Sziasztok!
Janna,
üdv köztünk! szopiproblémád kapcsán az jutott eszembe, hogy nem lehet, hogy nagyon bő sugárban folyik a tej Milán szájába, és esetleg ezért feszíti be a hátát?
erre van kimondottan egy szoptatási póz, megpróbálok utánanézni neked, de lehet, hogy a La Leche honlapján is van ábra róla.
Hettie,
gratula a szép és villámgyors szüléshez!
Szkata,
én sajna nem tudok menni a talira, én nem tudok vezetni, és nem merem a városon átcipelni, ahhoz még pici...de ha lesz később is, arra benevezek!!
Linda,
én is tejet adok a csuklásra, eddig még bejött, meg az is, hogy felveszem, sétálva ringatom. Vasárnappal igazad van, jó ötlet, hogy családi napot csináltok belőle (szűk családit).
Edi,
nálunk is néha többet, néha kevesebbet kér, egyik nap benyomott 240-et és még a szemei is fennakadtak, elaludt a mérlegben
, másnap meg 120-nál befejezte, vacsira csak 70-et kért...először bepánikltam, aztán rájöttem, hogy
1. ő is egy ember, nem robot
2. én sem eszem reggelire, ebédre, stb. MINDIG UGYANANNYIT,
3.neki is vannak jobb-rosszabb napjai evésügyben
4. egyebnletesen gyarapdik
5. tiszta hurka az egész gyerek..
na, azóta nem aggódom, max fejek, ha nagyon telítődik a cici.
Ne aggódj!
Szép a játszószőnyeg, de a baba még szebb!
Beuka
, milyen a kézi fejőd? nekem avent, én szeretem, mert én meg kézzel nem tudok fejni, baromira fáj...
Rolex,
mi is szörcsögünk, csak hajnalban, de mivel orra nem folyik és kap levegőt, nem szívunk orrot. Egész nap nem szörcsög, az orrában ha van fikuszka, az száraz, szóval nincs jele náthának.
KÉRDÉS:
mikor kell kifakadni a bcg oltásnak? mindjárt 2 hónaposak leszünk, és még semmi jele...
több babáról írjátok, hogy ritkán kakilnak-ez mikor kezdődött?
Bunny, sikerült a könnycsatorna-átmosás?
Megyek fogorvoshoz....
remélem, még a héten fogad, mert nem szedhetek fájd. csillapítót a szopi miatt...
Pusz, angel