Új privát üzeneted érkezett!

Kép Kép
ilgya1

Gombócka: jó ügyködést :D Az üvegfestés engem is érdekelt, találtam egy csomó édi sablon, míg terhes voltam, akartam készíteni Zazinak kiselefántot, stb. (lehet, hogy még megvannak vhol) de aztán összeírtam a kellékeket, a sok színt, ami kellett volna, és elég durva összeg jött ki, így aztán letettem róla.

Kicsilány: engem felhívtak telcsin, valamilyen cégtől, hogy megkaptam-e a kórházi csomagban a babanaplót, mert ha nem, akkor most küldenek egyet. Hát nem kértem, mert megkaptam, de azért rendesek... Kár, hogy azt nem kérdezték, hogy a csomagot megkaptam-e, mert akkor mondtam volna, hogy én igen, de Te nem, és küldjék el Neked! A naplót adjam fel postán?

Ildikó, látom még egyben... Nem is tudom, mit kívánjak, mindenesetre gyors szülést, de leginkább egészséges babát! Szorítunk érted!!!!!
szabus

Sziasztok!

Éljen soká a 9 hónapos Mincsi!

Anna,

ez nem ér... :) Én még egy nyamvadt levelet sem kaptam a Libero-tól. De miért?????
Szerintem jó döntés, hogy templomban barna, otthon rózsaszín, így mindkettőt kihasználjátok. Melinda is pont most hétfőn kapta a 2. agyhártya elleni oltást.

Ildikó,

Azért egy pár sort, hogy hogy vagytok!
Bevallom csak ritkán nézem Dávid weboldalát, de tegnap alaposan megnézegettem, nagyon aranyos és nagyon sok hasznos link is van rajta, ügyes vagy!

Ja, Pogi oldalát is alaposan áttanulmányoztam végre tegnap :)

Szabus,
Szerintem a Winterthur-tól hívtak a babanapló miatt. Csak mert benne van, hogy "kössé má' biztosítást a kölködnek, ha már adtuk ezt a szép babanaplót ingyé'" :evil: Na, mindegy.... Ezek is ilyen piócák. Szabus, belinkelnéd az oldalt, ahová Zazi képeit szoktad felrakni? Őt is megkukkolnám, végül is a lányom nagy szerelme... :oops: :wink:

Tegnap céklát főztem Melindának. Nagyon finom :wink: Bár megette, de csak ímmel-ámmal. Én mindenesetre imádom... :D Ezért ma is azt kap. :twisted: Bevásároltam a piacon neki egy rakás dolgot. Brokkolit, sütőtököt, céklát, spenótot. Ez utóbbiról a franc gondolta, hogy ilyen sokáig tart megtisztítani. Fél kilót vettem és órákig szedtem le a szárakat róla :evil: Aztán lefagyasztottam. Ma a brokkolit szedem babaadagokra és fagyasztom. Vagy az van télen, nem tudjátok?

Kép
szeee

Anna,
elfelejtettem írni, h. a krumplit önmagában sok gyerek nem eszi meg. Viszont minden babafőzeléknek ez az alapja, gondolom mert ebben van a tápanyag. Szóval próbáld keverni almával, vagy répával, meg írtad, hogy Pogi szereti a banánt, azzal is. Amúgy ez a 3 féle keverék mind benne van a csecsemők szakácskönyvében, mint lehetséges főzelék, szóval nem írtam baromságot :wink:

Kép
szeee

Sziasztok,

egyetértek Szeee-vel. Nem igazán eszik meg a krumplit csak úgy magában. Mincsi almával imádja.
Én úg ytudom sűrítés miatt szokták a krumplit tenni a főzibe. :oops:
A zsíradék meg azért kell, mert a vitaminok jobban felszívódnak.Én egy kis olivaolajat szoktam beletenni a főzibe, ha én csinálom.

Köszi Szeee a köszöntést.
Nekem is leesik az állam, hogy mekkora már.
Szóval a fagyasztgatás miatt voltál eltűnve...
A brokkolit nem tudom meddig lesz, de spenót az még sokáig.

Tegnap előtt és ma is felállt a kiságyban. :shock: :shock:

Ildikó,

örülünk az életjelnek.
Közben én is jártam Dávid baba oldalán és olvastam a babakocsis sztorit. :lol: :lol: :lol:

Szabus,
nagyon belelkesültem.Tegnap egész nap szinte (persze mikor a lurkó engedte) képeket töltögettem le az üvegfestéshez. Húúú, annyi mindent lehet csinálni abból is... :oops: :oops:
Apának mondtam, hogy mi lelkesített be, tetszik neki. Mondtam, hogy nem vmi olcsó multaság, de azt mondta, ha ehhez van kedvem csináljam. :lol: (aztán majd jön a "könyv effektus", mint nálatok a szalvétás polc... :lol: )
Úgyhogy ha minden igaz, ma elmegyek a Kálvin téri hobby boltba szétnézek. A neten láttam, hogy van tök jó katalógusuk és nem is drága, úgyhogy beszerzek egyet.
Jaj, mi lesz ebből... :roll:

Anna,
egyáltalán nem gáz, hogy a nélkül küldted el. Én amúgy is Liberót használok, úgy hogy adott, hogy van képecske.
de ha nem azt használnék lehet, hogy én is megkockáztatnám! :wink:

puszziii

Kép
gombocka

Gombóc,

Honnan szedtél le üvegfestéshez képet???? Én is, én is!!!!
Korábban írtam, hogy nekem van cuccom hozzá, csak még nem álltam neki. Itt Lőrincen is van hobbi bolt, sztem a katalógust is lehet kapni, úgy emlékeszem valamikor ki volt téve a kirakatba.

Kép
szeee

Fú, most olvasom újra, hogy Mincsi is áll!
Képet, képet!!!!
Járókát vettetek?

Kép
szeee

Nem vettünk, apa lebeszélt róla. :cry:
Volt egy kis vitánk emiatt, de mindegy, ő győzött. (biztos ezért volt olyan könnyelmű az üvegfestéssel...he-he)

Próbálom fotózni, de olyan gyorsan eldől, mit amilyen gyorsan feláll... :lol: :lol:

Képeket innen tudsz letölteni:
www.andi71.freeweb.hu

Annyi féle van...

Hol van Lőrincen hobby bolt?

Kép
gombocka

Hú, köszi :)
Tőletek 7 villamosmegálló.
A Városház u-i villamosmegállótól kell még egy kicsit felfelé menni az Üllői jobb oldalán, ott a bolt. Elég kicsike, úgyhogy nem tudom mennyire felszerelt. Még nem voltam benn.

Kép
szeee

Szeee, Zazi képei a www.kep.tar.hu/szabus1 oldalon vannak. Ügyi vagy, hogy így főzöl, a céklát hogyan csináltad meg? Én is kipróbálnám. Én sem tudom, hogy brokkoli meddig van... Na micsoda kis kézműves csapat jött össze, még a végén kedvet kapok én is az üvegfestéshez... A Winthertur-os nőci nem ajánlgatott semmit, szerencsére, mert az ilyeneket utálom, mondjuk igazságtalan tőlem, mert szegény ebből él, de kikészülök, mert napi 2-3 telefon simán van, hogy ide-oda hívnak vacsira, termékbemutatóra, meg mittudoménméghova, és olyan erőszakosak...

Gombócka, Mincsinek puszi a hófordulóra! Hajrá, a katalógus nagyon jó, régebben én is mindig megvettem. Majd küldd el a képet, ha készítettél valamit, jó? Gratula a felálláshoz, nálunk az az egy volt, (szerintem véletlenül) aztán semmi, térdelésig megy a dolog, és jó nagyokat esik a járókában szegény Zazi. Mincsi nem szokott?

Anna, egyetértek a csajokkal, almával keverd, ZAzi se ette meg üresen. Légy türelmes (tudom, nekem is nehezen ment) de meg fogja szokni a főziket. Kb. 2 oldallal előbb írhattam én is elkeseredetten, hogy nem eszi meg egyiket sem, ma meg már vannak olyanok, amit simán bevág egy üveggel. A borsóval pl. még mindig hadilábon állunk, pedig az lesz ma is. Gonoszanyu vagyok :D
szabus

Szeee, bocs,hogy belekotyogok, de www.uvegfestes.lap.hu !
szabus

Már csak egy nyomtató kéne itthonra ezekhez a képekhez, he-he... :lol: Úgyhogy tényleg nem olcsó mulatság :lol:
Nektek van, Gombócka?
Asszem megkérem a páromat, hogy nyomtassa ki melóhelyen, ez jó ötlet... :)
Jól elbeszélgetek itt magamban :)

Kép
szeee

Szabus,
köszi, de béna vagyok, rájöhettem volna, hogy van ilyen lap.hu :)

A céklát meghámoztam, összedaraboltam és simán megfőztem vízben, ugyanúgy, mint a krumplit. Krumplival adtam, de ma teszek bele almát is, mert nem rajongott érte, bár megette...

Na sietek, mert egy ismerős lesz 11-től a Babamagazinban, megkukkolom őket.

Kép
szeee

Én is azt nézem :)
szabus

amúgy én se magamtól jöttem rá, hanem a kereső dobta ki :oops:

de jó dolgok vannak ott
szabus

Úgy tűnik, csak jövő héten lesznek, most írta, hogy csúszik az egész műsor egy hetet.... Meddőség témában lesznek amúgy. 3 évig úgy tűnt, hogy nem lehet gyerekük és már van 3 nekik :)

Kép
szeee

Húúú, de jó!!! Nekünk is van egy házaspár barátunk, akik évek óta próbálkoznak, és nem sikerül... Tök cink, mert már majdnem mindenkinek van (2 baba még pockaban) a baráti társaságból, pedig ők kezdték leghamarabb... Állítólag náluk pszichésen van, a csajszi miatt, mert görcsösen akarja. Hát nem tudom.
szabus

Mi 2 évig próbálkoztunk...nekem is azt mondták, pszichés...aztán kiderült, hogy a hólyagomban van vmi...megműtöttek, emiatt nem lehetett baba...endometriózis...de azt hiszem erről már írtam...

Nálunk Mincsi nem esik túl sokat, elég ügyesen felül már és ha elkezd dőlni, akkor kitámaszt. :lol:

áll meg csak 2 állt fel...

leginkább még mindig csak kúszik, aztán hintáztatja a valagát egyre több ideig...aztán kúszik tovább, felül, játszik ülve, aztán gondol egyet, megint útra kel.
Jól el is szokott fáradni. :lol: :lol:

céklát én se csináltam neki soha. sokáig kell főzni?

Nekünk van itthon nyomtató, de én is tudnék a párommal nyomtatni. LEhet, hogy az gazdaságosabb lenne. :wink:

Persze, mindeképp felteszek képet, hogy mit alkottam, csak nem tudom először mit csináljak...annyi terv van.
pl:
- majd aakarok az ablakára mikulást meg karácsonyi képeket csinálni, a szekrény ajtóján van tükör, arra is gonmdoltam csinálok vmit, meg szeretnék egy órát a szobjába....meg töltöttem le betűket, hogy a nevét ki tudjam rakni (MINCSI), csak azt még nem tudom mire, hova...stb.

Szóval gondolatok cikáznak a fejembe rendesen...jól elkapott az alkotási vágy. :roll: :wink:

Kép
gombocka

ja, bocs, hogy a Sz.feleségekkel bekavartam. a jövő héten lesz összefoglaló rész. :oops: :oops: :oops:
Ugye néztétek?
Hát én ezt a Linettet továbbra is nagyon bírom.
Viszont azt nem értem, ki az a pasi aki most a négerék házába lelőtte magát? És az a név, amit kíírt a telefon? :?: :oops:

Kép
gombocka

Megnéztem Zazus képeit.

A 44-es! Annyira aranyos rajta!
Szép kisfiú!

Kép
gombocka

Zazi!
Én is szeretem a habtapit!
üdv.
Mincsi
Kép

Kép
gombocka

:) Nagyon ari ez a Mincsi kép! :)
Szabus,
én is megnéztem Zalánt, nagyon kis mozgékonynak tűnik. Hogy pakol! :) Nekem a 17-esen tetszik nagyon, ahol vigyorog, meg az 59-esen ahol a tükörben nevet magára. Nagyon édes!!!! :) És egyre jóképűbb :wink:

Kép
szeee

Köszi a bókokat, át is adom Zalánnak, hátha zavarában beájul az ágyba, és elalszik. Ásítozik, de megint virraszt...

A Sz. F. -et láttam. Nem derült ki sztem, hogy ki ez a pasi, és hogy mit írt ki a telefon. Viszont a jövőheti összefoglalóban lehet, hogy lesz vmi erre utaló. Amúgy amire azt hittem, hogy álmodtam (a néger nőci vkinek mesélte, hogy a férje halálra verte a gyereküket, mert az új szőnyeget bepiszkolta) tényleg volt, a tesóm is emlékszik rá. Hát ennek se tudom, hogy milyen jelentősége lesz később. De nagyon izgi. Én hétvégén kapom meg a Szex és N.Y. 6. befejező szériáját, nincs HBO-nk, így még nem láttam. Ti néztétek?
szabus

Sziasztok!

Tegnapi jelbeszédem lényege,hogy sokat gondolok rátok,de nagyon álmos vagyok. :D

Először is gyorsan,amíg föl nem ébred Dávid,most aludt vissza az ölemben.

Mincsike!
Boldog hófordulót,hogy te milyen gyorsan nősz!És nagyon aranyos vagy továbbra is a képeken!

Kép
Zazika!
A te képeid is nagyon tetszenek,olyan sokat nőttél!Látom szeretsz játszani,jók azok a bujácskázós képek.

Melinda baba!
Szóval már etetőszékből eszünk,mint a nagyok?
Cuki vagy nagyon!

Pogika!
Te kis királylány,mindegyik ruci jól áll neked!

Ildikó
ilgya1

Ildikó,
Jó, hogy jelentkeztél! Remélem jól vagytok mindannyian!

Szabus,
A piercinges lány a tesód? Nagyon hasonlít Rád.
Én néztem a Szex és NY-ot amúgy, de az utolsó részeket pont nem láttam....

Kép
szeee

Ildi, bocsi, hogy nem fejtettük meg a jelbeszédet, de a lényeget levettük: minden oké Nálatok :lol:

Szeee, igen, a húgom. Sokan mondják, hogy hasonlítunk, pedig szerintünk nem :lol: Ha végre megkapom a CD-t a filmmel, és megnézem, akkor szívesen odaadom Neked is. Mert ha a Viasatra várunk, akkor nyugdíjba megyünk, mire leadják...
szabus

Hello csajok!

Hát nem semmi mit termeltetek egy nap alatt! :D Most irigykedem rátok ennyi ügyes kezű csajszit. Én tök analfa béta vagyok az ilyenekhez! :shock: Megfogadom tanácsotokat és keverek bele holnap egy kis gyümit remélem így megeszi!

Holnap jön egy baba Pogihoz játszani, kiváncsi vagyok hogy jön ki egymással a két csajszi.

Gombocka: Kicsi férjurunknak Boldog hófordulót! És az a kép! :wink:

Ildikó: Örülök, hogy jelentkeztél és minden rendben!

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Figyu Csajok!
Kép

Kép

Kép

Kép
gombocka

Mincsi, gratulálunk, nagyon ügyike vagy!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Zazi is felállt, másodjára... gondolom, nálatok már sűrűbben megy a dolog. Nekünk még visszafelé nem megy :roll: sokszor feltérdel és szegénykém jól elfárad, mire elkezd nyüszögni, hogy segítsek. Mincsi hogy oldja meg? Ja, és Zazi akkorákat esik...
szabus

De ügyes Mincsi!!! Meg Zazi is!!!

Nézem, milyen rendes Mincsi ágya, nálunk Melindának akkora kupi van az ágyában... :oops: Mondjuk benn van egy csomó játék, azokat dobálja szanaszét, meg leszedi a rácsvédőt...

Csajok, a cékla ijesztő színű kakit csinál, he-he... Pont olyan színűt, mint a cékla :shock:

Anna,
megkaptad a levelet? Kedden adtam fel, mára meg kellett, hogy érkezzen szerintem.

Kép
szeee

Sziasztok,

köszi csajok.
Ma többször megcsinálta ezt a mutatványt. Amikor elfárad lehuppan a fenekére, úgyhogy keveset esik, egész ügyes. :lol: :lol:

Én a Szex és ny-ot nem néztem.Nálunk sincs HBO.

Anna,
Ehhez az ügyeskezűséghez annyit, hogy várjuk ki a végét. Aztán lehet, hogy az első művem nem sikerül és feladom... :oops: :oops:
Nem vagyok vmi türelmes... :oops: :oops:
Hogy sikerült a barátnőzés?
Köszi neked is a köszöntést.

Szeee,
rend az ágyban..na ja...előtte vettem ki a játékokat, mert azt szerettem volna, hogy aludjon... :lol: :lol:
egyébként nála is csatatér szokott lenni, bár inkább a szobájában a szőnyegen. :roll:
Egyébként a paradicsomos krumpli is érdekes színeket csinál a pelusba... :lol: :lol:
meg a spenót is... :lol: :lol:

Ma jól "lejáratott" a Mincsi a piacon.
Egész végig kiabált, már mindenki minket nézett.... :lol: :lol:
Persze ahogy kijöttünk a piacról semmi baja nem volt.
Ő is utál vásárolni, én is...

Ildikó,
köszi, hogy jelentkeztél.Örülünk, hogy jól vagy, aludj amennyit csak tudsz!!!

Kép
gombocka

Szabus,
most jöttem haza a hobby boltból...a fél járóka árát otthagytam... :lol: :lol:
jól eltudtuk volna mulatni ott az időt, azt hiszem. :wink:
Hú...annyi jó cucc van...MEGFERTŐZŐDTEM :roll: :wink:
puszi

Egyébként mindenki eltűnt???

Kép
gombocka

sziasztok!

Ha nem bánjátok,inkább bemásolom a szövegem egy részét a tegnapi napomról a vecsési forumról,mert újra írni nem lenne időm :oops:

Hú,de hosszú volt ez a tegnapi nap.......bocsika,de elterveztem,hogy jövök,de aztán nem jött össze a dolog. :(

Na akkor elmesélem.....röviden-(nyugi)
6:45-re kellett mennem az Istvánba vérvételre,ultrahangra és ctg-re. Apa fel kelt már fél 6-kor és elment tankolni a kocsimba,hogy arra se legyen gondunk a kh. felé,meg akkor tudunk menni a gyorsforgalmin,persze a kúton volt valami gubbanc és 6:20-ra ért haza,persze mi még javában aludtunk,pedig ekkor kellett volna indulnuk,ahhoz,hogy időben beérjünk és ne a csúcsban. Azt a kapkodást....persze szerencsétlen csörgött nekünk telefonon,de én olyan jól aludtam (végre),hogy eszembe nem volt meghallani a telefont (egyiket se) :oops:
Nagy nehezen elindultunk olyan 40 körül,mert úgye tégelybe pisilés,meg Dávid cucc bepakolás (víz,pelenka,játékok,regggeli stb...)a ruhákat még, jó,hogy kikészítettem.Ez is rekord volt.
Persze irdatlan nagy dugó volt a reptér melletti úton,csak a Gyorsforgalmin enyhült valamelyest a dolog. Így is 7:05 kor már bent voltam :? ,de a vérvételen a sor az ajtóig állt,kiderült,hogy valami rendszer hiba van,vagy valami új rendszer,vagy nem tudom mi,de az eddig 5 percig tartó vérvétel,most egy órán keresztül tartott. :x Pontosan 8:05-kor végeztem a vérnél,mikor jön a dokim,persze már utcai ruhában,hogy neki el kell mennie,mert már ilyenkor máshol rendel :? és,hogy hogy ilyen későn jöttem?most akkor nem tud ultrahangot csinálni,és hívjam fel ha végeztem ctg-n :roll: akkor elmeséltem neki a vérvételes kálváriámat (mert ott is volt gubi-nem volt jól beírva a tajszámom a beutalóra,és nem voltam benne így a gépbe,hosszú......-jó lett az a lényeg :shock: ,ja és vénámat se találták :x ,vagyis meglett,de nehezen; beszúrja a tűt ,és nem jött vér :o na akkor gyorsan ökölbe szorítottam,aztán elkezdett valami kicsi szívárogni,de mire megtelt három kémcső,azt hittem ott örülök meg.)
Én meg közben aggódtam a Dávidért,ők kint voltak a kocsiban a parkolóban.
Aztán végül is a doki hozta a mappáját és egyeztettünk időpontot a jövőheti ctg-re,de csütörtökre kértem,mert akkor rendel a szülésznőm,és akkor fogunk elvileg találkozni,ha éppen nem szülnek nála persze. :shock:
Jövőhét utáni csütörtökre pedig a 38 hetes uh-ra kaptam időpontot.
Na akkor elintéztem a dokit,megyek a ctg-re,azt hittem ott ájulok el,kismillióan voltak előttem,persze csak két gép van itt lent az alagsorban,a többi fent van a szülőszobán. És kiderült,hogy le küldték a kismamákat ide,mert valami front volt,és sokan szültek,nem volt szabad gép,és amíg vártam a vérvételnél,addig összegyültek előttem,persze olyan is bepofátlankodott elém,aki a vérnél később jött,de a cukor miatt lejárt az 1 órája,így hamarabb behívták :? :? :?
Zsoltiék is bejöttek közben,és kiderült,hogy fölöslegesen aggódtam,mert Dávid nagyon jól elvolt,elmentek a büfébe hoztak nekem rántott húsos szendvicset meg capuccinot,mert már ehettem addigra.
Aztán kivártam a soromat :roll: :roll: :roll: ,erre a kispocakbabám nem akart mocorogni,akárhogy fordultam az ágyon csak nem mozog rendesen,már tiszta ideg voltam addig,előtte kint a folyóson meg annyira rugdosott,hogy szabályosan fájt,de bent bezzeg elaludt vagy mit tudom én,persze így 40 percet voltam bent,20-25 helyett,szerencsére a hanyatt fekvésem nem tetszett neki,így elkezdett fészkelődni,és ez már a néninek is tetszett. :D
na végre végeztem halleluja.....erre jön a ctg-s néni,hogy úgye nincs itt a dokim,meg-e várom,mert ha nem akkor megy és aláíratja a papírkámat egy másikkal,mondtam neki,hogy nem várom meg mert azt beszéltük meg,hogy telefonálok neki,erre eltűnik...várok,várok,eltelik 5 perc semmi,kimegyek a folyósóra,(persze ctg. közben csörgött a telefonom,tudtam,hogy Zsolti hív,mert speciális csengőhang van hozzárendelve,éppen ezért)gondoltam kint felhívom,hogy már csak egy aláírásra várok és megyek,erre látom,hogy jön egy anyuka és bekopog a doki irodájába,ahova bement a ctg-s nő a papírkámal,hogy vizsgálják meg gyorsan a lányát,mert 2 perces fájásai vannak,erre bementek az egész család,na akkor már tudtam,hogy az aláírásomból egy darabig semmi nem lesz :( de szerencsére gyorsan megvizsgálták,vitték is a szülőszobára,aztán jött az aláírásom is a papírkámmal,mikor megláttam azt a firkát,majd elsírtam magam,na mindegyj végre kijutottam az ajtón....már rohantam komolyan nehogy valami visszatartson :) ez olyan fél dél előtt volt kb. persze Dávid bealudt a kocsiban,erre kiderült,hogy be is kakilt közben,akkor hazáig még ezt is elviselni,szóval ilyen gázos napom volt. Útközben összevesztem apával valami ökörségen,(kajarendelésen) na erre rámjött megint a sírás,egésznap sírtam,tegnap is ,de tegnap senkivel nem vesztem össze csak úgy sírtam mindenért :( :cry: :cry: :oops:

Ma meg délután ismét gyerekzsúrra megyünk,
Apáék meg lementek a telekre télíesíteni,ezuttal a miénkre :roll:

Na szóval most a Dávid elaludt a kajám már kész,így gyorsan írtam egy litániát...

Úgy sajnálom,hogy kimaradok ebből a kreatívkodos klubból,én is úgy szeretem ezeket,persze nem sok mindent csináltam eddig,de tervbe van ez is :? meg valami imélkéről is volt szó,amit elküldtetek ,én is kaphatok olyat,Szeee? Asszem te küldtél valami tök szupi dolgot Gombócnak,de lehet,hogy rosszul tudom :oops:

Az oldalt böngészni meg sajnos nincs időm....

Nagyon ügyes Mincsike,hogy felállt,én is gratulálok nektek!!!Jók a képek,mint mindig!
Majd azért én is várom az alkotásaidról a képeket!

Ja és mindenkinek köszi,aki beleolvas az oldalunkba,azért azt próbálom gyakrabban fríssiteni,mert olyan hamar elfelejtek dolgokat,hogy muszály leírkálni őket. :oops:

Na szóval,így jártam a babkocsival,most kapirgálok,hogy találjak egy olyat,amilyet eredetileg akartam,de sehol nincs egyelőre abban a színben,más meg nem érdekel :oops: tiszta gáz vagyok komolyan :twisted: :cry:

Anna,milyen volt a keresztelő?

Egyik nap a babaszobán rátaláltam a blogotokra (babakocsit hírdetek) és beleolvastam,hogy te milyen ügyi vagy,annyira szuper,és tartalmas,és olyan jó végig követni Pogika fejlődését,majd még be fogok kukkolni az tutti. :D

Nekem is van Babanaplóm kettő is,és mindkettőt vezetem rendszeresen,szép emlék lesz később...

Ja a név...azt még elfelejtettem írni a Szabusnak és Kicsilánynak,na szóval az úgy volt,hogy felírtuk kis cetlikre,hogy kinek(apa és én) milyen név tetszik,és a Dáviddal kihuzattuk egy kalapból,először kettő-kettőt,(mert mindkét név az én választásom volt :D ),majd csak azt a négyet tettük vissza és abből huzott ki kettőt,és ez a kettő a RÉKA és ZSÓFI volt.
Azon még gondolkodunk,hogy meg tartjuk a Zsófit,de a Réka egyelőre elég jó helyen áll. Fiú neven nem gondolkodtunk,csak nehogy leessen az állunk a szülőszobán :D

Szeee!Köszike,hogy jártál az oldalunkon,ja és a dícséreteket s bezsebeltük. Kép

Szabus! Köszi a szurkolást,olyan jól esik Kép

Most egyelőre ennyire futotta,de olvasni is olyan jó titeket, figyelek ezerrel és ígérem,hogy amikor csak tudok jövök.

Puszilok mindenkit!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Megjött végre a járóka. Naggyon tuti, ha Poginak nem kell majd én fekszem benne! :lol: :lol: :lol:
Sajna kicsit nyűgik vagyunk mostanában így kevés dologra van időm. Ez a "rohadt" fogzás engem is kikészít. Tegnap reggel 7-től hajnalig max 2* evett egy minimálisat. Teljsen kivoltam borulva, de hajnalba bepótolta. Ráadásul mostanában egész nap álmos, de aludni alig alszik, nem értem ezt! :shock: :shock:
A kislány aki itt volt nagyon ari volt, de Még nem nagyon érdeklődtek egymás iránt. Kedden megint babatali lesz. :)

Szeee: Igen megkaptam köszönöm!!!

Gombocka: Férj urunknak Pogi hatalmas cuppanost küld a mutatványhoz! (nem csak egyet :wink: ) :lol: :lol:
A vásárlás nálunk se nyerő, Pogi a spart szokta végig ordítani, mintha rühelné azt a boltot! :shock:

Ildikó: Köszönjük hogy megnézted a babanaplót! Te hol vezetsz ilyet? Vagy a két blogra gondolsz? (B13)Azokat szoktam olvasni, regeltem ott én is, de nem tudom vezetni :( (béna vagyok)
A keresztelő a jövőhéten lesz! :)
A Réka nagyon jó név, habár nekem a Zsófi kicsit jobban tetszik!
Jó kis kálváriád volt a dokinál! :(
Puszilunk Pogival és sokat gondolunk rád!!!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Ildikó, örülök, hogy végül mindent sikerült elintézni, de azért pihenjél is, mert így kikészülsz teljesen. Már csak a dokihoz járkálás is elég program, főleg, ha még így meg is bonyolítják...

Én küldtem e-mailt, szalvétatechnikáról, nem tudom, hogy arra gondoltál-e. Ha igen, írd meg, és elküldöm neked is!

Gombócka: ismerős az érzés, én is egy havi fizut el tudok költeni a hobbyboltban... Meg újabban a gyerekruhákra is, ma voltam a Camponában a H&M-ben, és jól bevásároltam. Vettem a keresztelőre rucit (csak még időpont nincs) :lol: barna gatya, fehér kötött pulcsival, barna gombokkal, barna zoknival majd teszek fel képet, iszonyú klassz, és tök jó kis bodykat is vettem, csíkosak, és nagyon jó színben voltak. Csajoknak még édibb ruhák voltak, előre félek, mi lesz, ha lesz egy lányunk is!

Ja, a paradicsomos krumpli után szinte tényleg sikálni kell a popsit, annyira megfogja :lol:

Képzeljétek, hogy Zazi 3 napja nem szopik ebéd után, így már csak reggel és este van cici...

Ti tudjátok, hogy mi az a babatej? Én azt hittem, hogy valami olyan tej, mint a rendes, de amit olvastam róla, aszerint ez por???!!! Elég drágának találom ezeket a tejpépeket, és gondoltam, hogy főzök majd én, viszont amit vettem rizspehely volt vagy 5-600 forint, és a porszerű babatej (ha tényleg az) meg 1200 körül, úgyhogy nem is jönnék ki olcsóbban, mint a kész tejpép. Szerintetek?

Anna, tök jó, hogy van járóka, szerintem szeretni fogja Pogi! Lehet ám, hogy a széltől is nyűgösek mostanság, mert pár napja elég szeles az idő, és találkoztam a védőnőnkkel is, és kérdezte, hogy mi van nálunk, mert állandóan csörög a telefonjuk, mert minden baba bőg, nyűglődik, stb. Nálunk a fél család fetreng, mert fáj a feje, frontok jönnek, mennek, lehet, hogy ez is baj.

És, egyedül mentem kocsival csepelre reggel, igaz, hogy fél 7-kor elindultam, hogy ne legyen forgalom, de szerencsésen megérkeztem :lol: olyan büszke voltam magamra :oops:

Puszi Mindenkinek
szabus

Sziasztok,

Hú, elolvastalak Benneteket, de csak pár dologra emlékszem.

Ildikó,
úgy látszik mindenkinek van ilyen sztorija az Istvánban. Én volt, hogy szinte ugyanezt eljátszottam anno, én is totál kikészültem. Azt abszolút nem értem, hogy egy rohadt aláírásért miért kell ilyen felhajtást csinálni. Nekem odaadták aláírás nélkül a papírokat, amikor úgy voltam, hogy nem volt ott a dokim, vagy asszem csak a CTG-s csaj írta alá, na mindegy.
Egyébként örülök, hogy jól vagytok, már nagyon izgulok értetek...

Gombóc, Szabus,
Pénteken megfestettem üveglapra egy mandalát, amihez még 2005 nyarán szereztem be a hozzávalókat, he-he...Majd lefotózom később. Amúgy oroszlán mandala. De elég kis béna lett...

Amúgy benyeltem vmi fosós vírus, már elnézést, úgyhogy remek hétvégém van, a hideg is ráz, minden bajom van...
Remélem holnapra jobban leszek, mert ilyen állapotban nem fogok elbírni egyedül Rotyival...

Kép
szeee

Szeee: Kép
Jobbulsát!

Szabus: Sztem a tejpéppel jobban jársz, habár a babatejet nem ismerem! :oops:

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Anna,

köszönöm szépen, kedves vagy :)

Szabus,
én sem ismerem a babatejet, de ha már por, akkor én is a tejpépre szavazok és akkor nem kell vele tökölődni...

Lefotóztam a mandalát. Az üveg hátulján még ott egy címkedarab... :oops: Elég kis béna, kicsit aszimetrikus is, de majd csak belejövök. Amúgy a kontúrok arany színűek, de itt feketének tűnnek...

Kép

Kép
szeee

Helló!

Szeee, elsősorban azért ugrottam be, hogy boldog névnapot kívánjak!!!!!

Megyünk vásárolni Anyummal du., így egész nap rohanok, intézkedek, csak emiatt jöttem. Este leszek még, puszi Mindenkinek
szabus

Kedves Szilvi!

Sok boldogságot kívánok névnapod alkalmából!
Kép

Tök jó lett a mandalád!

Majd még jövök.Ildikó
ilgya1

Szeee,

Kép

és nagyon ügyi vagy.
Hétvégén én is alkottam, majd lefotózom, csak a Mincsi nem akar ma egyáltalán aludni. :shock: :shock: :shock: :shock:
És csak az ölemben érzi jól magát. :shock: :shock: :shock:

Jön a bal alsó foga is! Egyszerre 2! :shock: :shock: :shock:

Később megpróbálok jönni!!!

puszi mIndenkinek

Kép
gombocka

Sziasztok!

Köszönöm szépen lányok a köszöntéseket, aranyosak vagytok :)
Végre elaludt a gyerkőc.

Ma itt járt a védőnő, persze Murphy tv-e szerint akkor, amikor a legnagyobb a kupi a lakásban, de tényleg. Rég volt itt ilyen rumli... :oops: Na, mindegy. Megállapította, hogy sárga a gyerek feje a sütőtöktől. Hát nem tudom. Szerintem nem.

Ma sikerült olyan képet csinálni, ahol látszik a két kis foga. Apropó, gratula Mincsinek a 2 foghoz! Melindának is teljesen egyszerre jött ki a kettő. (Van egy karmolás az orrán, éjjel rakta magára valahogy... :D )

Gombóc,
kíváncsian várom a fotót az alkotásodról.
KépKibújt két fogam :)

Kép
szeee

Sziasztok!

Nem akarook panaszkodni, de nagyon kivagyok ezért nem tudom hogy lesz időm rátok. Poginak ma reggel kibújt az 5. fogincája, de még min. 1-2 úton van. 3 napja csak sír zokog semmi sem jó neki. Csak kézben van el ált, de néha még ott sem. Annyira sír néha, hogy fuldokolni és öklendezni kezd tőle. Én meg néha szinte ráordítanék :oops: :oops: (ilyenkor letudnám köpni magam, de néha tényleg így érzek, hogy ordítani kéne)!!! Aztán ránézek, hogy hogy szenved és inkább én is elsírom magam. Remélem hamar túllesz ezen mert elég nehezen viseljük a dolgot! :cry: :cry:

Na most hogy kipanaszkodtam magam(BOCSÁNAT ÉRTE), írok mást is. Ma hazajött Írországból a keresztapuka és már tervezzük a vasárnapot! :) Néha a kisasszony úgy bújik hozzám mintha odaragadt volna. Ez annyira jó szokott lenni! :D
Eszik már banános krumplit, de csak azt meg gyümit más még nem kell neki!

Holnap megyünk babatalira valszeg, de ez még függ a törpétől. Remélem jó lesz!

Szeee: Nagyon jó lett a mandala, egyszer meglátogatunk és megtaníthatnál rá! :)
Nagyon édi Melinda a képen! Pogi is szokta magát karmolni, soha nem tudok elég gyors lenni a körömvágással! :roll:

Gombóc: Sok puszi Mincsinek. Úgylátszik együtt szenved a leendő házaspár a fogacskákkal! :D

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,

hát, Kicsilány én is kivagyok egy kicsit.
Mincsi is napok óta elég nyügi, szerintem ez a szél is kikészíti őket, de én nem miatta vagyok ki, mert ha foglalkozom vele, dumálok neki, akkor elég jól elvan.
Ő meg azt csinálja, hogy odakússza magát hozzám, belémkapaszkodik, hogy vegyem fel, szív kettőt a nyakamon :oops: és "megy tovább". persze ilyenkor agyon puszilgatom, amin jót nevet, mert írtó csikis.

Szóval én most apával balhéztam össze, azon a rohadt akváriumon...na, mindegy.

Ildikó,
nagyon felháborított amin keresztül mentél egy CTG vizsgálat miatt.
Én szerencsére ezeket az összetűzéseket megúsztam, mivel az utsó hónapot kihagytam. :lol: :lol:

Ha már a kórháznál tartunk, mit szóltok ehhez az új módihoz, hogy nem szülhetsz ott ahol akarsz? csak esetleg ha pluszba fizetsz. tiszta vicc...

Szeee,
tényleg jó lett a mandala.
holnap teszek fel képet, most nincs már hozzá energiám. :oops:
Mincsi is karmolja magát, ez a körömvágás még mindig mumus nálunk, de Ildikónak hála a csipesz tippért, kicsit könnyebben megy. :wink:
Védőnő sztori ismerős.
Hozzánk is mindig akkor jött, amikor pl. leszedtem a szárítóról a ruhákat és csak a fotelba dobáltam be a vasalnivalót... :oops:
Azt nem tudom miért nem tudnak szólni, hogy jönnek? Vagy direkt csinálják?

Szabus,
azt hiszem elkapott a szalvétázási mánia is.
Most összeírtam, hogy miket kell vennem hozzá.
A festékben tudnál kicsit segíteni, mert abban összezavarodtam. Hobby festék is jó előtte lekenni pl. a fát? Először szalvétatartót meg pohár alátétet szeretnék csinálni. Gondoltam ha jól sikerül akkor a b.nőimnek csinálok karácsonyra.
És szerettem volna meglepit küldeni, de mivel muszáj elkérnem a címed, ezért nem lesz meglepi :oops: :oops:
Szóval vettem ma tök jó szalvikat (több van egy csomagban), küldenék belőle szívesen (persze másnak is aki szeretné), csak küldjétek el priviben a címet.
Hogy sikerült a vásárlás?

Várjuk ám a keresztelős ruciról is a képet!
Látom haladtok a szopi csökkenésben.
Nálunk Mincsi már csak hajnalban szopik.
Meg néha rákéreckedik késő délután, de olyankor csak bohóckodik.
Épp akartam kérdezni, hgy ismeritek e a babatejet.
Szóval ez is olyan dobozban van, mint pl. a tejpépek?
Csak mert én nem láttam még. :oops: És ez a neve, hogy babatej?

Na, most már megyek.
Kicsit lehiggadtam.Persze a párom békésen szuszókál, majd megint csak én rágom magam. Mint mindig. :oops:
(van makacsabb az oroszlánnál, Szabus. SZŰZ!!!ajaj!!!)

Kép
gombocka

Gombóc:
A kórház választásról a véleményem :evil:
A védőnők meg sztem direkt jönne váratlanus ilyenkor akarják csekkolni, hogy milyen körülmények közt élünk tényleg a babákkal. Sztem azt hiszik, hogy az ő kedvükért mindig takarít az ember amúgy meg a szutyokban él. :shock:

Csajok valaki tanítson meg valami kézügyességes dologra, mert én analfabéka vagyok és most "tök irigy" vagyok, hogy ti ilyen ügyik vagytok! :D :D

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Nagyon késő van már,de Aliz babának a szépséges kis hercegnőnek sok boldog névnapot kívánunk!

Kép Kép

Ildikóék
ilgya1

Ildikó:
Nagyon szépen köszönjük. Annyira édes vagy!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Kedves Alíz szerelmem:
Kép
puszi:
Mincsike

Kép
gombocka

Kedves Rotyika!

Szeretettel köszöntelek!
Most már igazi nagylány lettél Te is!
Téged is sokszor puszillak.
Mincsike

Kép

Kép
gombocka

Sziasztok!

Látom Ildikót nem lehetett beelőzni Alíz köszöntésben :lol:

Én is Boldog Névnapot kívánok Aliz babának!!!
Kép

Anna,
Soha nem tudom, hogy Alíz vagy Aliz?????:lol: Én mondjuk hosszú í-vel mondom, de láttam már mindenhogy leírva...:roll:

Jujj, most utánozni foglak Gombóc, de kinéztem a hobbibolt honlapján egy kis fa szekrényt, amit az előszobába akarok kulcstartónak meg fésű, + egyéb kacattartónak. Párom meg is vette tegnap, ott dolgozik egy köpésre a Kálvin tértől. Gondoltam megpróbálom én is a szalvétázást rajta (mármint nem a páromon :) ) , remélem sikerül. Ma megyek ragasztót venni ide a Lőrinci boltba.

Majd még később jelentkezem, megyek babázni.

Kép
szeee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?