Na egy gyors bekukk, mert épp anyuéknál dolgozom.
Jobbulást a sok betegnek!!!
Sebinek sajna a vírusos takonykór szövődményeként splasztikus (jól írom?) hörghurutja lett. Magas láza is volt 1 napig, kapott gyógyszert, lassan javul, bár éjszakánként óránként kel hol ezért - hol azért. Mostmár kezdjük kicsit rosszul tűrni a nem alvást. Ráadásul szerintem ebben a lötyiben lehet vmi élénkítő, mert alig lehet elaltatni, ha sikerül akkor is keveset, egyfolytában pörög, és megint 1/4 6-kor kel!
Szóval kicsit készen vagyunk...
Mosogatógép
Anyósnak Whirlpool van 1 éve, nincs rá panasza, jól variálható a belső elrendezése, nemtom mennyire energia- és víztakarékos.
Anyunak Siemens van 100 éve (na jó csak 5-6), soha semmi baja nem volt, viszont a belső elrendezése fix (az újabb modellekét nemtom).
Az én új Fagorom nekem bejött eddig, bár ennek is fix az elrendezése (de anyuénál megszoktam, így nem zavar...).
Ja, és a 12 terítékesekről beszélek.
A 6 terítékesbe befér mondjuk egy lábos?
És ha már: ki milyen cuccokat vesz hozzá? A Calgonit őrült drága... Somat? És a dm saját márkája?
Nikcsi
Ugorjatok fel vmikor, adok egy kisüvegnyit a kölespehelyből, és akkor meg tudjátok kóstolni. Ha nem ízlik Korinak kár venni, mert azért annyira nem olcsó... (ha mégis vesztek és nem fogy legfeljebb átveszem).
Csúszda
Tavasztájt engem is érdekelne, mert Sebi csúszdamán, és a kertbe szereznénk egyet...