Sziasztok!
Sonjus!
Tök jó, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá...meglásd előbb-utóbb más is lesz pozitív, nemcsak a hozzáállás
Drukkdrukk decemberre!
Pihi!
Neked is az erős csíkért! Nem tudom emlékszel-e, de én is hsg közeli élményben voltam. Aztán szerencsémre ki akartam kérni egy másik doki véleményét is (merthogy akkor már a kismanó bent kuksolt, csak még nem tudtuk). Pont a napokban gondolkoztam, hogy ha belevágtam volna, akkor szépen kimosták volna belőlem és nem is tudtam volna.
Szóval csak azt akartam mondani, hogy megijednek ezek a petécskék az ilyen vizsgálatoktól és inkább gyorsan megtapadnak
Vica!
Dokihoz legközelebb pénteken megyek, már nagyon kíváncsi vagyok (szivecske, alakváltás, stb.)
Fényképezőt Apa intézi, Ő meg nem egy asztalcsapkodós típus, állítólag vmi alkatrészre vár a szerelő.
Beu!
Ollóról én írtam, ha arra gondosz (Mi a Mammutban vettük, de a Solingen elég elterjedt márka, biztos lehet kapni bmelyik bevásárlókp.-ban vagy pl. Cora üzletsoron).
A táblához az adataim:
mióta? jó kérdés elvileg a tavaly augusztusi vetélés óta folyamatosan, aztán a márciusi ciszta műtét óta folyamatosan. De asszem írd inkább, hogy 2006. április, mert állítólag a ciszta elnyomta a méhemet és az gátolta a dolgokat...
ciklushossz: 28-32nap
életkor 30év (1976.12.25.)
megjegyzés: Szonja baba 2004.
Így jó lesz? Ha még kell vmi, sikíts!
Tegnap olyan migrénem volt, hogy azt hittem kimúlok. Még ma is fáj, de már elviselhető. Nem láttam semmit, zsibbadt a fél oldalam. Ráadásul vendégségben voltunk, ott ültem a nyakukon, nem tudtam elindulni. Végül két kocsival vágtunk neki, elvittek Apuékoz, oda értünkjött Apa, így keveredtünk haza vmikor este 9-kor.
Ilyenkor csak Quarelin vagy Cataflam segyt, de az ugye most kilőve, így megpróbálkoztam egy nyamvadt kis Algopyrinnel, remélem nem ártottam a bébinek vele. Azt szoptatáskor is adtak a kórházban amikor fájt vmim, már nem emlékszem mim.