Szép reggelt lányok!!!
Jöttem gyorsan egy pár sorrs, amíg a kis benegúzom durmol, mert éjszaka ügyeletes volt, vagyis mi apával!!
A 2 órai alvás után nem igazán akart visszaszunyálni, bokszolta a levegőt, mocorgott, rúgkapált, szóval ő úgy gondolta, hogy reggel van!!
Aztán egy idő után már hangosan méltatlankodott, így hajnali 4-ig apa dajkálta...
Persze utána meg fél 6-kor kelt, mert ment dolgozni, de nem hagyta, hogy átvegyem, azt mondta, hogy pihizzek, mivel 24 órázik, és egész nap velem lesz úgyis, sőt éjszaka is egyedül leszünk!!
Neki meg elég laza a munkája, tud pihizni!! Olyan tündér, úgy szeretem...
Mostemeg nyomatja a kislegény az alvást, de amint hallom, nem sokáig...
Beuka!!!
A pálásra csak azt tudom írni, hogy próbáld mindig jó alaposan kitörölni a hajlatokat, és alaposan bepúderezni!! Ha nagyon ronda lenne, mutasd meg a dokinak, vagy a védőnőnek!!
Szegénykém, neked is sebes a cicid?, Az enyém már nem sebesedik, hanem ki van fehéredve, és baromira tud fájni!! De az az érdekes, hogy csak a jobb mellbimbóm, a bal nem, az bíeja, pedig egyformán szoptatok mind a kettőből!! Igaz csak akkor látom a Göncöl-szekeret, amikor rákap a cicira, utána már nem annyira fáj!! Szellőztetem, anyatejet nyomok rá, éjszaka meg Garmastan!! Nemsokára elfogy, és kipróbálom a lányok által ajánlott krémet, remélem jobb lesz!!
Boti súlya miatt meg tényleg ne aggódj, mert vannak olyan babák, akik lassabban gyarapodnak, kisebb súlyúak mindig, de ha ő kiegyensúlyozott, elégedett, akkor semmi gáz!!
Pistike 1 hét alatt ilyen45 dkg-kat hízik, ez meg sok a dokinő szerint!!
de tehetek róla, hogy ilyen kis zabagép!! Én úgy tudom, hogy heti 20-30 dkg az ideális, de azt mondták a védőben, hogy ők még a heti 15-20dekának is örülnek!! Pistike csütörtökön 4550g volt. előző héten 4100g!!
De már olyan hurkái vannak, szét puszilgatom állandóan!!!
már én is várom, hogy milyen lesz a szeme színe!! Fatinál úgy jártam, hogy vártam-vártam, mikor változik már, hát olyan gyönyörű kék maradt neki!!
Pistikének se lesz bizti barna szeme, mindkettőnké kékes!!
A csokit szerintem texteld le, hogy bírja e Boti, nem-e fáj a pocija, ha eszel!! Pistike szerencsére nagyon csipázza, mert én szinte csak édességen élek!!
Na végre tegnap megmértem magam anyóséknál a mázíán, 69 kg vagyok!! Majdnem elájultam!! Már idejét se tudom, mikor voltam ennyi!!
a terhességet is 73-ról kezdtem!! A szopi a legjobb fogyókúra!! Azon gondolkodtam, hogy ha nem édességet zabálnék állandóan, visszavinne a gólya?????
Rózus!!
Nagyon megható volt a szüléstörid!! Hát te tényleg bátor vagy, hogy megnézted magadat alulról!! Én eü-s létemre, se a Fatinál, se most ,nem mertem megnézni, csak már amikor szépen beforrt!! Valahogy taszít ez a dolog, pedig amúgy láttam már egy pár szülést, de az nem én voltam!!
Hát a szülésem napján én se kaptamn a kaját a kórházban, pedig kedd volt, nem péntek!!
Ennyit róluk...
Majd kérünk Veronikáról képet!!!!
Angel!!
Sajnálom, gogy ilyen szörnyű volt a gyerekkorod!!
De mostmár neked is van babód, és biztos csodálatos anyukája vagy, meleg családi fészket biztosítotok neki a pároddal, és magadnak is!!!
Gratula a négercsók dadaghoz, mintha csak magamat hallanám!!!
A lányomat én is pohárból itattam, amikor elkezdett gyümilevet iszogatni, nagyon ritkán cumisüvegeztünk!!
Jadey!!
Semmi baj, mostanában én se mindig vagyok rendesen képben!!
A lányod még hisz a Mikulásban?? Mert még a Fati is, habár a Jézuskát már kezdi megkérdőjelezni!!
Mert ugyebár én is hajalamos vagyok elszólogatni magam elötte!! De ha olyan marad, amilyen én vagyok, hogy hiába tudom, hogy nem léteznek, én még a mai napig izgalmat érzek télapókor, és karácsonykor, olyan jó érzés, ajándékot csempészni a kis cipőjébe, vagy a fa alá, és nézni az örömöt az arcán!! Én a mai napig a család többi tagjának is teszek a papucsába valami édességet!! Örök gyerek maradtam!! de szerintem a gyerekek miatt is, ők tovább tartják bennem ezt az érzést!!
Pelus!! Hát lányok, hogy mi, hogy ráfáztunk a Pampers-sel!!
Mi Liberót használunk, de kaptunk ajándékba Pampes-t, hát totál kifolyik belöle a cucc!!
Egyik éjszaka majdnem rohamot kaptam!! Tisztába teszem a gyerekt, elkezdem szoptatni (éjszaka általában fekve) mire végeztünk, nagy folt volt alatta lepedőn, és persze öltöztethettem át!!
Tegnap anyóséknál detto így jártam, még jóhogy vittem váltóruhát neki, de így se volt elég, mert bukott is egy jó nagyot!!
Lehet, hogy csak én teszem fel bénán?? De akkor a Liberóból meg miért nem folyik ki????
Weener!!
Nagyon aranyosak vagytok a kéoen, nagyon szép baba Lacika!!
Csecsemősök
Rózsaági!!
Látom, nálatok is sláger z apán alszok!!!
Zöld kaki: Én úgy tudom, hogy akkor fordul elő, ha túeszi magát a baba!!De viszont azt mondják, hogy az anyatejes baba nem tudja magát túlenni!!
Akkor valószínű a tápszeres babákra vonatkozik!!
Edi78!!
Mielöbbi gyógyulást kívánok neked!!
Nekem a hársfatea, és a vitamin vált be a legjobban!! A családom folyamatosan prüszköl körülöttem, nekem meg semmin bajom, és így hál Istennek Pistikének se!! Remélem babócád nem kapja el, de általában nem szokták, akkor is védi az anytej!!
Chesti!!
Igen, nekünk is lombikbabánk van, nálunk is a kiskatonák vannak kevesen, de nagyon...
Az andrológus azt mondta, hogy szinte semmi esély a spobtánra, de mi azért reménykedünk, meg közben gyűjtögetünk!!
A megszakításos módzsrt annyira nem szeretjük, de nem is nagyon kell, szerintem!!
Mi a Kaáliba jártunk, a második sikerült!! Mi is elég hamar mentünk, kb 6 hónap próba után, mert ugye nekem már van egy lányom az elöző kapcsiból, és nem értettük, miért késik a tesó...
Menetem, lányok, sírás van!!!
puszi!!
Melódia