Szép reggelt mindenkinek!!
Már megint nagyon régen jutottam ide közétek, bocsi érte!! Most éppen már hajnal óta kukorékolok, mert az utolsó szopi után feleslegesnek takláltam visszaaludni, mert minbdjárt kelthetem a nagylányt, irány a suli!!
Addig is írok egy pár sort!! visszaolvasni is csak kutyafuttában tudtam, egyszerűen nem tudom, hogy mire megy el az időm, pedig még mindig nem mondhatom, hogy nagyon nyűgös baba lenne Pistike...
Igaz van olyan időszaka, általában délután, hogy hirtelen ágyundorea lesz, és csak a karomban, vagy apa mellkasán hajlandó szunyálni, pancsiig...
De én nagyon csipázom ezeket az időszakokat, úúúgy imáááádom, egyszer megeszem...
Ennek ellenére mindig csinálok valamit, és elszalad a nap!!
Mi még mindig 2,5 óránként szopizunk, éjjel nappal...
Nagyon ritka, hogy kibírja a 3 órát!! De közben van szép aranysárga kaki, rendszeresen!! Néha félek, hogy nehogy megterhelje a pociját, de ritkán fáj neki!!Sőt, ha nagyon front van, képes 1 óránként szopizni!! Úgyhogy nekünk még álom az éjszaka átalvása, vagy legalábbis egyhuzamban pl.5 órát!!
De nem baj, még elég jól bírom, mert utána meg visszaalszik!!
Beuka!!
Nagyon szép volt a szüléstörid, egy tündér Boti baba, és nagyon ügyes!!
Csipőtornáztatás: Nekünk is így mutatta a dokinéni, habár én nem nagyon merem, nehogy rosszul csináljak valamit, inkább használjuk a terpeszbugyit, vagy papa torniztatja!!
Fejés!! jó alaposan maszírozd át a melledet szpoi elött, akkor is ha fáj, hogy mindenhol fellazuljanak a tejcsomók, és ha tudod, közben is maszírozd!!!
Nekem Chicho vákumos mellszívóm van, nagyon szuper, habár én már nem fejek amióta beállt a kereslet-kínálat!!! Főleg, ha rájön az 1 óránkénti szpoi, kifeji ő...
Gigaboszi!!
Nagyon örültem, hogy írtál a tesókérdésről!! Nekünk is Kaális lombikbabánk van, és meg vagyok lőve a védekezéssel kapcsolatban!! Anno, azt mondta nekünk az andrológus, hogy felesleges védekeznünk, viszont azóta annyi csodát hallottam, hogy lombik után természetesen fogant a baba... Nagyon korán nem szeretnénk tesót, kb. 2 év korkülönbbség jó lenne!! De védekezni meg nem nagyon van kedvem, főleg gyógyszert szedni!! Lahat, hogy amíg nincs mensim, mi is hüvelyi késítményt használunk, aztán naptármódszer, utána meg semmi... Aztán majd megint irány a Kaáli!! spórolnunk nekünk is kell rá...
Tina!!
Akkor te is terrorba vagy tartva a géppel kapcsolatban!!
Most még alszik a lurkó, apa meg nincs itthon, úgyhogy ilyenkor szabad a pálya!! Te vagy dunaújvárosi??Mert én odavalósi vagyok, vagyis környéki!!
Na mentem lányok, mert Pistike is riadót fújt, meg indulás van a suliba!!
Minden baba csodaszép a fotókon, már én is adós vagyok, majd talán délután dobunk fel apával!!!
Üdvözlöm az újakat, bocsi, gogy most csak így kutyafuttában!!
Nemsokára megyünk méreckedni, kiváncsi leszek hány mázsa a vasgyúró!!!
puszi!!!
Üdv!!! Melódia