Sziasztok!
Kicsilány,
[quote]
írta:Ez még csak az 5-6 fogacska lesz
hát ezen jót mosolyogtam. Mit szóljunk mi...Nekünk még csak az első...pedig úgymond Mincsi a rangidős.
Különben mondtam neki, hogy Pogi nagyon lekörözi, úgyhogy húzzon bele a foggyártásba, mert mi lesz ha fogatlanul találkoznak. Lehet, hogy ez hatott???
Mindenkinek gratulálok a fogzáshoz és ahogy megállapítottátok tényleg lehet valamia levegőben.
Karfiol,
tudom Szabus, hogy melyik kajára gondolsz. Nálunk is csak GÁZ volt, de pocakfájás nem, pedig én is fenntartással adtam neki.
A finomfőzelékben is van!(mármint a bébikajás finomfőzelékben)
Én ma megint kotyvasztottam.
Tegnap a nagyitól hoztam spenótot és megfőztem. de trükköztem. Volt itthon bébikajába krumplifőzi pulykahússal (tök fini) és ahhoz hozzákevertem.
Bevágta az egészet.
A borsó jobban megviselte a MIncsit, pedig arra azt mondják, hogy nem fúj. Hát nem tudom...
Szabus,
nekem tetszenek a kantáros gatyák pl. egy pulcsival vagy body-val, abban olyan helyesek.
Nekem se jön be a nyakkendős baba....
A Mincsin egy nadrág és egy pulcsi volt amikor keresztelték, de akkor még jó idő volt.
Ezekből a kantáros gatyákból meg lehez vastagabbakat is kapni.
És nekem pl. jobban tetszenek a színes rucik, mint az ünneplős fehér-fekete esteleg sötétkék színek.
De ez csak egy tipp volt.
Etetésnél én is szoktam mindenfélét bohóckodni úgyhogy ebben sem vagy egyedül
Bocs mindenkitől, hogy ennyire szenzációsan írtam a Mincsi fogáról, csakhát ugye az első és már majdnem 9 hónapos....
Ildikó,
milyenek lettek a fotók a fényképésznél?
Esetleg tudsz feltenni belőlük?
Igen, olvastam a szüléstörténetet, én az újságosnál szoktam beszerezni.
És engem is jó érzéssel tölt el ha mástól is jót hallok a doktor úrról.
Sógornőjelölt,
ja ugyan arról beszélünk!
sőt tegnap is találkoztunk, mert tesómék is lejöttek a nagyihoz és akkor is elég érdeklődő volt!
BIBI....mi már tudjuk Szeee-vel a neveket és a kiválasztás történetét is.