Szia Tündi!!
Nagyon gyorsan nőnek a srácok, és egyre okosabbak!
Ábelnek is megy víz a fülébe, de gondosan megtörlöm. Szerintem elkerülhetetlen, hiszen hajat is kell mosni na meg a fülkagylóját sem árt
Babuci pancsol főleg a lábával csapkod de a karjaival is. Ha épp sírás van a fürcsi megnyugtatja. Én a frotír kapucnis törölközőjébe rakok egy nagy textilpelus szerű un. kifogót azzal törlöm meg fürdés után, a frotíír csak melegíti.
Te milyen gyakran szellőztetsz? Hány fokban alszotok éjjel?? és nappal???
Nyeremény: nem értem kristálytisztán a dolgot , de remélem nem az lesz, h szavazatokat kell gyűjteni és aki többet gyűjt az nyer.
levegőzés: tipegő, vastagabb rugi, overáll, sapi, kesztyű, takaró. Ábel utál öltözni így kínszenvedés elindulni. Ugye nekem is fel kell öltöznöm... jó lenne kinnt altatni, de az erkélyünk kicsi kinnt meg egyedül nem merem hagyni a kertbe, én meg lefagyok, ha ott ácsorgok. Séta meg elég unalmas, a mellékutakon előfordulnak kóbor kutyák, na meg pocsék az út a főbb utcákban meg jár a busz és az autók. Így a mi utcánkban sétálunk fel s alá....
próbálok keresni helybeli anyukát, h sétáltassunk együtt mert akkor lehet beszélgetni és nem olyan unalmas, de eddig nem találtam. Mindenki elfoglat, fóliáznak....
Gergő mennyire ficánkol a pelenkázón? Ábel majd leugrott róla ma is.
Igen van egy kislány aki 5 nappal idősebb a fiainknál, Ők is használtak szélcsövet. Most nem tudom pontosan mi van, mert 1 hete nem beszéltünk. De ha gondolod megpróbállak összehozni Titeket, bár Áginak elég kevés ideje van.
Még nem érzem a fogacskát, de majd a dokit megkérdezem. Rág mindent és köpköd.
Folt: születése óta ott van, épp ma tudtam meg, h un. tűzfolt, de állítólag elmúlik. Mindig elfelejtem megkérdezni a dokink.
Haj: növöget dúsulgat,... imádom! olyan kis pihepuha
Boldog hetet!