Új privát üzeneted érkezett!

És igen! :P Elaludt! A gáz csak az, hogy keresztben, zsák nélkül... De annyira mélyen aludt, hogy felemeltem, bezsákoltam és sikeresen visszatettem! :) Most gyors pancsi, aztán "Együtt leszünk jóban, rosszban!" :D :wink:

KépKép
viol81

rik!Hú én tudod mennyi tesztete csináltam mikor elkezdtünk rajat lennia témán?Annyira akartam már teherbe esni,hogy volt bedumáltam magamnak,hogy kívános vagyok meg rosszullétek gyötörnek!!
Volt pár negatív tesztem mikor is 10-hó elteltével 1* csak hipp-hopp két csíkom lett én meg sírtam!!!Ha két napot késne én már tuti mennék tesztér!!
Ja egy festményt elvitt a faszi bizóba azt majd meglátjuk!!

Viol!Ezek tök jó sztorik lesz mit mesélni Dorkának meg az unokának! :D :D :D :D :D :D
Engem még asszem le sem szartak!! :lol: :lol: digis géppel lettek csinálva?Akkor teszel fel ha igen?Biztos muris voltál!! :D :D
Ja ja van egy full extrás villánk oda szoktunk kuruccani meg van pár kérónk amit kiadtunk bérbe tudod olyan bevándorló magyarok számára!! :lol: :lol: :) :)
Jujj,de aranyos Dorka,hogy ilyen szépen és mélyen elaludt!
Aztán csak finoman jóban-rosszban!!!!! :lol: :wink:

Én is lépek apa mellé meg Levit lecsillapítani most is itt üldögél mellettem és a slusszkulkcsot buzerálja és közben beszél neki!! :lol: :lol:

Jóccakát!!!
Vendég

Rik :wink: :oops: :lol: :roll: :D :wink:
(az én férjem már csak egy állattól fél, a gólyától :lol: :lol: :lol: :lol: )
Emlékszel, mondtam, nekünk akkor jött Ágnes mikor épp elfogadtam, hogy várjunk :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

sziasztok!

Gabo!

Dec.20-tol 29-ig maradunk otthon.
Olyan jo lenne megint mindenkivel talalkozni.....
Skype felhasznaloi nevem : galavicsreni

Zsani!

Hu, nagyon durva amit meseltel a 2 pletykafeszekröl. :evil:
A kabat vasarlas meg tuti! Csesszek meg ha igy dolgoznak. En a mult heten a Dieternek vettem egy borotvalkozasi balzsamot es emlekeztem ra, hogy idaig mindig 23 euro körül szoktam fizetni es most 34,9 volt rajt. Kerdezem a nötöl, hogy felment az ara? Nez ram jo böszmen
Aztan megnez egy masikat es azon 23.90 volt. Meg jo hogy megkerdeztem!

Agi!

HO! A hetre nekünk is josoltak, de meg azert remelem nem lesz. Jok a kepek. :)

Amica!

Hihetetlen milyen nagy lany lett Agnes es milyen gyönyörü!

Hajnus!

A sulirol nem hallotam, hogy ilyen koran be kellene iratni, ami itt van közel hozzank ott csak also van es a többi osztaly meg a varos vegen van. De azert az sincs am olya messze.

Rik!

Mi ujsag? En mar aznap este izgultam amikor nem jött meg, mert nalam szinta ora pontossagu volt. :) Ket napig szinte nem aludtam, mert annyira izgatott voltam. Es aztan mikor megcsinaltam es pozitiv lett, hat nekem is lejöttek az örömkönnyek. :)
SZORITOK!!

Viol!

Dieter mar akar Laranak szankot venni en mar ki is gondoltam, hogy majd mi ülünk rajt ö meg huz minket. :)
A galambos sztori szuper!

Katus!

Örülök, hogy mar kicsit gyogyulgat Mate. Minden jot Neki es gyogyulast!

Lanyok!

A kepek nagyon jok a talirol! Kar , hogy nem lehettem ott!

Ma voltam dokinal a Cerazette miatt, hat nem szedem tovabb. Mast fogamzasgatlot meg nem akarok elkezdeni, mert azt mondta, hogy azoktol jelentösen csökkene a tej mennyisege azt meg nem akarom.
Na most mar lepek ! Jo ejt Mindenkienk!

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Tényleg, szervezhetnénk egy nagy szabású talit. Akár decemberben is. Ági, Ti is hazajöttök karira?
Nagyon jóm ezek a tökös képek. Olyan jó hangulatom lett töle. Ja és Ági, jól nézel ki a képen. :wink:

Rik! Drukkolok! Ez tervezett baba lenne vagy váratlan? Azt tudom, hogy filóztál a 3. gyerköcön csak nem tudtam, hogy rajta is vagytok. :lol:

Nagyon jók a talis képek! Szép idötök volt!

Amica! Nagyon lefogytál, én is észrevettem. :roll:
Ágnes olyan édes és nekem is hihetetlen, hogy már ekkora!

Reni! Nem kell fogigátló, jöhet a második! :lol: :lol:

Gabó! Te is menj apa mellé! Edzettek a tesóra. Mindenkit buzdítok most! :lol:

Viol! Nem raksz fel képet a Velencés Viol+galambok-ról? :)

KépKép
KépKép
mirama

Nagyon jóóóó, pobáljátok ki. :-)

http://y.20q.net/gse-hu

KépKép
KépKép
mirama

Kopogtassak?? :lol:

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Álompár. :lol:

Kép
Kép

KépKép
KépKép
mirama

Egy felhőkarcoló 150. emeleti ettermeben 2 tag enyhen illuminált állapotban a bárpultnál beszélget...
- Te képzeld ilyen magasan akkora turbulencia van, hogy ha kilépsz az ablakon az azon nyomban visszanyom...
- Ne hülyéskedj...tényleg?
- Ha nemhiszed megmutatom - és egy laza mozdulattal kinyitja az ablakot majd kilép... és ahogy mondta vissza is lökte a légnyomás.
- Hát ezt asszem én is kiprobálom...kinyitja, kilép, majd zuhan és szörnyethal...
- A csapos odamegy az ablakhoz, becsukja majd odaszol a nyugodtan továbbiszogató vendégnek:
- Te Superman azé igen nagy geci tudsz lenni ha iszol...

KépKép
KépKép
mirama

Két rab beszélget a börtönben.
- Te miért vagy itt?
- A feleségembe belevágott a villám.
- Már ezért is büntetnek?
- Én fogtam a nyelét.

KépKép
KépKép
mirama

Fárasszalak még Titeket? :lol:

Van egy nagyon durva képem, nem merem feltenni. :oops:

KépKép
KépKép
mirama

na egy utolsó. :lol:

A vasárnapi misén, a szentbeszéd pillanatában egy falusi pap
mérgesen
támaszkodik a szószékre és dörgő hangon így szól:
- A mai prédikációt nektek szentelem, tolvajok, mivel tegnap,
szombaton
elloptátok a kerékpáromat. Ilyen dolgok nem történhetnek ebben a
faluban
és még kevésbé ebben a közösségben, amelyben mindnyájan kicsi korunk
óta
ismerjük egymást, és ahol Isten a boldogság magvát hintette el. De
ez nem teszi meg nem történtté és nem bagatellizálja azt, amit tegnap
tettetek: ELLOPTÁTOK A KERÉKPÁROMAT!!
- Az első parancsolat így szól: "Szeresd a te Istenedet mindenek
felett", de ti nem szeretitek Istent, mert aki lop, az nem szereti
Istent, szarházi tolvajok!
- A második parancsolat így szól: "Istennek nevét hiába ne vegyed",
de
aki lop, az megtagadja Istent, mivel a biciklim nélkül sokat kell
gyalogolnom, hogy a másik egyházközségbe eljussak és hirdethessem az
ő igéjét.
- A harmadik parancsolat így szól: "Megszenteld a vasárnapot, mint
az Úr napját", de ti nem szenteltek meg semmit, mert tolvajok vagytok,
szentségtörő szarháziak, akik habozás nélkül ellopták a
kerékpáromat.
- A negyedik parancsolat így szól: "Tiszteld apádat és anyádat", de
nektek, úgy látszik, nem volt sem apátok, sem anyátok, mert ha lett
volna, megtanított volna benneteket arra, hogy ne lopjatok.
- Az ötödik parancsolat így szól: "Ne ölj", de ti megöltétek azt az
örömömet, amelyet az új kerékpárom okozott nekem. Úgyhogy most
azonnal mondjátok meg nekem, ki volt az a rohadt kurafi, aki ellopta a
biciklimet.
- A hatodik parancsolat így szól: "Ne paráználkodjál." E szavaknál a
pap néhány pillanatra elgondolkozik, majd meglepődve folytatja:
- A picsába! ... Most jutott eszembe, hol hagytam a kerékpáromat!!

KépKép
KépKép
mirama

Kriszta!

Mi ujsag veletek? Mar olyan reg nem voltal.
Megneztem az oldalt tuti! :)
Es most latom, hogy a kisfiad 1 eves! :)

BOLDOG SZÜLINAPOT NOEL!!
Az öcsemnek is ma van a szülinapja, es ma van a vilagtakarekossagi nap is. Kaptatok Ti is valamit a szüleskor? Öcsem annak idejen egy takarekbetetkönyvet kapott!

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Már megint jó régen voltam :(
Remélem minden gyerkőc egészséges.
Én már 2 antibiotikum kúrán vagyok túl 2 hónap alatt.
Olyan vagyok, mint egy kiscsoportos, eddig otthon voltam, most bekerültem a közösségbe és elkapok minden hülyeséget.
Szerncsére Ábi nem. (kopp, kopp, kopp)

Zsani,
engem is tökre zavarna az a pletyka.
Unatkozó hülye p......-k
Azért remélem jól vagy.

Ági,
hiába nem kívánom a havat, azért mégis olyan szép, és Bence biztosan élvezi :D

De jó nektek, hogy találkoztatok, biztos jó volt.
Csilla, Andi, bírjátok az iramot 3 gyerekkel?

Rik,
reméljük baba van a pocakodban :) Hétvégén mi is elkezdtük a próbálkozást :oops:

Puszi mindenkinek
Zsanett
ábibaba

Gabi!
Eloszor nem ertetettem, hogy miert kerdezed a focit. Nem, nem focizik a Bence, hanem az iskola/ovoda (egybe van az altalanos a nagycsoport ovival) sportpalyajan kell sorakozni reggel. :)

Kriszti!
Tok jo az az oldal! Nem akartam elhinni, hogy kitalalja amire gondoltam. Na nem volt semmi diszno, de gondoltam a gemkapocs nem jon be neki, de igen! Hm.
A viccek is tok jok! :lol:
Karacsonykor nem megyunk haza, majd csak a nyaron. Anyuek jonnek dec.15-en viszont! Az mar csak 45 nap!! Juhejj!

Kép
Kép
agi

Kriszti,
ezt nem értem.
Hogyan találta ki, hogy a kávésbögrére gondoltam? :lol:
ábibaba

Jó reggelt!
Én már 6-óta fent vagyok akkor jött át a Husi és nem tudtam vissza aludni így már felforraltam a Husi tejét eligazítottam magam kikészaítettem a mai ruhácskámat eszem a tegnapi almás pitét és most itt ülök a gép előtt!Jó nehezen jött be az oldal!

Reni!Beírlak a Skypebe!HÁt akkor ha netán lesz tali nem talizunk,mert mi (vagy aztán lehet)bár lehet!Nemtom az idő milyen lesz,de most jut eszembe,hogy akkor valszeg 27.-én megyünk haza!Na akkor tudunk talizni!!
Hát nagyon jól meg kell nézni mindent,hogyan van beárazv,mert előszeretettel szeretik az embert átbaszni! :twisted: :twisted:

mirama!Hát mi rajt vagyunk ezerrel!!És ti mikor? :D :D
Hát ez a supermenesen igen jót kacagtam! :lol: :lol: A képek brutálisak! :) :)

ábibaba!Jó,hogy jelentkeztél már hiányoltalak,de gondolom kellőléppen lefárasztanak a diákok!! :( :( :(

ági!Na akkor jól félreértettem a pályás dolgot!! :) :) Bocsika!! :) :)
De jó lesz neked,hogy mennek anyudék!!És meddig maradnak? :D :lol:

Én ma nem igen leszek,mert már délelőtt megyünk már a városba majd talán este ha apa ide enged!
Tudjátok!!1 jó dolog volt abban,hogy apa nem volt addig csak egy férfi után kellett pakolnom!!Most megint (szokás szerint)elő vannak a ruhái 100helyen és ezt utálom!!!!Na mindegy!

Eszti!Úgy néz ki jövő héten megyek haza hétköznap,mert apa hétfőtöl péntekig megy bunkófalvára meg akkorra mond jóidőt!!De majd kitalálunk valamit!Valszínű vasárnap este megyek a IC-vel,mert akkor még van aki kivigyen az állomásra!
Én már írom a Husi karácsonyi ajándékjait kitől mit kérünk.És ti?
Vendég

Na én pohárra gondoltam és kitalálta!Tök jó!!
Kriszti!Nyugottan tedd fel azt a durva képet!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Útálom ezt a hideget be van gyújta(esténként)és nem száradnak ezek a pöcs ruhák pedig kéne egy adagot mosnom!!Segítsééééééééééég!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Na felébredt a lurkóm!!
Dobok fel pár képet tagnapról!
Kép Itt épp Doriska láncát buzerálja ez az új foglalatossága ha kint vagyunk!
Kép
Kép Itt a ktyákat kergeti épp azzal a gereblyével amit mindenhova visz magával!
Kép Itt megy apja után kiváncsiskodni!
Kép Itt rosszalkodott és apja épp kiossza!
Kép Itt visszafelesel!
Kép
Vendég

Sziasztok csajok!
Ábibaba
nagyon régen irtál már!!!Hogy vannak a lurkok a suliban?Birsz velük???
Örülök hogy ti is rajt vagytok a témán!Egyre többen leszünk pocisok!!! :lol: :wink: :!:

Gabó
mondtam barinőmnek merre laksz,azt mondta az nagyon szép hely,olyan mesebeli.Igaz ez??? :shock:
Milyen képeitek vannak?Nekünk is van pár,mert apos szenvedélyes gyüjtő és azt hiszi nekünk is kurván tetszenek...na jo van amelyik,deha eladnám....huuuu,lenne világ!
Levi nagyon jol érzi magát azon a friss levegőn,mindig olyan kis huncut a képeken!

Mirama
hááát,most egy honapja megbeszéltük a Férjurammal,ha jönni akar a baba jön,aztán majd lesz valahogy!Jo lenne a Petrusnak egy kispajtás,merta Réka már nem vevő annyira rá!
Hát most valoszinü az vagyok(egy napja hányingerem is van),de kicsit rémültek vagyunk.Nem tom természetes-e???
Petránál olyan örömbe voltunk,most meg kivócsit pánikolunk..Na de persze örülünk is! :wink:
Honnan vetted ezeket a muris dolgokat??Mi volt a a nagyon durva amit nem mertél feltenni???

Reni
szerintem jol tetted hogy nem kértél másik fajta fogigátlot!Lara az első mega szopizás!Na és nem gondolsz még babóra???

Beus
örülök,hogy jelentkeztél!Látod olyan régen voltál,hogy nem fogadta ela jelszodat a gép!Ejnye-bejnye!!!
Vivi jol van?És a kis pocaklako fiucska?
Vendég

[quote="amica"]R írta:amicaik :wink: :oops: :lol: :roll: :D :wink:
(az én férjem már csak egy állattól fél, a gólyától :lol: :lol: :lol: :lol: )
Emlékszel, mondtam, nekünk akkor jött Ágnes mikor épp elfogadtam, hogy várjunk :wink:

Ez nagyon tetszik!Gyulám is jot nevetett rajta!Hát a negyedik már tényleg a szomszéd kéményére szálljon! :wink:
Látod bevált(valszeg) a mondásod!
Vendég

Sziasztok!Gabo!Levi nagyon édes!Viri megismerte,azt mondta ez a kisfiú a játszótérről. :P
Rik!Én megértem a félelmeidet :wink: De azért drukkolok,hogy legyen baba :P
Micsoda szar idő van ma :x Megyünk anyuékhoz.Apa ma is dolgozik :( Pedig még szarul van.Csak én el ne kapjam :roll:

KépKép
kola2

Kriszti!Tök jó ez az oldal.lepedőre gondoltam és ki találta :)
Ti jól vagytok?
Lányok!Nem ismer valamelyiktek logopédust?Virinek kénne mert nem javul a hangja :? sokszor nem érteni mit mond.Ha kiabál akkor tisztán beszél.Doki azt mondja majd kinővi.De hát a műtét ellött tisztán beszélt.Aggódom ,hogy így marad :!:

KépKép
kola2

rik!Igen olyan mesebeli hely ahogy mondták a lányok!Télen még szebb lesz ha lesz hó!!Olyan képeslapi!! :lol: :lol:
Hát ezek is olyan régi képek szignózva a festő aláírásával!!Van amelyik még él,de van amelyik már holt!!
Akkor az vagy ha hányingered is van.Légyszi vegyél tesztet?!!!!!
Miért vagytok pánikba?Addig biztos sikerül vennetek nagyobbat nem? :D :D :D

Kola!Gondolod,hogy szüksége van rá Virágnak?Bár inkább nézesd meg ha így megnyugszol!!Ó milyen jó a memóriája a kis Virágnak!! :D :D

Na most lépek mindjárt indulunk.

Szép napot ebben a vacogó hidegben!!
Vendég

Gabo!Ott is esik az eső?Mert itt igen,tök sötét van. :twisted:

KépKép
kola2

Ja ha egyszer lát valakit utána megismeri :)

KépKép
kola2

Sziasztok!
Jól vagyunk, köszönöm az érdeklödést. Mira még mindig szereti az ovit, jól érzi magát. Annyira örülök ennek! Noel egyre nagyobb kópé, szereti Mirát nézni, utánozni. Mira bohóckodik Neki Ö meg hangosan röhög. Nagyon jó tesók. /eddig legalábbis/

Ilyen maileket kapok napi szintem 10-15-öt. Ha valakinek kell majd mindig továbbküldöm.

Rik! A hányinger jó jel! :wink:

Most elvittük a gyerköcöket, szabadok vagyunk délutánig. Talán egy mozi is lesz....

Zsanett! Csak hajrá a tesóprojekttel!! Ábi biztos örülne egy hugicának vagy öcsinek. Jaj, már várom, hogy babás legyél! :lol:

KépKép
KépKép
mirama

A radiológus magához hívja a beteget

> -Uram, van egy jó és egy rossz hírem, melyikkel kezdjem?

> - Essünk túl rajta, halljam a rosszat.

> - A röntgenfelvételen egy nagy kiterjedésű tüdőtumor látszik.

> - És mi a jó?

> - Photoshoppal el tudom tüntetni!

KépKép
KépKép
mirama

Na itt a durva kép! :lol: :oops:

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Kriszta!

Nem jo az alairasod? Nincs is Noelnak szülinapja?
A kep k.... durva!

Kép
Kép
reni76

mirama
nagyon jo tesok lehetnek tényleg,meg olyan kis szépek!!
lehet jo a hányinger,de UTÁLOM!
holnap veszek tesztet csajok!
Ja és a Petra se akar ma semmit enni,remélem nem kapott be valamit!!

A kép nekem is megjött és az volt az aláirása:Ne fujjd tovább vazzeg!
Vendég

Rik, nekünk eszünkbe se volt költözni, aztán elmentek Csilláék, ő szeretett volna és kedvet kaptam tőle, na meg hosszabb távra kevés lett volna a két szoba.
Januárban már talán az újban leszünk. Csarnok u-ból a Ferenczy J-ba :lol: (hát nem túl messze...), de egyenlőre ovi és iskola szempontból, na meg hogy csak gyalog tudok mindenhova járni a gyerekekkel jó lesz.

Kriszta, szuper, hogy Mira szereti az ovit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holnaptól alszanak ott a mienkek is. Remélem most már nem csak két napot. Nagyon sok a munka és minden egyéb a három gyerekkel, már megint egy hete egyedül vagyok. Ilyenkor mindent egyedül csinálok, és alig van egy percem, éjjel meg keveset alszom, annyira kizsigerelnek a gyerekek, nem kellett fogyókúráznom...
Örülnék ha rendben menne az ovis alvás, mert akkor kicsit összeszedhetném magam.

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!!!

Már nagyon rég voltam, csak hát közeleg az idő és kihasználok minden lehetőséget, hogy nővérem kislányával legyek amíg még tudok. Csak gyorsan átfutottam amiket írtatok, örülök, hogy mindenki jól van.

Rik:
remélem sikerült a pindurkának kibérelni a pocakod 9 hónapra!!!!
Úgy izgulok, mint amikor én vártam,hogy csak hétvégén veszek tesztet!!! :D Aztán csütörtök lett belőle.:oops: Sok sikert!!

Mi remekül vagyunk. Képzeljétek anyum megkereste a terheskiskönyvét. Hát mintha az enyém lenne!!!:shock: :shock: Minden teljesen ugyanaz!! Dekára pontosan annyit hízott hétről-hétre, ugyan annyival kezdte, egyforma az összes vérkép, ugyanott melső falon mélyebben a méhlepény, ugyanakkor kezdett vizesedni... Én a 37. héten születtem, tehát ha ez igaz és továbbra is egyforma minden akkor alig 2 hét és Zoé megszületik!! :shock: :shock:

Most mennem kell, de igyekszem még felnézni.

Puszi mindenkinek!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

sziasztok cajok!
tegnap du jöttünk haza,de mostanra végeztem az olvasással(délelőtt főzni,mosni).zóra megint vacakul van(most még mindig alszik,már felkapcsoltam a szobában a villanyt,de nem ébred-mit fog csinálni este?! :cry: :shock: :roll: :evil: )folyik az orra,ömlik a nyála

nagyon jó volt otthon,jó volt találkozni,csak sajnos kevés időt lehettünk együtt.és "csak" esztermamit ismertem meg,de majd idővel később remélem mindenkivel találkozunk.esztermami pedig tényleg klassz csaj,már meg is beszéltük,hogy itt,bp-en is találkozgatunk majd :!:

rik
gratula!én is megrémültem,mikor biztos lett,hogy zóra jön.pedig akartuk,tudtuk,hogy dolgozunk a projekten :wink: :oops: ,de mégis mikor biztos volt,akkor pár nap rémület volt rajtam.aztán szépen elmúlt és örültem neki.

andi
nagyon jót nevettem zoli és a gólya kapcsolatán :lol: :lol: :lol: .jó lett volna többet találkozni,de majd legközelebb(jöhetnétek bp-re!!!).mi majd csak jövőre megyünk,péter dolgozik majd karácsony után)ez jó volt a semperformban,hogy leálltak a két ünnep között)(de a fizetés.... :roll: )

eszter
rád is vonatkozik a kevés együtt töltött idő(és azóta is hiányérzetem van,mert még csak meg sem ölelgettelek-nem kell félreérteni-úgy barátilag,minden nap eszembe jut ez :cry: :oops: )

na pár fotó: Kép eszterek ha beszélgetnek....
Kép Kép Kép zóra levágott haja(tegnap este lekopaszítottuk,én hiszek abban,hogy ettől dúsabb frizkója lesz),kopasz képet később,csak erős idegzetűeknek(nagyon szép amúgy így is :wink: )

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

ja,és ági
szép lehet felétek(klasszak a tökök-andiéké is).de a havat én kihagynám minden télen,ha tehetném,no meg a hideget.utálom!mikor mentünk anyósékhoz hétfő délben haza a gyik-ból,olyan hideg volt,hogy majd meg fagytam(gyerekek csak kicsit fáztak,igyekeztem vinni meleg ruhákat is,bár mírára pl sapkát nem).szóval én eltörölném a telet :idea:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

itt vannak a kopaszok:
Kép Kép Kép míra sörénye
Kép míra is volt kopasz

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

A havat en is eltorolnem. Utalom a telet (akkor a legjobb helyen elek nem? :D )
Ma reggel -14 fok volt mikor vittem a Bencet oviba, es persze sehol a kornyeken nem volt parkolasi lehetoseg, mert ugyan ez egy teljesen uj epulet, parkolot nem csinaltak hozza... Minden gyereket (meg a kornyeken lakokat is) kocsival hoztak ilyen hidegben, szoval tokolodtem, hogy talaljak egy helyet. Vegul addig szartuk az idot, hogy mar elindultak befele az epuletbe a gyerekek, ugyhogy kiugrottam a kocsibol, hatraleptem, hogy kivegyem a babakocsit, es ugy elb..odtam a jegen, hogy csak ugy huppant a hatam, a fejemet meg becsesztem a kocsiba. Remelem nem repedt meg a gerincem! Most mindenesetre faj kurvara, jobbra nem birom forditani a fejemet, szoval franko!
Tegnap megvolt a Halloween, de kicsinyiteni kell kepeket. Most mindenestre lefekszem. Kesobb jovok.

Kép
Kép
agi

mirama!Hú,de kurva durva a kép!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tényleg szupi,hogy így bejön az ovi Mirának!

amica!Mostanában nagyon sokat van távol a férjed ugye?Régebben is ennyit volt el?Baromi nehéz lehet így egyedül reméljük a két nagy ott tud már alukálni az oviba!Drukkolok,hogy így legyen és ki tudd magad végre pihenni!!

Nitta!Jó,hogy írtál és jó,hogy minden oké!Atya ég nem sokára édesanya leszel!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez nagyon érdekes,hogy pont egyforma anyuddal minden!! :lol: :lol:
Használd ki még ezt a pár hetet,mert aztán kezdődik az igazi NAGYBETŰS ÉLET!!

Ági!A jó életbe!!Menj el dokihoz ezzel nem lehet szórakozni nézesd meg mielőtt baj lenne belőle!!
-14!!!!!!!Uram isten!! :x :x :x :x :x :x :x
Nagyon kíváncsi vagyok a képekre!!
Feküdj amennyit csak lehet ne erőltesd meg magad főleg próbálj meg nem emelni,mert azzal csak árthatsz!

rik!Hát nagyon jó lesz ha eltipegsz holnap a patikába!! :lol: :lol: :lol:

szemizo!JUjj!!!!Milyen kis kopasz lett a pöttöm!!! :lol: :lol: :lol:
Istenem,hogy bújik a bátyóhoz!!! :) :) :) Édesek!!
Vendég

Sziasztok!
Sajna el vagyok keseredve,mert az elöbb mensire utalo jelek jelentek meg ott...
Jaj,még sirtam is.Azt mondja Gyula ne keseregjek majd a köv.honapban!De én ezt akartam!!!! :cry:
Még nem jött meg,de szerintem meg fog....NAgyon köszi mindenkinek a szurkolást,tegyétek el még késöbb igényem lesz rá!Megyek kicsit még befordulok :cry: :cry:
Holnap jelentkezem!Jo éjt!
Vendég

Eszter!Milyen nagy már a pocid!!! :lol: :lol:

Eszti!Nagyon jól nézel ki!! :D :D
Vendég

rik!Jaj,de sajnálom!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

kola!Itt délután kezdett el esni az eső és most ált el fél órája!!
Vendég

zÓRÁNAK JAVULÁST!!!
Vendég

Sziasztok!

Mielőtt lekapnátok a kölykök haját elárulom, Csilláéknál a dús haj öröklött, én ismerem az anyukáját is :D :wink:
(Bár én is lenyírtam anno mindegyiknek)

Gabó, régebben is voltak ilyen időszakok, hogy egyedül voltunk, most megint kicsit összejött. Remélem most pár hétig nyugi lesz.
Úgy meghatódtam Levi képein, Márton is ebben a sapiban olyan helyes volt :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Jó estét csajok!

Ági!
Vigyázz magadra!Ha fájna nagyon és kitartóan a fejed menj el dokihoz.Meg úgy egyébként is.Ekkorát esni,nem veszélytelen.
Remélem épen maradt minden porcikád.
Én nem akarom,hogy ilyen hideg legyen.Már most megfagyok néha a lakásban.

Rik!
Bárhogyan is legyen,annak valamiért úgy kellett történnie.Tudom,nem nagy vígasz de nekem segíteni szokott.

Nitta!
Akkor,te vagy a következő szülő csajszi!A 37 hét már okés. :D
Gyula is izgatott ugye?

Gabóca!
Ha kimennétek Dubaiba remélem meghívsz minket nyaralni(egész évre :D ) :D :D

Kriszti!
Jók a viccek és a kép is. :D :D Én benne vagyok egy karácsonxy környéki taliban.(addigra talán a CDd is odaér :oops: :oops: )

Csilla!
Hát igen az a fránya elmaradt ölelés.máskor nem fogjuk vissza magunkat,egymásnak esünk.Rendben? :D
Nagyon szépek a kis kopaszok és az egyetlen hajas.El is mentettem a képeket.
Kocsikerekek megvannak?

KépKép
eszti76

Rik, most kicsit rákészül a szervezeted és a baba jönni fog! :wink:

Nitta!
A 38. hétig tarts ki!!!!!!!!! Fontos! (én is úgy szültem mint anyukám)

Csilla, olyan szívesen mennék! :roll:

Kép
Kép
Kép
amica

Meg elek, bar elegge faj a hatam. Nem hinnem, hogy nagyobb baj lenne, mert azert tudok mozogni, csak a fejem nem fordul. Az a baj, hogy itt olyan szar az orvosi ellatas, hogy jol meg kell gondolni, hogy akarsz-e egy napot varni a surgossegin (mert csak oda lehet menni ilyenekkel), vagy ugy dontesz, hogy annyira nem is faj inkabb. En most inkabb pihenek.

Gabi,
Tok jok a kepek!! Azon ahol felesel nagyon edes!!

Nitta,
Ez nagyon jo, hogy tok egyforma a konyvetek Anyukaddal! Egyetertek Andival, hogy azert a 38. hetig jo lenne kihuzni. Vagy meginkabb a vegeig ugye. :)

Kriszti,
Ez a kep nagyon durva! :oops:

Na dobok par kepet tegnaprol, aztan megyek vissza vizszintesbe.

Kép
Kép

Kép
Kép
agi

Sziasztok!

Amica,
azért nehéz lehet egyedül. én néha annyira várom, hogy Tamás hazajöjjön és egy kicsit Vincézzen, pedig semmi bajom, csak a hasam nő rohamosan - de Vincével is nagyon nagy volt, szóval nem csodálkozom.

Nitta,
szurkolunk!!!

Mindjárt visszajövök.

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

Zsani,
egyik tanítványom édesanyja logopédus, ha kell a száma szólj.
De szerintem is ráértek még ezzel foglalkozni, biztosan rendebejön Virág kiejtése.

Gabó,
bizony lefárasztanak, de most szerencsére őszi szünet van.
Nagyon, nagyon édes a kisfiad :D

Rik,
még lehet, hogy nem jön meg, de ha igen, akkor megvársz engem :)

Kriszti,
reméljük hamarosan sikerül.
Hallgatjátok Almát?

Melyikőtök az a szép szőkehajú lány a talis képeken?

Üdv Zsanett
ábibaba

Szóval,

Amica, Nitta, csak azt szerettem volna mondani, hogy hát nálam eddig nem volt azonos terhesség az Anyummal, csupán annyi, hogy elsőre nekem is fiam született, de a bátyám napra a kiíráskor született - Vince kérette magát - remélem, most meg pláne nem lesz azonos, mert én koraszülött voltam...

Gabó,
tényleg nagyon nagy a hasam, de azért az a sétálós kép nem egészen előnyös, ill. a kabát, amit hordok. Pont ma berszéltünk erről, hogy nincs télikabátom, ez a világos átmenetinek is csak kényszerből jó - ez van és kész. De ebbe belefér még a hasam meg a cicim - a rendes télikabim karcsúsított... :oops:
Szóval be kell szerezni....nem vagyok egy nagy vásárlós - max.nyaraláskor szeretk idegen helyen betévedni és találni klassz holmikat...

Ábibaba, Zsanett,
Eszti a szép szőkeség. Tényleg nagyon jól néz ki.

jó éjt!

KépKép
KépKép
esztermami

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?