Új privát üzeneted érkezett!

gabo
igazán most sem jött meg,hanem az a barnázáa.Na de nem akarok már vele foglalkozni,mert szar ez igy !!! :cry: Majd ha nem mulik,vagy norm nem jön meg akkor dr. bácsizok!Különben most néztem utána, a Petra előtt ugyebár mindig méricskéltem magam,meg irkáltam mindent.Szoval volt olyan hogy 48 napra jött akkor meg.Pont a Petra honap előtt.Mindegy most már,majd lesz valahogy.Apa azt mondja ne aggodjam,akkor is itt vana a két kölök,na meg majd probálkozunk...
Megeggyezés alakásrol csak annyi volt,hogy elvitte a másolatokat a lkásalaprajzrol meg hogy jo-e ha jan.-ban fizet.Persze,mondtam,és majd hiv.Ennyi!De most épp lent a játszin ijesztgetnek a csajok,hogy oszrták hitelt nem olyan könnyü kapni mint itt mondják.
Ti tudtok erről mondani valamit????

Vero
az jo ha már nem kötötsz annyira a városhoz,mert énszerintem a felnőtt gondolkodás első jele!Nálam is van már(kezd)de még csak Nagycenkig jutnék.Érted ugye,mit akarok ezzel irni????
Férjurad is menne?Áron?Mert a Réka egyenlőre innen se akar menni.Azt mondta marad itt azzal aki megveszi! :lol:
Vendég

nitta!Tényleg kis mütyűr kép,de szépek vagytok!
Ő a tesód igaz?Nem nagyon hasonlítotok!Szerintem!

rik!Hát akkor csak menj el dokibácsihoz lásson,hogy most is a nagy helyzet! :) :)
Én kertesház v. családiház hívő vagyok semmi pénzért nem mennék már gettóba!Ha tehetitek és a lóvéból kitellik akkor valami kerteset vegyetek mégha be is kell járni,de szerintem megéri!

Vero!Ja és itt a telkek is nagyon olcsók!
Vendég

Rik,
próbálj meg nem annyira most az utánaolvasásokkal törődni, csak élvezzétek a felhőtlen, védekezés nélküli szeretkezéseket, úgy talán nem görcsölsz a témán annyira és hamarabb összejön... :oops: :lol:

Kriszti,
mamma mia, ravioli!!! :) Te gondolatban még mindig nyaralsz? :lol:
Jó lett az új vonalzó, és a képek is! :)
Nagylegénynek már új vonalzó jár!! :D

Beus,
a Pampersnek van egy akciója, a pelenkákról kell vonalkódokat gyűjteni és ajándékokra lehet őket beváltani. Azt hiszem a 3-as és a 4-es méretekről lehet gyűjteni, de csak azok a babák "játszhatnak" akik beleesnek az időintervallumukba. Vivi már sztem nem, de Máté biztosan kapni fog levelet, hogy gyűjthetsz neki. :)

KépKép
viol81

gabo
nem bizti hogy megyek.
Viol
nagyon aranyos vagy!!!!igen ez lesz!
Vendég

gyula üzeni:viol,ennyi! :lol: :lol: :lol: (érted ugye!)
Vendég

Rik:megérkezett a meghivo????,

Viol:köszi az infot

KépKép
KépKép
beus22

[quote]i írta:gazán most sem jött meg,hanem az a barnázáa.Na de nem akarok már vele foglalkozni,mert szar ez igy !!!

szerintem menj el dokihoz minél előbb, nekem volt így amikor terhes voltam az Iván előtt, és mindenképpen szólj hogy terhes is lehetsz, mert nekem felírtak gyógyszereket, amit nem is szabadott volna szedni. :evil:
Vendég

Hello

Hát persze, hogy elcsesztem az albumcímet!! :oops: :oops: :lol:

www.babanet.hu/album/main.php?album=10665&p=9765203

talán most!!

Gabó,
tényleg nem hasonlítunk tesómmal, de Iwiw-re nem tettem róla. Ott a barátnőm van egy collage-n.

Rik,
sajnálom, hogy mensizel, de majd legközelebb!!!

Mirama,
a barátnődet hogy hívják? hogy néz ki? lehet, hogy már láttam

Vero,
köszi, hogy szólsz, tényleg nem említett ilyent senki, hogy a 38. héten le kell állni a magneziummal.
Mi a véleményetek a homeopátiás mini bogyókról ami álítólag tejserkentő és akkor kell szedni amikor megindul a tej a második vagy harmadik napon????

Viol,
hát a szívecskéjét tényleg egy élmény hallgatni!! :lol: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

[quote]F írta:érjurad is menne?Áron?

:lol: :lol: :lol: ez jóóóó! Hát persze!!!!!
Vendég

nitta!Bocsi azt hittem,hogy tesód!!
Vendég

csajok!

tudjátok már mit vesztek karácsonyra a családtagoknak?
ha igen és publikus leirnátok?

és a gyerekek mit kértek karira vagy kapnak?

Mikuláskor beszokott nálatok öltözni valaki hogy hogy zajlik?kiváncsi vok :lol:

KépKép
KépKép
beus22

Kép

KépKép
KépKép
beus22

Nitta! Kocsis Nikolettnek hívják, szöke, hosszú hajú, szemüveges. Van már egy 2 és fél éves kislánya, Eszter. Karazmánál fog szülni ha minden igaz. Lehet nst-n már találkoztatok. Már várja a végét! :wink:

Beus! Én most azt tervezem, hogy idén mindenkinek idöben megveszem az ajit. Még nem kezdtem el de már töröm a fejem. Mirának vannak tervek de nem tudom mi lesz a végleges. Ezek vannak talonban : diavetítö, szintetizátor mikrofonnal, lego, gyurmához formázó, valamilyen egyszerü társas, mesekönyv. Bár Ö babát kért de nem akarom megvenni az ötödiket.
Tavaly babakocsit kapott babával, autósülést is hozzá. Meg pénztárgépet.
Noel nem tudom mit kap, az lesz a nehezebb. Barkácsasztalra gondoltam de még kicsi hozzá. De hát egyszer csak jó lesz. :)

Vero! Sajnálom, hogy ennyire nem jön be Sopron. :cry:

KépKép
KépKép
mirama

Vero!
Kar, hogy igy erzel Sopron irant. En bezzeg ugy visszakoltoznek mint a huzat! Az mondjuk teny, hogy draga, de nekem akkor is a vilag kozepe!
Hogyhogy sokat vagy egyedul? A ferjed sokat dolgozik? Megertelek, mert en aztan folyton egyedul vagyok, es semmi segitsegem nincs.

Rik!
Kar, hogy megjott, pedig en is ugy szurkoltam. Az igaz, hogy negativ tesztbol meg lehet pozitiv. Forditva ritkabban fordul elo.
Nekem egyszer volt barnas verzesem, de pozitiv teszt mellett, es az mehenkivuli terhesseg volt. De hangsulyozom, hogy nekem mar az elejetol pozitiv volt a teszt, szoval veled tuti, hogy nem ez van!

Na nekem frankora sikeredett a mai delutanom.
A Balint lefekudt kb. 1/4 3-kor, en meg felhivtam a baratnomet, mert el akartam kerni tole egy receptet, hogy ma este megcsinaljam vacsorara. Ezutan megcsinaltam a pacot, es eppen leultem, amikor a Balint hisztizve felebredt. Remenykedtem, hatha visszaalszik, de nem igy tortent. A Jason lehozta, kib..tt nyugos volt, mindenen dilizett. Megpucoltam neki egy kortet, de gondoltam biztos hisztizni fog, ha be kell ulnie a szekbe, igy a kispadhoz ultunk, es en is szineztem veluk amig megette. Persze neha, ha kicsit nagyobb falat kerult a szajaba, azt a padlora kopte... Vegul elfogyott. Gondoltam kifaragom a Bence szines cerkait, mert mar mind tok tompa volt, vagy ki volt torve a hegye. Ez ugy durvan 50 db. Mire vegeztem fasza viholyag lett az ujjamon. Na ezutan el akartam kezdeni a vacsorat, a csirket mar korabban betettem sulni, es krumpli langost akartam meg melle csinalni. Elovettem egy tojast meg a krumplit, mikor a Balint lerantotta az osszes rajzpapirjat a Bencenek. Elkezdtem osszeszedni, es mar majdnem vegeztem, mikor a Balint megjelent mogottem. Leszedte a pultrol a tojast es azt nyalogatta. Odanyultam, hogy elvegyem tole, de meg mielott ez megtortenthetett volna, a masik iranyba elhajitotta a tojast, be az asztal ala........ Osszetakaritottam, es szoltam a Jasonnek, hogy fejezze be a jatekot a szamitogepen, de k.gyorsan, mert kitekerem ennek a kolyoknek a nyakat. Felvitte, en elkezdtem fozni, a Bence meg odault az asztalhoz rajzolni. Nem volt meg eleg meleg az olaj mikor az elso adagot beletettem a lansobol, igy addig odaultem a Bencehez en is rajzolni, es kozben persze feketere sult.... Eppen vegetem az osszes kisutesevel, es a kakaot kezdtem csinalni, mikor a fa edeny szarogato allvanyom (ami termeszetesen csurig volt rakva szarado edennyel), fogta magat es 4 darabba szetesett. Minden leropult rola. En akkor mar nem tudtam mit szoljak mindehhez. Vegul elkeztunk enni, szerencsere az legalabb ment, mindenkinek izlett, es mindenki evett is rendesen. Kozben felalltam, hogy ontsek magamnak asvanyvizet, es meg korabban elovettem egy bontatlan uveget, aminek a kupakjat felig megnyitottam, hogy lassan elszalljon a nyomas belole, igy most mar teljes lendulettel lecsavartam gondolvan, hogy mar nincs nyomas alatt, es pofan vagott a viz ugy, hogy a polom ram tapadt.......... Vacsora utan megpucoltam egy mandarint magamnak, ami ahogy az elso gerezdet kiszedtem a szemembe spriccelt. Ezutan mar "csak" az volt hatra, hogy az elobb mar majdnem a vegere ertem ennek a levelnek amikor a Balint ide olalkodott es megnyomta az ujraindito gombot a szamitogepen................... Most megyek es megfurdetem, es latni sem akarom holnapig. Ja, es mikor ujra indult a gep, kozben derult ki, hogy csontig felcsavarta a hangszorokat, igy majd szetrurrant a fejem mikor itt becsilingelt a gep az ujraindulaskor. :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
agi

Ági
hogy mik történnek veled!!!Nem volt a közelbe egy kopogó szellem????Ez balszerencsés nap volt!!!!(még a tojást is nyalogatta ,pfuj :x )

cajok,ma igazán megjött,ugy ahogy kell,csőstül,görcsökkel!!!Köszi csajok a szurkolást!!Nem kell dokihoz fáradnom szerencsére!!!De megigérem többet nem iroom meg ha késik,csak ha pozitiv a teszt is,igy nem kell nektek is izgulni!! :shock: :o :o :idea:

Vero
ezt a férjed is meg Áron is megy-e ugy értettem,hogy akarnak-e menni?????Mert nekem ilyen messze egyik se menne el!!!

Beus
nem irt még vissza anyos,de ha nem kapta volna meg jelentkezett volna szerintem.Ma felhivom majd aztán megkérdezem!
Én már elkezdtema bevásárlást,mert a Krisztihez hasonloan nem akarom a végére hagyni.Rékának vettünk egy nagy szép hosszu haju lovat.(ezt kért),anyumnak meg egy szép pulcsit.Eddig ennyi,de még folytatom a sort.Nem is lehet a végére hagyni!
Vendég

sziasztok!
Most nagyon rövid leszek, mert reggeliztetenem kell, csak szép napot szereetnék mindenkinek kivánni!!!

KépKép
KépKép
esztermami

rik!Sajnálom,hogy tényleg megjött!!!! :( :( :( :(

Katusnak üziztem tegnap,de nem válaszolt vissza remélem nincs semmi baj!!!
Vendég

ági!Hát nem semmi napod volt nem irigyellek,de gonosz vagyok és néha jókat mosolyogtam amit írtál!!
Ezek a kis poronytyok néha"megkeserítik" az ember életét!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ági!
Jesszus, micsoda egy nap!!!!!! :evil: :twisted: :roll:

Lehet, hogy félreérthető voltam, nekem nem Sopronnal van bajom, de én annyira nem ragaszkodom hozzá, hogy mindenáron itt maradjak. Látogatni úgyis hazajönnénk. Mondjuk én laktam mindenfelé, meg ahogy már írtam a tesóm sincs itt, meg sok barátom van más városban, lehet hogy ezért is van ez az érzés bennem. Nekem az a lényeg hogy a családom (Laci, Ivi, Áron) velem legyen, Mo-on nincsenek akkora távolságok, bármikor vissza lehet jönni kicsit Sopronozni...

Mondjuk ez most úgysem aktuális, csak hangosan gondolkodtam...
Áron most biztos nem akarna költözni, de ő ugye 4 év múlva (plussz az idei év) végez az általános iskolával és elkerülnek az osztálytársai mindenfelé, akkor lehet hogy nem lenne ellenére...

(Tehát pár év múlva nem lennék ellene hogy akár elköltözzek)
Vendég

rik,

A férjem is úgy gondolja ahogy én, lényeg hogy mi együtt legyünk, az hogy hol másodlagos. 8) :D :D
Vendég

elköltözzek= elköltözzön
Vendég

Vero! Ebben tényleg igazad van, a lényeg, hogy Ti 4-en együtt legyetek! Én bevallom öszintén kicsit Sopron-fan vagyok, ragaszkodok a városhoz, sokminden ideköt. De nekem is az lenne a lefontossabb, hogy a szeretteim velem legyenek. A többi másodlagos.

Ági! Ha nem haragszol már kicsit nevettem is a végén a sztoridnak. Ennyi minden egy napra?! :lol:

Rik! Szerintem is jobb ha az ember csak a pozitív tesztet árulja el, elkerühetö a sok részvét, ami persze jólesö csak hát mégis jobb a gratuláció.

KépKép
KépKép
mirama

Megint kettesben vagyunk apával, egészen estig. Juhéjjj!! :wink:

KépKép
KépKép
mirama

sziasztok!

nitta,
én nem ismerem a homeos bogyókat, talán vero aki ász benne. illetve van egy nő az állomás utcai gyógyiban, ő meg pont erre van kattanva. nemtom hogy hívják :oops: :D , de sztem vero ezt is tudja.

[quote="rik"]g írta:rikyula üzeni:viol,ennyi! (érted ugye!)

rik, nem értem!! :oops: :D komolyan nem! :oops: :D

beus,
én egy csomó mindenkinek könyvet rendeltem, de kb ugyanannyi embernek még gőzöm sincs. talán dorkának lesz a legkönnyebb! :D :wink:
mi nem öltözünk mikulásnak, nem szoktunk. de azt hiszem, hogy az itteni óvódába Fisher Tibi szokott beöltözni - nemtom ismered-e - itt laknak velünk szemben, 3 lányuk van. lehet, hogy beugrik majd ide is, megmutatja magát dorkának... :) tavaly itt öltözött át lent anyuéknál, hogy a gyerekei ne lássák a jelmezt... :D :wink:

ági!!!
:shock: :evil: hát nemtom mit is mondhatnék... durva... és nem egy galiba, hanem több... nyugíí!!!! 8) :shock: :D :wink:

KépKép
viol81

kriszti,
hűűű, de jó nektek! :P :wink:
és ilyenkor mivel töltitek a napot?

KépKép
viol81

Kriszti!Hát nagyon irigyellek benneteket,hogy ennyit külön tudtok lenni apával!! :) :)
Vendég

Már én is úgy szeretném,hogy legalább egy estét eltudjunk tölteni kettesben!Egy kis vacsi valahol aztán ágyban párnák közt.Mióta Levus megszületett talán 1* volt ilyen.Ja bocsi 2* mikor esküvőn voltunk!
Többre nem emlékszem!!Pedig olyan jó lenne!! :D :D
Vendég

Nitta:

tejtrmelés serkentő:
urtica urens 5 CH
és használ :lol: :lol:

vannak a szüléshez is (tágulást segítő, vérzést csillapító, méhösszehúzódást segítő) bogyók is, ha érdekel...

én vagyok a homeos áááááááááááááász! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja a homeos nőci az állomás patikában Hársné Unger Klára és tök ari!
Vendég

Üzentem Katusnak ma jönnek haza Máténak még folyik az orra,de jól vannak!! :lol: :lol:
Vendég

Jó, hogy Katusék rendben vannak!! :P
Erikék meg Győrben melegednek csukott ablakoknál, ugye? Mert itthon még felújítás van?

KépKép
viol81

Itt fent az oldal tetején van egy fotóbeküldősdi. Ha beküldöd, automatice kapsz egy 500 Ft-os Bambini utalványt - 5.000 Ft feletti vásárlásnál veheted igénybe - és ha a te gyerkőcödet találják a 10 egyik legszebbnek, akkor ugyanilyen utalványt kapsz 5.000 Ft értékben. Nem szavazós, szal talán esélyes minden baba. Bááár, ki tudja... :? Dorkámat tegnap tettem fel. :) Nekem megvan már a kuponom, de nem valószínű, hogy fel fogom használni. Asszem a legközelebbi üzlet, ahol ilyen Bambini bolt van, Szombathely. 500 Ft több mint valószínű, hogy nem megyek el. Kell vkinek? Bár egy várárlásnál egy kupon váltható be, jobb lenne ha az ötezres lenne...

KépKép
viol81

sziasztok cajok!

viol
már én is tettem fel képet a kölkökről,de az 500 tf-os utalványt meg sem kaptam(írtak egy oldalt,ahonnan ki tudom nyomtatni,de az be sem jön),én is az 5000-re pályázom :lol: :wink:

kriszti
én is irigyellek a "szabadság" miatt.mi eszemet sem tudom,mikor voltunk ketteseben.na jó,tudom,nagyon rég,még míra előtt,szecső már elmúlt 1 1/2 éves kb,amikor munkahelyi bálba,meg kollégákkal kicsit bulizni mentünk(régi szép idők!),akkoriban még egy szilvesztert is eltöltöttünk egy buliban :) :wink: .de nem tudom legközelebb mikor lesz ilyen(talán ha már ők is eljárnak bulizni)

andi
gratula a gyerkőknek!kicsit bővebben is írj majd róla,hogy sikerült.küldök majd fényképeket.

gabó
nagyon dolgozol,hogy veróékat odacsábitsd a szomszédba :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .olyan szép helyen én is szívesen laknék,de a munkahely miatt meg....!bár én kicsit lusta lennék kertes házban lakni(ott mindig van mit csinálni),én meg inkább bérházpárti vagyok.bár ha megdobnának egy olyan lakással,aminek csak épp olyan méretű kertje van,ahová a kölyköket ki tudom engedni...!andival szerettünk nagyon a stadion mögött sétálni,ott vannak ilyen sorházak,ott sokszor csorgott a nyálunk :wink: (már nem is jut eszembe az utca neve :cry: :cry: :cry: )

van hó arra?itt csak a ronda idő!és holnaptól újra suli,ovi,reggel mehetek ki a hidegbe(péter délelőttös) :cry: :cry: :twisted: ,már előre fázok.utálom a hideget,telet

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Hogy mit csinálunk ma? Olvasunk, internetezünk, eszünk, most aludtunk egy jót és elmegyünk moziba. Lehet irigykedni. :lol:

Nitta! Én használtam homós bogyókat, szülés elött és alatt is. Már nem emlékszem a nevére, 3 féle volt. Ha akarod utánanézek.

Van egy tök aranyos kis könyv. Leírom hátha valakit érdekel. Mi tavaly rendeltünk Mirának meg még 3 gyereknek ajándékba. Ez egy névre szóló mesekönyv. Kell hozzá küldeni egy fényképet a gyerek keresztnevét, meg, hogy hol lakik meg milyen utcában. Ezt mind beleszövik a mesébe és akkor a mese föhöse az adott gyerek lesz. A könyv nyitóoldalán meg ott lesz a fényképe. Nagyon aranyos mese!! Tavaly még csak egy féle volt, a Mikulás vendége. Most van még két féle, úgyhogy én megint rendelek.
Itt a címe ha valakit érdekel : http://www.auditandaudio.hu/mese/
Esküszöm nem vagyok a reklámemberük! :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Viol!Én is küldtem Leviről képet,de szerintem én sem fogom felhasznánli!!Láttam Dorkát! :lol: :lol: :lol:

szemizo!Nálunk egy szem hó sincs nagyon szép az idő!! :lol: :lol:
Felmelegedést mond úgyhogy talán nem fogsz annyira fázni!!
Láttam a ti fotóitokat is!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Itt nálunk nagy a kert,de anyós kapirgál én nem!!El van kerítve egy rész nekünk is elég ennyi.Mi montuk is neki mikor kijöttünk,hogy minket nem érdekel ami a kerítésen kívül van az az ő birodalma!Elég lenne nekünk akkora mint Krisztiéknek!!

Kriszti!Ez a könyv dolog jól hagzik mindjárt meg is nézem!! :lol: :lol:
Vendég

Ez nagyon jó!A sógornőm kislányának ezt fogom karira!!
Igen szuper!!
Vendég

Igen Erikáék otthon vannak!!
Vendég

És mi jót néztek a moziba?
Vendég

Na most voltam a mellékhelységbe és jelentem én is megbetegettem! :( :( :( :(
Vendég

Köszi lányok az infót a bogyókról!!! Be fogok menni az állomás patikába!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

gabo
eggyüttérzésem!!!!!
Majd a köv.honapban!

Vero
Neked van ilyen homeos könyved is???És használt ez a bogyo a szülésnél is?Mennyiben?

Viol
ezt a Gyulám a rendszeres védekezésnélküli szexre értette!!! :oops: :oops:

cajok
nem büszkén mondom,de ma a Petra a ronda szavak közül is megtanult egyet:fasz(és nevet rajt).NA de azt is megtanulta ma hogy hogy hivnak!

kriszti
azért ezt a napot ne alvással,,meg mozizással töltsétek!!! :wink:
Vendég

Hali!
Holnap megyünk haza és csüt. jövünk.
Nem leszek netközelbe ha lenne valami találka akkor csörögjetek v. ha valaki ráér akar talizni.Én tervezek egy nagy sétát a Lőverekbe valamelyik nap ha valakinek van kedve velem tarthat!De ha máshová az is jó,de én oda mindenképp megyek valamikor!! :lol: :lol:
De lehet,hogy egyedül megyek,mert a Levi tiszta dinka!!! :evil:
Vendég

Gabó, nem jött össze a mozi. Nem volt semmi jó film ami 4 körül kezdödött volna.

Rik! Azért nem csak alvás volt! :wink:
Ez a "fasz" durva. Miket megjegyeznek?!

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti!Szóval akkor a mozit leszámítva csináltatok minden földi jót? :lol: :lol: :lol:

rik!Hú,de nem semmi a kicsi lánykád! :lol: :lol: Tudja mit kell megtanulni!! :D :D
Vendég

rik!Jó lenne talizni!Telcsiszámod elküldenéd ha van kedved privibe?
Vendég

Sziasztok!Gabo! Ém szívessen találkozok veled :) Jó utat haza!Nekem nincs meg a számod,elküldöd privibe?

KépKép
kola2

Gabi!
Milyen jo neked, hogy csak ugy haza tudsz ugrani par napra! Szeretnem, ha nekem is csak ennyibol allna a dolog. :(

Kriszti!
Tok jo, hogy van hova passzolni a gyerekeket akar egy egesz napra. Epp ma reggel gondolkodtam el azon, hogy mar nem emlekszem mikor ebredtem ugy reggel, hogy nem gyerek zaj ebresztett fel, hanem azert keltem, mert kialudtam magam. Ilyenkor anyukad vigyaz rajuk? Vagy anyosodekhoz is viszed oket neha?

Rik!
Na akkor most mar biztos, hogy nincs baba. Nem baj, majd legkozelebb. Mindenesetre ez mutatja, hogy mennyire szeretned, hogy meg emelygest is produkalsz! :D

En ma csak takaritok, agyat huzok, mosok stb. stb. stb.

Kép
Kép
agi

Igen, végülis jól telt a mai nap. Mostanában kezdek megint feltöltödni. Noellel kezd könnyebb lenni, rálehet bízni már egész napra a nagyszülökre. 2-3 hete általában végigalussza az éjjelt is, ezt eddig soha nem tette. Náthássága is 3-4 hete szünetel. Úgyhogy most minden tök jó. :)

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti
ez csupa jo hir!!!!kopp-kopp

ági
jelentem én is passzolom a gyerekeket szombaton,mert osztálytalira megyek!Na de 10 éve sehol se voltam!Most kirugok a hámbol! :wink: :lol:
Férjed rokonaira nem lehet bizni kicsit őket???
Ez az émelygés nekem is ezt árulja el rolam....Most már biztos akarunk még egyet!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja és képzeljétek,gyulámmal beszéltük a másik lakást (mekkora legyen,hol)erre apa mondja:akkora kell,hogy 5-en elférjünk!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!Rik!Jó szorakozást szombatra!Hol lesz a találkozó?Gyerekek anyukádhoz mennek?

KépKép
kola2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?