Sziasztok!
Zseppy!
Remélem meggyógyultatok már! Sajnálom, hogy ennyit betegeskedtek.
Szilpa!
Ekcéma??? Szegény ti...
Remélem, hamar rendbe jön.
Gratula az üléshez!
Apás-evős-idill: csak így tovább!
Merre szórakoztál hétvégén? Jól tetted... Bár még mindig csodálom, hogy bírod energiával. Én biztos éjfélnél tovább nem bírnám, bealudnék bárhol....
Tök jó, hogy Kende ilyen jól alszik már két napja! (kopp-kopp) Csak így tovább nektek, remélem így is marad már!
Nehezek az ilyen extra-hisztis napok, főleg ha az ember amúgy is kicsit ingerlékenyebb, akkor nagyon gáz elviselni egy ilyen babát. Ismerem én is sajnos....
Sancsi!
Nálunk is Fibernet van, de semmi gondunk vele. Épp nyár elején hosszabbítottuk meg a szerződést, így kevesebbet is kell fizetnünk!
Búgócsigája van Aisának is, ő is nagyon szereti!
Bár használni még nem tudja, de mindig játszik vele nem rendeltetésszerűen. Én a Mammutban lévő Játéksziget boltban vettem kb. 800 ft-ért. Keljfeljancsit nem láttam, de szerintem még létezik az is.
Most egy csattogós lepke utánzatot kapott Aisa a szülinapjára barátnőmtől. Mondta, hogy tök sok helyen keresett ilyesmit, csak a negyedik vagy ötödik boltban talált rá erre, és ez is az egyetlen darab volt!
Nálunk a helyzet:
- alvás: nem nagyon hajlandó a kiságyban aludni
(bár most két este már le tudtam tenni szerencsére), így velünk van sokszor
reggel én a falon matricaként ébredek, párom egyik lába meg lelóg az ágyról.
(marha kényelmesen alszunk tehát
)
Viszont ha velünk van, akkor ha fel is ébred kicsit éjjel, csak megsimizem, és alszik is tovább, nem kell ciciztetni szerencsére.
- sikerült jól megfáznom: fájt a torkom, meg folyik a taknyom, de már javul a helyzet szerencsére. Remélem, Aisa nem kapta el tőlem, eddig még nem vettünk észre rajta semmit.
- kaja: próbálom bevezetni neki a tejet, de nem igazán akarja meginni. Hígitva egyáltalán nem, simán meg néhány kortyot megiszik, de nem rajong érte. Arra gondoltam, hogy cumisüvegből lehet, hogy meginná, talán majd megpróbálom. Ma estére főztem neki tejberizst, de meg sem kostólta, addig hisztizett egy egész paradicsomért, míg oda nem adtam neki, és annak a felét ette meg. Aztán fürcsi után még egy joghurtot is adtam neki. Mostanában nem eszik túl jól: reggelire szinte semmit, ebédelni jól szokott, vacsit meg néha elfelejtek adni neki
, sokszor csak cicizik.... De az elmúlt egy hónapban fél kilót hízott, úgyhogy baj nincs!
(most 7880 gramm és 75 cm - minimanó
)
- beszéd: egyszer mondta már tök érthetően, hogy lámpa, mondja hogy apa, mama, baba, dugó (
) Meg az a szó tetszik neki nagyon, hogy "elbújt", és azt próbálgatja mondani.
- vettünk neki végre téli cipőt. A nagyon pici lábára a 19-es lett jó. Most már kezd egész szépen járkálni benne, lassan megszokja, hogy kicsit keményebb a talpa ennek.
Egyik barátnőmnek ma éjjel született meg a babája, a 34. hétre, és így 2900 gramm és 52 cm!
Szerencsére jól vannak, nincs semmi gond a kicsivel, elvileg hétfőn jöhetnek is haza. Mekkora lett volna, ha kivárja odabent az idejét???
Na, most már lépek, szép kis litániát írtam.
Jó éjt mindenkinek!