Sziasztok lányok!
Nagyon jólé esik ez a szíves fogadtatás és az érdeklődés.
Hát igen, ha azt nézzük, akkor nem is olyan rossz z eredményünk. A mennyiséggel nincsen baj, de csak 10 % alatti a mozgó spermák aránya. És úgy tudom, hogy ilyenkor még csak rosszabb, ha nagyobb a mennyiség, mert azok csak akadályozzák a többieket.
Persze nem kell elkeserednem, mert lombikkal (de én reménykedek az inszemben is) még saját babánk is lehet. És azért ez nagyon jó hír. Bár biztos vagyok benne, hogy egy kis örökbefogadott bébit is nagyon tudnék szeretni. Persze mint Nálatok is, bennem is nagyon élnek az anyai ösztönök, és szeretném a szívem alatt hordani a gyermekemet.
Szóval egy év után volt nálam hormonvizsgálat és a férjemnél spermavizsgálat. Hormonvizsgálat teljesen oké volt.
A spermavizsgálat után viszont a doki eléggé zavaros volt számomra: Először azt mondta, hogy legyünk még türelmesek, mert egyszeri eredményből nem lehet következtetéseket levonni és még egyébként is csak?? egy éve próbálkozunk. Aztán mikor látta, hogy mennyire elkeseredtem, akkor azt mondta, hogy mielőtt megcsináljuk a HSG-t nekem, menjünk el a KRIÓba vizsgálatra, mert lehet, hogy csak lombik lehet és akkor fölösleges a HSG.
Akkor be is jelentkezett a férjem a Krióba, jó sokára kapott időpontot. De aztán meggondoltam magam. Gondoltam, hogy majd 3 hónap után menjen el, addig próbáljuk ki a gyógynövényeket.
Közben elmentem a volt nőgyógyásuzomhoz rákszűrésre, elmontam neki a problémánkat és kiderült, hogy ő meddőségi szaki. Csináltunk egy terminált együttlétet hajnalban és reggel mennem kellett hozzá, hogy megnézze, eljutnak e a kisfickók a helyükre. Nem jutottak el. Egy két élettelent látott. Azt mondta, hogy vagy nincs élő sprema, vagy nem engedem fel őket. Következő hónapra beírt inszemre. Amennyiben a pé napján használható spermát tudunk produkálni. Tudtunk. az inszem mindenféle stimu, hormon, tüszőrepesztő szuri nélkül történt. Hiszen nálam minden jól működött. De nem sikerült.
Mindezt HSG nélkül, mert ez a doki, nem javasolja a HSG-t.
Aztán eltelt a 3 hónap, a szexuális életünk kezdett a babagyártásról szólni. És egyre inkább úgy tűnt, hogy kellene egy kis szünet, le kellene szállni a babatémáról, mert telejesen bekattanok és a férjemnek a szextől is elmegy a kedve.
Most viszont már nagyon tennék valamit az ügy érdekében. A férjemet viszont nem akarom erőltetni, mert annyival jobb a kapcsolatunk, ah nem görcsölök a babatémán.
Gondoltam, jobb ha a meddőségi intézetet választom a szaki helyett, mert azért ott alaposabbak. Viszont ott kérik az újabb spermavizsgálatot, mielőtt HSG-t csinálnak.
Princess! nagyon jól hangzik, amit a Czeizel központról írtál!!!!
És ott alapos a vizsgálat? Mert gondolom most olyan kellene nekünk, ahol a formai rendellenességeket is nézik.
Olyan helyet szeretnék, ahová vihetjük az anyagot. Mert a férjeink kezet foghatnának. Bár ő eljött velem a meddőségi központba és nem karat a váróban maradni, hanem a dokihoz is bejött, de az hogy ott produkáljon
Lehet, hogy menne, de a tressz miatt szarabb lenne az eredmény is.
Szóval lelkileg jobb lenne, ha bevihetnénk a cuccost.
Hol van ez a hely? És csak úgy be lehet jelentkezni spremavizsgálatra beutaló nélkül?akkor is, ha az én vizsgálataimat nem ott végzik?
Ha így van, akkor még ma rábeszélem, hogy kérjünk időpontot. Én pedig végre bejelentkezem HSG-re.
Nyulasz, Nektek holnap lesz eredmény? kiváncsi vagyok a gyogyeszek hatására! Remélem, hogy jó hírrel jössz!
Nyuszifül, tényleg hosszú napokl állnak most előtted! drukkolok, hogy sikeres legyen az inszem!
Erika, jól látom, hogy van egy babátok már? Most a 2.-ra készültök?
Egy kicsit visszaolvasok, hogy jobban tisztában legyek a dolgokkal.
Mégegyszer köszi mindenkinek!