Vero!
Kar, hogy igy erzel Sopron irant. En bezzeg ugy visszakoltoznek mint a huzat! Az mondjuk teny, hogy draga, de nekem akkor is a vilag kozepe!
Hogyhogy sokat vagy egyedul? A ferjed sokat dolgozik? Megertelek, mert en aztan folyton egyedul vagyok, es semmi segitsegem nincs.
Rik!
Kar, hogy megjott, pedig en is ugy szurkoltam. Az igaz, hogy negativ tesztbol meg lehet pozitiv. Forditva ritkabban fordul elo.
Nekem egyszer volt barnas verzesem, de pozitiv teszt mellett, es az mehenkivuli terhesseg volt. De hangsulyozom, hogy nekem mar az elejetol pozitiv volt a teszt, szoval veled tuti, hogy nem ez van!
Na nekem frankora sikeredett a mai delutanom.
A Balint lefekudt kb. 1/4 3-kor, en meg felhivtam a baratnomet, mert el akartam kerni tole egy receptet, hogy ma este megcsinaljam vacsorara. Ezutan megcsinaltam a pacot, es eppen leultem, amikor a Balint hisztizve felebredt. Remenykedtem, hatha visszaalszik, de nem igy tortent. A Jason lehozta, kib..tt nyugos volt, mindenen dilizett. Megpucoltam neki egy kortet, de gondoltam biztos hisztizni fog, ha be kell ulnie a szekbe, igy a kispadhoz ultunk, es en is szineztem veluk amig megette. Persze neha, ha kicsit nagyobb falat kerult a szajaba, azt a padlora kopte... Vegul elfogyott. Gondoltam kifaragom a Bence szines cerkait, mert mar mind tok tompa volt, vagy ki volt torve a hegye. Ez ugy durvan 50 db. Mire vegeztem fasza viholyag lett az ujjamon. Na ezutan el akartam kezdeni a vacsorat, a csirket mar korabban betettem sulni, es krumpli langost akartam meg melle csinalni. Elovettem egy tojast meg a krumplit, mikor a Balint lerantotta az osszes rajzpapirjat a Bencenek. Elkezdtem osszeszedni, es mar majdnem vegeztem, mikor a Balint megjelent mogottem. Leszedte a pultrol a tojast es azt nyalogatta. Odanyultam, hogy elvegyem tole, de meg mielott ez megtortenthetett volna, a masik iranyba elhajitotta a tojast, be az asztal ala........ Osszetakaritottam, es szoltam a Jasonnek, hogy fejezze be a jatekot a szamitogepen, de k.gyorsan, mert kitekerem ennek a kolyoknek a nyakat. Felvitte, en elkezdtem fozni, a Bence meg odault az asztalhoz rajzolni. Nem volt meg eleg meleg az olaj mikor az elso adagot beletettem a lansobol, igy addig odaultem a Bencehez en is rajzolni, es kozben persze feketere sult.... Eppen vegetem az osszes kisutesevel, es a kakaot kezdtem csinalni, mikor a fa edeny szarogato allvanyom (ami termeszetesen csurig volt rakva szarado edennyel), fogta magat es 4 darabba szetesett. Minden leropult rola. En akkor mar nem tudtam mit szoljak mindehhez. Vegul elkeztunk enni, szerencsere az legalabb ment, mindenkinek izlett, es mindenki evett is rendesen. Kozben felalltam, hogy ontsek magamnak asvanyvizet, es meg korabban elovettem egy bontatlan uveget, aminek a kupakjat felig megnyitottam, hogy lassan elszalljon a nyomas belole, igy most mar teljes lendulettel lecsavartam gondolvan, hogy mar nincs nyomas alatt, es pofan vagott a viz ugy, hogy a polom ram tapadt.......... Vacsora utan megpucoltam egy mandarint magamnak, ami ahogy az elso gerezdet kiszedtem a szemembe spriccelt. Ezutan mar "csak" az volt hatra, hogy az elobb mar majdnem a vegere ertem ennek a levelnek amikor a Balint ide olalkodott es megnyomta az ujraindito gombot a szamitogepen................... Most megyek es megfurdetem, es latni sem akarom holnapig. Ja, es mikor ujra indult a gep, kozben derult ki, hogy csontig felcsavarta a hangszorokat, igy majd szetrurrant a fejem mikor itt becsilingelt a gep az ujraindulaskor.