Sziasztok!
Hát, tegnap már nem keveredtem ide, mert doki után anyuméknál maradtunk, onnan mentünk apáért, és kb. 6-ra értünk haza. A gyerekek az egész napos alváshiány miatt hazafele a kocsiban annyira elaludtak, hogy nem volt szívünk kivenni őket, hogy felébredjenek, így ők még kb. 7-ig a kocsiban aludtak. Én meg 3 percenként álltam az ablakban, és néztem, hogy nem ébredtek-e még fel. Utána már nem tudtam ide jutni, mert apa kisajátította a gépet. (Zsu, ezért nem láttalak az MSN-en, apa meg nem foglalkozik ilyenekkel, lazán kinyomja, ha nem neki szól.)
A dokit persze megint nem úsztuk meg csak "úgy". Flóra 8280 g, Marci 8240 g, Flóra kicsit beelőzött. Ez kb. 3-400 g hízás egy hónap alatt, a doki meg volt velünk elégedve. Én kicsit kevésnek találtam, de a lényeg, hogy a doki szerint rendben van. Viszont Flóra nunija már pár napja nagyon piros. Kenegettem neki Neogranormonnal, de nem múlt. Gondoltam, hogy úgyis megyünk tanácsadásra, majd megmutattom. A doki épp csak ránézett, és már mondta is, hogy gombás.
Komolyan, mi jön még? Marci feneke is kicsit az állítólag, így kaptunk egy kencét, azzal kell most kenegetni. Ez ugyanaz, amivel Marci száját kenték a kórházban, mikor szájpenésze volt. Szóval, tiszta kék mindkét gyerek, ami le sem jön, a gyógyszertáros szerint majd lekopik, nem kell megijedni. Ráadásul a doki szerint nem biztos, hogy hatni fog, akkor vennem kell majd Canestent. Mi a franctól lehet nekik gombás a fenekük?
Julcsi!
Sajnálom a lányokat, remélem hamar túl lesznek a dolgon. Elég csúnyán hangzik ez a torokgyuszi, megspékelve hasmenéssel. Annyira gáz, hogy a fogzás ennyire legyengíti az immunrendszer, biztos azért szednek össze könnyebben ilyesmit. És hogy nálunk ez télre esik pont.
Zsuzsi!
Nagyon szép Szandi, és tényleg nagyon hosszú a haja, lassan fodrászkodni kell.
Karácsony: kb. úgy állunk mit Barbi: se ötlet, se pénz. Nem is tudom, hogy hogy lesz. Eddig a 13. havi fizetésemből oldottuk meg, idén ez kimarad, szóval fogalmam sincs. A gyerekeknek bébitaxira gondoltam, de már erősen elbizonytalanodtam, mert valszeg még kicsik lesznek hozzá karácsonykor.
Hús: nekünk a védőnő azt mondta, hogy minden nap kapjanak feltétnek a főzihez. Én szoktam is adni, persze van, hogy kimarad egy-egy nap. És heti egyszer májat kapnak, akkor nincs hús.
Szerintetek a D vitamint lehet adni délben, ebédhez is? Csak mert este ugye tápszert esznek cumisüvegből, és nagyon tudják, hogy ilyenkor a kanálból nem kaja jön, hanem valami más, így nem hajlandóak kinyitni a szájukat. Délben viszont simán megeszik, és jókat röhögnek, mire kicsepegtetem a cuccokat (Vigantol, Maltofer, C-vitamin).
Edit!
Mi van Barnival? Voltatok orvosnál?
Zsu!
Bencét elvitted dokihoz a bepisilés miatt? Kiderült valami?