettek a képek. Tetszenek. Letöltöttétek egyszerűen a netről a progit és kész?

Melódia!
Március végén töltöttem be 28-at. :)

Edit

Kép
Kép
edi78

Edit!
Én rákerestem a google-ban és letöltöttem. Igaz, csak 15 napos verzió, de addigis lehet csinálni jó pár képet. Már csináltam legalább 50-et, nem csak Gesztiről.
Az egyik kedvencem:
Kép
Nektek is jó böngészést és kép-gyártást! :wink:

Annyira klassz idő volt ma, jót sétáltunk. Geszti nézelődött, aztán elaludt, itthon cicizett és most megint alszik... :shock:

Kép
mamy

Sziasztok!

Krisszi - jól tetted, hogy a vendégekre szóltál, sajnos csak így értik meg. Finoman szoktam mondani, de azzal nem érek semmit, csak annyit, hogy felmegy a vérnyomim. Igen, nálunk is mindenki jobban érti a gyerekemet, mint én :?
A hordozó márkája Mutsy - a baby outletben vettük 20.000 Ft-ért 46.000 Ft-ról volt leárazva. Volt több is, több színben, vadi újan - ilyen olcsón. Három fokozatba állítható, majdnem vízszintesig. Így bátrabban vállaltuk a hosszú utakat.
A múltkor bogarat ültettél a fülembe, ezzel a csendben való altatás dologgal. Mi tényleg lábujjhegyen suttogunk, néha már én is túlzásnak tartom, és nem győzöm mondani a férjemnek, hogy csak addig maradjunk csendben míg elalszik - dehát úgy tűnik ő még jobban félti a babát, mint én.
Ezek szerint neked nincs tesód? Mi még arra gondoltunk, később, ha lesz tesó, úgyse lesz csönd. Azt nem szeretném, ha túl érzékeny lenne a zajokra, sajnos én is az vagyok - azelőtt füldugóval aludtam...
Látom szoktad fésülgetni Ricsikét :lol:
Mi lesz veled kocsi nélkül??? Engem a férjem szokott furikázni, már el se tudnám képzelni bkv-val télen... :oops:

Beuka - nem biztos, hogy fájni fog a hátad. Nekem a vállam fájt eszméletlenül, mert az elején ülve szopiztattam és nagyon rosszul tartottam a vállamat - amióta fekve szopizunk ez elmúlt.
Nagyon gáz ez a szopi bámulásos dolog.... Én is olyan vagyok, hogy nem szólok, mert utálom az ilyen konfliktusokat - de azért van egy határ. Az a pont, ami után jobban idegesítene az a tény, hogy miért nem szóltam, mint maga a dolog. Egyszer csak szólnod kéne finoman, hogy zavar - és hogy ezért ne haragudjon meg senki - így érzel. Ez a hátulütője, ha közel laknak a rokonok :(
Esti szopi:egyszer alszik hat órát, utána hármat. Ez a 6.-7. héttől alakult így.

mennem kell...

Kép
nózi

Beuka!
Nálunk magától szokott le az éjszakai evésről Barnus és mostanában este 11-kor fekszünk és reggel 6-kor kelünk (természetesen ő alakította ki ezt a rendszert kb. 1 hónapos 2 hetes korában).

Melódia!
Én februári vagyok és a párom is, csupán van köztünk 5 év az ő javára :lol: .

Sz_Kata!
Sok sikert a hajfestéshez, legalábbis többet, mint az előzőhöz :wink: . Van valami hír a találkával kapcsolatban?

Mamy!
Anno nekem is írt fel a doki ilyen levehető sínt a csuklómra, amikor nagyon be volt durranva a kezem. Én akkor Futuro márkájut kaptam, mert amit a doki felírt nem volt. Viszont így sokkal olcsóbban megúszhatod, ha a dokid rendes és felírja. Akkor sokat segített nekem is, mert kb. 3-4 nap hordás után elkezdtem rendbejönni, míg előtte majdnem két hétig szenvedtem a fájdalomtól. Tehát tényleg igaz, hogy amennyire lehet tehermentesíteni kell a kezedet. Persze a babóca mellett ez szinte lehetetlen :roll: .

Csináltam egy óriási hülyeséget és most még csak arra sem foghatom rá, hogy kismama ész :roll: . Már egy ideje nem főztem, így elfeledkeztem a régebben vásárolt vöröshagymáról, ami azóta elkezdett megrohadni és ezáltal ellepték a lakást a muslincák :? . A hagymától már megszabadultunk, de a dögöket még mindig írtjuk, természetesen kézzel, mert semmilyen szert nem használhatunk Barni miatt.

Gesztenye

Kép
gesztenye78

Bettus!
Anyajegy nelkul szuletnek a babak, es szep lassan alakulnak ki ezek. Miki fiamnak mar 2 van:)

Ugy irnek, de sajnos hajtanak a fiuk....

csengo
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan még az esti kaja előtt...

Nózi, nagoyn jó a hordozó, tényleg praktikus és nem volt drága.
Nincs tesóm, érzem is a hiányát... Szerintem azért icipicit nem árt, ha hozzászokik ahhoz a baba, hogy zajlik az élet. persze nem légkalapács kell, de normál beszéd mellett Ricsi simán alszik.

kocsi - majd megoldom, bár biztos furi lesz. Egy autónk van a Párommal, meg Apukám is ideadja az övét. Mindegy, ez legyen a legnagyobb bajom...

jajj, Ricsi dörmög, szaladok is!!!

pusz,
Krissz

krisszi

Jó estét Lányok,

Szeretném megkérdezni Tőletek, hogy kinek alszik el a babája úgy, h lerakja az ágyacskájába ébren?
Zsófi csak szopizva vagy ölben alszik el. Elrontottam?

Jók lettek a frame-es fotok!!
Olyan szép képeket raktatok fel, mamák, babák!
rolex

Láttam, szóba jött a hátfájás...Sajnos 2-3 napja kínoz hol erősebben-hol gyengébben.Néha alig bírom Zsófi 5.5!!!!kilóját mozgatni. De a kényszer nagy úr. "Lánykoromban" ennyitől már (ki)feküdtem. :oops:
rolex

Sziasztok!
Mink is vagyunk hebehoba, csak sajnos irni nics idom.
Jatszoszonyeg nekunk is van, keresztelore kertuk keresztaputol. Fisher Price-os, nem rakok fel kepet, mert biztosan ismeritek. Balint nagyon orul neki, mostanaban nem kezzel, hanem labbal rugdossa.
Habitapi (az a puzzle szonyeg) mar Mikinek is volt, de sajnos hiaba bababiztos o csak ragcsalta...Igy csak kockat epitek belole neha, neki az egy hatar volt ahova biztosan nem maszott...Igy aztan vettunk egy oriasi igazi szonyeget es azon "nott fel".
Mar Miki teljesen meggyogyult, Balintnak meg folyik az orra. Emellett jokedvu es az etvagya is megvan.

Balint Szuletesetol kihagyta az egyik esti kajalast (persze 4600g-osan konnyu), majd teljesen magatol a kovetkezot is. Egy percig sem hagytam sirni es nem teaztattam vagy ilyesmi. Hiszek benne, hogy vannak ilyen gyerekek es vannak olyanok, akik, mint a Miki fiam, barmit teszek felkel ejszaka.

Latom sokan kezdik elerni a 3 honapos kort es orulnek, hogy mar nem faj a pocija.
Altalaban 6 hetes korra, de legkesobbb 3 honaposra megszepul az elet a babakkal....(olyan, mint a terhesegi rosszullet, van akinek nincs, van akinek a 12. hetig van es van olyan akinek felidoig.)

Sajnalom, hogy Balint beteg volt es foleg azt hogy ilyen fiatalon tul van az elso antibiotikum kuran...De nem vadolom magam, mert ugy erzem nem tudtam volna kivedi, be nem zarhatom a negy fal koze.

Rolex, nekem a szuper edes Balint babam siman elalszik ha lerakom. Persze ha mar faradt es sok az inger akkor nyoszorog, de lerakva elalszik. Persze segedeszkozt hasznal, megtalalta a huvelykujjat. Olyan edesen szopizza. Persze ilyenkor anyos es tarsai rogton mondjak, hogy ehes....meg szopi utan is.....Ettol meg mindig fraszt kapok.

Apropo anyos. A draga. Hat en nem vagyok hajlando elotte szoptatni. Mert idegesit. Meg a VK-ban is emlekezzetek elfordultam, mert engem feszelyez. Persze van olyan baratnom aki elott szoptatok, de nem jellemzo. Ne hagyjatok magatokat!!!! Az meg hogy kezbe veszik idegenek a par hetes babat, azt nem ertem. Mindig az edesanyjatol kell megkerdezni, hogy tehetem-e tisztaba stb. Es nem is kell indokolni. Te vagy az anyja es kesz....

Nagyon gaz, ha mindenki okosabb nalad, de fokent az a baj, hogy elultetik az ember fuleben a bogarat es akkor mar en sem hiszek benne, hogy ahogy csinalom az jo...Ugyhogy tessek nyugodtan szoptatni, ringatni kenyeztetni a picurit. Kulonben minek az embernek gyerek??? Anyosom elmondta, hogy neki nem volt ideje felvenni a gyereket, mert foznie ekllettt mosogatni stb.....1 gyereket nevelt! Majdnem ravagtam, hogy meg szerencse hogy nalunk 20 fos szemelyzet van.... (persze takinenin gondolkodom neha, csakhat olyan kicsi a lakas, hogy meg nem).

Na megyek mert lassan szopitime.

Ja pelus. Nalunk a libero nem jott be es huggiest es pamperst veszek. Nalam nem szarnak a gyerekek a perem ala :), de Mikinel volt regen hogy kifolytak a dolgok. Ilyenkor vekonyan kremeztem, nem fektettem oldalra, kuki lefele stb....

Ja nalunk Balint meg nincs meg hason. Ketszer probaltuk es hat nyoszorgott majd elaludt. Azert probalgatom, mert mar eleg idos, hogy emelgesse a fejet. Aggodni nem aggodom, mert kezben tartva szepen tartja.

csengo
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan kell írnom, mert nemsokára cicitájm.

Ági!
Nálunk a reggeli (6-7körül szokott lenni) után úgy 1-1,5 órát éber + délután 3-6 körül. Megkötős kenguru! Az ök jó lehet. Tudsz feltenni képet? Milyen a márkája? tudom, hogy ajándék volt, de nem tudod hol vették? Anyukáméktől télapóra azt kértünk, és most kutatok :)

Melódia!
Nekünk a tb kártyát 1, a lakcímigazolót 2 héttel az anykönyvezés után küldték. De adókártyánk még nincs :shock: Azt hol kell kérni??
Na akkor Pistike már nem eszik olyan sűrűn? Az tök jó, hogy éjjel elvan 3 órát is :) csütörtökön mész dokihoz? Gondolom már alig várod :) :wink: :wink:
Igen, abba esetleg én is benne lennék, hogy messziről nézzék, hogyan szopizik, de nálunk nem így van. Szinte oda oda nyúlnak, hát az a halálom :evil: :evil:

Tina!
MArvin nagyon ügyi, hogy talussza az éjjelt :) lassan szerintem mi is. csak még fiatalok vagyunk :) Hát ha belelóg, le kell vágni :) nem semmi hajasbaba! Égett agyomrod mi?!?! :D :wink:
Köszönjük a programcímet, azt hiszem én is megnézem majd :)

Sz_Kata!
Akkor nálatok is nagy előrelépés történt, ha Peti már 3 sőt 4,5 órát is kibír! Jó lehet a ringós fotel + lábtartó, nekem csak a fotel ring :) NEm akarom én Botit leszoktatni, csak ha magától gondolja úgy. MOndják páran, hoyg teáztassam, és azt nem fogja kérni egy idő utn, de én nem akarom teáztatni, fpleg, hogy bírmom tejjel. Csakis azt akarok egyenlőre adni Neki.

Krisszi!
Te tényleg nagyon talpraesett vagy! Így megmondani a vendégeknek, de nem is lehet másképp! Én is csak lájtosan merem, de ahogy Nózi is írta, azzal semmire nem lehet menni, csak a vérnyomi megy föl. komolyna én sem értem, hoyg miért hiszik azt, hogy Ők jobban tudják mit kell tenni. Az oké, hogy esetleg Ők is neveltek már fel gyereket, de könyörgöm az az Ő gyerekük, Ő meg a miénk! Én hordtam ki, 9 hónapig elválaszthatatlanok voltunk, és én szültem meg, az én mellemből él...

Nózi!
Ti fekve szopiztok :) én is próbáltam, de nekem nem jött be. Biztos, hogy ülve sokkal megerőltetőbb, de nekem fekve nem megy olyan jól. Én is csak finoman merek szólni, de muszáj lesz, mert én is úgy vagyok, mint Te, hogy érzem, hogy megy fel a vérnyomásom...Zsolti már a 6-7.héttől annyit aludt! tök jó!

Gesztenye!
Barni is nagyon ügyes volt az éjjeli alvással akkor. Boldog hófordulót Neki!
Nálunk is vannak sajna muslncák, nálunk a kivi "kelt életre" :(

Rolex!
Boti gyakran alszik úgy el, hogy ébren betesszük az ágyba. Persze van úgy, hogy ringatjuk, csak a magunk kímélése érdekében próbálkozunk a "drasztikusabb" megoldással is :)
Én kérdeztem ahátfájást, mert félek, hogy fog :( sajnálom, hogy nálad már jelentkezett :(

Csengő!
Jaj nehogy magadat okold! A lényeg, hogy Bálint már jól van :)
Annyira igazad van, azzal kapcs.ban, hogy az a minimum, hogy meg kellene kérdezni az anyukát, hogy szabad-e... szerintem ez intelligencia kérdése...

Sajna ma nem lesz olyan szép idő, mint tegnap. Nem akar fölszállni a köd :x
márpedig akkor nem lehet ma sétálni :(

Bea

Kép
Kép
beuka

Gabriel gratulálok Flóra babához!!!Sok boldogságot kívánok nektek,meg jó sok tejcsikét!

Lányok,kicsit elmaradoztam bocsánat.

Látom Katáéknál megvan a szórakoztató szék :) Mi is nagy licitálók vagyunk :wink: e-bay addictek :oops: A hintaszék is klassz lehet.Már csak apának kell valami jó kis ülőalkalmatosságot beszerezni :lol:

Mamy!Kis kacsóid :( Remélem hamarosan rendbe jönnek!
Hajdúszoboszló :wink: Ott nőttem fel.Nyáron nagyon jó!Pezseg a városka ezerrel.Gesztike nagyon cuki továbbra is.

Gesztenye!Tetszik az új frizu.Jól áll.Barnus tündéri.A kakis sztorin jót mulattam.Cickók :D

Krisszi!Nagyon jól néztek ki.Rokonok :( .

Zsoltika a jó baba.Emlékszem mikor még kis sírós volt.Csak üvöltős képei voltak.De azokon is olyan cuki volt,a kis folytonelégedetlenkölök.De azért így sokkal jobb gondolom.

Rönci mi újság veletek?Mircike még pocakban?Biztos fél a hideg téltől :lol:Holnap kórház?Drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Látom megy a képeslap gyártás.Ki is nyomtatjátok és ezeket külditek majd karácsonyi képeslapként?Aranyosak nagyon.

Most ennyi mert vár a munka.
Nem írtam mindenkinek :( De mindenkire gondolok és mindenkit puszilok.

Tegnap kezdődött a ciklusom.Egy csíkos teszt lenne a legszebb karácsonyi ajándék.Remélem azt hoz nekünk a Jézuska!

Puszi Iza
piciza

Szarozik a babanet.Nem teszi fel a táblázatot :evil:
piciza

Sziasztok!

Piciza!
Szorítok nagyon a kétcsíkos teszthez!!! Az tényleg csodálatos ajándék tud lenni, nekünk tavaly az volt!... :lol:
Hajdúszoboszló tényleg isteni, bár mi tavaly novemberben voltunk pár napot, de csodás idő volt, és isteni volt este a sötétben, a hűvösben ülni a meleg vízben, ami gőzölgött :lol: és a város és környéke is nagyon tetszik, ezért is gondoltuk, hogy visszamegyünk, de most tavasszal is szeretnénk látni. :lol:

Nyilvános szopi és rokonlátogatás: láttam többen írtatok róla, hogy a rokonság kiborító. Hát akkor én szerencsés vagyok, mert nálunk nincs ilyen, hogy fogdossák a gyereket, kizárólag anyósom fogja meg, de ő sem állandóan, és csak ha átadom neki. Tisztába tételen teljesen megdöbbentem, hát nálunk ez elképzelhetetlen, valahogy fel sem merült, hogy más tegye tisztába, csak én szoktam, és néha Apa. Szopi közben eddig mindenki teljesen udvariasan visszavonult ha esetleg itt voltak anyósomék, én a kisszobában, ők meg szépen kijöttek és becsukták az ajtót. Valahogy ez olyan természetes dolog hogy nem bámulunk egy szoptatós anyát. Múlt hétvégén rokonságban voltunk, ott sem volt probléma, egy külön szobában szoptattam, persze ott sürögtek, hogy mit segítsenek, meg hová tegyék a cuccot stb. de amikor elhelyezkedtem, akkor mindenki kiment. Csak a párom jött be néha :wink:
Szerintem ne hagyjátok magatokat, igenis meg kell mondani, hogy netovább, mert a fejetekre nő a rokonság!!!

Na mennem kell, Geszti éhes, és ennek hangot is ad :wink:

Kép
mamy

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?