Sziasztok!
csak gyors bekukk, mindjárt kaja-idő.
SzKata - sajnálom a megfázást, Ricsi már kétszer volt taknyos, persze kaptam a szidalmakat Párocskámtól. C-vitamin, Calcimusc ampulla, 1-1 ml felváltva, azaz egyik nap egyik, másik nap másik, sterimar, borsmenta illóolaj csepegtetés a párologtatóba, gyertyás füstölőbe. És ne hibáztasd magad!
nagyon könnyű megfázni ebben a rohadt időben.
(By the way, Te nagy szopi-guru vagy
, help pls: miért rágcsálta véresre Ricsi így három hónap után a mellem??? van elég tejem, erre őurasága úgy csinál, mintha elfelejtett volna szopizni, bénázik perceket, utána meg jól megkínoz... Miért?! Miért?!
)
Mamy - még jó, hogy nem rohantam a csajszi után fennhangon kiabálva a MOM Parkban, hogy "Mamy, Mamy, én vagyok az a netről, Krisszi!" tutira hívta volna a biztonságiakat.
De annyira hasonlított rád, hihetetlen!!!
ÁKata - köszi a gesztenyepürét, isteni volt! most is benyomnék vagy ötöt.
Mondom, gyertek bármikor, úgysem vagyok nagyon betáblázva.
Jadey - gyönyörűek a csemetéid!!!
Jubi - Neked is gyönyörűek a kisporontykák!
Edi, Gesztenye - Ti is gyönyörűek vagytok!!
Már nem is tudok mit írni, itt bámulom tátott szájjal a szebbnél szebb babákat-mamákat. Most nem tudom, h elfogultság vagy mi, de az őszi topic babái-mamái nagyon a topon vannak.
Angel, megrázott a könnycsatorna-átmosásos történeted, de hidd el, a babák 2 mp alatt elfelejtik az egészet!!! még egy sterimaros orrfújás is olyan bömbölésbe torkollik, hogy csak na, aztán két mp múlva vigyorgás. Nyugodj meg... persze azért nagyon együttéreztem Veletek, nem hiányzik az ilyen tortúra.
még egy gondolat: olyan káromkodás káromkodás káromkodás udvariatlan, tapló parasztok az emberek!!!!
Állok a Kaisersban Ricsivel a sorban (én hülye, péntek délelőtt...), persze már elfogyott a türelme és rázendített, próbálom nyugtatni, semmi eredmény... Előttem kb 6-an, persze mindenki jól megbámul minket, de senkinek eszébe nem jutott volna kinyögni, hogy jöjjön már anyuka előre a pici babával. ja, és volt nálam egy sajt, egy felvágott meg egy db vaj. az előttem lévő nő - legyen átkozott - meg hátranéz, jól végigmér, elkezdi kipakolni a kocsija tartalmát a szalagra - ez tartott vagy 10 percig, egy éhező afrikai falu fél évig jóllakott volna a töménytelen mennyiségű zabálnivalójából - utána komótosan előszedi a szupershop kártyáját, a kib---tt pontgyűjtő füzetét, a betelt pontgyűjtő füzetet mellyel vásárol egy ajándék edényt, utána előbányássza a bankkártyáját, komótosan kutat még valami után a táskájában, nem találja, telik az idő, aztán fizet és elmegy. kb 20 percig tartott mindez.
az én készpénzes rapid tranzakcióm meg három percig, mindennel együtt. udvariatlan, érzéketlen taplók.
(bocs, ki kellett írnom magamból a feszkót
)
Hogy ne ilyen negatívan zárjam soraimat: tennap a tétova kérdésemre az Árkádban, miszerint "hol lehet itt megetetni a csemetémet?" széles mosoly és az volt a válasz, hogy van külön szoptatós-pelenkázós szoba!!! és tényleg volt. Európában vagyunk, vagy mi?
Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!
Krissz