Edit! Még csak az hiányozna neked, hogy a rokonság elvárja, hogy majd nagy dínom-dánomot rendezel a népnek! Nem. Ha eleged van, akkor pedig bátran közöld is ezt másokkal. Aki nem érti meg, hogy a pici nyugalma a legfontosabb... ismered a véleményemet.
Most estem haza dm-ből, hát vettem inkább mindenből plusz egyet. Én öntöm magamra a testápolót, kis kiszerelés szóba sem jöhetett. De fogkrémből vettem kicsit, és samponból is rámragadt mintát fogok összepakolni. Még kell vennem 1-2 hálóinget, és pakolhatok is össze. Ja, dm még egy kicsit. A westendbe kértem (ott két dm üzlet is van). Nos, miután megkaptam az értesítő emailt, hogy mehetek érte, gondoltam, nagy gond nem lesz. Valamelyikben csak ott figyel majd. Hát nem volt egyikben sem, és még engem néztek kedves eladó lányok hülyének, hogy miért nem tudom, melyik üzlet. Mondom, ti meg miért nem tudtok utánanézni a megrendelésszám alapján? Úgy felidegesítettem magam. 2x jártam mindkettő üzletben.
Közben felhívtam férjet is (én hülye, miért nem Edit?!), hogy nézze már meg a neten, hogy tényleg nincs-e valami jelzés a két üzlet között? Semmi. Most legalább már tudja, hogy naptárt kap. Letojom. 6 éves korom óta nem érdekelnek a hatalmas meglepcsik. Mindig zokni-gatya-harisnya volt karácsonyra. Ő is Benit várja, nem az ajándékhalmazt. Na meg reménykedik egy új Charlie cd-ben, de utóbbit szülinapjára.
Készülődöm lassan, képzeljétek, ma megyek szülőszoba látogatásra férjjel. Remélem, nem tojja össze magát.
Kittina, meglátod, Shiraz nagyon király lesz. Az almás töltetet próbáljátok ki (vízipipa).