Sziasztok lányok!!
Húú, lemaradtam egy napról, és termeletetek ám!!
Apa elvitte a gépet dolgozni, a laptopra meg nem tudta felberhelni a netet, így tegnap vsöndben voltam!!!
Elég békésen telnek a napjaink, néha van egy kis pocakfájás, olyankor adok neki egy kis Mecsek baby teát pár kortyot, és tök jól beindul tőle a rotyi!!
Ma is olyan békésen alszik, pedig azért jócskán front van, és fúj a szél! igaz a szél most inkább a kányomra van hatással, tiszta szeles kata lett mostanában!! Ki kitör rajta a féltékenység...
Apát meg szegényt elkapta a minden évben szokásos mandulagyuszija, úgy sajnálom, annyira tud szenvedni!! Most ő használja a szájmaszkot, ha pistike közelébe megy!! Felváltotta a Fatit, mert ő is mindig taknyos!! Mi még nagyon jól bírjuk Pistikével, habár szedem is a Maternát, mint őrült, nehogy elkapjuk!
Holnap csoportosan vonulnak az orvoshoz!!
Beuka!!
Jól tetted, hogy kizártad a rokonságot!! Nekem most ment el a nagynéném, 2 napig itt volt, de haláűlra idegesített!! Lehet, hogy kezdek elsárkányosodni, mert szegény aranyos, meg csk jót kart, vasalt, segített, de én már úgy örültem, hogy hazamnent!! Úgy elfáradtam, hogy mindent mondani kell, hogy mit hova rakjanak, mit csináljanak, stb. Inkább megcsinálom én magam!!
Igaz még olyamn nagy rokondömping nem volt, lassan szállíngóznak csak, de jó lenne ha már lecsengene, úgy szeretünk 4-ben lenni!! Vagyis 5-ben, mert anyukám is itt lakik velünk, de ő éli a saját életét!!
Csuklás: Pistike is csuklik jó nagyokat, főleg egy kiadós böfi után, de ők ezt megszokták már a pociban!!! Persze sajnálom, de nem nagyon lehet segíteni, esetleg megszopiztatni, vagy egy pár korty teát adni, persze, ha van kéznél!!!
Terpeszpelenka: Pistikének is kötött a csipője, ajánlották a terpeszpelust!! Rendeltem terpeszpelust a neten, a egy szekszárdi cég gyártja, tök jól elviseli, nincs vele semmi gond!! utánanézek a honlapjuknak, mert szita az agyam már, és beírom a címüket!!
Kiváncsi leszek, hogy mit mondanak a csipőszűrésen, remélem elnövi, meg Boti baba is!!
Böfi: Az elején Pistike se nagyon akart böfizni, mostmár egyre többet, sőt kicsiket bukik is!! Ha nem igazán akar böfizni, akkor oldalra fordítom az ágyikóban!!
A gyermekágyi folyásommal az volt a gond, hogy még szerdán is nagyon darabos volt, és jó véres!! aztán elkezdtem újból szedni a méhösszehúzó cseppeket, és mostmát szerencsére alig van, már látom a végét...
Fényképet már raktam be, de már van sok új, ha apa jobban lesz, rakunk fel!!
Jadey!!
Én meg már azt várom, mint egy szűz lány, hogy mikor lehet már házaséletet élni...
Minden finiselőnek megy a drukkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia druszám, Linda!! Bocsika, hogy még nem írtam neked, mindig akartam, aztán a végére elfelejtettem!! Én is Melinda vagyok!!
Üdvözöllek közöttünk!!!
sz Kata!!
Én is jelentkeztem elsőként, hogy szívesen mennék talira, velem is számolj, légyszi!!!
Lányok!! Látom a súly a téma!! Nekem az a nagy dilemmám, hogy fogalmam sincs, hogy hány kiló lehetek, mivel a kórházban nem volt mérleg, sőt itthon sincs!! Mindenki azt mondja,hogy egyre fogyok!! Igaz, már 2 hét után simán belefértem a "lánykori" gatyámba!! Pedig nyomatom a csokit ezerrel!!
Na megyek, mert a lányom, már itt "liheg" a nyakamban, hogy adjam már át a gépet neki!!
bocsi, a hibákért!!
Puszi!! Üdv: Melódia