Szija lányok!
Gerinek nagyon szorítok, remélem már túl van a nehezén és nagyon boldog!
Évi, Kata! A 12.hétre kaptam ma idõpontot az UH-ra, valami nucha szûrésre. Már utánajártam, hogy ilyenkor a nyaki bõrredõ vastagságát mérik (+pont ma érkezett a babanet-Rendelõben egy ilyen irányú kérdés). Elõtte én nem hallottam errõl a vizsgálatról. Azt hittem, hogy csak úgy be fognak hivni, hogy a klinikán is megnézzék a babát, aztán az asszisztens (bun*ó módon) közölte, hogy én inkább nuchára akarok jelentkezni, nem?
És adott egy idõpontot áprilisre.
Úgy tervezem, hogy ez a nucha-s UH után visszamegyek az eredménnyel a dokimhoz.
Csak azt nem értem, hogy miért ennyire bun*ók az egészségügyben dolgozók (tisztelet a kivételnek), úgy beszélt velem, mint valami utolsó nemtomkivel. Azzal tisztában voltam, hogy nem az egészségügyben dolgozik a magyar értelmiség színe java, meg tudom, hogy kevés a fizetés, de minek megy az ilyen ember ilyen helyre dolgozni, ha par*szt módon tud csak megnyilvánulni...?
És az a baj, hogy ez nem egyedi jelenség, hanem a dokikon kívül a kórházakban dolgozók sajnos mind mind ilyen stílusban beszélnek az emberrel...és nemcsak velem, hanem mindenkivel. De miért???
Vagy komoly fizikai fáradságot okoz a normális beszéd??? asszem ezt sosem fogom megérteni...
bocs...de le kellett irnom..
Na de félre a negatívumokkal, éljen a napsütés! Én meg lassan(a héten) meglátogatom a terhesgondozót, bár asse tudom, kihez kell menni, meg hogy hova. AZt mondta a dokim, hogy kérdezzek meg egy környéken lakó kismamát, hogy kihez tartozik a mi uccánk..szóval mostmajd az ablakból lesem az embereket és ha meglátok egy kismamát, lerohanok hozzá és kifaggatom.
Nálatok is igy ment ez???
Szijasztok, Lara