Sziasztok!
Napraforgó, Krisszi: Üdv újra:) Nem felejtettünk el titeket! Krisszi már nagyon vártalak, mert a mi babóink között csak 1 nap van. Ricsinek nagyon szép csókos szája van:) A súlya se semmi
Látom már ti is lelógtok a pelusozóról:)
Krisszi: Csak nálad marad meg Ricsi? Az elég fárasztó lehet. Nálunk nem annyira függő, apu is jó neki, csak valaki kutyagoljon vele jó sokat ide-oda. Nálunk a játszószőnyeg nem annyira izgi.
Hettie, Mamy (
hajszárító): amikor nagy a hiszti, pl. azért sír mert letettem az ágyra és nem korzózok vele a lakásban órákon át. Na az bizti hiszti, ilyenkor jön a hajszárító + cumi a szájba. Fújok rá, de kb. 1 méterről így ami levegő odaér hozzá az csak kellemes fuvallat. Meg a hangja is nagyon bejön, mert amikor lejjebb veszem egy fokozattal akkor megint kezd hisztizni. Akkor ismét felkapcsolom. Úgyhogy vigyázni kell a kikapcsolással
Ilyenkor rakok fölé valami játékot stb. ami eltereli a figyelmét, és akkor lassan megnyugszik, rájön hogy nemcsak a lakásban vannak izgi dolgok. Igaz ahogy Jubi mondta, monoton zaj.
Nálunk is van, hogy elkapja állandóan a fejét a ciciről. Én is ilyenkor átteszem a másikra. Ezt rögtön szívja, és amikor az elfogyott akkor megint visszateszem az elsőre, érdekes akkor már elfogadja.
Mamy, régen én is fújtam az arcába, aztán nem csináltam tovább mert valóban csak egy pillanatra maradt csöndben, és féltem nehogy begyulladjon a szeme. Úgyhogy ezt mi is hanyagoljok. Ja a hajszárítót egy ismerőstől hallottuk akinek a kisfia volt hasfájós, és így nyugtatták hogy a pocijára fújták. Mi is kipróbáltuk és bejött, habár Kitti nem hasfájós szerencsére.
Fogni akar Gesztike, meg átalussza az éjszakát?! Hát nagyon büszke lehetsz rá!!! Igazi nagylány már! Túl vagytok az oltáson? Mi volt? Mi holnap délelőtt megyünk.
Beuka, köszi a bókot, de azért növesztettem egy jó kis úszógumit a terhesség óta. Az esküvőmre lefogytam 56 kilóra, most azért már 60-on túl vagyok:( Mondjuk mi a hajszárítót nem hajszárításra használtuk, de valóban ha így csipázza akkor lehet hogy mi is kipróbáljuk
De nem ajánlotta a védőnő, mert hogy kiszárítja a bőrét…
Pelus téma: Szóval akkor a Libero ezek szerint hátul is gumis? Mert mi is pamperst használunk, de az valóban nem gumis, és ott folyik ki először a cucc. És mindig amikor rúg egyet akkor egyre több folyik ki. Aztán a nyakába végzi:)
Melinda: miért kell pont kaja előtt tornáztatni? Hogy ki ne hányja amit evett?
Meli,Jubi:Én is csatlakoznék majd a 90 napos diétához. 1* már én is végigcsináltam és tervezem ismét. Nyáron én is elkezdem, veletek, ha beszállhatok?
Zaj téma: Mi már akkor tudtuk mikor még pocaklakó volt, hogy nem fogjuk csöndben altatni meg lábujjhegyen járkálni. Nálunk mindig is zaj van, megy a tv-zene, jönnek-mennek az emberek, na és a lakótelepi zajokról már nem is beszélve. A legvadabb világítás és a legüvöltőbb zene és ember mellett is elalszik mint ahogy mi is. Később csak hasznára válik, mert lehet hogy nem tud mindenhol csöndben aludni. De ez csak egyéni vélemény.
Képzeljétek kedden meglepett a védőnő és beállított 9-kor. Ott álltam pizsibe, a lakás meg futott. De nem nagyon érdekelte. Szóval kérdeztem tőle ezt a kenguru ügyet, hmm. nagyon nem ajánlotta. Azt mondta, hogy összecsuklik benne a gyerek és megfullad.
Azt azért csak érezném nem? Na mind1 én szerintem akkor is fogom vinni kenguruba.
Mondtam neki, hogy kb. 3-4 naponta van csak kaki. Igazából nem is bánom mert így nem fossa össze magát minden nap
Azt mondta nem baj, de ha megyek be a rendelőbe akkor mondjam el a dokinőnek. Előre megmondja, hogy azt fogja ajánlani, hogy adjak a Kittinek gyümölcsöt, főzeléket stb. Ő már most mondja, hogy ne adjak neki. Még jó hogy ő ajánlotta ezt a gyerekorvost erre mindig ellent mond neki. Ki érti ez?
Szopin elalvás: nálunk nincs ilyen. Bármilyen fáradt addig csak csócsálja, és amit kicserélem cumira, már csukja is le a szemét. Mintha tudná, hogy az kaja azon nem alszunk.
Sz:_Kata: végül mennyiért tetted magadévá a pihiszéket?
Tök jó hogy Petike elvan benne, nekem nem szeret ülni, meg feküdni sem, caflatni kell vele a lakásban ide-oda. Nem tudom mi lesz belőle?
Na megint sikerült jó rövidet írnom. Bocsika.
Puszi mindenkinek:
Bettus