Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

bocs,később mindenre reagálok,
de:

JÖN A MINCSI FOGA!!!!!!!!!!!!!!!! A JOBB ALSÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
gombocka

Gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: 8) 8) 8)

Szuper, úgy látszik, van vmi a levegőben, mert nálunk is jön a 2. fogacska, a bal alsó.
szabus

Szeee, gratu nektek is, hogy Meli ilyen jól eszeget, elég hamar, hozzánk képest :lol: Ez szuper!!!! És a fogakhoz is gratula, tényleg van vmi a levegőben. (először csak Gombóc írását láttam, aztán lapoztam vissza) Én úgy tudom, hogy az a megszokott, hogy egyszerre jön a kettő, alul is és fölül is. Az a ritkább, hogy külön-külön, mint nálunk. (miért is történne vmi úgy nálunk, ahogy megszokott...)

Anna, szerintem nem lesz gond a járókával, Zazi is jól el van benne, ha nincs különösebb baja, rendesen szemmel tud tartani mindent, így lát majd téged is, én is tolom magammal, ahová csak lehet. Örülök, hogy tetszett a lista, azért is tettem fel ide, mert én is jókat derültem rajta, és sok ismerős szitu is volt benne.

Nekünk is kéne a keresztelőt szervezni... Azon agyalok,hogy fiúkra milyen ünneplőt lehet adni, főleg ilyen hidegben??? (a nyakkendős változat valahogy nekem nem jön be ebben az életkorban...) Van vmi ötletetek?

Puszi
szabus

Sziasztok!

Gratula Mincsinek a fogacskához!!!!
Nicsak, mindenki fogzik! :lol: Tök jó! :wink: Csak tudnám kinek??? :evil:

Anna,
jó, hogy jelentkeztél!
Igen, mi ettük a Frutapurát, sztem is fini :wink: Nyugodtan rakd be a járókába Pogit és ne legyen lelkifurdalásod miatta. Régebben már kifejtettem itt ez irányú elveimet. Sajnos meg kell tanulnia minden babának egyrészt egyedül játszani, másrészt, h. nem ő a világ közepe és van amikor anya nem tud 100%-ban vele foglalkozni. Szerintem. Ilyen az élet :twisted:

Szabus,
Jaj, nyakkendős öltönyöst sztem se.... Nekem az olyan......Á, inkább nem is mondom milyen...

Na, ma délben azért nálunk sem ment úgy a főzi mint tegnap. Minden kanálnál nyígott egyett, de azért megette...

Kép
szeee

Szeee, legalább megette. Amit én ma adtam Zazinak, abban karfiol is volt, éreztem ám én is, hogy elég érdekes szaga van, de azért majdnem fél üveggel megette. Persze zizegek, meg hammogok, meg mindent csinálok, hogy kinyissa a száját,és úgy dugom be a kanalat. :lol: :lol: Elég érdekes látvány lehetek, ha valaki kívülről nézne, :D Zazi már tükközik is, bekapja, és nem nyeli le... Na, ezt még nem tudom helyette megoldani :lol:
szabus

Csajok!

Csatlakoznánk mi is Pogivl úgyanis nálunk is jön a fogacska. A két szélső metsző fog. Még csak a baloldali látszik(csücsök), de sztem holnapra a másik is megjelenik.
Úgy tűnik tényleg van valami a levegőben!!

Gombocka- Szeee- Szabus: Grat mindenkinek a fogacskákhoz! :D :D

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Anna :D Nocsak! :wink: Poginak lassan több foga van, mint nekem. :D Na, ez csak vicc volt. 28 van. Egyelőre. Bölcsességfogam még nőhet...:lol:

Szabus,
én azt szoktam, hogy eszek 1-2 kanállal a kajájából, vagy csak úgy csinálok. Na, ilyenkor 3-szorosára nyitja a szemét, h. mit keresek én az ő kajájánál és elkezd tátogni, hogy akkor ő is... :wink:

Kép
szeee

Szeee: Hát remélem ott még nem tartunk! Ez még csak az 5-6 fogacska lesz :D
Az etetésnél ezt én is szoktam csinálni és olyankor Pogi is csak bámul elkerekedett szemekkel.

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Ja, még valami.
Nem akarok okoskodni, csak magamból indulok ki. A hozzátáplálásos táblázatokban ott látom mindenhol a karfiolt már 1 éves kor alatt.
Hát nem tudom...:roll: Engem a karfiol puffaszt a legeslegjobban az összes zöldség közül. Úgyhogy régen is 3x is meggondoltam, hogy eszek-e, még amikor terhes sem voltam.

Én sztem Melindának nem fogok adni egy darabig, csak magamból kiindulva. Nem puffasztja vajon "halálra" szegény babákat???? :shock:
Mondjuk lehet, h. én vagyok túl érzékeny az ilyenekre, mert engem pl. a borsó is marhára felfúj... Pedig imádom azt is.

Kép
szeee

Szeee, jó trükk, kipróbálom majd. Engem is puffaszt a karfiol, de Zazi bírja, mondjuk jókat pukizott tegnap is tőle, de nem fájt a hasa. Ez a kaja nem csak karfiol, hanem valami kerti akármi a neve, így csak egy kis része karfiol. Amíg nem fáj a hasa, addig nincs gáz, vagyishogy csak gáz van :lol: :lol: (szó szerint)

Anna, nem semmi, hogy Pogi fogai milyen gyorsan jönnek, legalább hamarabb túl lesztek rajta.

Én úgy látom, hogy az első fogak jobban megviselik őket, a többi már valamivel könnyebben jön nem?
szabus

Szabus: mi most ezzel jobban szenvedünk mint az összes öbbivel úgyhogy sztem ez is babánként változó. :roll: Volt amelyiket szinte észre sem vettük, hogy kijön ez meg most csak gázos nyűglődés :, most elöször megy a pocija is és hőemelkedése van.

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Kicsilány,

[quote]
írta:
Ez még csak az 5-6 fogacska lesz

hát ezen jót mosolyogtam. Mit szóljunk mi...Nekünk még csak az első...pedig úgymond Mincsi a rangidős.
Különben mondtam neki, hogy Pogi nagyon lekörözi, úgyhogy húzzon bele a foggyártásba, mert mi lesz ha fogatlanul találkoznak. Lehet, hogy ez hatott??? :lol: :lol:

Mindenkinek gratulálok a fogzáshoz és ahogy megállapítottátok tényleg lehet valamia levegőben.

Karfiol,

tudom Szabus, hogy melyik kajára gondolsz. Nálunk is csak GÁZ volt, de pocakfájás nem, pedig én is fenntartással adtam neki.
A finomfőzelékben is van!(mármint a bébikajás finomfőzelékben)

Én ma megint kotyvasztottam.
Tegnap a nagyitól hoztam spenótot és megfőztem. de trükköztem. Volt itthon bébikajába krumplifőzi pulykahússal (tök fini) és ahhoz hozzákevertem.
Bevágta az egészet. :shock:

A borsó jobban megviselte a MIncsit, pedig arra azt mondják, hogy nem fúj. Hát nem tudom...

Szabus,
nekem tetszenek a kantáros gatyák pl. egy pulcsival vagy body-val, abban olyan helyesek.
Nekem se jön be a nyakkendős baba....
A Mincsin egy nadrág és egy pulcsi volt amikor keresztelték, de akkor még jó idő volt.
Ezekből a kantáros gatyákból meg lehez vastagabbakat is kapni.
És nekem pl. jobban tetszenek a színes rucik, mint az ünneplős fehér-fekete esteleg sötétkék színek.
De ez csak egy tipp volt.

Etetésnél én is szoktam mindenfélét bohóckodni úgyhogy ebben sem vagy egyedül :lol: :lol: :lol:

Bocs mindenkitől, hogy ennyire szenzációsan írtam a Mincsi fogáról, csakhát ugye az első és már majdnem 9 hónapos.... :oops: :oops:

Ildikó,
milyenek lettek a fotók a fényképésznél?
Esetleg tudsz feltenni belőlük?

Igen, olvastam a szüléstörténetet, én az újságosnál szoktam beszerezni.
És engem is jó érzéssel tölt el ha mástól is jót hallok a doktor úrról. :lol: :lol:

Sógornőjelölt,
ja ugyan arról beszélünk! :wink:
sőt tegnap is találkoztunk, mert tesómék is lejöttek a nagyihoz és akkor is elég érdeklődő volt!

BIBI....mi már tudjuk Szeee-vel a neveket és a kiválasztás történetét is. :oops: :oops:

Kép
gombocka

Gombócka, köszi az ötletet, tényleg jó lehet egy kantáros gatya, esetleg egy ?kord? vagy az nagyon hétköznapi? Talán egy pulcsival nem annyira. Fekete fehéret nem adnék rá én sem, de mégis vmi ünnepibb kéne, elég nehéz. A beírásod miatt ne kérj bocsit, szerintem nagyon jó volt, én jót mosolyogtam, hogy hogy örülsz neki, meg tudom ám érteni. Mi is lemaradtunk, mert Pogi úgy elhúzott, hogy be sem érjük :-) (mire nekünk kinő mind, neki már esik ki, és jön az igazi foga :lol: )

Anna, sajnálom, hogy Pogika szenved szegény, küldök gyógymanókat, remélem, hogy hamar túllesztek a fájós részén, kitartást nektek!!!!!

Ildikó, lécci minket is informálni!!!!! :lol: :lol:
szabus

Szabus,
Szerintem egy jobbfajta kord gatyó szép lehet. Mondjuk vmi világos színű. Drapp v. ilyesmi. Világos pulcsival.
De ez az én ízlésem :oops: Amúgy sem szeretem a sötét színeket.

Anna,
jól értettem, a szemfogai jönnek Poginak? Mert pont azt hallottam, hogy azok a leggázosabbak.... Kitartás. Viburcol :wink:

Kép
szeee

Szeee:
Nem szemfog hanem a szélső metszök fent! A vibrucol jó erre?

Szabus: Sztem a kord az tök jó nem hétköznapi. Én nem is pulcsit hanem kardigánt adnék rá inkább abból sztem több "alkalmibb" van! Azért remélem Pogi most leáll és megvár titeket a fogakkal, mert én már unom ezt a nagyfoggyártást :lol:

Gombocka:
Lehet, hogy ez hatott,de Nekünk fog nélkül is jó lesz Mincsi, így is belevaló pasi! Pogi amúgy sem a fogait nézi majd :P
Gondolom a talin mesélt róla Ildikó, de nem baj bizti velünk is megosztja majd!

Vajon mi lehet M.Nikivel?

Pussz

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Anna,
A Viburcol végül is nyugtató, nyűgösség ellen való homeós kúp. Fogzásnál szokták adni. Nálunk bevált, de látod Gombóckáéknál nem...
Bár a homeós cuccokra jellemző lehet, h. kezdetben a tünetek erősödnek, de később már rendesen hat. Nálunk nem ez volt, szerencsére...

Muszáj feltennem két képet. Ma, amíg én közértben voltam, apa lefotózta, ahogy felült a pihiszékében félig fekvő pózból és vagy 10 percig ücsörgött, majd eldőlt :)

Kép Felültem :shock:
KépDőlök, he-he :)

Kép
szeee

Szeee, hát ezek tündéri képek!!!!! Nagyon édes mindkettőn Melinda!!!!

Anna, köszi a tippet, szétnézek kardigán ügyben, az nálunk tényleg nem hétköznapi, ugyanis egy sincs :oops: A lányoknak könnyebb ünnepi cuccot venni, sőt, olyan édes holmik vannak, hogy időnként kedvem lenne bevásárolni valakinek :lol: Kicsit úgy érzem, hogy szeretnék már túllenni a keresztelőn...
szabus

Szeee,
ezek a képek tényleg fantasztikusak.
Főleg az eldőlős. Meg tudnám zabálni. :lol: :lol:

Szabus,
nekünk van több kardigánunk is én szeretem őket, valahogy könnyebben rá tudom adni, mint a belebújós pulcsikat. Vagyis jobban tűri. Egyébként nagyon utál öltözni.
A Mincsinek van egy sötét barna kord kantáros gatyija, annyira édes benne, majd lefotózom.

A keresztelővel én is így voltam. Mielőbb túl akartam lenni rajta. :roll:

Egyetértek, a lányoknak sokkal többféle cuccot lehet venni :twisted:

Nikire én is kiváncsi lennék, egyszer én kérdeztem, hogy mi van vele, de ezek szerint már nem olvas minket, mert nem írt semmit.

Kép
gombocka

Köszi lányok a bókokat :)
Csak egy percre ugrottam be, mert holnap lesz a párom 30. szülinapja és készülnöm kell.
Sütök 2 féle sütit :shock: Én. :shock: Majd meglátjuk mi sül ki belőle (szó szerint) :lol: :lol: :lol:

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
szeee

Lányok,

sütöttem csokis maffint.
Olyan jó lenne mellette elbeszélgetni...

puszi

Kép
gombocka

Szeee,
idő :lol: :lol: :lol:
és süti :lol: :lol: :lol:
ugye érted mire gondolok :wink: :wink:

Kép
gombocka

Gombóc,
Ez jó! :lol: Tudod, egy rugó...:lol:

Én persze még nem csináltam semmilyen sütit :evil: Egyelőre az ebédet főztem. Kétfélét :evil: Babfőzeléket a páromnak, magamnak meg spenótot.
Ja és Melindának krumplit meg almát. Almáskrumplit evett ugyanis. Naggggyon bejött! Ezt a hármat fogom egyelőre variálni a répát, krumplit, almát. Bár elég pöttyös az arca, sztem a répától lehet... :shock:
És az a jó az almáskrumpliban, hogy nincs színe, nem lesz narancssárga pöttyös a ruhája tőle, he-he...

Amúgy én gesztenyetortát fogok csinálni, meg pogácsát (ezt még életemben nem csináltam, kíváncsi leszek). A csokis muffin is nagyon jól hangzik :!:

Kép
szeee

Gombócka, jó ötlet a muffin melletti dumcsizás... Tényleg nagyon klassz lenne. Régebben én is nagy muffinos voltam, sütöttem sokat, van egy egész recepttáram, ha kéritek, mélben el tudom küldeni

Jó sütést-főzést mindenkinek.

Van egy hírem: Zazi felállt! Nem tudom, hogy mi lesz belőle, mert a járókában csinálta, és "úgy maradt" vagyis visszafelé nem tud mozdulni, se leülni, semmi, úgy néz ki, hogy már ott sem hagyhatom egyedül, mert félő, hogy beveri az arcát... Hát tényleg mindig van vmi! Azért örülök neki, olyan édes, vörösre erőlködte az arcát, ahogy kapaszkodott felfelé :lol:
szabus

Szabus,

gratula Zazinak az ácsorgáshoz!!!
nagyon ügyesek vagytok, csak ámulok-bámulok.
Mincsi nagyon komótosan csinál mindent.
Még minig csak hintáztatja a fenekét, de már egyre jobban és egyre több ideig. :lol: :lol:
Viszont már a kúszásból többször felült egyedül.

A muffin receptek engem érdekelnek.
CSak azt tudnám, hogy nekem miért ég meg mindig az alja.
szilikon sütőformám van, volt, hogy tettem bele papírkapszlit, volt hogy nem, így is-úgy is megégett, függetlenül attól, hogy milyen fajtát csináltam. :oops: :oops:

Szeee,
most nem "nyalni" akarok, de 2 kedvencem van:
1. gesztenyetorta
2. pogácsa (minden féle) :oops: :oops:

Mincsi is imádja az almás-krumplit. Én csak nemrég adtam neki. :oops: Nem jutott eszembe a kettőt keverni.
Később majd, ha Melinda eszik husit, turmixolj hozzá egy kicsit, ISTENI finom.

Anna,
merre? Csak olvasó üzemmódban?

Ildikó,
hogy vagy? pocak???
kérünk vmi életjelet!!!!

pusz

Kép
gombocka

Hello lányok!

Mekkora itt a sütés főzés! Muffin jól hangzik habár én még sosenemse ettem olyat :oops: nem tudom milyen lehet. Itthon meg nem tudok sütni semmit mert nem jó a tűzhely sütőrésze, és hát csak nem veszek egy albérletbe új tűzhelyet.

Hát almás krumplit mi még nem ettünk, sőt semmilyen krumplit. Pogi csak gyümiket szeik. Répát dtam neki, de az nem let a kedvence, csak hippék üvegesét eszi. Evvan

Gombocka: Legközelebb csak szólj ha sütni támad kedved, meg beszéletni rohanunk Pogival!! :lol: :lol:

Voltunk rucit venni a keresztelőre, persze szép fehéret nem kaptam. Holnap lefényképezem őket. Kiváncsi vagyok mit mondtok melyik lenne jobb. Vettem egy bodyt is mert olyan érdeksen nyilik. :D A világ összes pénze kevés volna ha vásárolni megyek. Most már csak nekem kell ruha, fodrász meg egy plasztikai sebész hogy normálisan nézzek ki a keresztelőre!

Lányok: MI és hogy történik egy keresztelőn? Kinek mi a feladata? Segítsetek mert nem tudom és a keresztszülők ezzel nyaggatnak!

Na pussz

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Hulla vagyok!!-ez is életjel?Kép

Kép

Puszilok azért mindenkit!És amint tudok jelentkezem:Ildikó
ilgya1

Gombócka, küldöm az iwiwen megadott címedre a recepteket. Ez egy olyan gyűjtemény, amit én csináltam egyszer egy kolléganőmnek ajándékba, szalvétatechnikával megdíszítettem egy kemény lapos borítót hozzá, és lefűztem, (volt pont sütis szalvétám) szerintem marha jól nézett ki, vettem hozzá egy muffinformát és kapszlikat is. (csak ötletképpen, viszonylag olcsó karácsonyi ajándék) Köszi a gratulációt Zazi nevében, ő még csak a héten csinálta, hogy négykézlábból felült, de még nem tud kiegyenesedni, engem is meglepett, hogy egy héten két újdonságot produkál. Lehet ám, hogy ezzel be van fejezve, és egy darabig nem gyakorolja az állást, mert azóta semmi....

Ildi, örülök, hogy jól vagy, vigyázz magadra, pihenj is!!!!!!!!!!!

Anna, kíváncsian várom a képeket a ruháról. Az, hogy mit kell csinálni a keresztelőn, engem is érdekelne, nekem sincs fogalmam róla... :oops:
szabus

Sziasztok,

Szabus,
köszi a recepteket! Küldtem e-mailt is, de vmi miatt visszadobta.
Jó ajándék, biztos örült neki a kolléganőd is.
Én is szívesen megtanulnám ezt a szalvétatechnikát. Ráadásul nekem van egy csomó szalvétám, régen gyerekkoromban gyűjtöttem. Van sok mesefigurás, lehetne belőle a gyereknek csinálni vmit.

Különben gondoltam ma rád. Mincsi nem aludt semmit. Már majd le esett a feje, de ő se rakta ám le, úgyhogy most 1 órával előbb volt a fürcsi és már alszik.
Mi lesz ebből éjszaka.
Még szerencse, hogy nem nyűglődött.

Ildi,
köszi, hogy jelentkeztél, pihenj így a finis felé közeledve!!!

Szeee,
hogy sikerült az ünnepi süti(k)???

Anna,(és Szabus is)
nálunk római katolikus szertartás volt, úgyhogy csak erről tudok nyilatkozni.
Annyi volt a feladata a keresztapának (nálunk keresztanya nem volt, mert a tesómnak még nem a felesége :lol: ...), hogy ő fogta a Mincsit. Mi meg ott álltunk mellette és egyszer vmi gyergyát nyomott a pap a párom kezébe.
A többit mindent a pap csinált.
akkor kellett segíteni a tesómnak, amikor lelocsolta a fejét a Mincsinek a pap, mert nagyon kapálózott. :lol: :lol:

Szóval, nálunk semmi különös nem volt.

Várjuk a képeket a rucikról.

Megyek pihizni és is.
Jó éccakát mindenkinek!

Kép
gombocka

Sziasztok!

Gombócka,

A gesztenyetorta nagggyon jó lett... :oops: Tudom, nem illik az embernek a saját főztjét dicsérni, de nekem ez olyan sikerélmény. Ha gondolod, megadom a receptjét. A pogácsa sem lett éppen rossz, csak sótlan (pedig 3x annyi sót tettem bele, mint a receptben volt :evil: ).

Amúgy katasztrófa volt a hétvége. Ugye párom szülinapja tegnap. A családjából a kutya nem hívta fel tegnap, h. gratuláljon neki. Szegénynek tök rosszul esett, amit teljesen megértek. Igaz ma mentünk át hozzájuk ünnepelni, de akkor is tegnap volt hivatalosan a szülinapja és hát ugye legalább az ember anyja emelné fel a nagy napon a telefont...
Ma meg átmegyünk és bakker a Melinda előbb kapott ajándékot mint a párom. Elsunnyogott mindenki egy boldog szülinapot, aztán "rávetették" magukat a gyerekre. Nem féltékenyek vagyunk a Melindára, érthető, hogy körülrajongják, de az ünnepeltet meg le sem sz@rták és ez nekem ugyanolyan rosszul esett, mint neki.

Ildikó,

miért vagy hulla????
Ilyenkor már csak light-osan csinálj mindent! Igaz, nekem még sosem volt 2 évesem, nem tudhatom, mi az... Azért majd jelentkezz, kíváncsi vagyok, hogy vagytok. (Már azt hittem megszültél.... :shock: ).

Szabus,
Gratula Zazinak az ácsorgáshoz és felüléshez! Mi is mozgolódunk, pihiszékben, meg ölben már felül félig fekvő pozícióból.

Kép
szeee

Anna,
Most jutott eszembe, hogy van 1 db 3 pontos pampers kódom, neked tartogattam, hogy majd odaadom, ha jöttök. Mivel nem tudom, hogy mikor fogunk személyesen találkozni, ezért ha gondolod, elküldöm levélben.

Kép
szeee

Gombócka, köszi a beszámolót! Ez így nem tűnik vészesnek :D A mélemmel nem tudom, hogy mi van, mert két napja be sem tudok lépni... ??? A szalvétatechnika nem egy bonyolult vmi, én is magamtól tanultam meg, meg a neten nézelődtem. Ha gondolod, segíthetek elkezdeni. A régi szalvi gyűjteményeddel szerintem megspórolnál több millió forintot, :D mert ha belejön az ember, akkor folyton szalvikat vásárol, és ami kicsit jobban néz ki, az elég sokba is kerül. Én már ott tartok, hogy a férjem nem enged szalvétás polc közelébe :lol: :oops:

Szeee, durva, egyetértek, hogy elvártátok volna a telefont... És hát jogos, hogy az ünnepelttel is kéne foglalkozni... Hát legalább Te kitettél magadért, biztos, hogy nagyon örült a párod, még ha kicsit sótlan is volt a pogi, nem ez a lényeg! A tortához is gratulálok!!!
szabus

Lányok,
most kaptam az emlékeztető info-t, hogy a kórházi csomagban volt egy Hipp-es kupon, amit 6 hós kor után a Rossmannban lehet beváltani, termékminta csomagot adnak. Állítólag jó dolgok vannak benne.
Hát nem volt egyszerű megtalálnom, de meglett végül... :D

Kép
szeee

Szabus,

Jó lenne megtanulni, esetleg "csencselhetnénk" is szalvéta ügyben.
Én a könyvekkel voltam így. A párom már :roll: így néz, ha könyvespolc felé megyek!!! :lol: :lol:
Szóval megköszönöm, ha segítesz hozzákezdeni a dologhoz!

Szeee,
teljesen igazad van, hogy kiakadtatok. Szegény párod. Az azért bizti jólesett neki, hogy sütöttél.Természetesen érdekel a torta recept. :lol:
Én már beváltottam a kupont.
1 bébikaja, 1 bébiital, 1 mini zacsi tejpép, 1 kiskanál és 1 partedli van benne.
Legalábbis a miénkben ez volt, de szerintem mindegyikben ez van, csak lehet, hogy az ízeket változtatják.

Képzeljétek a házunkban a lány aki szintén a doktor úrnál szült, mesélte, hogy megkereste vmi fényképész, hogy a kórház adta ki az adatait...stb. azt mondta, olyan rámenős és erőszakos volt, hogy alig bírta kirakni a lakásból.
Ilyeneket mondott, hogy:
- a lakásból kiindulva, nem úgy néznek ki, mintha nem tudnák kifizetni a fényképek árát, meg hasonlók. :shock:

Csak azért írom, hogy ilyen is van.
Engem egy biztosítós hívott fel még a nyáron, szintén a kórházra hivatkozva, hogy valami kimaradt a csomagból.Így kezdte, meg ogy vmikor szeretne eljönni, stb. Én meg csak addig faggattam, míg kiderült az a biztosításos dolog. Épp akkor nem voltunk itthon, mondtam hívjon később, hát azóta se hív.
Szóval rafkósok nagyon!!!

Kép
gombocka

Helló lányok!

Szeee: Olyan aranyos vagy hogy gondoltál rám a kóddal! Ha tényleg feladod megköszönöm és hálám üldözni fog! :lol: 1141 Bp Álmos vezér park 13. Wittmann Anna! Ez a pom melóhelye mindent ide szoktam postáztatni. :oops:
Párod féle story inkább no comment! :shock: De neked nagy gratula a sok finomsághoz.
Kórházi csomag: hát én olyat nem kaptam. Rajtam kívül mindenki kapott. Bizti nem voltam szimpi, mert nem adtam pénzt a nővéreknek! :evil:

Szabus: Átküldöd nekem is a recepteket, hátha lesz egyszer e gy rendes tűzhelyem amin sütni is lehet. Muffin formám már van! :)

Gombocka: Köszi az infot. Mi is római katolikusok vagyunk! Vagyis én a párom nincs meg keresztelve, a keresztapa református a keresztanya katolikus, de ők nem férj feleség még nem is ismerik egymást. Szal ez érdekes felállás! :shock: :lol:

Ildikó: Örülök, hogy jelentkeztél pihenj sokat és vigyázz magatokra. Sokat gondolok rátok és szinte naponta nézem pocakbaba oldalát és blogját. Nagyon tetzenek a pocis képeid! :lol: Én már alig várom a nagy hírt, gondolom a többiek is!!
Ezt Alizbaba küldi és kitartást kíván a hátralévő kis időhöz:
Kép

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

És akkor ahogy ígértem a rucik:

Kép Barna csini ruci előről
Kép ...hátulról Kép A másik ruci Kép A kettő együtt Kép topánka Kép vastag hariska

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Anna,
Akkor küldöm.
Hát nálam abszolút a rózsaszín a nyerő. Az valami irtó csini...Bár lehet, hogy a templomba komolyabb illik?? :roll: Dehát végül is egy csecsemőről van szó...
A kiscipő nagyon édes :)
Ugyanilyen harisnyája van Melindának :)

Gombóc,

Leírom ide a tortát.
Hozzávalók:
1 gyümölcstortalap (piskótát nem merek sütni egyelőre :oops: )
pici lekvár
magozott meggy (én zacskós fagyasztottat használtam)
2 kocka gesztenyemassza
3 dl tejszín
zselatin (én instant zselatint használtam 2 csomaggal)
cukor
esetleg rum v. aroma

Na szóval, a tortalapot megkentem egy kis lekvárral, hogy ne ázzon szét és rápakoltam a kiolvadt meggyeket (előzőleg rumba áztatva még finomabb). A gesztenyemasszákat eldolgoztam (ezt gondolom célszerű elektromos kézi keverővel, de nekem nincs), tettem bele cukrot ízlés szerint, + rumot is lehet, én csak rum aromát használtam. A 3 dl tejszínt felvertem habbá, ebbe tettem a 2 csomag instant zselatint. A tejszínt összekevertem a gesztenyével. Majd ezt az egészet ráöntöttem a meggyes piskótalapra (ja, persze tortaformába tettem az egészet előtte). A tetejét meggyel és tejszínhabbal díszítettem. Be az egészet a hűtőbe, úgyhogy tkp nem is kell sütni. Ott jól megdermed a zselatintól. Sztem tök fini lett.

Fényképész meg biztosítós :evil: Utálom az ilyen piócákat, akik a csökkent fizetésű (tgyás, gyed, gyes-en lévő) anyukákat próbálják lehúzni, gondolván, hogy a hülye szülő a gyerekének úgyis megvesz mindent... :evil:

Melinda ma kapja az agyhártyagyull. elleni oltás 2. részét. Nem tudom mi lesz, de már így is elég nyűgös. Jó kis reszelős ám a két kibújt fog... "Öröm" így szoptatni... :twisted:

Kép
szeee

Anna, a rucik nagyon jók, nálam első helyen a barna, de csak azért, mert most barnamániában szenvedek, a rózsaszín is tündéri!!!! A cipő meg főképp!!!! Elküldtem a receptest, remélem, átment!

Gombócka, a csencselés részemről oké :D Ide írjam, hogy hogyan kezdj hozzá, vagy inkább mélbe? Hátha a csajokat csak untatja :oops: , vagy lehet, hogy kedvet kapnak??? :)

Szeee, én szerintem voltam olyan szőke, hogy kidobtam a kupont is a sok reklámpapírral, de én nem emlékszem ilyen kuponra... Hát így jártam. Ti kitöltöttétek azt a babanaplót? Az enyém rózsaszínű...

Anna neked adhatnám, ha szeretnéd, ezek szerint Neked nincs ilyen, ha kimaradtál a csomagosztásból. Vigasztaljon, hogy nem talál meg a sok DM levél...

Erről jut eszembe, hogy Ti rendelitek a Szülők lettünk kiadványt? Azok is a csomag miatt kapták meg a címünket, de tiszta vicc, hogy olyanokat írnak/küldenek, amik inkább a terheseknek hasznos...
szabus

Anna, megnéztem a képeidet az iwiwen, és arról, amelyiken napszemcsiben-közelről vagy, eszembe jutott, hogy régen milyen jókat buliztunk... (pedig lehet, hogy nem is buliban készült az a kép) Amúgy meg tegnap fejtettem ki a férjemnek, hogy ma így nézne ki a bulizásom: három korty Breezertől segg részeg lennék, az első cigitől beszédülnék, és fél 11-kor elaludnék egy sarokban... Kb. mint 13 évesen... :cry: Azért néha hiányzik, pedig esélyes, hogy nem bírnám már/még?
szabus

Szabus: igen megkaptam. köszönöm.
Hát igen ahogy írod a buli most nálam is így festene, de majd a keresztelőnél kiderül. Mert azon a héten péneken megünnepeljük a keresztelőt. Pogi dédinél lesz, már ha meg marad ott!! :shock:
Majd elmesélem hogy bírtam. Mert ha én bírom te is bírnád!!! :D :D
Nekem trényleg nincs olyan, de az tényleg jó hogy kimaradok a DM levelekből! A babanapló jól hangzik! A felajánlást elfogadom, köszönöm!
Engem személy szerint nem untatna a szalvétás dolog :D

Szeee: ezért vettem a barnát is mert gondoltam az mégis csak ünnepélyesebb. De mivel mindkettőbe beleestem egyre tanácstalanabb vagyok! :lol: :lol:

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Buli?????
Tegnap 3 korty tokaji aszútól fejre álltam... :lol:
Cigi soha nem volt a kezemben, he-he... (Na jó, kb. 2 szál életemben.)

Anna,
feladom a kódot levélben, bocs, de bunkó módon nem írtam bele egy sort sem, dehát amit akarunk úgyis megbeszéljük itt...

Nekem is itt porosodik a babanapló, én lusta vagyok az ilyenekhez. Nekünk barackszínű.
Nekem nem rémlik a Szülők lettünk kiadvány.

Kép
szeee

Sziasztok,

Anna,
nagyon édesek ezek a rucik, én is a barnára szavaznék. (lehet, hogy fiús anyukák vagyunk? :oops: :oops: )

Szabus,
megírhatod e-mailen is, de tegnap keresgettem a neten, van honlapja azon cikáztam egy kicsit, de azért örülnék, ha megírnád hogy kezdjek hozzá.
A piával szerintem én is hasonlóan lennék...bár cigi nekem se volt a kezembe soha, egyetlen szál sem. :oops: :wink:
Nekem se rémlik ez a Szülők lettünk kiadvány.
És mi sárga babanaplót kaptunk, és ráaadásul kaptam a kolléganőimtől is akik szigorúan a lelkemre kötötték, hogy töltsem ki!!!
A nevét ráírtam... :oops: :oops: :oops:

A keresztelővel kapcsolatban még eszembe jutott, hogy volt olyan, hogy a tesómnak válaszolgatni a kellett a papnak, ilyen fogadalom tétel.
De mindig úgy kezdte a pap a mondatot ahogy válaszolni kellett:
-ígéri e...., ígérem
-vállaja e...,vállalom stb.

Szeee,
Melinda hogy viselte az oltást?
Köszi a receptet, ki fogom próbálni, nagyon jól hangzik és nem is bonyolult!

most egy kis viccesség,::: (bár nekem nem volt olyan vicces)

Szóval, 1 hete késik a mensim... :roll: (nekem életemben 1x késett, az eredménye a Mincsi :lol: :lol: )állandóan zabálnék vmit.... :roll: , stb.
Szóval, ma nem bírtam tovább, csináltam egy tesztet. :wink: Negatív lett. :wink:

Hogy mi ebben a vicces?
Az, hogy óvszerrel védekezünk, tehát bazi kevés esélye van annak, hogy terhes legyek, szóval kicsit úgy érzem magam, mint régen amikor a bravo újságban olvastuk az orvos válaszol című cikkeket és jókat röhögtünk. :oops:
Na mindegy.

Szóval bennem volt a para rendesen, még nem szeretnék testvérkét. :oops:

Puszi

Kép
gombocka

Csajok,
a múlt héten ugye nem volt Sz. feleségek?
Most meg vmi összefoglaló rész lesz. :roll:
Ezt a kis szórakozást is elveszik az embertől....

Kép
gombocka

SZiasztok!

Alíz babának boldog hófordulót kívánunk! :)

Összefoglaló rész lesz...???? :evil: Szemetek. Tényleg nem volt múlt héten, mert Mindenszentek volt. Erre leadnak helyette egy vígjátékot :evil: Na, mindegy...

Melinda meg se érezte az oltást, kb. 10 mp-ig sírt, amíg fel nem vettem.
Képzeljétek ezeket eheti már a dokinő javaslatára: borsó, cékla, fehérrépa, zeller, spenót, brokkoli, tök. És rakhatok bele egy kis zsiradékot is, meg egy kis sót és cukrot :shock: Egy kicsit túlzásnak tartom így hirtelen. Egyelőre a répa-krumpli és ezek variációjánál tartunk, na mindegy. Ma azért megcélozom a piacot és veszek spenótot, aztán lefagyasztom, amíg még van...
2 napja kap banánt is a barackjába, imádja.

Kaptunk Ikeás etetőszéket. Első körben gondoltuk jó lesz. 5000 pénz minden tartozékkal együtt. Aztán ha nagyon gagyi és nem felel meg, veszünk vmi jobbat. Na szóval Melinda az apja szülinapján kapta meg, beletettük és annyire tetszett neki a szék, úgy produkálta magát benne az új étkészletével, hogy csak na... :D
Még beszédet is mondott :D Majd elkérem apóstól az ottani képeket.

Kép

Kép
szeee

Csak bekukkantottam, megyek sétálni, végre jó az idő....

Szeee, Meli nagyon édes!!!!!! Látom, lelkesen kajcsizik!

Gombócka, írok, ha lesz több időm, jó! Megértem a parát, nálunk is hasonló a helyzet, én is betojtam volna...
szabus

Szabus,
persze, nem sürgős ám!

Szeee,
tök jó ez az etetőszék. És persze tündér Melinda ahogy várja a kajcsit! :lol:
Örülök,hogy jól viselte az oltást!

Anna,
POGINAK mi is boldog hófordulót kívánunk! Azta, már 7 hónapos...!!! :shock:

Én épp a minap mondtam a Mincsinek, hogy lassan 9 hónapos...nem volt ennyi ideig a pocakomban,mint amilyen "idős" már... :lol: :lol:

Kép
gombocka

Egy képsorozat, ami után úgy döntöttem, hogy az éjszakát már egy szinttel lejjebb tölti az ágyában...

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

tovább nem tudtam fényképezni, mert kifejelt volna az ágyból :wink:

Holnap megyünk járókát venni, azt hiszem nálunk értelmét vesztette már az állítható magasság... :lol: :lol:

Kép
gombocka

Helló lányok!

Szeee,
most kaptuk meg a 2. ajcsit a Liberótól.
Cím:
LIBERO
Budapest
Pf.23
1525

próbáld meg beküldeni a kódot.

5db-ért adják a teknőst
10-ért könyvecskét.

Szabad délutánom volt, elvitte a párom az anyjáékhoz a gyereket.
TORNÁZNI VOLTAM!!!!

pedig takaríthattam is volna, de ahhoz nem volt kedvem. :oops: Majd honap. :wink:

Puszi

Kép
gombocka

Köszi Gombóc!
Amúgy tényleg veszélyes amit Mincsi művel, de látom élvezi :D Nagy huncut... :D

Kép
szeee

Szeee,
szivesen.

Többiek?

Ildikó, remélem jól vagy!
Gondolom lassan elkezdődik a CTG sokasága...
Picurnak megvettél már mindent? Babakocsival hogy állsz?
Tényleg, hol lesz a picur? Veletek vagy külön szobában, esetleg Dáviddal?

Képzeljétek, egyre jobban alszik éjszakánként a Mincsi. Már csk 1x kel fel úgy 3 körül, akkor iszik egy kis teát és alszik úgy 5-ig. Akkor odaveszem magamhoz és még 7-ig alszunk.
Annyira édes reggelente amikor odabújik és átnyalábol a pindur kezével...
Tudom, hogy nem kéne odavennem, mert így megszokja, de reggel 5-kor alig látok ki a fejemből és olyankor meg már nem aludna vissza, játszani akar. De így mellettem még szeret pihizni.

Ma éjjel, a szokásos 3 órai kelésnél olyankeservesen sírt.
Bemegyek...ül a kiságyban feltartott kézzel :shock: és keservesen sír.
Persze ahogy kivettem, már nem volt semmi gon.
De ezen a feltartott kézen jót mosolyogtam. :wink:

Na befejezem, jól elvagyok így magamban.

Ja,
Szabus, köszi megkaptam az e-mailt!!!!Olyan ügyi vagy! Tök jó dolgokat csináltál! :lol: :lol:
Közben rátaláltam az üvegfestésre is.Azt már régen kipróbáltam, lehet, hogy csinálok a Mincsike szobájába a szekrényre (tükörre) meg az ablakra télapókat stb...
Most erre kattantam rá, a szalvétézás utána fog következni azt hiszem.
De nagyon felcsigázott ez a "bütykölés", jó nyugtató lehet, persze ha nem túl béna az ember.

Na, jó most már tényleg befejezem.

Kép
gombocka

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket!!!
Voltunk ma mázsáláson! 7 kg és 66 cm a kiscsaj! Megkaptuk az agyhártyagyuszi elleni 2. oltást. Nagyon derekasan vislte a csajszika! Igazi kis angyal volt. Kapott is ajándékot, de nem nyerte el a tetszését!
Próbálkoztunk krumplival, hát Pogi nem eszi meg, pedig tejcsit is kevertem bele! Hát ez van maradunk a gyüminél!

Lányok most ne utáljatok érte de elmondom az okosat! Én úgy kapom a liberos ajcsikat, hogy csak a levelet küldöm vissza és nem teszek bele emblémát(nem is volna mit)!!! Így is megjön! Remélem nem haragszotok a turpisságért! :oops: :oops:

Gomboc: Kisszerelmünk már annyira édes, hogy csak na ez a képsorozat még az én szívemet is megdobogtatta nem csak Pogiét!!! :wink: :lol: :lol:
Szóval nálatok még a sex is megy!! De irigyellek! Ezen a térn én teljesen behaltam! :shock:

Szeee: Melinda is tüneményes és az etetőszék is tetszik! Én most egy Peg Prego prima pappára vágyok!

A rucikkal az a döntés született a babanaplósok ajánlatára, hogy a templomba a barna(ez nekem is közelebb ál a szívemhez) itthon meg a rózsaszín lesz Pogin! Így mindekettő rajta lesz kicsit! :lol:

Pussz

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?