Új privát üzeneted érkezett!

sz_kata

Melódia nekem a csecsemős nővér mikor meglátta a garmastant azt mondta na azt most dobd ki, és hozott nekem bepanthent. Tényleg jó, nekem bevállt, elég gyorsan elmúlt a fájdalom.
Mi pemperst használunk és nincs bajom vele, egyszer sem folyt ki belőle semmi :)

Mamy Geszti nagyon husi, megzabálom :)
Arcrafújás, jót nevettem rajta, és eszembe jutott mi is hallottuk és kipróbáltuk...nekünk sem jött be :)
Nagyon ügyes Geszti, én is már várom mikor kezd el nyúlni dolgok után :) A bölcsőben a mintákat már nézegeti :)
Szopi...ilyen napok nálunk is vannak...nem tudom miért.

Angel Gergő nagyon vigyori :) de a nyelv nyújtogatós sem semmi :lol:

Lányok biztos volt már téma ne haragudjatok hogy talán 100jára is felmerül, de Nikinek 2 napja zöld a kakija, és nem olyan híg. Ez gond?

Miért kívánja mindenki a csokit? :) Én megveszek érte, kiakadok ha egy nap nem tudok valami édeset enni.

Na megyek lefürdöm és vacsizom :) Jóéjt

chesti

Chesti!
Nem baj, ha zöld, ha a gyarapodás megfelelő.
Lehet, hogy kevesebbet vagy többet evett Niki. Ez is lehet.

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Mamy!
Kár a ruciért nagyon csini , de el tudom képzelni, hogy felcsúszik! Jól látom, hogy a játszószőnyegen, még olyan fekvőrész is ki van alakítva, amiből nem tud kigurulni?
Akkor ezek szerint a Libero még midiben is jó?
Boti szinte minden szopinál bealszik, és igen, nálunk is előfordul a szájzárós fintorgós pofa. Én ilyenkor fogom, és tisztába rakom. Azért nem előtte, mert megfigyeltem, hogy szinte mindig szopi közben kakil be. Na a peluscserétől jól felébred, és jöhet a másik cici. Egyből elfogadja!

Linda!
És konkrétan megmondtad mindenkinek, hogy nincs puszilgatás? Vagy nem is próbálkoztak?

Jubi!
Ügyesek voltatok az anyatejjel, csak így tovább!

Dorka!
Nem mosom a mellbimbómat, csak vízzel, de valamennyi tusfürdő sajna ráfolyik, amikor lemosom a fentebbi területekről. Az gondolom azért nem olyan gáz. Húú ez a bio pelus tök jó lehet, én teljesen szét vagyok csúszva, hogy mennyi szemetet csinálunk a pelenkákkal. Legalább el tudnánk tüzelni vagy valami!

Melódia!
Én nem használtam bimbóvédőt, de nem is javasolták az lll honlapon. Féltem, hogy "elrontom" a szopási technikáját. Egyébkétn nagyon szépen javul a mellbimbóm.
Én is tökre sajnálom, hoyg nem lehet menni sétálni :( építkezés :(

Edi!
Ha a minimumtól nézem, akkor 590g (a kórházban csak 40 gr-ot fogytunk). de annyira nem aggódom, mert azért látszik rajta, hogy "pofásodik". Csoki :)
Gratula a jó hasi UH-hoz! Már épp akartam kérdezni, hogy van-e valakinek tapasztalata a Huggies pelenkával.

Chesti!
Szerintem a bébik kiszívják belőlünk a "cukrot" és kívánjuk az utánpótlást :D

Rozus!
MI van Veletek??

MA "gyártottam" egy cicivédő pólót. Egy régi kopott garbómat kivágtam a ""beteg" cicinél, hogy szellőzzön. Na mikor hazaért a férjem cseppet sem nézett hülyének :) :? De szemmel láthatóan javult a mellbimbóm, úgyhoyg már megérte!

Jól elkiabáltam, hogy elmúlt a vérzésem. :( :( tegnap óta olyan, mint mikor megvolt régen. (friss piros (bocsi a részletekért)), pedig már teljesen elmúlt :(

na megyek, jó és nyugodalmas éjszakát mindenkinek!!

Bea

Kép
Kép
beuka

Kép
piciza

Sziasztok Lányok!

Már jó régen jártam erre, de sokáig nem volt netem, vagyis gépem!

Üdvözlöm az újakat, látom bővült a társaság!

A babócák tüneményesek szupik a képek!
Olyan gyorsan növekednek :lol:

Mi is növekedünk rendesen már 6120g ill. 5450g vagyunk!
És lévén, hogy betöltöttük a 4. hónapot és nem szopizunk, már elkeztük a gyümölcsöt :lol:
Egyenlőre almalé, reszelt alma, sütőtöklé.
A pasik fintorognak, de utána meg cuppognak. Édesek!

Nem ad még senki gyümölcsöt?
Bár igaz, mi vagyunk a "legidősebbek" a topikban!

Bujkáról nem tudtok valamit? Nem láttam mostanábban hogy írt volna.
És Ákata?

Most remélem, majd egy picit sűrűbben be tudok nézni, mert ujra van gépem.

Puszi mindenkinek!
Kép Kép

KépKép
napraforgo13

Sziasztok Drága Csajok!!!!

Ugye nem felejtettek el minket? :cry:

Végre beszerelték a netet, úgyhogy elkezdem szépen visszaolvasni a töménytelen termést, de holnapra biztosan nem fogok végezni :lol:

(zárójelben: minden ok velünk, hajtunk az "óriás krumpli díjra" ugyanis Ricsike majdnem 7 kiló, szépen kikerekedett a fejecskéje :lol: , de azért hosszra is gyúr, 65 centi. jómagam pedig egyre kipihentebben szemlélem a világot, de gondolom, ezzel nem vagyok egyedül :wink: )

A képeket megnéztem, mindegyik baba :lol: GYÖNYÖRŰ!!!

Küldök pár fotót emlékeztetőül, aztán majd jövök még!

MINDENKI SOXOR PUSZILOK!!

Így nézek ki mostanában:

Kép

Ezt naponta kb 20-szor csináljuk

Kép

Szobámban Anyával

Kép

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

krisszi

Mamy!
A Geszti fodros pólójáról jut eszembe, nekünk is van néhány nagyon csajos darabunk, ami gyönyörű, csak nem praktikus. :?

Melódia!
A tegnap délután egy részét azzal töltöttem, hogy játszószőnyeg után kutattam a neten. A legolcsóbb, amit találtam 4560 ft a www.bebibolt.hu oldalon. Ez szerintem aranyos is. Viszont tegnap este megvettem egy másikat, ami igaz, hogy használt – de alig – és 4000 ft-ba került, míg az eredeti ára 8900 ft volt. Ennyi pénzt sajnáltam volna kiadni azért, hogy egy fél évig használjuk. Azóta már Jázmin birtokba is vette, és nagyon tetszik neki :D

Kép

Krisszi!
Nagyon jól néztek ki a képeken, mind a ketten!!
:lol:

Beuka!
Szabadalmaztathatnád a cicibarát póló ötletét! :D

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Szép napot, lányok!!

Beuka!!

Tök jól nézhetsz ki a szellőztetős pólódban!!! :lol: De tényleg nem a divatozás, hanem a végeredmény a lényeg!! :o Nekem is már elég jó állapotban van, csak mikor rákap a cicire, akkor fáj, utána már nem!! A Garmastan kenőcs elfelejtve, nincs is már belőle!

A vérzést én is akartam írni, hogy teljesen elmúlt,. hétfőn meg nekem is újrakezdte, élénkpiros vér jött!! :roll: Mára már kezd elmúlni, már csak "maszatol", de majdnem azt hittem, hogy megjött, mert a pocim is fájt!! :roll: Remélem már végképp befejezi, mert jönő héten 6. hetesek leszünk, és terveink vannak apával... :oops: :lol: Már be is jelentkeztem a dokihoz jövő hét csütörtökre, már csak arra várunk, hogy az áldását adja... :lol:

Éjszaka az én pici fiam megint nagyon aktív volt, állandóan a cicin lógott!! Nem balhézott, csak nem aludt, nyekergett az ágyban!! Ha megkínáltam cicivel, egyből nekiesett, és evett is rendesen, nem csak szopogatta!! Most bezzeg durmol!! De már én is kialudtam magamat, eddig nyomattam!! :lol: Mostmár főzni kéne valamit!!!! :P

Edi!!

A dm-es pelenkára a Baby Love-ra gondolsz?? Mert az tényleg jó, a lányomnál azt használtam!!

Napraforgó!!

Nagyon tündériek vagytok!! :lol:

Krisszi!!

Micsoda vasgyúród van!! Gyönyörű baba!! :lol:

Na mostmár tényleg húzok főzni, azért nem élhet az egész család csokin!!! :lol: :lol:

Üdv!!! Melódia
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melódia78

Juborka!!

Köszönöm szépen a címet, utánanézek!! Használtan a neten vetted?? Mert lehet, hogy én is keresgélek itt, mert sajna minden pénzt meg kell fogni... :oops:

Mégegszer köszönöm!!

Melódia

Kép
Kép
melódia78

Sziasztok!

menthetetlenül babanet-függő lettem ismét! :lol:

Pár oldalt visszaolvasva:

- édesség imádat: szerintem a tejtermeléshez elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű édes szénhidrát :lol: szóval csak hajrá :lol:

- lábacska- hajlat kipállás: szerintem mutasd meg a dokinak feltétlenül. Nem tudom, ki hogy van vele, de amióta a DM-es Babylove törlőkendőt használjuk, semmi egyéb gezemice nem kell Ricsi popsijára és gyönyörű. egyáltalán nem piros. próbáld levegőztetni a kipállott részeket, meg fürdés után jól le kell itatni a fölös vizet. de dokinak mindenképp mutasd meg.

Fejlődés: Ricsi már elég jól eljátszik magában, bizgeti a kis csörgőit, nézegeti őket, nem csak huhog, hanem ilyeneket is mond, hogy gugu, gyugyu, bugyu. viszont utál hason feküdni és a fejét sem tudja teljesen kinyomni-felemelni, ha hason van. Valakinek hasonló tapasztalata?

Viszont SENKI KEZÉBEN NEM MARAD MEG, csak az enyémben. Hiába dajkálja a Papája, az Anyukám - üvölt. Átveszem, és mintha kikapcsolták volna, elkezd gurgulázni vagy elalszik. Marha jó. Mindig kisírt szemű gyerek vár otthon, ha nagy ritkán kimerészkedek a nagyvilágba. Ez eleinte tök jól esett, de most már iszonyatos érzés otthon hagyni, tudván, hogy csomót fog sírni, míg nem vagyok vele.

pusz,
Krissz

krisszi

Helló lányok!

Krisszi
Szia!Nagyon aranyos Ricsike!Mennyi haja van!

Napraforgó
A te ikreid is nagyon aranyosak!

Juborka
Igen én ajánlottam hogy "segítek" fogyizni.Nagyon ügyes voltál már korrábban is hogy visszafogytál!Ha azt a 2 hetes drasztikus diétát végigcsináltad ,akkor ez gyerekjáték lesz számodra!Nekem is könnyű volt az első hét után már!Ezer meg ezer fogyit kipróbáltam már,amiket hétfőn nagy lendülettel el is kezdtem de általában csak szerdáig tartott :lol: Ez a 90 napos az egyetlen ami bevált!!!
Itt nem kell majd koplalni.fehérje,zöldség,szénhidrát,gyümölcs napok követik egymást 90 napig.Az eggyes napokon csak olyan tartalmú ételeket lehet fogyasztani(délig csak gyümi minden nap!)
Fehérje pl:húsok,halak,tej,kefir,yoghurt,sajt,tojás,túró ... ezekhez csak nyers zöldség a megengedett(egy idő után már tényleg nem akarsz kenyeret vagy krumplit enni hozzá)
Zöldség pl:(természetesen főve) krumpli,rizs,főzelékek(Keményítővel besűrítve,meg növényi tejszínnel)egy csomó mindenent lehet kotyvasztani csak ügyesen!Van fórum is ahol meg lehet dumcsizni ki mit főzött s evett.
Szénhidrát:én csak sütit,pogit,csokit,kifőtt tésztát,pizzát(csak szósszal)ettem,da sütit szinte hányásig mert annyira szeretem :lol: Utána már könnyű volt kibírni azt a 3 napot mikor újra ehettem!
Gyümi nap:egész nap csak gyümoölcs!(néha nem volt könnyű)
Minden fogyókúra agyban döl el és kitartáe kell hozzá!Bizti menni fog neked!a www.mindmegette.hu honlapon van a leírás. )Diéta amitől megváltozol címmel.Nyár körül én is elkezdem,akkor a legjobb,sok gyümi,nem vagy bezárva mint télen így nem is nassolsz.Bocsi ha hosszú voltam :oops:

Edit
Örülök hogy minden rendben veletek :lol: Szép is a kisbabád jól is fejlődik nincs miért aggodnód,azzal csak magadnak ártanál :wink:

Chesti
Zöld kaki ügy:Laura is két napja zöldeket produkál,én nem nagyon aggodom mert szépen gyarapszik a kedéj(ly??)állapota sem változott.Ma megyünk tanácsadásra azért majd ott én is megkérdezem hogy most mi is van ilyenkor!Estére megírom.

Beuka
Puszi ügy:Nem is nagyon probálkoztak,még az elején hangoztattam hogy sem a doktornő sem a védőnő nem tanácsolja a puszilgatást de még a fogdodsást sem!Mikor hazajöttünk igen pici volt(2570 g) és ugye koraszülött is (34 hét) így tehát senki sem ellenkezett,de ha mertek volna is... :x
Ne engedd te sem,hivatkozz a doktorra,meg az időjárásra!!Majd ha nagyobb lesz puszilgathatják ,esetleg,de én azt sem akarom :?
Cicivédő poló:Király lehet :lol: :lol: :lol:

Csoki,süti bármi jöhet nekem is!Vettem puffasztott bio kölest a rossmannban,hátha azzal megmenthetem egy tábla milka életét :lol: Szerintem csak napjai lehetnek hátra!
Vagy órái... :wink:

Üdv mindenkinek
Linda

Kép

Kép
czmelinda

Sziasztok!

Krisszi!
De jó, hogy újra tudsz jönni!!! :lol: Ricsike gyönyörű mint mindig, jó nagyot nőtt! Szépek vagytok!

Jubi!
Hát igen, sajnos sok olyan holmink van, ami csodás de nem túl praktikus. Pl. ezek a bébipólók, tüneményesek, de ha ráadom felgyűrődik, csak nyomja a hátát és nyilván irritálja. :cry:
Játszószőnyeg nagyon édes. Látom, azért te is próbálkozol a nadrág-póló együttessel. :wink:

Beuka!
Nem, nincs olyan rész kialakítva a játszószőnyegen, lehet hogy a képen tűnik csak úgy. Egy birka van középen, vannak lábai és fülei, és ezek kiállnak a síkból, tehát meg lehet fogni stb. ezért tűnhetett úgy. De nagyon szereti Geszti!
Cicivédő póló: vizuális alkat vagyok, ezért jót mosolyogtam... aranyos. De a cél szentesíti az eszközt. :wink:

Edit!
Tornáztatás: a neten találtam, és kinyomtattam, és azt hiszem itt is ajánlotta valamelyikőtök azt az oldalt, de már nem emlékszem sajnos... :oops: hogy melyik volt az. Ha lesz kis időm megkeresem. A lényeg, hogy hasmasszázzsal kezdjük, ez kb. 10-15 perc attól függ mennyire bírja Geszti, (mert közben őrülten mocorog persze), aztán jön a torna, csípőkörzés külön-külön lábakkal és egyszerre, pocaksimi, pudingozás stb. Aztán ha még bírja türelemmel akkor hasra teszem és egy kis mocorgatás hason, (a talpára teszem a kezem és kirúgja magát előre, csak még a kis karjait nem teszi utána ezért nem mondhatom hogy "mászik"). De eljön hamarosan annak is az ideje.

Lányok!
Képzeljétek, Geszti már zsinórban a negyedik éjszakát alussza át, de olyan szinten, hogy este 10 körül tesszük le (néha fél 11), és reggel 7-8-ig alszik!!! Ma és tegnap negyed 9-kor ébredtünk! Teljesen le vagyok döbbenve. Valószínűleg pozitívan közrejátszik, hogy kiköltöztünk a szobájából, azaz már nem alszunk egy szobában, mert nagyon recseg ez a hülye parketta, és mindig arra riadt fel amikor jöttünk-mentünk, miután letettük. Most ha letesszük, légzésfigyelő és babaőr bekapcs, aztán itt a nagyszobában tudunk még jönni-menni, beszélgeti, tévézni, nem zavarja. A kiságyban pedig beszűkítettük neki a helyét, hogy ne legyen akkora térben, hátha zavarja. A paplanját (amit még nem használunk) összegöngyölve a fal felőli oldalra tettük, és így feleakkora lett a hely ahol fekszik. Nagyon tetszik neki! Szóval most már én is jóval kipihentebb vagyok, hogy 10 órákat tudok aludni.

Viszont ami aggaszt, ma megyünk a 3 hós oltásra... :roll: Már előre sajnálom szegénykémet, és félek az utóhatásaitól. Mire lehet számítani, tudja valaki? Esetleg láz, vagy ilyesmi?... Nagyon parázok az ilyenektől. Aki túl van rajta, mit tapasztaltatok?...

Na megyek, hív a kötelesség :wink: Még igyekszem jönni.
Puszi

Kép
mamy

Hello lányok! :D

Krisszi!
Ti egyre szebbek vagytok!!!!! ...pedig eddig is igen jóképű volt a fiad! :lol:

Mamy!
nekem azt mondta a védőnő, hogy lázas lesz és fájni is fog a helye, de 3 hónapos kortól már kaphat Panadol szirupot... Viszont a barátmőm azt mondta, hogy a Panadolból sokat kell innia és nem valami finom, így ő pl. nem tudta beadni... De van már kúpban is paracetamol tartalmú lázcsillapító, csak nem tudom mi a neve :? Remélem, segít amit itt összehordtam! :)

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Mamy - Zsoltika már megkapta az oltást, szerencsére nem lázasodott be. Viszont bedagadt az oltás helye, és egy picit nyűgös is volt. Aznap este jót aludt (8 órát, de ő csak 6 -ot szokott egyhuzamban). Tök jó, hogy Gesztinek ilyen jó az alvókája! Majd mondom Zsoltinak is, hogy más babák már átalusszák az éjszakát, hátha erre majd ő is. :lol:

majd később jövök, mert van mit visszaolvasnom nekem is!

Kép
nózi

Sziasztok!

Mamy:
Én úgy tudom, hogy a 3. hós oltásnál pont ugyanazt kapja, mint a 2. hósnál, vagyis elvileg úgy reagálhat, ahogy akkor. Akkor belázasodott, vagy volt valami változás a viselkedésében??? (Mi hétfőn megyünk a 2. hósra).

Amúgy azt olvastam a szoptatásos honlapon, hogy a kkizárólag szoptatott babák egy oltás után kb. 2 hétig kevesebbet szopiznak és gyarapodnak. Utána helyreáll az evési egyensúly. Hát majd meglátjuk...

Krisszi:
Annyira örülök, hogy van megint netetek!!! Tényleg ekkora Richike? Hatalmas...
Nagyon csinik vagytok minden képen!
És tényleg jártok sétizni Rejoval? Ha igen akkor irigy-irigy, mert én itt egyedül kukulok meg "vidéken" - próbálok ismerkedni kismamákkal a közelben, de sajna nem sok sikerrel eddig...

Beuka:
Pelenka téma: hát eredetileg én mosni akartam a pelusokat, de aztán túl lusti vagyok, meg nincs is itt csatorna, szóval az is bonyis.
De aztán rátaláltam erre a kukorica biofóliás pelenkára, amit a Csalogány utcai babadiszkontban lehet kapni (ha éppen nem hiánycikk), és ezt viszonylag jó megoldásnak tartom. Merthogy a külseje olyan új nylon szerűség, amit kukoricalisztből és növényi olajból állítanak elő, ezért egyrészt ez teljesen lebomlik 2 hét alatt, másrészt 100%-ban szellőzik a baba bőre.
Eddig kisebb méretűt vettük, az nagyon bevált, most vettem Midit - ezt én még nagynak találom és olyan, mint a Libero, hogy kivül is be van vonva papírral - ez nem annyira tetszik benne, de szerintem ennél maradunk.
Amúgy a teljes pelenka anyagainak 70%-a lebomló, vagyis a harmada még mindég sajnos szemét... (Ára 120 darab kerül 5400 Ft-ba, vagyis 44 pénz egy darab a Midiből).

Napaforgó: Gyönyöűek a fiaid - gyere gyakrabban.

Valaki nem tudja mi lehet Röncivel, Gabriellel, Bujkával, Jadeyvel, Sibával???

Remélem nincs gond sehol sem.

Jubi:
Játszószőnyeg tuti!!! Eredetileg én is a neten szerettem volna venni, de csak drágát, illetve rondát láttam. Meg annyira nem jön be nekem ez a licitálgatás...
De ügyi vagy, hogy ilyen gyorsan lebonyolítottad a bizniszt. Hol vetted a tesz-veszen?

Ciao,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Juborka
Jazi nagyon aranyos a szép új játszószőnyegen!

Kép

Kép
czmelinda

Szasztok!
Zold kaki nem baj, ugyanolyan jo mint a sarga, ha mustarallagu. :)

Balint is beteg lett, pedig ugy biztam benne, hogy o nem kapja el. Szegeny kohogott es folyik a nozija. Ma mar jobban van, de tegnap eleg szarul nezett ki. Dokiba irt fel antibigyot. Filoztam rajta mi legyen, mert ugye 1 eves korig jobb elkerulni. De nem kozkaztatok annyira kivolt. Igaz lazas nem volt. Szoval beadtam neki, mert ugy gondolom nem kockaztatok valami szovodmenyt. (voltam bebiszitter nemet orvoscsaladnal. Anyuka homeos dokino volt, a 2 honapos babajuk majdnem belehalt a nathanak indulo tudogyusziba. Akkor megfogadtam, hogy ha ugy latom inkabb az antibigyo, mint aztan a baj) Ugyanakkor bennem van, hogy mi van ha anelkul is gyogyult volna es meg hazavagtam a belflorajat meg az immunrendszeret. Az ambroxoltol igy is fosott szegeny. Ma felhivtam a dokit hogy azt nem adom neki. Szerinte nem attol fosott, hanem a betegsegtol.....

Oltasnal nem volt laz, a helye sem latszott. En melltartobetetet vizezek be es azzal borogatom. Ez praktikus, mert kerek, nejlon a hatulja es ha harisnyat adok ra, meg ott is marad.

megyek mert sok a melo, igy hogy mind betegek vagyunk

csengo
Vendég

Boróka!
Néztem a tesz-veszen is, de végül az online-aprón találtam, és amikor felhívtam a hölgyet, kiderült, hogy csak néhány utcányira lakunk egymástól :shock: :D Így hát este el is tudtam menni érte... Alkudozni és licitálni egyébként én sem igazán tudok...nem vagyok elég rámenős :roll: :oops:

Csengő!
Már sajnos Jázmin is túl van egy antibiotikum kúrán, ugyanazért adtam be neki, amiért te...Amíg a gyógyszert szedte, Jázminnak is ment a hasa :( Azóta visszaálltunk a két-három naponkénti kakira, ami újra aranysárga, mivel újra szinte csak anyatejet kap, úgy örülök neki!!! Nem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet!

Mamy!
Igen, ezen a fotón tényleg egy kis felső van rajta, de bele szoktam húzni a nadrágba. Elég idétlenül néz ki a hónaljáig felhúzott nadrágban, de így legalább kényelmes neki :D
ezen a fotón látszik is:
Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Előbb vettem orrszívót, mert reggel eléggé taknyos volt Kata, sokat köhögött, de reggel óta meg nem. :shock: Na de azért felhívtam dokinénit a köhögésre mit lehet, vmi hát bekenős kenőcsöt mondott. Beszereztem 2010-ig eláll. :)

SzKata!
Köszi a linket, nézegetem.

Beuka!
Cicivédő poló :lol:

Napraforgó!
Jó hallani felőletek, gyere gyakrabban. Szépek vagytok. :)

Krisszi!
Szuperul nézel ki. Jó, hogy tudsz jönni már, hiányoztak a hsz-id. Ricsi nagyon aranyos, szép nagy. :)

Jubi!
Jázmin tök ari a játszószőnyegen. Jó áron, jót vettél. Nekünk is vannak szép pulcsijaink...de ha felveszem a gyereket felcsúszik a nyakába :(. Nekem most a kedvenc viseletem mégis a harisnyanaci, hozzá pulcsi. Rugikat utálom...vagy szűk hosszában, vagy nagy és a lába fennakad benne ahogy rugózik. AMúgy hol vetted a játszószőnyeget?

Melódia!
Igen, Babylove pelusra gondoltam. Mi más Babylove terméket is használunk és megvagyok elégedve és áruk is jó.

Linda!
Előbb vettem le a szekrényből egy 300g-os epres Milkát :oops:

Boróka!
Mit olvastál abban a cikkben, hogy 4500g fölött lelassulnak a babák hízása?

Csengő!
Jobbulást fiadnak! Melltartóbetét borogatás, szuper ötlet. Én zsebkendőt tettem rá, és arra rákötöttem egy másik zsepit...Next time úgy csinálom, ahogyan Te. :)

Képzeljétek! Sárga volt előbb a kakink!!! :D tegnap óta kezdett a zöld világosodni, ma előbb gyönyörű napsárga volt. Remélem javul akkor Kata. Úgy remélem, hiszek benne, hogy minden rendben lesz és elkezd jobban hízni. A magas bilirubinszint viszont zavar.

Mamy!
Hogy viselte Geszti az oltást? Puszi a szúrására.

Pusz : Edit

Kép
Kép
edi78

Jubi!
Nagyon szépek a gyerekeid. Hol a harmadik? Arról is kaphatunk képet? Látom, nemcsak én örülök a sárga kakinak. :)

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Napraforgó, Krisszi: Üdv újra:) Nem felejtettünk el titeket! Krisszi már nagyon vártalak, mert a mi babóink között csak 1 nap van. Ricsinek nagyon szép csókos szája van:) A súlya se semmi :) Látom már ti is lelógtok a pelusozóról:)

Krisszi: Csak nálad marad meg Ricsi? Az elég fárasztó lehet. Nálunk nem annyira függő, apu is jó neki, csak valaki kutyagoljon vele jó sokat ide-oda. Nálunk a játszószőnyeg nem annyira izgi.

Hettie, Mamy (hajszárító): amikor nagy a hiszti, pl. azért sír mert letettem az ágyra és nem korzózok vele a lakásban órákon át. Na az bizti hiszti, ilyenkor jön a hajszárító + cumi a szájba. Fújok rá, de kb. 1 méterről így ami levegő odaér hozzá az csak kellemes fuvallat. Meg a hangja is nagyon bejön, mert amikor lejjebb veszem egy fokozattal akkor megint kezd hisztizni. Akkor ismét felkapcsolom. Úgyhogy vigyázni kell a kikapcsolással :) Ilyenkor rakok fölé valami játékot stb. ami eltereli a figyelmét, és akkor lassan megnyugszik, rájön hogy nemcsak a lakásban vannak izgi dolgok. Igaz ahogy Jubi mondta, monoton zaj.
Nálunk is van, hogy elkapja állandóan a fejét a ciciről. Én is ilyenkor átteszem a másikra. Ezt rögtön szívja, és amikor az elfogyott akkor megint visszateszem az elsőre, érdekes akkor már elfogadja. :)
Mamy, régen én is fújtam az arcába, aztán nem csináltam tovább mert valóban csak egy pillanatra maradt csöndben, és féltem nehogy begyulladjon a szeme. Úgyhogy ezt mi is hanyagoljok. Ja a hajszárítót egy ismerőstől hallottuk akinek a kisfia volt hasfájós, és így nyugtatták hogy a pocijára fújták. Mi is kipróbáltuk és bejött, habár Kitti nem hasfájós szerencsére.
Fogni akar Gesztike, meg átalussza az éjszakát?! Hát nagyon büszke lehetsz rá!!! Igazi nagylány már! Túl vagytok az oltáson? Mi volt? Mi holnap délelőtt megyünk.

Beuka, köszi a bókot, de azért növesztettem egy jó kis úszógumit a terhesség óta. Az esküvőmre lefogytam 56 kilóra, most azért már 60-on túl vagyok:( Mondjuk mi a hajszárítót nem hajszárításra használtuk, de valóban ha így csipázza akkor lehet hogy mi is kipróbáljuk :) De nem ajánlotta a védőnő, mert hogy kiszárítja a bőrét…

Pelus téma: Szóval akkor a Libero ezek szerint hátul is gumis? Mert mi is pamperst használunk, de az valóban nem gumis, és ott folyik ki először a cucc. És mindig amikor rúg egyet akkor egyre több folyik ki. Aztán a nyakába végzi:)

Melinda: miért kell pont kaja előtt tornáztatni? Hogy ki ne hányja amit evett?

Meli,Jubi:Én is csatlakoznék majd a 90 napos diétához. 1* már én is végigcsináltam és tervezem ismét. Nyáron én is elkezdem, veletek, ha beszállhatok? :)

Zaj téma: Mi már akkor tudtuk mikor még pocaklakó volt, hogy nem fogjuk csöndben altatni meg lábujjhegyen járkálni. Nálunk mindig is zaj van, megy a tv-zene, jönnek-mennek az emberek, na és a lakótelepi zajokról már nem is beszélve. A legvadabb világítás és a legüvöltőbb zene és ember mellett is elalszik mint ahogy mi is. Később csak hasznára válik, mert lehet hogy nem tud mindenhol csöndben aludni. De ez csak egyéni vélemény.

Képzeljétek kedden meglepett a védőnő és beállított 9-kor. Ott álltam pizsibe, a lakás meg futott. De nem nagyon érdekelte. Szóval kérdeztem tőle ezt a kenguru ügyet, hmm. nagyon nem ajánlotta. Azt mondta, hogy összecsuklik benne a gyerek és megfullad. :roll: Azt azért csak érezném nem? Na mind1 én szerintem akkor is fogom vinni kenguruba.
Mondtam neki, hogy kb. 3-4 naponta van csak kaki. Igazából nem is bánom mert így nem fossa össze magát minden nap :lol: Azt mondta nem baj, de ha megyek be a rendelőbe akkor mondjam el a dokinőnek. Előre megmondja, hogy azt fogja ajánlani, hogy adjak a Kittinek gyümölcsöt, főzeléket stb. Ő már most mondja, hogy ne adjak neki. Még jó hogy ő ajánlotta ezt a gyerekorvost erre mindig ellent mond neki. Ki érti ez? :roll:

Szopin elalvás: nálunk nincs ilyen. Bármilyen fáradt addig csak csócsálja, és amit kicserélem cumira, már csukja is le a szemét. Mintha tudná, hogy az kaja azon nem alszunk. :?

Sz:_Kata: végül mennyiért tetted magadévá a pihiszéket? :lol: Tök jó hogy Petike elvan benne, nekem nem szeret ülni, meg feküdni sem, caflatni kell vele a lakásban ide-oda. Nem tudom mi lesz belőle? :roll:

Na megint sikerült jó rövidet írnom. Bocsika.

Puszi mindenkinek: Bettus

Kép
bettus79

Sziasztok,

Krisszi,

a férjem látta a fotótokat, és azt mondta: de édes! és a baba is cuki
:wink: :lol:
7 kg :D Tömöd azt a gyereket? :lol:

Boróka,

voltunk masszázson. Nagyon bejött Petinek. És tökre nem zavar senkit, ha sír a baba, vagy éhes, nyugodtan lehet szoptatni. Kaja után egyébként jobban szeretik a babák a masszázst.
Pucéran volt a kis segge petinek, szóval le lettem kakilva, meg pisilve is. Jól ellazult a kis drága :lol: És nagyon jól éreztük magunkat, sok hasonló korú baba volt, és énekelgettünk is a masszázs mellett, Peti nagyon jól elvolt. Utána meg édesen bealudt, szóval elmentünk a férjemmel a Podmaniczky utcába a Wasabi étterembe telezabálni a fejünket ázsiai kajával. És Peti ott is cuki volt, csendben nézelődött a kendőmben. Jót tett neki a masszázs :lol: :lol: Ja, és van Bóbita klub is, ahol énekelnek, meg mondókáznak az anyukák a babákkal, szerintem januártól oda is járni fogunk.

Kitti,

ugye azért nem adsz gyümit még Kittinek? Tök hülyeség, hogy két-három hónapos babákat már mással is akarnak tömni az anyatejen kívül.
A pihenőszéket 7005 Ft-ért szereztem meg a vatera licitoldalán, ma látott a férjem egy ugyanolyat a Westendben, 15 ezerért, úgyhogy ügyesen licitáltam. ja, és vadi újan vettem én is!
sz_kata

Valaki tudja, mit kell csinálni, hogy a babák ne "fagyjanak" le, ha fényképezőgépet látnak? :?
Petit akárhányszor akarom fotózni, a nagy vigyor eltűnik, és "bambafejet" vág, amikor meglátja a gépet a kezemben :roll: :lol:

Pl ilyet:

Kép

meg ilyet :lol:
Kép
sz_kata

SzKata!
Petike nagyon édi. Apukájára hasonlít. A szép kreol bőre, sötét szeme. :)

Kata a jobb kezével direkt lökdöste a játszószőnyegen levő játékot. Nem csak hadonászott, hanem odanyúlt és meglökte :) :)

Anyával: Kép

Jó éjt!
Edit

Kép
Kép
edi78

Mamy
Köszi az ötletet, ki fogom próbálni. :)

Krisszi
Nagyon irigy vagyok, olyan jol nézekl ki. :lol: Már 7 kiló, nem semmi.

Beuka
Kivágott poló. :lol:

Pelenka: Nekem sem volt még bajom a pamperssel. Hátul még nem folyt ki csak oldalt 2x de az is az én hibám :oops:

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Sziasztok

sz_kata
Peti "bamba" feje igen aranyos!

Edit
Ti is nagyon szépek vagytok!
A Milka megmaradt,helyette két rudit toltam le :oops: utána meg gyorsan megmostam a fogam nehogy bekívánkozzék még valami a gyohámba!(a fogmosás mindig bejön!)

Jubi
Természetesen ti is gyönyörűek vagytok,hol a harmadik?

Bettus
Laurát a következők miatt tornáztatom kajci előtt:
1,kaja után tuti odarottyantana a sok mozgástól
2,kaja után lehet bealudna s alvó babát nehéz tornáztatni
3,kaja után jól elfárad ha nam alszik be s akkor csak pilledne
4,...a kórházban azt mondták :kaja előtt tornáztassam
hát ezért van kaja előtt a torna,jól elfárad,utána meg igen jól szopizik.
Nagyon ügyes,ma a dokinéni is megdicsérte.

Zöld kaka:azt mondta a dokinénink hogy teljesen normális minden féle állagban:hígan,krémesen,bugyborékolóan.minden hogy jó csak én ne aggodjak!Meg hogy gyarapodjon a súly!

Jó éjt mindenkinek!

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Sziasztok!

Krisszi, gyönyörű Ricsi, és te is! nem is látszik, hogy pár hónapja szültél...
rajtam már csak 4 kg plusz van a 15-ból, így, napi 2 tábla csokika mellett...:)
Gergő is utál hason lenni, ordít, és nehezen emeli a fejét. Azért napi pár percet mindig fektetem így,hogy erősödjön.

Mamy, nálunk is van fejrángatás szopinál néha, általában a frontokra rímelve. Én ilyenkor hagyom, max. átteszem másikra. Úgy fogom fel, hogy rosszabb napja van, és tényleg, másnapra el szokott múlni. Szóval nem rossz szopis technika, vagy ilyesmi, ne aggódj.

Pelus: én a Pamperset jobban szeretem, mert vékonyabb, és kényelmesebb sztem a babának, mint a Libero. Van olyan body, amit Liberóval nem tudok ráadni, Pamperssel simán.
Viszont tényleg gyakran lekakilja a hátát....
asszem, megpróbálom én is a dm-es verziót.

Nivea....baby olajat használtam 2x a hajlataira, prímán kivörösödött tőle...innentől napraforgóolajra váltok, a patikában ezt ajánlották.

győzelem: voltunk látogatóban, Gergő hangosan sírt, és MINDIG AZ ÉN KAROMBAN NYUGODOTT MEG, DE AZONNAL!!!! én olyan, de olyan boldog voltam....meg büszke....meg is jegyezték, hogy: hát igen, az anyjánál van jó helyen..." :D :D :D

Holnap megyünk könnycsatorna átmosásra újból, drukkoljatok....remélem, most sikerül...

Megyek, gyorsan vacsizom. tragédia: elfogyott a csoki... :( :(
de van a hűtőben nutella, hurrá, rohanok!!!!

Puszi, angel
Vendég

Hello!

Hasonalvás: Kata nem szeret hason lenni, viszont szeret kézben hason, ráfektetem a lábamra és úgy nézelődik. A fejét 3hetes kora óta tartja.

Még egy kép, ez lemaradt:

Kép

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, megyünk az Árkádba a barátnőmmel.
Reszkess H&M és CundA!!! :lol:

Lesz egy csecsemő-életmentő, elsősegélynyújtó tanfolyam Óbudán az ottani Vöröskereszt szervezésében!
Két napos, téma: újraélesztés, mi a teendő veszélyhelyzetben, forrázás, láz, lázgörcs, baleset, félrenyelés, leesés, nem lélegzik a baba, stb stb. Egy teljes nap a gyakorlásé, egy gyermekorvos tartja. 10 ezer forint
.

Mondjuk szopizós babákkal nem tudom, hogyan lehet megoldani, de hátha érdekel valakit!

Én nagyon szívesen mennék, de vagy viszem Ricsit is vagy nem tudom...

pusz, du jövök!
Krissz

krisszi

Kedves Fórumozók!
Sokan érdeklődtek közületek korábbi hozzászólásom eredményeként, a karácsonyra ajánlott 3 dimenziós kéz- illetve láblenyomatokkal kapcsolatban (www.babatapi.hu). Kérem, hogy minél előbb keressetek meg időpont-egyeztetés céljából, mert már vészesen fogy az idő karácsonyig és egyre nehezebb lesz időpontot kapni! Köszönettel: Babatapi
gyongyiag

Sziasztok!

Tegnap jó sűrű napunk volt, Geszti szinte egész nap nyűgösködött, sírdogált, folyton foglalkozni kellett vele.
Oltáson túl vagyunk, ugyanaz zajlott le mint a 2 hósnál, mikor beszúrták akkor legörbült a szájacska, és eltört a mécses, de amint felvettem, megnyugodott. :lol: Viszont a dokinéni szövegét már nagyon unom, múltkor is azt mondta (poénkodni akart gondolom), hogy fogjam a gyereket amíg beadja az oltást, és akkor érezni fogja hogy szeretem és nem kell félnie, nehogy sírjon, mert ma már 5 gyereket oltott és egy sem sírt. Na persze!!!! Szerintem olyan gyerek nincs, aki nem sír ha megszúrják. Ja és közölte, hogy ne féljek, mert akkor a gyerek is fél és sír. Mondtam, én nem félek, hanem sajnálom őt. De hogy ne sajnáljam. Hát szép. Nehogy már ne sajnáljam a saját gyerekemet amikor "kínozzák".
Na mindegy, végülis nincs bajom a dokival, csak kicsit futószalag az egész. Aztán megmérték, 5420 gramm, és 59 cm. Utóbbit szerintem nagyon hülyén mérte a védőnő (már megint ez a pancser!) mert itthon már 62-nek mértük... Csak odatette a centit, rápillantott és kész. Fejkörfogata 38 cm. A BCG oltás helye okés. Hát ennyi volt, persze Geszti hozta a formáját, és hallgatózás közben üvölteni kezdett, vajon ilyenkor mit hall a doki?... :roll: :lol:

Livi!
Nekem nem mondták, hogy belázasodhat, pedig direkt rákérdeztem... Ebből is látszik, mennyire egy véleményen vannak a doki, védőnők, pedig a téma ugyanaz. Kúpunk van, azt még 1 hónapja kiváltottuk, biztos ami biztos... Köszi az infót! Panadolt nem nagyon akarnám alkalmazni, szerintem biztosabb a tizedébe kerülő kúp.

Dorka!
Igen állítólag ugyanazt kapják mint 2 hónapos korban (agyhártyagyulladás elleni), plusz még a torokgyík-szamárköhögés-tetanusz ellenit (diperte). Reakció is ugyanaz várható, Gesztinél másnap volt nyűgösködés. Hát most annyiban változott hogy már tegnap nyűgös volt, viszont éjjel nagyon jól aludt, ugyanúgy mint eddig, azaz 10-től 7-ig. :lol: Utána hami, majd 8-tól 10-ig még közöttünk az ágyon nyomta egy kicsit az alvást. :lol: Meg persze mi is. :lol:

Edit!
Nagyon aranyosak vagytok!!! Köszi, Geszti egész jól viselte a szurit, leszámítva a sírást amikor megszúrták, de hazafelé bealudt a kocsiban. :lol: Remélem, ennél nagyobb nyűglődés nem lesz. Bár tegnap eléggé rosszkedvű volt egész délután és este...

Sz_Kata!
Nagyon aranyos Petike, igazi pasi! Tüneményes a barna szeme és kreol bőre!!! Neki is születésétől fogva barna a szeme?
Hát azt hiszem Gesztinek nehéz dolga lesz, ennyi jóképű pasi közül hogy fog választani?...

Linda!
Ez tényleg úgy logikus, hogy hamizás előtt legyen a torna, nálunk is úgy van, attól jól kifárad és jóízűen cicizik. Ráadásul a tele pocakot nem jó nyomorgatni.

Na mennem kell, mert Geszti kezd éhes lenni, és Apucija már nem bír vele... :wink:

Kép
mamy

Sziasztok!

Sajnos nem tudtam még mindent visszaolvasni, úgyhogy előre is elnézést kérek...

Bettus! A szülés-törit igyekszem leírni, amit lesz egy kis időm, sajnos most "szalad" a háztartás, és mivel Lacika egész szépen alszik napközben is, így igyekszem bepótolni a lemaradást.. :)

Krisszi! Nagyon szépek vagytok! Ricsike nagyon aranyos!

Mamy! Geszti is egy tündéri baba!
A védőoltásról: mi a 2 hós oltásnál belázasodtunk, és nagyon hirtelen. Délután kapta meg az oltást, de csak este 8 körül lett láza. Hívtam a védőnőt, hogy a lázcsillapító kúpon kívül mit kell még csinálni, mert elég furcsán kalimpált Lacika. Erre ő mondta, hogy így látatlanban nem tudja megítélni mekkora a "baj" :evil: , hívjuk ki a mentőket.... na kihívtuk, de nem kellett volna, megspóroltunk volna egy csomó idegeskedés, ugyanis a mentősök inkább bevittek bennünket a Heim Pál-ba. Hát mit ne mondjak, nem akarom szidni a kórházat, de én pl. a földön aludtam a gyerek kiságya mellett, mert nem volt sehol egy szabad ágy sem... a gyereket elküldték mindenféle vizsgálatra (még szemészetre meg urológushoz is..), de persze én biztos voltam benne, hogy semmi baja, mert már hajnalra lement a láza. (még itthon kapott egy kúpot a popijába, a kórházba a vizsgálatokon kívül semmit nem csináltak). Persze másnap kivertem a balhét és addig "molesztáltam" az ügyeletes doktornőt, hogy haza akarunk menni, hogy végül megcsinálta a zárójelentést és elengedtek.
Lányok! Borzasztó volt! Én jobban kikészültem idegileg, mint a gyerek, mert Lacika szerencsére úgy aludt még nappal is, mint a bunda. Nem számított, hogy mellettünk hisztérikusan őrjöngött egy 2 éves gyerek az ágyában... no ennyit a védőoltásról. már előre parázok a 3 hós oltástól...

Képzeljétek! Ma volt az első nap, hogy Lacika este 10-től reggel 6 óráig aludt. Aztán fölkelt cicizni (még szerencse, mert majd szétrobbantak. .. :lol: ), és megint visszaaludt 10:30-ig. Akkor megint evett, és kb. egy órás ébrenlét után most megint alszik :roll: :roll: .. azért van most időm egy kicsit nektek írni :lol: :lol:

Olvastam, hogy már több baba is fölfedezte a kezecskéjét, (sőt Mamy írta ha jól emlékszem, hogy Geszti már fog is), szóval Lacika is megtalálta a hét végén a jobb kezecskéjét. Legalábbis ezt kezdte el először látványosan nézegetni. Olyan boldog voltam! Már alig várom, hogy ő is tudatosan "nyúkáljon" a játékok után.

Amúgy én is szeretnék neki egy játszószőnyeget, vagy egy amolyan játék "állvány" szerűséget venni neki. Többnyire a neten nézelődök, próbálom felkutatni a baba-börzéket... :)

Egyelőre ennyi futotta, még igyekszem visszaolvasni mindent!

Veener

Kép
veener

Jajj, lányok!
Akartam még kérdezni, hogy ti nem szoktatok mindenféle baromságot összeálmodni?

Képzeljétek, azt álmodtam, hogy elcserélték Lacikát!!!! Borzalmas volt! Ilyen hülyeséget nem is tudom honnan szedtem, mert tévézni sem tévézek, alig van bekapcsolva, tehát még azt sem mondhatom, hogy néztem valami filmet és abban láttam....

Veener

Kép
veener

Sziasztok Lányok, csak egy gyors bekukk...

Tegnap éjjel Bencus először átaludta az éjszakát, no hozzátartozik az is, hogy hajnal 1 volt (este 19h óta), míg elaludt, de már ez is valami :lol:
Amúgy 2 napja már "beszél" a tárgyakhoz és hozzánk is. Teszek fel képeket is-

Minden baba gyönyörű, egytől-egyig!!! Tényleg, mi lesz a talival??? Én KAta lakására szavazok,majd segítünk kitakarítani a buli után. :wink:

Krisszi, Edi: Nagyon szépek vagytok! Jól leugrottak a kilók, nem mondom :wink: A babócák meg csak fiatalítanak rajtunk, nem??

Minden finishelőnek hajrá!!! LAssan már csak babás topik leszünk!!!

Ja, indulok a fotópályázaton, íme:

Kép Na hová bújtam??? Hmmm, lesz mit szétrámolni a tesómnál...

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
jadey

Veener,

Szegényke, sajnálom, ami veletek történt. Remélem már jobban vagytok!! Ne félj előre, szerintem ez nem azt jelenti, hogy minden alkalommal ez lesz...

KépKép
Kép
jadey

Még képek:

Kép így sírok...

Kép ...és így mosolygok.

Kép Michlein baba :)

Kép De imádom a nővérkémet, meg ő is engem!!!

Kép

Kép Véletlenül elaludtam 1 mp-re egyedül a székemben

Kép Fejemelés egy-kettő

Kép

Kép

Kép Már megint egy ágyban az apuékkal...

Kép Ismerkedek a nagybácsimmal

KépKép
Kép
jadey

Kata,

Még mindig szép Petike :wink: Remélem hamar meggyógyultokk!!! Szegénykém, biztos pocsék most neki :cry:

KépKép
Kép
jadey

Csengő,

Kistesó?! Nálunk??? Te tudsz valamit, amit én nem? :lol:

Krisszi: Ricsi mostmár tisztáraTe vagy!!! De még mindig tetszik :wink:

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok!

Haladok a visszaolvasással...

Mamy, tök jó, hogy bevált a Honvéd Kórház, ugye megmondtam... :lol: mintha nem is Mo-on lenne, annyira profik és kedvesek. Azóta voltunk kontrollon, ismét szuper volt minden, bezsebeltük a dícséreteket.
Utólag: boldog szülinapot Neked!!!
(Geszti amúgy teljesen Rád hasonlít, a legutóbbi képen annyira a Te vonásaid látom benne.
Ja, nem voltál véletlenül kb 2-3 hete a MOM Parkban? Apuval sétálgattunk ott és egy emelettel följebbről láttalak (?) Már nem tudtam utánad szaladni, Apu elveszik egy ilyen bevásárlóközpontban. :lol: Te voltál? CundA-s szatyorral a kézben? :wink: Mi is pont oda mentünk amúgy...

Dorka, igen, igen, nálunk kismama - klub szokott lenni: Szilvivel és egy másik kisbabás barátnémmal összejárunk, sétálunk, kávézunk. Ha meg tudod oldani, csatlakozz hozzánk.

Voltunk tegnap ÁKatáéknál!!!! A kiscsajok gyönyörúek, ennivalóak, majd felrakjuk a képeket a három csemetéről. MÉg sétáltunk is 1et, megnéztük a környéken a pacikat. :lol:

SzKata - nagyon király a szék!!! A "bambafej" kifejezés annyira találó, majd teszek fel hasonlót. Bár Peti olyan drága és gyönyörű, hogy hiába bambul, akkor is szép.

Jadey, nem mintha szükségünk lenne rá :lol: , de igen, tényleg fiatalít a bébi. :wink: Ne is áruljuk el, hogy hány évesek vagyunk :lol:
Bencus hihetetlenül szép baba! Hogy emeli a fejét!!!

pusz,
Krissz

krisszi

Sziasztok!
Ma végre bepótoltam a lemaradást és elolvastam az eddigieket. Csupán 4 napig nem tudtam jönni, de utána órákig olvastam a termést :lol: .
Barnus mostanában estére egy kicsit nyűgösebb és pocifájósabb, napközben pedig nagyon igényli, hogy vele foglalkozzam. Éjszaka 6 órát is átalszik egyhuzamban és még reggel is visszaalszik, így valószínűleg azért ilyen élénk napközben :lol: .
Barnus mostanában furcsa hangokat ad ki némely levegővételnél és hajnalban horkolni is szokott, így ma beszéltem a védőnővel, aki megnyugtatott, hogy ez teljesen természetes ilyen korú kisbabáknál. Jövő héten megyünk 2 hónapos oltásra és már előre tartok tőle, azok alapján, amiket itt írtatok. Azért remélem Barnus jól fogja majd viselni.

Sz_Kata!
Örülök, hogy jól érezted magad a masszázszon. Én is szívesen mentem volna, de még nem mertem bevállalni. Már alig várom, hogy Barni is elkezdje lefoglalni magát az őt körülvevő tárgyakkal és akkor végre a lakás is tisztább lenne, sőt esetleg főzni is lenne időm. Nálatok javult a helyzet valamelyest vagy Peti még mindig 2 óránként kel fel éjszaka? Igazán szép babóca és neki már napozni sem kell :lol: .

Nózi!
Bevált a mellszívó? Mennyit szoktál leszívni alkalmanként? Mennyire hatékony? Azóta én is nézem a hirdetéseket, de nem még nem találtam olyat ami garanciális lett volna. Szerencsés voltál, hogy ilyen hamar találtál.

Bujka!
Hiányolom a maratoni írásaidat és téged is :wink: .

Igazán édesek a képek, amiket feltettetek. Ha sikerül, akkor én is megmutatom Barnit.

Gesztenye
gesztenye78

Kép Szép időben, így hordozott a mami

Kép Nahát, egész kényelmes ez a párna

Kép Igazi ördögfióka

Kép Aput is szeretem ám
gesztenye78

Csajszik, annyi szó esett az anorákokról... Nem kell valakinek az a gyönyörű, világoskék darab? Én barom, megvettem a 0-3 hós méretet... persze egyszer sem tudtuk hordani.
2.000-ért vettem, 1.500-ért szívesen odaadom. Angol babaruha börzén vettem, tehát használt, de nagyon szép állapotban van.

Kép

Oltás - képzeljétek, azt a tanácsot adta a Védőnénink, hogy oltás után, lefekvés előtt este adjak Ricsinek fél Germicid kúpot. Tökre bevállt, nem lett lázas, nem lett nyugtalan, úgy aludt, mint mindig.

Még pár kép a csemetémről, bocsi... :oops: :oops:

Fürdés

Kép

Játékbizgetés

Kép

Kicsit elálló fülecskék

Kép

Bambaarc - azaz lehetetlen rólam jó képet csinálni, ha meglátom a fényképezőgépet, lefagyok - effektus

Kép

krisszi

Kép Anyu így őrzi az álmomat
gesztenye78

Geszti, de szépek vagytok!!!
Mintha egy évszázad telt volna el azóta, hogy a Madarászba mentünk bölcsőhalál-prevenciós oktatásra, nem? :lol:

Mára lelövöm magam, pusz mindenkinek!

(zárójelben: a CundA és a H&M is csalódás volt, ami tetszett, abból nem volt méret. legalább megmaradt a havi kosztpénz.)

Jó éjt!
Krisszi

krisszi

Sziasztok!

megőszültem, kihullott a hajam, és infarktust is kaptam a mai könnycsatorna-átmosáson...most kiküldtek, és az ajtó túlfeléről kellett hallgatnom, hogy Gergő őrjöngve sír a fájdalomtól...rettenetes volt. a két hós oltás ehhez képest fáklyásmenetnek tűnik. egy perc se volt az egész, de én még egyszer ezt nem bírom ki. Apa is teljesen kivolt, de persze nem mutatta. én a kocsiig tartottam magam, ott már zokogtam.
szegény Gergő azonnal elaludt, nemrég ébredt, de hála Istennek, azóta mosolygott, gagyog, és teleette magát, úgyhogy nála helyreállt a világrend...mi még lábadozunk.
Bocs, hogy most csak magunkról írok, de teljesen kivagyok...megyek, odabújok hozzá, mert természetesen a nagyágy közepén van....

puszi és jó éjt mindenkinek: angel
Vendég

Sziasztok!

Napraforgó!
Nagyon édesek a fiúk!

Krisszi!
Nagyon szépek vagytok!! Annyira édes Ricsi!

Jubi!
Tök jó a játszószőnyeg, jól jártál vele! A szabadalmaztatáson gondolkodom :) :wink: Nagyon édes a kétygerkőcöd a képen! Tényleg hol a 3.?

Melódia!
Igen, már én is így vagyok a cicivel, csak akkor fájm ha rácuppan. Utána nem :) De jó nálatok már jövő hét a 6. :)

Linda!
Lehet, hogy nálunk is így kellett volna a ousziügyet elintézni már az elején. Bár nálatok a koraszülés miatt érthető..

Mamy!
Pedig teljesen "párnáknak" néztem a birka lábait :) :oops:
Nagyon ügyes már Geszti az alvással.
Ügyesek voltatok a 3hós oltáson. Jaj el tudom képzelni, hogy neked is ross volt. Én már előre félek az oltásoktól. Már akkor sírtam a kürházban, amikor felvágták a nyelvét :(

Dorka!
Jó ötlet a bio pelenka!

Sz_Kata!
Tök jó lehetett a msszázs! Jaj nem mond anniyra jó így is a kép Petiről! Tök komoly! Nagyon tuti! Majd elkapod még vigyorogva is :)

Edit!
Nagyon jók a képek! Olyan szépek vagytok!

Angel!
ÉN tuti nem bírtam volna a kocsiig :( Nem csoda, hogy odabújsz hozzá.

Veener!
Ez a kürházas dolog nagyon durva lehetett :(

Jadey!
Nagyon édesek a gyerkőceid!!

Gesztenye!
Bevált nektek a kenguru? Most a szüleim kérdezték, hogy mi legyen a télapó ajándék, és én kengurut javasoltam.
Nagyon édes Barni!!!

Gabriel, és Rönci már biztos babáznak!! Nem tud valaki valamit Róluk?

Nálunk tegnap puki (legalábbis azt hiszem) gondok voltak. Nem jött ki, és kínozta szegénykémet. Próbáltuk tornáztatni, és hassimizni, de nem sok sikerrel. Lehet még tenni esetleg valamit?

Ma elmentem pelenkát venni, tök jó volt autózni. Egyedül mentem, hallgattam a rádiót, jó volt. Nem kaptam Liberot, úgyhogy Huggiest vettem, kipróbáljuk ezt is.

Hogy ne lógjunk ki a sorból, én is teszek fel:
Kép
Kép
Kép

JÓ ÉJT!
Bea

Kép
Kép
beuka

Krisszi: Köazi szépen, átadom az én kis GömböcArtúromnak :lol:

Angel: Húúú, de rosszul hangzik. Annyira sajnálom, de szerencse, hogy Gergőbaba ilyen frappánsul túltette magát rajta. Puszi Neki! Remélem most kellett utoljára mennetek ilyenre!

KépKép
Kép
jadey

Beuka: Nagggyon tündéri Boti bébi!!! Rönci még tuti nem babázik, ma isbeszéltem Vele, már 2 napot ráhúzott. Remélhetőleg hamarosan tényleg babázni fog már :wink:

Pukiügy: Nekünk a szélcső vált be nagyon!!! Elég sűrűn kell használnom, de lekopogom, azóta egyáltalán nem fáj a pocakja! Használat közben nagyokat vigyorog, no meg hatalmasakat kakil :lol:

KépKép
Kép
jadey

Angel!

Hát ez szörnyen "hangzott" még így szavakban is. Valószínűleg meg sem közelíti a te eseted a miénket, mikor a kórházban vért vettek Lacikától + beleraktak a kis karjába valami infúzió-szerű izét. Ott voltam mellette, de alig bírtam ki, hogy ne bőgjek, mikor a gyerek elkezdett ordítani.
Hidd el Gergőt nem viselte úgy meg ez az egész, mint titeket! Nálunk is kb. 1 hét kellett, hogy én túltegyem magam a kórházi eseten, a babó már másnap szuperul érezte magát, hál istennek.

Azt megkérdezhetem, hogy miért volt szükségetek a könnycsatorna átmosásra? Nem nagyon vagyok ebben a témában járatos.... :?

Olvastam korábbi írásaidat és ledöbbentem amit anyukáddal kapcsolatban írtál.. Az a lényeg, hogy te jó anya vagy. Mindent megteszel a babádért és más nem is számít.

Nálunk kesze-kusza a helyzet a szülőkkel, ugyanis a szüleim elválltak. Sajnos nekem apukám ilyen ember, mint a te anyukád... Másrészről meg ez az év egy tömör csalódás volt a családtagjaimban. Már azon gondolkodom, hogy van-e egyáltalán valaki a családban, akivel beszélőviszonyban vagyunk... Igazából nem tudom, hogy miért haragudott meg ránk mindenki, én nem vagyok egy akaratos típus (még abba sem szóltam bele, hogy édesanyám Lacika születését követően eljött hozzánk, hogy segítsen.. igazából viszont azt szerettem volna, ha nem jön senki, csak mi hárman vagyunk..), mindig mindenkinek segítettünk (és ezt úgy értem, hogy ugrottunk, ha valaki szólt), de most hogy Lacika megszületett mindenki megváltozott. Arra tudok csak gondolni, hogy most már nem lehet bennünket úgy ugráltatni, mint eddig .. vagy nem tudom..
na jól kiöntöttem a lelkem..

Próbálom én is úgy túltenni magam a dolgokon, ahogy te tetted.

Veener

Kép
veener

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?