Új privát üzeneted érkezett!

Juborka, Sz_Kata, Edi, Jadey, Gesztenye, Beuka!

Gyönyörűek a babák!!!! :lol: :lol: :lol:

Imádom nézegetni a képeket, amiket beküldtök!

Veener

Kép
veener

Sziasztok!

Veener!

Jaj ez szörnyen hangzott, ez a kórházas tortúra... :cry: Hálistennek Geszti nem lázasodott be a 2 hós oltásnál, és most a 3 hósnál sem, (kop-kop-kop) de nagyon nyűgös volt, és a mostaninál is tegnap délután. Ma szerencsére már sokkal jobb napunk volt, most valahogy nem viselte meg annyira, mint 1 hónapja. Sőt, ma reggel kifejezetten jókedvű volt, olyanokat nevetett ránk, hogy csak na! :lol:
Kézfelfedezés: érdekes, Geszti is inkább a jobb kezét nézi előszeretettel, maga elé tartja szinte mozdulatlanul, és bámulja nagy komoly arccal, mozgatja az ujjait és csak nézi, nézi. A bal kezével meg közben szorongatja a maciját vagy ami éppen a keze ügyébe került. Remélem, azért a balt is felfedezi hamarosan! Egyszerre is szokta őket nézni, amikor egyikkel gyűrködi a másikat, aztán a szájába tömi őket....

Krisszi!
Hát, ki kell ábrándítsalak, de sajna nem én voltam a MOM parkban akit láttál... Még nem is jártam ott... :oops: Mármint belül, csak a környékén. C&A-ba az Árkádba szoktunk menni, itt van 3 percre tőlünk. Én elégedett voltam a választékkal, vettünk is két szép téli overállt, már használjuk is, szuper jó minőség. Igaz, kisfiú holmikat nagyon elvétve láttam itt is.
Köszi a dícséretet, igen most ahogy nő Geszti, már én is kezdek felfedezni ismerős vonásokat rajta. :wink: Egyébként így kisbabaként nagyon hasonlít Anyukám kisbabakori képeire. :lol:

Angel!
Jaj szegénykém.... te is és Gergő is... De a lényeg az, hogy Gergő már el is felejtette az egészet, persze tudom hogy nekünk ezt nem könnyű feldolgozni, én is totál kivoltam borulva amikor az ügyeletre vittük Gesztit a pukik miatt, mert ő is üvöltött, de utána 5 percre rá már semmi baja nem volt, megkönnyebbülve aludt az autóban. Csak mi, felnőttek tudjuk ezt nehezen feldolgozni, főleg mert anyák (és apák) vagyunk.

Gesztenye, Jadey!
Nagyon szépek a fiúk!!! :wink:

Na megyek, végre van egy kis időm játszani, ma megvettük a NFS Carbont, nyomatom egy kicsit... Imádom! :lol:
Jó éjt mindenkinek!

Kép
mamy

Sziasztok!

Krisszi!
Nagyon szépek vagytok!

Jadey!
Ti is!!!!

És Gesztenye és Beuka és MINDENKI!!!!!!
A Babócák egyszerűen TÜNEMÉNYESEK!!!!!!!
Én csak ámulok és bámulok!!!!!!!!!

Sokszor irigykedve olvasom a szopis örömöket gondokat, sajnos ehez én nem tudok hozzászolni, de mindenki előtt le a kalappal, hogy ha vért izzadtok is nyúzzátok a szopit!

Oltás!
Ma kaptuk meg a második oltást. Az elsőt is és ezt is (lekopogom) jól viselték a fiúk!
Én is adtam nekik oltás után 1-2 órával germicid kúpot és nem lázasodtak be!

Ma kipróbáltuk a sütőtököt, hát valszeg újra kell festeni a nappalit! :D
De azért nem adom fel!

Pelus!
Már nem tudom ki írta a pampersről, hogy kifolyik, ez nálunk is előfordult.
Nekem a babylove-os DM-es pelus is bejött. A 3-asnak mr gumírozott a hátsó része, így nem folyik ki!

Mamy!

Már mi is átalusszuk az éjszakát este fél 9-től reggel 6-ig alszanak, kaja és szunya tovább 8-fél 9-ig.
Ez azért jó dolog, nem?! :wink:

Volt egy új kismami itt Sopronból, de már nem emlékszem, hogy ki!
Szia! Én is Sopronban lakom!

Egyenlőre ennyi, most megyek én is aludni!

Jóéjt![/b]

KépKép
napraforgo13

Napraforgó!
Hogyhogy a második oltást? A fiúk már 4 hónaposak, elvileg a harmadikat kellett hogy kapják, nem? Nekem legalábbis ezt mondta a doki hogy 2,3,4 hónaposan kapnak oltást, utána már csak 15 hónaposan.
Jaj ne is mondd, szuper jó hogy tudunk aludni éjjel! Remélem most már ez lesz a tendencia!
Sütőtök vs. nappali: :lol:
Na jó éjt most már tényleg!

Kép
mamy

Sziasztok!

Örömmel tudatom, hogy Flóra nov.18.-án megszületett 3460g és 53cm-rel!
Már itthon vagyunk, jól vagyunk csak még óránként szopizik, mert kevés a tejcim!
Ígérem jövök szüléstörivel és képekkel, csak le kell kicsinyítenem és időm semmi!
Puszi mindenkinek!

Kép
gabriel79

Czmelinda!
Ez a 90 napos jól hangzik, szinte biztos, hogy majd belevágok, ha Jazi nem fog szopcsizni…de azért már most is odafigyelek a vacsorákra…tegnap este pl. egy kis paradicsomlevest ettem meg pattogatott kukoricát :D

Edi, Boróka!
A játszószőnyeget az online-aprón találtam.

Sz_Kata!
Peti tényleg nagyon komolyan néz, és tiszta apja! Jázmin is elkomolyodik, ha fotózom, de azért sikerült már elcsípnem egy-két mosolyt…

Edi!
Jól néztek ki Katával, látom egymáshoz öltöztetek :D

Jadey!
Bencus bújócska :D :D

Gesztenye!
Ti is nagyon szépek vagytok, én még nem is láttam ilyen újszülött kengurut :shock: , nagyon praktikusnak tűnik.

Angel!
Gondolj arra, hogy most már túl vagytok rajta, és Gergő semmire sem fog emlékezni belőle.

Beuka!
A Botond bambafejes képe is nagyon cuki! :D

Gabriel!
GRATULÁLOK!!!!

Pelenka téma: Mi is Liberósok vagyunk, egy kis Tesco-s pellussal kiegészítve (itthonra).

Írtam néhány napja, hogy Dani bárányhimlős lett, hát a tegnap esti fürdésnél felfedeztünk Jázminon is két hólyagos pöttyöt… felhívtam a gyerekorvost, állítólag enyhe lefolyású lesz, a kora miatt. Éjszaka többször is tapogattam a homlokát, de hála Istennek, nem lázasodott be…

Egy kép a trióról:
Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Mamy!
Mivel a fiúk koraszülöttek voltak, ezért csúsztunk az oltással is.
Van egy valós koruk és egy " ekkor kellett volna megszületniük " koruk. És ezt mindenhol figyelembe is veszik, épp úgy mint a súlygyarapodásukat

Gabriel!
Gratulálok a kis Flórához!!!

Krisszi!
Ákata miért nem bnetezik?

Juborka!
Nagyon száp kis családod van!

KépKép
napraforgo13

Szépjónapot mindenkinek!

Angel!

Megvalósult az ötleted! Férjem tegnap megcsinálta a képeslapot Geszti képeiből, nagyon profi lett, és már ki is nyomtattuk a megfelelő darabszámban, ez lesz mindenkinek a Karácsonyi lap, és meglepetés egyben! :D Tudod, olyan, mint a városképes lapok, négy körben, és egy kerek középen. A nevetős lett a középső! :D

Napraforgó!
Ja, tényleg, bocsi... :oops:
Viszont azt mondta a doki, hogy ami nekünk van eü. kiskönyv, már elavult, mert abban az van hogy 5 hósan is kapnak oltást, de mondta hogy nem, mert már 4 hósan megkapják azt is, egyben. Hálistennek egy szurival kevesebb!
Geszti egyébként most nem lett nyűgösebb, mint átlagban, nem viselte meg annyira mint a 2 hós oltás. Ma éjjel is fél 11-től reggel fél 9-ig aludt, és akkor is mi ébredtünk meg, hogy már ennyi az idő?... :roll: Benéztem hozzá, és már fent volt, kalimpált és nézelődött, de nem reklamált. Pedig baromi éhes volt már, úgy rábukott a cicire, hogy csak na.

Gabriel!
Szeretettel gratulálok kislányod születéséhez! Kíváncsian várjuk a történetet + képeket! :wink:

Jubi!
Szorítok, hogy gyors lefolyású legyen a himlő (ha az). A kép nagyon édes!!! A szerető testvérkék! :lol:

Na megyek, mert épphogy benéztem, de Geszti mintha megérezte volna. Murphy-törvények közé be kéne ezt is venni: "Anyuci leül a géphez hogy bekukkantson az egyetlen fórumra, ahol tartja a kapcsolatot a külvilággal, akkor én rázendítek!" :roll: :lol:

Puszi, igyekszem még jönni.

Kép
mamy

Na, most meg hirtelen elaludt a Kiscsillag. :shock: A szőnyegén, de úgy hogy a feje tetején a macija... (már levettem). :lol:
Hű akkor játszom egy kicsit. Függő lettem, tegnap éjjel 2-ig nyomtuk a férjemmel (mármint a NFS Carbont...) :wink: :lol:

Kép
mamy

Sziasztok, Lányok!

Végre jó ismét a gépem, tudok jönni!

Jól vagyunk, remélem, Ti is, meg a bébik is! Képzeljétek, a csajok még csak négy nap múlva lesznek 4 hónaposak, és Liza már FELÜL!
Kedden kinyújtotta felém a két kezét (a hátán fekve), megfogtam (csak úgy ösztönösen), erre kicsit felhúzta magát. Estére már teljesen felült. (Úgy, hogy nem fogom a kezét, kábé húsz centire emelkedik meg. Folyton próbálgatja.) És ha felült, vigyorog, mint a tejbetök, nagyon tetszik neki! Lilike is próbálkozik keményen, már nyújtogatja ő is a kis kezét, de még felülni nem tud, csak picit megemelkedik. Viszont iszonyúan fejlődik, hosszabb lett, mint a nővére (egy hét alatt!), és rengeteget hízott is...

Most, hogy kidicsekedtem magam, megetetem Lizust, aztán irány a teszkó...

Igyexem majd visszaolvasni, mindenkinek puszi!

Napraforgó,
köszönöm, hogy hiányolsz, csak a gép romlott el, jöttem volna én... Sütőtök :D Lányok is jövő héten kapják meg a 2. oltást...

Puszi - Kata

ákata2

Lányok!

Egy kérdés!
Nektek nem ajánlottak oltást tüdőgyuszi és agyhártya gyulladás ellen?
Álltalában korababáknál a lényegesebb!
Nekem ajánlották, de sajna fizetős és a 2 babóra kb 116000 Ft lenne.
Persze, hogy az egészség megfizethetetlen!
De!Egyrészről azt hallom, hogy ez csupán üzlet, másrészről meg biztos hasznos. A TV-ben sokat dumálnak róla.
A doktornénink is azt mondta, hogy ne legyen lelkiismeretfurdalásom, ha esetleg nem adatom be, attól még nem vagyok rossz anya, főleg mivel én egyedülálló vagyok, nekem biztos megterhelő lenne.
De mégis nem tudom mit csináljak :?: :!: :?:
Egyébként akiknek ajánlják, azok is kevesen élnek vele!
hm?

KépKép
napraforgo13

Sziasztok!

Mamy!
Na akkor szerencsésen átvészeltétek az oltást. Jó, hogy nem volt láza Gesztikének. :)
Overáll alá mit adsz Gesztikére?
Képeslapok: szupi ötlet, és egyben ajándék, emlék.
Milyen az a játék? (need for speed? )

Veener!
Kórház :( Szegény, padlód kellett aludnod. De gondolom megijedtetek azért mentetek kórházba, bár szerintem nem mindig van jobb kezekben ott az ember lánya,fia nem? Magyar egészségügy...
Átaludt éjszaka, mkinél eljön egyszer. Én örülök, hogy Kata átalussza az éjszakát, de hiányzik az etetés. :D

Jadey!
Szépek vagytok ti is. :) Sajnos dehogy ment le az a fránya 3,5kg, és az mind a hasamon van háj formájában. Nadrág egy jön rám...:( Bár az is igaz nem sokat teszek azért, hogy vékonyabb legyek, eszek csokit, meg sok szénhidrátot. EZ van. :D
Szépen emeli magát Bencus, ügyeske.

Gesztenye!
Jó felőletek is hallani. Arik vagytok, tök jó a kengurutok. :)

Krisszi!
Nagyon szépek vagytok még mindig. Hogy a fenébe ment le a hasad ilyen gyönyörűen???

Angel!
Könnycsatorna mosás :( Reméljük minden rendben lesz és többet nem kell mennetek. Szegény Gergő, na menjél bújjál hozz. :D
Szerintem is nagyon szívbemarkoló, amikor megbökik őket...és azért sírnak.

Beuka!
Látom nálatok is mennek a pofavágások ezerrel, mi? :D Na hogy tetszik a Huggies pelus?

Gabriel!
Nagy gratula Flórához. Jó egészséget, sok boldogságot. Gyere mihamarabb, képekkel. :D

Jubi!
Pattogatott kukorica, hmmm fincsi. Mi is szeretjük, tévé nézés közben. Nagyon szépek a gyerekeid. Jobbulást nekik.
Igen én is szeretem a rózsaszínt. :) Van jópár darabom, sőt a képen az új nacim van rajtam, az meg narancs-rózsaszín kockás. :)
Tesco pelusból a lilát használjátok? Nekem azt ajánlották, hogy jó és az ára is jobb, mint a többinek, igaz?

ÁKata!
Ügyesek a lányok. :)

Edit

Kép
Kép
edi78

Edit!
Igen hálistennek nem volt gond oltás után, csak pár óra nyűglődés, de ez teljesen érthető...
Most éppen azt erőltetem ezerrel, hogy hason fektetem Gesztit, napközben többször próbálom, mert a doki is mondta hogy fontos, meg hát én is tudom, a tartása miatt. Nem nagyon szeret hason lenni sajnos, hamar elveszti a türelmét és sír, bár most már 10 perce hason van és még nem fakadt sírva... :shock:
Igen a játék a Need for Speed, ami most jött ki legújabb. Vacilláltunk egy kicsit hogy megvegyük-e, de aztán úgy döntöttünk, hogy ennyit igazán megérdemlünk. :wink: Nem tehetek róla, ez az egyetlen játék amiért odavagyok, mert nincs benne erőszak, és amúgy is imádok vezetni. Már az előzőeket mind végigjátszottam.

Ákata!
Hát ez szuper, már felül??? Gratula! Mutattad neki eddig többször (úgy értem többször felhúztad már fekvő helyzetből), vagy csak simán magától jött rá? Hű most jön aztán a neheze, ha majd ráérez az ízére, fél szemed mindig ott kell legyen, hogy mit csinál! :lol: És majd tanítja a hugicát is! :lol:

Na megyek, Gesztinél most telt be a pohár a hasonfekvéssel...

Kép
mamy

Sziasztok,

Petike megfázott :cry: Most egymást okoljuk a férjemmel, bár már tök mindegy, ki hibázott. Két napja ömlik a takony Petiből, tegnap még kajálni sem tudott rendesen szegénykém, aludni meg csak úgy tudunk, hogy kicsit megemelt felsőtestemhez szorítom, jgy nem dugul el olyan hamar az orra. Bár így is óránként porszívózunk :( Csórikám, már annyira kimerült,hogy éjjel belealudt a porszívózásba.
De legalább ne lázasodott be. Köszi Jadey, ezúton is a pozitív energiákat.
Most porszívózunk, fújjuk a sterimárt, meg a baby nasivint, ezt ajánlotta a doki. Van esetleg valakinek még egyéb gyógymód ötlete? Szivesen fogadok minden tanácsot.

Most mennem kell, de ha tudok, jövök ma még

Kata
sz_kata

Edi!

Igen a lila tesco-s pellust használjuk, most éppen a midit. Nem tudom pontosan, hogy mennyire jött ki darabja, de olyan 34-35 ft körül lehet. Szerintem itthonra nappalra tökéletesen megteszi.

Sz_Kata!
Petinek jobbulást, nektek kitartást!!!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Edit!
Bocs, az előbb lemaradt, overáll alá mit adok Gesztire? Alulra egy vékony body, fölé egy vastagabb rugi, de nem nagyon vastag, nem plüss, hanem inkább olyan közepes vastagságú. Van egy zipzáras rugija, az nagyon jó mert lehúzom a hasáig és levegőzik, ha nem akarom kicsomagolni az overállból. Persze csak ha meleg helyen vagyunk. Tegnap is mikor vásárolni voltunk, aludt az autós hordozóban, lehúztam a zipzárt az overállon és a rugin is, és így egész jól elvolt.
Szóval overáll alá lehetőleg jó rétegesen és nem nagyon vastagon öltöztetem. Mivel ennek van lábrésze is, cipőt nem adok rá, hanem inkább a rugi alá egy zoknit.

Sz_Kata!
Sajnálom a megfázást... :cry: Tényleg ne okoljátok egymást, sajnos ebben a hülye időben bármikor előfordulhat, biztos kimelegedett szegényke aztán megcsapta a szél... Nagyon faramuci az idő mostanában. Mielőbbi jobbulást Petikének!
Én is nagyon félek, állandóan figyelem Gesztit, mikor köhög, mikor tüsszög. Szokott köhögni és tüsszögni is, de csak elvétve, nem folyamatosan, ezért gondolom ez nem megfázás, hanem csak irritálja valami. Az orra nem folyik, de azért néha (3-4 naponta) kiporszívózzuk alvás előtt, amikor már nagyon szörcsög a beragadt pucókák miatt. Egyéb ötletem nekem sincs, mivel lehet kúrálni egy kisbabát.

Na ismét mennem kell... :wink:

Kép
mamy

Sziasztok Lányok,

Gabriel: Gratulálunk Nektek!!! Várunk mihamarább :wink:
Nem is olyan rág mág ezt írtad nekünk, most meg már babázol :D :

Sziasztok!

Én még új vagyok itt fönt.
csak keresem azok társaságát akik novemberben szülnek.
Én nov.15-re vagyok kiírva és a szt. Imrében szülök.
van olyan közületek aki szült már ott? Ki volt v. ki az orvosod?

Jubi :Nagggyon cukik a gyerekek és szerintem le sem tagadhatnák, hogy tesók! Szép család!!!

KépKép
Kép
jadey

Gabriel:

Gratulálok Flórához!!És sok-sok tejcit!!!
Mi még együtt!! :lol: :lol: :lol:

Szkata:

Sajnos ez a legtöbb amit tehetsz,hál istennek,hogy nem lázas Peti.
Jobbulást neki!!

KépKép
rönci

Ma Simigabival sétáltunk egyet, mert hogy 2 percre lakunk egymástól. Tündéri mindkét kisfia, meg persze ő is :wink:

Rakok fel még néhány képet, ezek tegnap este készültek:

Szerelmeim:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok, Lányok,

Napraforgó,
nekünk nem ajánlotta egyik dokink sem (2 van - 1 érdi gyerekorvos és egy kórházi, ahol a lányokkal voltunk) a két védőoltást, jobban mondva a rotavírus ellenit igen, de csak később, ha már túl vannak a mostani oltásszérián (mondjuk úgy fél év múlva). Gyümölcs: a lányok pár nap múlva 4 hósak lesznek, akkor megpróbálok pár korty sárgabaracklét (hipp), hátha javít a kakihelyzeten... Sajna, én nem tudok kutyulni, mert almát (ami idényjellegű) nem akarok, mert fog.

Mamy,
teljesen magától ült fel (ill. nyújtotta a karját), nekem eszembe se jutott, hogy ez lesz a következő fejlődési lépés. Lilike is magától nyújtogatja a kis karját. Férjem is szereti a Need for speed-et. Carbon jó?

Kata,
ne hibáztassátok magatokat, ilyenkor senki se hibás, csak az időjárás... Nátha: sok-sok (p)or(r)szívózás, plusz nekünk bejött még a Cebion-csepp (C-vitamin, amit bébiknek is lehet adni), és a doki ajánlotta még a Calcium-injekciót (mármint nem szuri, hanem ampullaivás formájában), mert az jó felsőlégúti megbetegedésekre. Mivel a nátha nem súlyosbodott, és két hét alatt szépen lecsengett, nem adtuk be, de lehet, hogy következőre (remélem, nem egyhamar lesz) beadom, és hamarabb átvészeljük a dolgot. Ha nincs láza, akkor is érdemes pár naponta ránézetni a dokival a bébi tüdejére, nem húzódott-e le. Gyors gyógyulást Petikének és sok-sok gyógypuszi!

Puszi nektek, megyek etetni (csajok már 170-200-akat esznek :shock:)

ákata2

Ákata:

Megnéztem a képeket, a csajszik tündáriek és már megint mekkorát nőttek :lol:

Gratulálunk a felcsüccshöz, lassan rohangálhatsz utánuk, reméljük ne mkétfelé fognak szaladni :roll:

KépKép
Kép
jadey

Ákata,

2 hét :shock: :shock: Remélem, addig nem szenvedünk..
Nagyon ügyesek a lányok, tényleg, vicces lesz ha majd rohangálsz utánuk :lol:

Minden baba nagyon gyönyörű egyébként, és Gesztenye csodaszép anyuci :lol:

most nem tudok mindenhez hozzászólni (pedig szeretek, tudjátok) mennem kell
sz_kata

Sziasztok!

Jadey!
Köszönjük a bókot! Jaj nagyon cukik a gyermekeid! Látszik, hogy Jade hogy odavan érte!!! Emlékeztem rá, hogy beszéltetek már a szélcsőről. lehet, hogy beinvesztálok. Gyógyászati segédeszközboltot mondtatok ugye?

Mamy!
Nem lehet, hogy azért használja jobban a jobb kezét, mert jobb kezes lesz? Lehet, hogy egyáltalán nem függ össze. Mi meg nagy PS függők vagyunk. (most van egy játék, mit 30 órája nyomunk kb 2 hónapja, de már csak 2% van hátra) Ti számítógépen, vagy PS-en nyomjátok?

Napraforgó!
Ne viccelj, Előtted le a kalappal! Én már a kórházban azon gondolkodtam, hogy nem semmi lehet ikrekkel! Gratula az éjjeli alváshoz! SZép lehetett a nappali :D

Gabriel!
GRATULÁLOK FLÓRÁHOZ!!! SZép nagy baba lett!

Jubi!
Igen elég bamba lett Boti a képen. Én is akartam kérdezni, hogy melyik tescos pelus, de már válaszoltál is. Lehet, hogy kipróbáljuk mi is. MOst nagy pelenka tesztelésben vagyok :) Annyira jó a kép a 3 csemetédről!!!
Bárányhimlő :( drukk, hogy Jazi ne kapja el!

Á_Kata!
Liza nagyon ügyes!! 170-200-akat esznek! Te jó ég!

Edit!
Igen hihetetlen, hogy milyen pofákat tud vágni. De már alig várom a mosolygást! Na leteszteltem a Huggiest, szerintem ezeket a pelenkákat keresztezni kellene :? A huggies marha jól megfog mindent, nem tud kifolyni, de az anyaga nem olyan jó, nem szívja úgy be a kakit, és mindig a popsira ragad :shock: .

Sz_Kata!
Jobbulást Petinek!!!

Rönci!
Ti még egyben??? :shock: :shock: NAGYON DRUKKOLOK!!!

Öltözés:
Overall alá én is body, rugi, ha hűvösebb van, egy kardigán, zokni a rugi alá, + egy pléd. Nem tudom mi lesz télen, hogy lehet ezt még fokozni.

Boti nagyon sokat tüsszög, de nicns az orrába semmi. Gondolom a por, meg a gyöszök mehetnek be az orrába, és irritálják. AZ ellen meg nagyon nem tudok mit tenni :(

Bea

Kép
Kép
beuka

Nagyon boldog névnapot kívánok minden Katának!
Vendég

SzKata!
Jobbulást Petikének! Én is megvoltam fázva, kicsit elkapta Kata, de szerencsére csak tegnapelőtt köhögött meg szörcsögött nagyon, de azt is reggel. Dokinéni nekem Cebion cseppet ajánlott napi 8cseppet. Amúgy én a hasmenése óta adom neki napi 5cseppben. Köhögésre meg Babyluuf kenőcsöt adott, hátra kell kenni. Kitartás, pár nap és túllesztek rajta.

Beuka!
Éppen ma vettem 100db Huggies 3-as pelenkát. Igazad van, keresztezni kellene őket. A derékrész és oldalkialakítás Huggiesnak a legjobb, de amúgy DM, Liberó jó vastagságú, anyagú. Én vettem a minap Plusos pelust (32ft/db), meg kipróbálom a sokak által dícsért Tesco pelust. Úgyhogy itthon most többszáz pelus van. :shock: :oops:

Na megyek apával, DVD-t nézni, de előtte fürcsizik Kata.

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Sz-kata
Jobbulást a kis Petikének! :cry:

Á kata
Nagyon ügyi Liza,drukkolok Lilinek is hogy hamar megtanúlja ő is!

Gabriel
Gratula a kisbabádhoz!

Jubi
Diéta ok!Nagyon szépek a gyermekeid!

Beuka
Puszi ügyben azért csak hajrá! :wink: Botika nagyon aranyos a képeken s nemsokára már 1 hónapos lesz!

Angel
Remélem már megnyugodtatok!
Elszomorodtam írásod olvasása után,én is bőgtem volna!(én a csipőszűrésen is a könnyeimmel küzködtem :cry: )A lényeg hogy a kis Gergő jól van! :D

Krisszi
Ricsike igazi szívtípró kislegény :wink:

Gesztenye
Barni nagyon aranyos,ne féljetek az oltástól,légy potimista és minden rendben lesz!Mi majd 20. án megyünk,Laura picit később kapja a kor.szül. miatt,de én nem izgulok!Még...!

Jadey
Nagyon édes a te kisbabád is!Nagyon ügyi már hogy ennyit alszik és beszélget.Laura is már egy hete nagyon figyel,érdeklődik,ők majdnem egyidősek.Hány kiló Bencus?És ? cm?A képen apukája mellett olyan hosszúnak látom,sőt a mérlegről is lelóg lassan!

Puszi mindenkinek
ma Lost lesz... húúúúúúú

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Gesztenye
Szóval légy optimista! Azt akartam írni.

Kép

Kép
czmelinda

Gigi,
köszönöm szépen! :lol:

Kata,
gyorsabban is gyógyulhat - főleg antibiotikummal, de gondolom, azt Te se preferálod (egy síma nánthánál)... Egyébként sajna elég lassú másnál is a gyógyulás (úgy hallottam legalábbis).

Jadey,
köszönjük :lol: Lesznek majd új képek is, csak a szokásos időzavar... Én is láttam ám a Ti szép képeiteket (csak úgy kutyafuttában sajna, ahogy átlapoztam két oldalt - átolvasni még nem volt időm, meg jobban nézelődni se, mert egy asztalunk van a férjemmel), és megdöbbentő, mekkora már a fiatalúr :D Olyan édesek és meghatóak a nővérkéjével :D

Krisszi,
annyira de annyira finom volt a csoki! Hálistennek a férjem utálja a fahéjat, így az egész táblát én ehettem meg! :lol: :lol: Örülök, hogy ismét találkozhattunk, remélem, hamarosan újrázunk!

Dorka,
a honlapon (lásd lent) van fent kép a sapókról, az utolsó oldal a novemberi képek között. Érd, Shop Stop, emeleti kínai...

Férjem már itt toporog a hátam megett, megyek...

Puszi - Kata

ákata2

Beuka!
Szélcsövet gyógyszertárban is lehet kapni (igaz nem mindegyikben) és olcsóbb mint a gyógy.segédeszköz boltban. Én 858 Ft-ért vettem.
Játék: mi PC-n nyomjuk az ipart :wink: Mit játszotok? Én csak az NFS-t szeretem... :lol: de azt minden mennyiségben. Bár sajna ma nem sokat tudtam játszani, de hát első Geszti.

Ákata!
Igen, a Carbont vettük meg, és szuper jó! :wink:

Na megyek, nemsokára tornázunk, aztán fürcsi, aztán szunya! (remélem!) :lol:

Kép
mamy

Sziasztok!

csak gyors bekukk, mindjárt kaja-idő.

SzKata - sajnálom a megfázást, Ricsi már kétszer volt taknyos, persze kaptam a szidalmakat Párocskámtól. C-vitamin, Calcimusc ampulla, 1-1 ml felváltva, azaz egyik nap egyik, másik nap másik, sterimar, borsmenta illóolaj csepegtetés a párologtatóba, gyertyás füstölőbe. És ne hibáztasd magad! :wink: nagyon könnyű megfázni ebben a rohadt időben.
(By the way, Te nagy szopi-guru vagy :wink: , help pls: miért rágcsálta véresre Ricsi így három hónap után a mellem??? van elég tejem, erre őurasága úgy csinál, mintha elfelejtett volna szopizni, bénázik perceket, utána meg jól megkínoz... Miért?! Miért?! :lol: )

Mamy - még jó, hogy nem rohantam a csajszi után fennhangon kiabálva a MOM Parkban, hogy "Mamy, Mamy, én vagyok az a netről, Krisszi!" tutira hívta volna a biztonságiakat. :lol: De annyira hasonlított rád, hihetetlen!!!

ÁKata - köszi a gesztenyepürét, isteni volt! most is benyomnék vagy ötöt. :wink: Mondom, gyertek bármikor, úgysem vagyok nagyon betáblázva. :lol:

Jadey - gyönyörűek a csemetéid!!!
Jubi - Neked is gyönyörűek a kisporontykák!

Edi, Gesztenye - Ti is gyönyörűek vagytok!!
Már nem is tudok mit írni, itt bámulom tátott szájjal a szebbnél szebb babákat-mamákat. Most nem tudom, h elfogultság vagy mi, de az őszi topic babái-mamái nagyon a topon vannak. :wink:

Angel, megrázott a könnycsatorna-átmosásos történeted, de hidd el, a babák 2 mp alatt elfelejtik az egészet!!! még egy sterimaros orrfújás is olyan bömbölésbe torkollik, hogy csak na, aztán két mp múlva vigyorgás. Nyugodj meg... persze azért nagyon együttéreztem Veletek, nem hiányzik az ilyen tortúra.

még egy gondolat: olyan káromkodás káromkodás káromkodás udvariatlan, tapló parasztok az emberek!!!!
Állok a Kaisersban Ricsivel a sorban (én hülye, péntek délelőtt...), persze már elfogyott a türelme és rázendített, próbálom nyugtatni, semmi eredmény... Előttem kb 6-an, persze mindenki jól megbámul minket, de senkinek eszébe nem jutott volna kinyögni, hogy jöjjön már anyuka előre a pici babával. ja, és volt nálam egy sajt, egy felvágott meg egy db vaj. az előttem lévő nő - legyen átkozott - meg hátranéz, jól végigmér, elkezdi kipakolni a kocsija tartalmát a szalagra - ez tartott vagy 10 percig, egy éhező afrikai falu fél évig jóllakott volna a töménytelen mennyiségű zabálnivalójából - utána komótosan előszedi a szupershop kártyáját, a kib---tt pontgyűjtő füzetét, a betelt pontgyűjtő füzetet mellyel vásárol egy ajándék edényt, utána előbányássza a bankkártyáját, komótosan kutat még valami után a táskájában, nem találja, telik az idő, aztán fizet és elmegy. kb 20 percig tartott mindez.
az én készpénzes rapid tranzakcióm meg három percig, mindennel együtt. udvariatlan, érzéketlen taplók.

(bocs, ki kellett írnom magamból a feszkót :wink: )

Hogy ne ilyen negatívan zárjam soraimat: tennap a tétova kérdésemre az Árkádban, miszerint "hol lehet itt megetetni a csemetémet?" széles mosoly és az volt a válasz, hogy van külön szoptatós-pelenkázós szoba!!! és tényleg volt. Európában vagyunk, vagy mi? :wink:

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!
Krissz

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

krisszi

na, ittragadtam.

akit érdekel:

http://www.devaigyerekek.hu/news/news_58.html

megszakad a szívem értük.

krisszi

Sz_Kata!
Jobbulást és vigyázzatok magatokra!

Sz_Kata és Krisszi!
Köszi a dicséretet, de én egy kicsit leamortizáltnak látom magamat hozzátok képest. Holnap végre eljutok a fodrászhoz és remélem, hogy kihoz belőlem valami jót :lol: .

Beuka!
Nekünk nagyon bevált a kenguru és másoknak is ajánlom (Kata pedig a kendőt ajánlja jó szívvel). Egyszerű a használata és pár perc alatt elalszik benne a drága. Pl. a múltkor másfél órát nézelődtünk a Kikában és végigaludta az egészet.
Mintha Barnit látnám nyitott szájjal, ahogy alszik. Ilyenkor olyan kis tündériek, bezzeg nappal tudnak csintalankodni :lol: .

Angel!
Sajnálom, hogy már megint ilyen procedúrán kellett végig mennetek. Remélem most már rendbejöttök és nem lesz több átmosás.

Gabriel!
Gratulálok Flórához és remélem hamarosan felteszed a képeket is.

Juborka!
Tündéri a trió. Éppen ideje volt már, hogy egy kislány jöjjön hozzátok :wink: .

Mamy!
Nagyon jó ötlet ez a képeslapos megoldás. Lehet, hogy én is megfűzöm a páromat és kreálunk valami szépet.

A mai napunk egy kicsit macerásra sikeredett, mert kevesebbet is evett (közben rángatva a cicit) és elég nyűgös volt. Valószínűleg ez a fránya meleg front tett be nekünk. Remélem titeket elkerült ez a macera.

Gesztenye
gesztenye78

Sziasztok!

Krisszi!
Hát ez a vásárlásos sztori valami szörnyű... vannak sajnos ilyen érzéketlen, hülye szipirtyók, de ez legyen a legnagyobb öröme az életben. Remélem, azért Ricsi nem volt nagyon sírós.
Árkádban hol van a szoptatós szoba? Mi is elég sűrűn járunk oda, és jó tudni, hogy van ilyen.

Gesztenye!
Nekünk is nagyon macerás volt a mai nap, most tudtuk csak letenni Gesztit, szupernyűgös volt szegénykém, lehet hogy most jön elő az oltás hatása?... :roll: Egész délután nyugtalan volt, rövideket evett, aztán félóra múlva sírt a cici után, és még kézben is nyugtalankodott. Most a 9 órás fürcsi után másfél óra cicizés, (mostanában már félóra után be szokott aludni), aztán felületes elalvás, minden neszre megriadás, de közben láttam rajta hogy baromi álmos, végül már addig rágta a cicimet míg már fájt, (pedig nem szokott), és Apucija nagy nehezen le tudta tenni. (kop-kop-kop!) Hű, totál kivagyok, zúg a fejem. Úgyhogy most játszom egy kicsit.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
mamy

Szép jó reggelt!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT minden KATA mamának, és a KATA babának!
Kép

Bea

Kép
Kép
beuka

Jaj olyan szép idő van, már alig várom, hogy mehessünk sétálni!
Ez a mai idő, akkor azt jelenti, hogy karácsonykor fagyni fog. Azért remélem hó is lesz :) Gondoltunk rá, hogy ha nem lesz marha hideg, rá lehetne a szánkóra a hordozót szerkeszteni, és lehetne menni szánkózni :)

Edit!
Igen a Huggies-nál nekem is az tetszik, hogy nagyon jó a gumirozása! Eddig mindig volt kaki a pelus szélén is, de még egyszer sem engedte át! És a derekát is jól zárja! Jól feltankoltál pelusból!
Én most nem merek soakt venni, mert nemsokára elérjük a 4 kilót.

Linda!
IGen, tényleg jövő szerdán Boti 1 hónapos lesz! Tök jó!

Mamy!
Mi most ilyen üygességi több pályás játékot nyomunk, autósunk is van, de amíg nem volt memóriakártyánk nem volt túl élvezetes, lehet, hogy a következő az lesz. Egyébként én is imádok vezetni. AZért is volt jó valamelyik nap, hogy elmentem egyedül pelenkáért. Jól kiéltem magam kicsit :) Akkor először gyógyszertárban kérdezem meg a szélcsövet! Köszi a tippet!

Krisszi!
Jaj nem lehet jó, ahogy RIcsi csócsál! Fúú de felháborító, amit a boltról írtál! Tényleg jó nagy tapló emberek vannak! :(

Gesztenye!
Bocsánat még egy pár kérdés, a kengurut állítani is lehet, csak azért kérdezem, mert én 154 cm vagyok, a párom meg 180. Jó lenen, ha mindketten tudnánk használni. És ülve alszik benne a bébi? KÉnyelmes neki? (bár gondolom az ha másfél órát képes benne aludni :) :oops: )

Gondoljátok, hogy a cicirángatás frontfüggő lehet? Nálunk si gyakran előfordul. Kiköpi, majd olyan hülyén veszi be, lóbája jobbra- balra a fejét, fintorog egyet, majd újra kiköpi. Ilyenkor mindig megnyomom, és még van benne. Én arra is gondoltam, hogy hisztizik, emrt már nem "ömlik" a szájába, hanem kicsit dolgozni kell érte.

Hasonalvás:
NEm a babáknál, hanem nálunk. Én nagyon szeretek hason aludni, most hogy újra lehet, megint gyakran alszom el úgy. Szerintetek ez nem gáz a ciciknek? Nem gátolom ezzel a tejképződést, vagy nem nyomom őket agyon? (bocsánat, ha nagyon bugyuta a kérdés :) :oops: :roll: )

Bea

Kép
Kép
beuka

Minden Katának nagyon boldog névnapot kívánok!!!! Puszi Nekik!!!

Mamy, az Árkádban a középső szinten van a szopis helyiség, az információnál útba igazítanak. Sajna csak egy szék van, így én állva szoptattam, barátném meg leült. Viszont van két pelenkázóasztal. Azonban néha sorba kell állni a babakocsikkal. vicces látvány.
Vásárlós sztori - hát igen, nagy bunkók némelyek. Érdekes, hogy a nők is. Egyébként Ricsi csak kb 5 percig bömbölt, fáradt volt, elaludt. De akkor is. én még fiatalabb koromban is előreengedtem a sírós és nem síros kisbabás anyukákat. mindegy.

pusz,
Krisszi

krisszi

Sziasztok!

BOLDOG NÉVNAPOT KATÁINK!!! :lol:

Krisszi!

Állva szoptattál?... :shock: Azt hogy kell? :shock:
Én a mellem miatt sajna csak ülve tudok, Geszti előttem szopis párnán. Fekve is próbáltuk már, nagy ritkán sikerül, de elég kényelmetlen (nekem) mert tartanom kell a cicimet. Na mindegy.

Délelőtt voltunk hármasban vásárolni, Geszti végig nézelődött, aztán bealudt mire hazaértünk. :roll: Csuklóm még mindig iszonyúan fáj mindkettő, (az inhüvelygyulladás miatt), és sajnos egyre jobban. Félek nehogy rosszabbodjon mert Gesztit emelni nem könnyű. Vettünk rá fekete nadálytő kenőcsöt, meg sárvári sókristályt, azt ajánlotta a háziorvosunk, abba kell áztatnom este, aztán bekenni a krémmel, utána borogatni a sós vizes ronggyal. Hát remélem, elmúlik mert nagyon sz...r dolog. :cry:

Kép
mamy

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntést, de mi áprilisban tartjuk a Kata napot. :)

Beuka!
Én 4-8 ill 5-8kg-os pelusból tankoltam fel. :) Előbb megjött a netről vásárolt pelus, most azt tesztelem. Érdekes hirtelen kicsi lett a Libero mini....Szerencse már csak pár db van, azt 3-as méret következik. :)
Most megyünk tesco, ott is veszek pelust. Most ez a dilim, a kiságy alatt már nem tudom hány csomag van :oops:

Árkádban már én is pelenkáztam a New Yorker szintjén. Amíg ezt nem tudtam 2x a kocsiban etettem, meg tettem tisztába. Utóbbi kész rémálom volt.

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Sok boldog névnapot minden Katának!

Szépek a babák, és a mamák is!

Krisszi - Zsoltika utált hason feküdni, pelenkázáskor mindig felhúztam kétszer ülésbe, hasra nem tettem. Minap hasra tettem kíváncsiságból, gyönyörűen kiemeli az egész mellkasát, tartja a fejét. Itt a fórumon nyugtattak meg a csajok, hogy eljön majd ennek is az ideje, és igazuk lett - szerintem nálatok is így lesz.

Linda - majd minden szopi után fejek - akkor is, ha nem jön semmi - pár percet. Ha jön akkor csak kiürítem a mellem. Estére meg szaporító fejést csináltam - ma már nem és már hajnalban se fejek, mert időközben (pár nap alatt) lett elég tejem - olyan jó, végre elmaradtak a fejrángatások és lett helyette szopi után mosolygó arcocska.

Gesztenye - 20 évesnek nézel ki!!! :D Nagyon szépek vagytok! A medela fejő nagyon bejött, kényelmes vele fejni, igazán jó érzés, nem fáj. Akkor tényleg szerencsém volt, egy nap alatt sikerült szerezni egyet.

Mamy - inhüvelygyulladás:( fekete nadálytő elég jó, már próbáltam, remélem nálad is beválik. Autóversenyeket nagyon szeretjük mi is - kedvet is kaptam hozzá :D

Beuka - még mindig sok látogató megy hozzátok? Hétvégén úgy voltam vele én is, hogy inkább nem szóltam semmit, nehogy sértődés legyen... Fáj még a hátad? Arra nem lenne jó a fekete nadálytő krém?

Sz_kata- Petikének gyógyulást! Ne hibáztassátok magatokat, (bár szerintem mi is ezt tennénk a férjemmel) az időjárás nagyon szeszélyes mostanában. Nagyon szép a kisfiatok, szép kleós a bőre, csókos a szája - igazi kispasis :)

Tényleg gyönyörűek az őszi babák!

Jó rég voltam, volt néhány nyűgösebb napunk, de csak azért mert megutaztattuk Zsoltikámat, lementünk férjem szüleihez, és felborult a napirendünk. Négy órás volt az út - menet közben fejtem (nagyon kényelmes volt a fejés az elemmel is működő medelával) megálltunk, cumisüvegből megetettünk, és indultunk tovább. Leértünk anyósékhoz, ott volt mindenki, férjem apjának volt a szülinapi bulija. Szegény Zsoltikámat kézről kézre adták, csodáltam is, hogy sírás nélkül tűrte. Pedig hosszú volt az út. Végül szóltam, hogy pelenkázni és szoptatni szeretnék. Zsoltikám aznap már nem is aludt. Másnap se aludhatott sokkal többet, összesen háromszor 20 percet. A szívem szakadt meg. Nagyon szomorú voltam, úgy sajnáltam szegényt. Anyós mindig játszani akart vele. Nem engedte aludni. Mondtam neki, hogy szopi után szoktunk játszani, azután mindig egy kicsit alszunk - de egyáltalán nem érdekelte - sőt miután Zsoltikám nem alhatott, egy kicsit nyűgös lett, majdnem el lett könyvelve, hogy ő egy ilyen nyűgös baba. Meg hogy mi hozzászoktattuk a nagy csendhez, és nagyon felületesen alszik. Ami nem igaz, csak épp kell neki 15-20 perc ahhoz, hogy mély álomba merüljön - eddig van szüksége a csendre. Mindegy. Egyszóval stresszes hétvége volt. Három nap aligalvás Zsoltikámnak - ezek után néhány nap kellett (itthon is kicsiket aludt csak - de tegnap már visszaállt a régi ritmusunk).
Eszméletlen mennyit mosolyog Zsoltikám - régen írtam, hogy mindig sír, ha ébren van, most azt kell írjam, hogy mindig mosolyog. Nagyon aranyos. Meg be nem áll a szája - állandóan gagyog - néha vég nélkül - múltkor este annyira felpörgött, elkezdett dumálni, eltelt egy óra is még mindig dumált, nekünk már nem volt erőnk válaszolni. Én fejtem, férjem tök álmosan a kanapén ült, lógatta a fejét, mellette Zsoltika feküdt és dumált. :lol:

Jól bírta az utat:
Kép Kép

Kép
nózi

Sziasztok!

Nózi
Zsolti nagyon aranyos, kis bebugyolált manó. :lol:
Szegényt nem hagyták aludni. :( Én lehet hogy megmondtam volna hogy hagják már békén, pedig én is olyan vagyok hogy inkább elnézem, de most már változtatok ezen.

Tegnapelőtt voltunk a férjem nagymamájánál. Hát nem mondom hozta a formályát. :lol: Elkezdett sírni szegénykém, mert éhes lett. Erre: nem kell felvenni, mert csak elkapatjuk, meg erősödik a tüdeje. Hát attól biztos nem. Egyszer többet sírt, be is rekedt szegénykém. Mondtam neki hogy az ilyen picik még csak akkor sírnak ha bajuk van, erre nem mondott semmit. Helyes. :lol:
A másik meg hogy csöndhöz van szoktatva. Ezt abból vette hogy megszólalt a telefon, ami jo hangos persze. Még jo hogy felriadt a nagy csöndben, és közbe meg hirtelen nagy csörgés, sztem mindenki felriadna erre. Na mind1 nem érdekel. Szeretem az ilyen beszólásokat, pont olyantól aki nem is tudja hogy mi mit hogy szoktunk, de mindig jobban tudnak mindent.

Boldog névnapot minden Katának!

Mamy
Hogyan tornáztatod Gesztikét? Mi is kipróbálnánk.

Gabriel
Gratulálok a babához!

Angel
Szegény Gergő. De az a lényeg hogy ő még ebből nem sokat jegyez meg.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Mamy!
Elvileg tegnap front volt és azért voltak ennyire nyűgösek a kicsik. Én már többször is megfigyeltem, hogy érzékeny a frontokra és olyankor kevesebbet eszik és rángatja a cicit is, pedig amikor megnyomom kiderül, hogy van még benne bőven tejcsi.
A naturlandos inno rheuma krémet nem próbáltad még ki? Nekem az nagyon bevált az inhüvelygyulladásra.

Beuka!
A kenguruban fekszik a baba, csak én akkor egy kicsit feljebb emeltem a buksiját a fényképezéshez. Egyébként ezt később rendes kenguruként is lehet használni, magad elé kötve. Állítható a kötője is, pl. a Kikába a Gyuri vitte, én inkább a rövidebb sétákat vállalom be (azért egy idő után nehéz :wink: ). Csodállak, hogy tudsz hason aludni. Én is szívesen megtenném, de akkor nagyon fájnak a melleim :? .

Nózi!
Igen, már mások is mondták, hogy fiatalabbnak nézek ki, pedig már 28 vagyok. Igazából csak tavaly akadtam ki egy kicsit, amikor egy esti szórakozóhelyen elkérték a személyimet :shock: . Nem elég, hogy fiatalabbnak nézek ki, de a mai tizenévesek egyre inkább idősebbnek tűnnek, így történhetett ez meg.

Gesztenye
gesztenye78

El is felejtettem írni, hogy ma a XVI. kerületben (anyuéknál voltunk) elmentem egy bababörzére és jól bevásároltam, mert nem tudtam ellenállni a kísértésnek. Tegnap este megnéztem a már kapott rucikat és kiderült, hogy rugdalózónk alig van, viszont body-val Dunát lehetne rekeszteni. Ráadásul a barátnőméktől is kaptunk pár rucit, úgyhogy most itthon gyönyörködöm a szerzeményekben.
Fodrásznál is voltam és ha sikerül felteszek egy képet a végeredményről.

Gesztenye
gesztenye78

sziasztok!

Gesztenye, gyorsan küldj képet a hajadról, kiváncsiak vagyunk :lol:
Örülj neki, hogy fiatalabbnak nézel ki, majd negyvenévesen milyen jó lesz harmincnak látszani :wink:

Mamy, hát nem volt egyszerű az állva szopiztatás, de ugye a szükség nagy úr. :lol: szopis melltartó volt rajtam, tehát a mellemet csak kicsit kellett megtámasztanom, így simán tudtam Ricsit egy kézzel tartani. nem mondom, utána jól be is durrant a karom. :lol: még szerencse, hogy nem adta elő az "elfelejtettem a szopizást, rángatom a fejem anya mellével a számban" műsorát. akkor tutira eldobtam volna. :lol:
Ínhüvelygyulladás - nem irigyellek... a gépelés sem tesz jót neki, ugye? mitől jött ki? Hány kiló Gesztike?

Nózi, köszi a megnyugtatást, most olvastam is, hogy a nagy súllyal született és gyorsan gyarapodó fiúbabák (miindegyik ránk illik) viszonylag lassabban kezdenek el felülni, kúszni-mászni, járni, stb. tehát akkor nálam no para. Zsoltika gyönyörűséges!!!
Szegénykém, nem hagyták aludni! Ilyenkor kicsit határozottnak kell lenni, bár tudom, nem egyszerű. egyszer-egyszer keményebben visszaszólsz és utána tudják, hol a helyük. felháborító, amikor egy babát nem hagynak pihenni.
Micsoda baromság ez a "szoktassuk hozzá a zajokhoz!". Azt altatnám légkalapács mellett, aki ilyen ökörségeket dumál. persze nem kell lábujjhegyen suttogni, de akkor is. Tiszteljük már a gyereket annyira, hogy megadjuk neki a normális feltételeket a pihenéshez. Felháborító.
(zárójelben : anyósom is ennek az iskolának a híve. a fürdőszobánk Ricsi szobája mellett van, 6 centis a fal. Aki esetleg most tervezi, hogy hová tegye a gyerekszobát, hát annak kijelenthetem: ne a fürdő mellé!!! ha lehetséges. mert nálunk nem volt lehetséges. Mindig üvöltök Párocskámmal, hogy ne akkor fürödjön, amikor este elalszik Ricsi, mert olyan, mintha a feje mellett vascsöveket ütögetnének. Erre anyósom: majd megszokja a baba.
majdnem megmondtam neki, hogy mit csináljon magával. :evil:
viszont: Anyukámék annak idején teljes csöndben, lábujjhegyen neveltek fel, tévét kint néztek laticelen az előszobában, mert egy szobánk volt anno. és zajban, fényben, idegen helyen nagyon nehezen alszom el a mai napig. minden kis neszre felébredek. nem tom, van-e összefüggés.)

Csajok, hányan lennénk a tervezett összejövetelen? Ki tud csatlakozni???

na, megyek, felköltöm a Gyermeket, oszt irány a fürdés.
Krisz

krisszi

Sziasztok!
Mikor lenne a találka és hol? Szeretnék elmenni, de nekem az időponttól függ, hogy éppen ráérek-e.
És akkor küldöm a fotót: nekem az volt a fontos, hogy rövidebb és könnyen kezelhető legyen a hajam. És a mellem sem szilikon ám :lol: .

Kép Íme, a végeredmény :o))
gesztenye78

Jadey!
Nagyon édesek a "szerelmeid" :) Sorozatképek ezerrel. Naponta fényképeszkedtek? :P

Gesztenye!
Jól nézel ki, jó a frizkód. A Gesztenye78, ugyanazt takarhatja, mint az Edi78? Mert akkor nem nézel ki annyinak. :) :lol: :)
Én amikor már rég 20voltam, vmi hely belépője előtt egy csinibaba csaj megkérdezte, vagyok-e már 18...Engem is fiatalabbnak szoktak nézni. Mai fiatalok egy tizessel többnek néznek ki, katasztrófa. A mi időnkben nem volt ez a nagy divatozás stb...

Nózi!
Szegény Zsoltika, anyós nem hagyta aludni. :( Jó megértem, gondolom nem mindennap látja, de akkor is, ő még pici baba, nem lehet egész nap szekálni. Ma mi is anyóséknál voltunk köszönteni, de szerencse a gyerek aludt a teraszon, aztán etetés szép nyugodtan. Utána anyós játszott vele, beszélt hozzá. 60percig minden ok volt, Kata figyelt, közben rágta az öklét. A végére már sírt, de mki megérti, hogy sok volt neki gondolom idegen helyen. Aztán megint éhes lett, vagy elege és jöttünk haza.
Jó nagy kocsitok van, hogy befér a babakocsi. A mi corsánkba még összecsukva sem. :) Ari Zsolti baba.

Hettie!
Nagymama :( Ne hagyd magad, persze tudom könnyű mondani, sokszor én is itthon rágódom, meg bőgni tudnék. És végül megetetted a fiacskádat vagy hagytad had erősödjön a tüdeje? :)

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Gesztenye, tök jó az új hajad, jól áll! bár nekem a hosszú is tetszett nagyon. (persze egyáltalán nem praktikus, az biztos. marha jó volt 30 fokban csatakosan ébredni, hajzuhataggal a szájban az éjjeli etetésekhez. most meg szénaboglya. de ragaszkodom hozzá :lol: )
Szilikon-effekt :lol: Éljen a szoptatás!

Nózi, tényleg, amiben Zsoltika fexik a kocsiban, az spéci mózes? Jané? vagy tényleg befér az egész bkocsi az autótokba? :shock:

Edi, az én Astrámba (pedig a hosszú fajta) épphogy befér az 'esernyőre-csukható' bkocsi. jó nagy esernyő, nem mondom, egy tűzoltóőrezred elfér alatta. :lol:

Ma nagy családi hepaj, drukkoljatok, hogy nagyobb megrászkódtatás nélkül túléljük. Most mindenki haragszik rám, mert kijelentettem, hogy senkit sem fogok hazafuvarozni, épp elég lesz Ricsinek a sok ember, nem fogom még gyötörni órákat a hordozóban a város egyik felétől a másikig. nem lettem túl népszerű...

pusz,
Krisz

krisszi

Sziasztok!

Most van egy kevés időm, megírom Flóra születését!

16.-án csütörtök délután mentünk UH-ra, NST-re vizsgálatra és közölték, hogy jó helye van a babónak még minimum 1hétig bent marad.
Hazafele mindenkit felhívtunk, hogy nyugi ebből a héten nem lesz baba!
Otthon nekiálltam vacsit csinálni és egyszer csak éreztem valami folyik!!! Pár másodpercnek elkellett telnie, mert megdöbbentem, hogy ez bíz'az!
Hívtam a szülésznőmet és mondta, hogy irány a kórház.
Beértünk, de sajna fájásaim nem voltak, azt mondták ilyenkor várnak 24 órát!
Hát a várakozásnak csak másnap este 11-kor lett eredménye.
Egyáltalán nem voltamkitágulva.Másnap hajnali 5:30 kor lett a méhszájam 3 ujjnyi és ekkor mondta a szülésznőm(Zsuzsi), hogy jöhet a párom!A fájások között elkezdtem örülni, hogy talán közeleg a vége és apa is jön.
Megkaptam a beöntést is, majd labdán folytadtam a vajúdást miközben Zsuzsi bőszen masszírozta a derekam és mutatta apának hogyan kell ezt csinálni! Kép

Közben hol visszafeküdtem az ágyra hol négykézlábra álltam, de volt, hogy álltam, szóval minden pozíciót kipróbáltam és volt olyan, hogy volt kedvem mosolyogni! Kép
Aztán olyan 9 óra körül elkezdödtek a tolófájások és én csak nyomtam -sokszor-mindíg azt hittem talán most lesz kinn a feje, de nem!a szülésznőm közben nagyon bíztatott és fogadtak a párommal,hogy délig kibújik!
aztán nemis tudom mikor az egyik nyomásnál közölte Zsuzsi adjam oda a kezem. Megérintette vele a babám fejecskéjétés kezdtem visszanyerni az elvesztett erőmet!
Én még párat nyomtam, majd közölték tartsam vissza, mert Zsuzsi elkezdte masszírozni a gátamat. Számomra ez volt a legnehezebb feladat, de sikerült és az én kislányom 11:59-kor kibújt!
Elsőre megkönnyebbülést éreztem, majd azt, hogy amikor rámtették Flórát azt hajtogattam: tényleg? Istenem?jaj de szép?-meg ehhez hasónlókat párom bőgött, mint egykismacska! Kép
Kép
Közben megfürdethette. [img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 408.11.jpg[/img]
Végül két órát töltöttünk együtt és a saját lábamon toltam át Flórát a gyerekágyas osztályra!
Ja és a dolog érdekessége, hogy az az orvos jött be hozzám akinél én is születtem! :lol:
Kép
Sok részletet kihagytam, de most is szopizik a drágám és bocsi a helyesírási hibákért!
Még teszek fel később itthoni képeket!

Köszönöm a gratulációkat!
Rönci!
Ezerrel küldöm a drukkokat!!!!!!!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Krisszi!
Szorítok a családi hepajhoz... :wink: hogy Ricsit ne fárassza le nagyon. Naná, hogy ne fuvarozz haza mindenkit, nem is értem, odajönni tudnak, akkor hazamenni is, nem? :wink:

Babakocsi vs. autó: nálunk is elég nagy dilemma, mert nekem Swiftem van, (nem az új, hanem a régebbi, de 3 ajtós) és a csom.tartóba nem fér be az összecsukott babakocsi, csak a hátsó ülésre tudom nehezen bepréselni. A párom Ignisébe viszont simán befér. :shock:

Na megyek, Geszti eddig csöndben nézelődött, de mintha megérezné ha belépek a fórumra, mindig rázendít... :roll:

Kép
mamy

Csak egy gyors kérdés:
hányszor szoptattok egy nap? nekem most azt mondta vki (éppen msn-ezek vele), hogy 5-6x egyen a baba.
Nálunk 8-11x eszik Kata, hol kisebb, hol nagyobb mennyiségeket. Éjjel kimarad 6óra, aztán 3óránként kér, utána 2 óránként este 7-11ig meg óránként. Persze mindez változó. A tej nem kevesebb ugyanúgy feszül este mint reggel, meg spriccel. Ez normális? Igény szerinti szopinál az a lényeg akkor adunk enni, amikor kér, amennyiszer akar és amennyit akar, ugye????
Nálatok is van, hogy óránként kér? Nyugtassatok meg, ez normális?
Köszi
Edit

Kép
Kép
edi78

Edi,

NORMÁLIS!! :lol: az a nem normális, hogy valaki előírja, hogy mennyit ehet a baba. adj neki, ahányszor kér nyugodtan. ugye neked sem mondja meg senki, hányszor kajálhatsz meg nasizhatsz egy nap?

Krisszi,

nálunk is most fog kezdődni a Nagy Névnapi Heje-huja :lol:
cicirágcsálás-cibálás: nem zavarhatják azu őt ért ingerek? Nálunk van, hogy már nézelődne szopi közben, forgatja a fejét, persze cicuivel a szájában :P meg akkor is van hasnló cicicibálás, amikor már nagyion fáradt és nyűgös. olyan is lehet, hogy a szopi elején még magától jön a tej, későbbmeg már dolgozni kell érte. tudod, azt szeretnék ha a sültgalamb a szájukba repülne :wink: én ha elkezdi a rángatást, mindig leszdem a ciciről, és kis pihi után visszateszem. szoktam neki mondani: szépen, mert elveszem! :lol:
meg azt is, hogy tanuld me3g fiam, a cici nem játék. na ilyenkor hallok némi visszafolytott röhögéast a férjem irányából :roll:
amúgy köszi a guru címet :lol:

most megyek, megjöttek a vendégek
sz_kata

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?