Új privát üzeneted érkezett!

eszti,
a rejtélyes igazságokat már kétszer néztem, végülis nem rossz. viszont azt nem értem, hogy azon kívül, hogy közli, hogy ez most igaz volt-e vagy sem, miért nem magyarázza el, hogy akkor most hogyan is történt meg... szóvalk amikor először láttam, baromira izgultam, hogy amikor majd elmondják, milyen jó lesz. erre nem. közölte a mókus, hogy melyik igaz és melyik nem, aztán dolgavégeztével kivonult a teremből... :shock: :evil:
például az a múltkori menő váza, vagy mirosseb. azt mondták megtörtént. de hogy mégis mi okból lehetett... vagy a sakkos-szellemes... mindegy, azért érdekes.

zsákos frodó barátunkat én is elkezdtem nézni, de meguntam a sok reklámot. már máskor is belekezdtem, megkaptuk vkitől dvd-n, akkor meg magát a sztorit untam meg. de van egy ismim, neki megvan, majd elkérem és megírjuk, mert érdekel.

a berki doki járt ide korábban hegykőre a gyerekekhez. én már nem ismertem, csak hallottam róla, de csak jókat.

KépKép
viol81

Gabó!

Most látom hogy kérdezted h miért voltam kint. Apukám ott élt, én meg vele, ott jártam gimibe. :P

Eszti,
Nemcsak neked van ki a hócipőd a rokonokkal. Persze, nem Veled. :shock: 8) :P :oops: :cry: Majd mesélek... :? Ha bejelentkezel msn-re.

Szerintem magánklinikán szülni hülyeség, hiába luxushely, maga a szülés ugyanúgy fáj, vagy ugyanúgy gyönyörű (ki hogy éli meg) egy sima kórházban. Én éppen ezért nem fogadtam dokit. Azt gondoltam, nekem kell megszülni nem a dokinak, jó esetben 2x néz rád egy orvos a szülés alatt. :wink: Horrort meg hallottam mindenféle szuper kórházakról/orvosaikról is. Persze, ha valakinek pont erre van felesleges pénze...

Reni,
Ezért utálom az összes biztosítót, minden alól ki akarnak bújni. Nekem életemben összesen egyszer volt biztostós ügyem, levittem egy visszapillantót :arrow: ami kb 10 000 Ft-ba került nekik, nekem meg megemelték a bizt. díjamat úhyhogy már vagy 5ször kifizettem nekik. :evil: :evil: :evil: ...és akkor ez kis összeg, mit művelnek ha sok pénzről van szó? :shock: :evil: :roll:
Vendég

Vero,
biztosítókat én is utálom, sok minden miatt... :evil:

Valszeg tényleg az megy magánklinikára szülni, akinek annyi pénze van, hogy már nem tudja mire költse, és megváltást vár egy sima dokitól - átlag (!) - 700.000 Ft-ért...
Akármilyen csodaműszerek és gépek vannak ott is, ha valami olyan történik... Ők sem istenek...

KépKép
viol81

Gabóca!
Akkor ezt meg is beszéltük! :D :D :D Csak legyetek már itt!
Nem is merek az örökségre gondolni.Az lesz ám majd a nagy balhé!
Előre félek az egésztől.

Vero!
Kiváncsivá tettél! :wink:
Kicsi(nagy)Ivánka,hogy van?Tudtok pihizni Őuraságától?Annyira mennék már látogatóba de a fránya bacik nem engedik. :cry:
Holnap jöttök?

Viol!
Valószínűleg nincsen rá magyarázat,azért nem mesél róla a pasi. :wink:
Én,mint ezzel a témával többször is foglalatoskodó nőci,persze tudnék magyarázatot de inkább megkímélnélek tőle. :D :D
A tegnapi egyébként nagyon uncsi volt. :(
Kép
Az első adást sajna kihagytam.

KépKép
eszti76

Reni!Sajnos Balázs is olyan mint Dieter!Előbb az itthoni melót kell megcsinálni addig ő sem nyugott!És kertesházkörül ugye mindíg van mit tenni!
Hát ez nem semmi!!És mennyi ideig tart ez a huzavona?
Engem is érdekel milyen az ovi ha már most be kellett iratni Larat!

Vero!Köszi így már értem!És nem volt jobb kint?Miért jöttetek haza?
Osztom véleményedet a magánklinikákról!! :) :)

Viol!Oké akkor holnap útrakélnek a kódocskák!! :lol: :lol:
A zsákost én sem néztem végig meguntam ismert okoból!! :lol: :lol: :lol:

Eszti!Hát már jó lenne ha ott lennénk!!! :lol: :lol: :lol:
Ennyire nagy a harc már most a tesók között?Akkor ez így tényleg nem túl rózsás helyzet! :?
Vendég

Viol!A válaszom a privire!Király lenne!! :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok!Szomorú vagyok,Virágnak hasmenése van :cry: és hányt ma. :cry: Úgyhogy holnap nem tudunk menni. :x Pedig Virinek is mondtam már.

KépKép
kola2

Kis Iván királyul van, köszöni! :wink:
Lehet tőle pihenni, rendes gyerek és ma egész sokat csicsizott.
Mi nem megyünk holnap, sajna. :cry:

Én tegnap a zsákos Frodót és bandáját néztem, de már soxor láttam, és olvastam is. Árcsi is nézte egy kicsit, de hamar megunta és átment a gyerekszobába aludni. Sajnos. Mivel csak 3-an voltunk itthon így nélkülöznöm kellett a nyelvi kommunikációra is képes társaságot. Maradtam hát egy szuszogival. KépVégül a Spektrumot néztem a II v.háborúról volt egy sorozat.
Kép
Vendég

Virágnak jobbulást!!

Néztétek a csigakettőn a híradót,hogy Szombathelyen ha ügyeletben indul meg a szülés akkor nem szülhetnek a választott dokinál!!????
Én ezt nem tartom fernek!Persze a dokiknak is jár a pihenő(ezért nem kehet őket riasztani),de én azért ezt nem tartom jó dolognak!A 9-hó alatt jársz egy dokihoz akihez korábban is(én igen)akiben teljesen megbízol kialakul egyfajta szimpátia és akkor ne nála szüljek!!Én ezt nem tudnám elképzelni!!Persze az a gyerek mindenképpen kijön valahogy,de akkor!!!!!NEmtom nekem ez a véleményem!
Vendég

Na ma van az uccsó esténk kettesben Husival holnap este jön haza apa!!Hurráááááááááááááááááá!!Gyúrok a holnap estére!! :D :D :D :D :D
Vendég

Kis Virágnak javulást!!!

Kép

(pont ugyanakkor írtunk az előbb, egy percen belül!!)
Vendég

Szombathelyen tavalyelőtt (azt hiszem akkor) meghalt egy nő a szülésben, 3 gyereke maradt árván. :( :( :( :( :( :( :( :(
Vendég

Köszönöm Viri nevébe is!!!

KépKép
kola2

Hát elég hülyeség!Viri mikor született,Erdélyi doki hívta telefonon ,Nagy Bálintot és 10perc múlva ott volt.Nekem jól esett,hogy a megfogadott dokim ilyen gyorssan odaért. :)

KépKép
kola2

Hát ez szomorú!!!
Vendég

Halihóóó!

Csináltam msn-címet, ggviol@freemail.hu

A tiéteket honnan tudom meg?

(Én még ehhez hülye vagyok ám... :oops: :lol:)

KépKép
viol81

Aki megy holnap annak jó talit üdv mindenkinek!!!
Aki marad annak szép napot!!

Megyünk filmet nézni!!!

Viol!Nekem ilyenem nincs!!
Vendég

Viol! a mi msn címünk:lajtsi@citrommail.hu.De én is hülye vagyok ezekhez :)

KépKép
kola2

Kicsi Virág, gyógyulj meg!!
Gabó,
OK, akkor majd a többiek!

KépKép
viol81

De aztán lehet,hogy van ám?A jó ég tudja!Majd apa holnap jön azt megmondja!
Vendég

Viol!Köszönjük!

KépKép
kola2

Virágnak jobbulást!!!

Viol,az enyém:mazal77@freemail.hu

Kép

Kép
hajnus

Hajni felvettelek msn-re :D

KépKép
kola2

Sziasztok!
Csilláék itt vannak Sopronban, tegnap voltak nálunk és holnap a GyÍK-ban lesznek :P

Mindenkinek szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
amica

Zsani,észrevettem :D :D :D :D

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Viol, Gabo!

Az oviba semmi különös nincs egy teljesen normails ovi, de mint irtam mentes a "külföldiektöl"! Inkabb olyan kis csaladias ovi es ha itt nem lett volna helyünk , akkor mennünk kellett volna a masik ket oviba ami a varos masik vegen van. Ez itt sokkal szimpibb volt. Mar 2009-re 10 gyerekük van bejegyezve.

Viol!

Nem kell fizetni az ügyvednek, mert a Dieternek erre is van biztositasa, hogy ha valami törtenne az ügyvedi dijat a biztosito fizeti. Itt mindent biztositanak, az elejen nekem is tök furi volt, de igy van. Bar fizetni egyik sem nagyon akar. :? Hogy meddig tart a per nem tudom, mar tavaly nyar ota huzodik a dolog a biztositoval, aztan mikor közöltek, hogy nem fizetnek akkor mentünk ügyvedhez.

Zsani!

Javulast Viragnak!

Es lanyok mindenkienk megegyszer jo talizast holnapra!

Kép A mi kis husink! :)

Kép
Kép
reni76

Hajnus!
Én is felvettelek MSN-re.

Viol!
Téged is.

KépKép
eszti76

Gabóca!
Vannak surlódások a testvérek között de ez nem ibokolja az én félelmeimet.Jó tesók csak én már tudom(családi osztozkodás okán),hogy az örökösöknek nem könnyű,főleg ha az egyik többet akar mint amennyit megérdemel.
Én azt szeretném ha ez majd szépen lecsengene.

Zsani!
Jó vot dumcsizni MSNen. :D

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
eszti76

ibokolja=indokolja

KépKép
eszti76

Sziasztok!
Eszti

Apos már tegnap megjött.Van egy telkünk a kutyahegyen rajt egy kis házikoval,ott alszik.Amugy most éppen Zsámbékon lakik a nőjével,ott épitkeznek!Mindenszentek miatt jött le,ma ebédel aztán huz vissza GYÖrbe(jol irtam!)dolgozni.Ő egy világcsavargo!A kajci Karalábékrémleves lesz,Fasirozott,meg töltött husi,apro burgonyával.
Huu,már most éhes vagyok! :lol:
Nagyon szerettem volna veletek talizni,de igérem legközelebb ott leszek!
Az én msm cimem itt a hozzászolásomnál van,aki szeretne felvehet! :roll:

Zsani
Ma 10 hetesek a picik!!!!Olyan gyorsan megy az idő!!!!!
Vendég

Vagyis tegnap!
Vendég

Reni!Hú nem semmi!2009-re már 10-gyerek!!! :lol: :lol:
De mondjuk jobb ha nincs összeeresztve minden jöttmentel!!
De jó,hogy ott minden biztosítva van!!!!!Nálunk ilyen soha nem lesz!! :cry:

Eszti!Csak nem lesz majd semmi gond,de ez még nagyon odébb van ugyebár!! :lol: :lol: :lol:

Lányok nálunk tegnap este óta tombol a szél és kurva hideg van!!!
Simán kell a télikabát!!
Vendég

gabo
itt is hasonlo idő van!4 fokkal!Télikabát riado van! :cry:
Kérdezi a barátnőm hogy hol laksz pontosan?Nagykanizsán,vagy amellett?
Vendég

Kint a Csótónál!Kanizsától pár km-er
Vendég

De jó a lányok már javában cseverésznek!!!!
Szomorú vagyok!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ja,hogy nem lehetek ott!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

En is szivesen ott lennek veletek.............

Kép
Kép
reni76

Van valakinek Skype-ja!?

Kép
Kép
reni76

Nekünk van
Vendég

Sziasztok!Nekünk is

KépKép
kola2

A képen épp apa pelusozza?
Vendég

A miénk hosszu74
Vendég

Rik!Igen halad az idő!Virinek semmi baja mára,most Apa van rosszul :(

KépKép
kola2

adjátok meg belistázlak
Vendég

Nem mertem így elmenni a Gyikba ,de ha tudtam volna,hogy mára semmi baja akkor mehettünk volna.Majd legközelebb!

KépKép
kola2

Reni!Karácsonykor meddig maradtok,mert mi két ünnep közt megyünk haza ha az idő engedi.
Vendég

Örülök,hogy Virág meggyógyult!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

zsanett007

KépKép
kola2

Basszus!!Csütörtökre akár havazás is lehet!!Asszem beindul az éjjel-nappali fűtés!! :( :( :( :(
Vendég

Egy kicsit gyorsan ment neki :wink: majd meglátjuk mi lesz még ma

KépKép
kola2

havazás?fúj :twisted:

KépKép
kola2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?