Sziasztok lányok!
Olvasgatok ám szorgalmasan, sokat írtatok!
Melcsi! Örülök, hogy kicsit jobb a helyzet, nekem annak idején Chesti a kólát ajánlotta hányinger ellen. Mindig az ágyam mellett tertottam, 1-2 korty jól jött!
Orsi! Egyetértünk, én is a 28. hetet várom, aztán a 35. hét körül leszek kicsit nyugodtabb. Fontos, hogy minnél tovább bent legyen a baba, de ez ikreseknél nehezebb. Nekem a fiam 37 hétre született, de így is 3500 g volt.
Wish! Én is ilyen kölcsonkapott holmiknak örülök nagyon, a barátnőm kisfia szept. 1-én született, de már kinőtte az 56-62 ruháit, így tegnap egy halom ruhával jöttem haza!
Meg kismamaruhákat is kaptam kölcsön, már nagyon fel vagyok szerelve minden téren.
A nagyfiammal vettünk a babának egy felhúzhatós plüss játékot, szokta hallgatni a pocaklakó, azt hiszem, szereti - ficánkol nagyon.
Egyébként is nagyon sokat mozog, imádom. Én annyira szeretem, hogy pocakom van, imádom ezt az időszakot, és igaza van Zsebinek, Wishnek, hogy irtó gyorsan telik... Pedig annyira gyönyörű...
Egy hete rettenetes fogfájással küzdök, gyökérkezelik, de nem biztos, hogy megmarad... Állandóan a fogorvosnál ülök... De szombaton megnéztük a pocaklakót, aki FIÚ!!! A súlya 823g, 25 hét 5 napos átlagnak felel meg, pedig még csak 24 hetes voltam. Szóval nem kicsike, de én sem vagyok az!
Imádom a kis mocorgót! Én babasarkot tervezek a hálószobánkba, mert külön szoba csak úgy van, hogy emeletet kell mászni, úgy meg hogy szoptatok éjszaka. Úgyhogy addig mindenképp velem lesz. Nekem a fiam is egy szobában volt velem sokáig, mégsem szokott át az én ágyamba, és aludt 8-kor, mint a bunda. Szerintem szoktatás kérdése.
Babakocsi ügyben kérdeznék, mert még nem találtam olyat, ami tetszene: rugózzon, magasan legyen a baba, teljes vízszintes mózeskosár, velem szemben legyen a sportkocsi változatnál is (azaz lássam a gyereket, én ilyen "önző" vagyok ) és teli tolókar legyen, ne az a "markolatos". Esetleg a hordozót rá tudjam tenni...
Jó babakocsis oldalt tudtok a neten?
Kiságyat én kicsit veszek, annak idején átalakíthatós volt, de most van klassz ágyunk nagyobb korára.
Bocs, hogy ilyen sokat írtam, ritkán írok, de akkor kiadósat... de mindig olvaslak ám benneteket! Mindenkinek boldog babavárást és babázást!
Katyerináról nem tudtok valamit?