Sziasztok!
Tina,
mi is pisiltünk így!!!! Pelus csontszáraz, derék, hát, nyak (!!!) egy merő pisi...
ugyanis nem hajtottam le a kukiját...
ha felfelé van, akkor produkál ilyet, amióta normál állásban van, soha. Igaz, a hátát már lekakilta párszor, de ez már más kérdés..
Melinda,
üdv köztünk! Nem semmi vagy a hasprésekkel!Nekem is kéne, de még nem jutottam el odáig. Lehet tudni, hogy mitől indult be ilyen hamar a szülés? Mindenesetre jó, hogy nem volt komolyabb baj. Alvás: sztem nem kell semmit sem csinálnod, hagyj időt neki, hogy beálljon a ritmusa. Én ebben a korban nem vagyok híve a napirend bevezetésének, (lásd lejjebb) nem tudnám következetesen csinálni. Még olyan picik! Be fog állni, hidd el, idővel minden könnyebb lesz. Nálunk bevált, hogy magunk közé vettük a családi ágyba, ott elégedetten elterül, és 3 percen belül alszik, szereti a tesmeleget, és a szülei közelségét.
Nálunk kezd kialakulni egy napirend, és nagyon örülök, mert nem én irányítom, hanem Gergő. kaja reggel 5-6 között, aztán kaki, pisi, kaki, alvás, kaki. (mikor jön el már a ritkább kaki-time, azt nem tudom...
) Aztán 9-kor kaja, kaki, játék,
(gügyögés, sikongatás a forgónak, ill. 234x felhúzatni anyával és nagyival a zenélő forgót, ennek szélesen vigyorogni, ezzel elolvasztani mindenkit...
)
11-kor séta, aztán kaja, aztán 3 óra alvás, kaja, fürdés, kaja, és alvás, lehetőleg anya és apa közt.ÉS MÁR LE TUD TÚRNI AZ ÁGYRÓL!!! állandóan bújik hozzám, 2 cici közé, én meg szorulok le azágyról...
Ja, és van két gödröcske az arca két oldalán, hát ettől végem van...
Szkata,
mi is vettünk kendőt, de egyszerűen nem tudom használni...olyan bénán ül benne gergő, hogy rémes...pedig nagy reményeket fűztem hozzá...majd ha már tud ülni, azért újra megpróbálom.
én is nagyon fagyos vagyok, néha én is jól túlöltöztetem gegrőt, de kijönnek rajta a melegkiütések, azóóta korlátozom magam.
Éjjeli ruhánk: rövid ujjú body, hosszú ujjú PAMUT rugi, ujjatlan pamut hálózsák, mert a takarót lerúgja. én a plüsst nagyon utálom, lakásban soha nem adom rá, tiszta műanyag. Csak sétához adom rá, akkor sincs oda érte, ahogy a sapkákkal is örök haragban áll, de ott nincs kecmec, mindig feladom rá.
Rolex,
Zsófi tényleg jó csaj!!! de nagyobb kép tényleg jobb lenne!
Edi,
ha Kata ilyen vidám, akkor mi lesz itt a játszószőnyegen???
Nózi,
csilis bab, nyammmm...nem írnád le a receptet??? Lécciléccilécci...
Gergő 8 hetes lesz, és egy szopi alatt 180-240 g-ot eszik...
naponta kb. 6-7 szer, de ez nem csoda, ha egyszerre ennyit benyom...igény szerint eszik, éjjel csak egyszer kel.
Ákata,
Lili jobbegyenesét megnéztem volna!!!
Nem semmi! persze indig a másik cumija zöldebb, szegény Liza meg nem értette mi van..nagyon szépen gyarapodnak! Még egyzser megnéztem a játszószőnyeget, nem férnek rá ketten, mert középen van egy párnarész, az meg kicsi kettejüknek.
Meg, amint a mellékelt ábra mutatja, Lili szeret hadonászni...
Simigabi,
Tomi sem vesztegeti az idejét növekedés közben!!! Szopi majd beáll, meg lehet, hogy most van egy növekedési ugrásotok. Oltásnál bátrak voltatok!
Megyek, benézek a kis drágámhoz...
Puszi, angelkriszti