sziasztok!
Ha nem bánjátok,inkább bemásolom a szövegem egy részét a tegnapi napomról a vecsési forumról,mert újra írni nem lenne időm
Hú,de hosszú volt ez a tegnapi nap.......bocsika,de elterveztem,hogy jövök,de aztán nem jött össze a dolog.
Na akkor elmesélem.....röviden-(nyugi)
6:45-re kellett mennem az Istvánba vérvételre,ultrahangra és ctg-re. Apa fel kelt már fél 6-kor és elment tankolni a kocsimba,hogy arra se legyen gondunk a kh. felé,meg akkor tudunk menni a gyorsforgalmin,persze a kúton volt valami gubbanc és 6:20-ra ért haza,persze mi még javában aludtunk,pedig ekkor kellett volna indulnuk,ahhoz,hogy időben beérjünk és ne a csúcsban. Azt a kapkodást....persze szerencsétlen csörgött nekünk telefonon,de én olyan jól aludtam (végre),hogy eszembe nem volt meghallani a telefont (egyiket se)
Nagy nehezen elindultunk olyan 40 körül,mert úgye tégelybe pisilés,meg Dávid cucc bepakolás (víz,pelenka,játékok,regggeli stb...)a ruhákat még, jó,hogy kikészítettem.Ez is rekord volt.
Persze irdatlan nagy dugó volt a reptér melletti úton,csak a Gyorsforgalmin enyhült valamelyest a dolog. Így is 7:05 kor már bent voltam
,de a vérvételen a sor az ajtóig állt,kiderült,hogy valami rendszer hiba van,vagy valami új rendszer,vagy nem tudom mi,de az eddig 5 percig tartó vérvétel,most egy órán keresztül tartott.
Pontosan 8:05-kor végeztem a vérnél,mikor jön a dokim,persze már utcai ruhában,hogy neki el kell mennie,mert már ilyenkor máshol rendel
és,hogy hogy ilyen későn jöttem?most akkor nem tud ultrahangot csinálni,és hívjam fel ha végeztem ctg-n
akkor elmeséltem neki a vérvételes kálváriámat (mert ott is volt gubi-nem volt jól beírva a tajszámom a beutalóra,és nem voltam benne így a gépbe,hosszú......-jó lett az a lényeg
,ja és vénámat se találták
,vagyis meglett,de nehezen; beszúrja a tűt ,és nem jött vér
na akkor gyorsan ökölbe szorítottam,aztán elkezdett valami kicsi szívárogni,de mire megtelt három kémcső,azt hittem ott örülök meg.)
Én meg közben aggódtam a Dávidért,ők kint voltak a kocsiban a parkolóban.
Aztán végül is a doki hozta a mappáját és egyeztettünk időpontot a jövőheti ctg-re,de csütörtökre kértem,mert akkor rendel a szülésznőm,és akkor fogunk elvileg találkozni,ha éppen nem szülnek nála persze.
Jövőhét utáni csütörtökre pedig a 38 hetes uh-ra kaptam időpontot.
Na akkor elintéztem a dokit,megyek a ctg-re,azt hittem ott ájulok el,kismillióan voltak előttem,persze csak két gép van itt lent az alagsorban,a többi fent van a szülőszobán. És kiderült,hogy le küldték a kismamákat ide,mert valami front volt,és sokan szültek,nem volt szabad gép,és amíg vártam a vérvételnél,addig összegyültek előttem,persze olyan is bepofátlankodott elém,aki a vérnél később jött,de a cukor miatt lejárt az 1 órája,így hamarabb behívták
Zsoltiék is bejöttek közben,és kiderült,hogy fölöslegesen aggódtam,mert Dávid nagyon jól elvolt,elmentek a büfébe hoztak nekem rántott húsos szendvicset meg capuccinot,mert már ehettem addigra.
Aztán kivártam a soromat
,erre a kispocakbabám nem akart mocorogni,akárhogy fordultam az ágyon csak nem mozog rendesen,már tiszta ideg voltam addig,előtte kint a folyóson meg annyira rugdosott,hogy szabályosan fájt,de bent bezzeg elaludt vagy mit tudom én,persze így 40 percet voltam bent,20-25 helyett,szerencsére a hanyatt fekvésem nem tetszett neki,így elkezdett fészkelődni,és ez már a néninek is tetszett.
na végre végeztem halleluja.....erre jön a ctg-s néni,hogy úgye nincs itt a dokim,meg-e várom,mert ha nem akkor megy és aláíratja a papírkámat egy másikkal,mondtam neki,hogy nem várom meg mert azt beszéltük meg,hogy telefonálok neki,erre eltűnik...várok,várok,eltelik 5 perc semmi,kimegyek a folyósóra,(persze ctg. közben csörgött a telefonom,tudtam,hogy Zsolti hív,mert speciális csengőhang van hozzárendelve,éppen ezért)gondoltam kint felhívom,hogy már csak egy aláírásra várok és megyek,erre látom,hogy jön egy anyuka és bekopog a doki irodájába,ahova bement a ctg-s nő a papírkámal,hogy vizsgálják meg gyorsan a lányát,mert 2 perces fájásai vannak,erre bementek az egész család,na akkor már tudtam,hogy az aláírásomból egy darabig semmi nem lesz
de szerencsére gyorsan megvizsgálták,vitték is a szülőszobára,aztán jött az aláírásom is a papírkámmal,mikor megláttam azt a firkát,majd elsírtam magam,na mindegyj végre kijutottam az ajtón....már rohantam komolyan nehogy valami visszatartson
ez olyan fél dél előtt volt kb. persze Dávid bealudt a kocsiban,erre kiderült,hogy be is kakilt közben,akkor hazáig még ezt is elviselni,szóval ilyen gázos napom volt. Útközben összevesztem apával valami ökörségen,(kajarendelésen) na erre rámjött megint a sírás,egésznap sírtam,tegnap is ,de tegnap senkivel nem vesztem össze csak úgy sírtam mindenért
Ma meg délután ismét gyerekzsúrra megyünk,
Apáék meg lementek a telekre télíesíteni,ezuttal a miénkre
Na szóval most a Dávid elaludt a kajám már kész,így gyorsan írtam egy litániát...
Úgy sajnálom,hogy kimaradok ebből a kreatívkodos klubból,én is úgy szeretem ezeket,persze nem sok mindent csináltam eddig,de tervbe van ez is
meg valami imélkéről is volt szó,amit elküldtetek ,én is kaphatok olyat,Szeee? Asszem te küldtél valami tök szupi dolgot Gombócnak,de lehet,hogy rosszul tudom
Az oldalt böngészni meg sajnos nincs időm....
Nagyon ügyes Mincsike,hogy felállt,én is gratulálok nektek!!!Jók a képek,mint mindig!
Majd azért én is várom az alkotásaidról a képeket!
Ja és mindenkinek köszi,aki beleolvas az oldalunkba,azért azt próbálom gyakrabban fríssiteni,mert olyan hamar elfelejtek dolgokat,hogy muszály leírkálni őket.
Na szóval,így jártam a babkocsival,most kapirgálok,hogy találjak egy olyat,amilyet eredetileg akartam,de sehol nincs egyelőre abban a színben,más meg nem érdekel
tiszta gáz vagyok komolyan
Anna,milyen volt a keresztelő?
Egyik nap a babaszobán rátaláltam a blogotokra (babakocsit hírdetek) és beleolvastam,hogy te milyen ügyi vagy,annyira szuper,és tartalmas,és olyan jó végig követni Pogika fejlődését,majd még be fogok kukkolni az tutti.
Nekem is van Babanaplóm kettő is,és mindkettőt vezetem rendszeresen,szép emlék lesz később...
Ja a név...azt még elfelejtettem írni a Szabusnak és Kicsilánynak,na szóval az úgy volt,hogy felírtuk kis cetlikre,hogy kinek(apa és én) milyen név tetszik,és a Dáviddal kihuzattuk egy kalapból,először kettő-kettőt,(mert mindkét név az én választásom volt
),majd csak azt a négyet tettük vissza és abből huzott ki kettőt,és ez a kettő a
RÉKA és
ZSÓFI volt.
Azon még gondolkodunk,hogy meg tartjuk a Zsófit,de a Réka egyelőre elég jó helyen áll. Fiú neven nem gondolkodtunk,csak nehogy leessen az állunk a szülőszobán
Szeee!Köszike,hogy jártál az oldalunkon,ja és a dícséreteket s bezsebeltük.
Szabus! Köszi a szurkolást,olyan jól esik
Most egyelőre ennyire futotta,de olvasni is olyan jó titeket, figyelek ezerrel és ígérem,hogy amikor csak tudok jövök.
Puszilok mindenkit!
Ildikó