Sziasztok!!!
Végre itt vagyok én is, csak egy hétig nem volt internetünk...
De végre van újra, hurráááá!!!
tisztára elvonási tüneteim voltak, viszont kicsit több időm volt dolgokra...
Anita
köszi a gratulációt, nagyon izgalmas már most is, nem merem magára hagyni, ha ébren van, mert ha kilépek egy fél pillanatra a szobából, mire visszanézek, máris izgalmas pózban találom, remélem, megszokom hamar!
Ébredés nálunk is mostanában van, én is erre a szorongásra gyanakszom, de még erre rájött korábban a fogzás, amiből fog nem lett egyelőre... és most a nátha... már nagyon várom, hogy meggyógyuljon teljesen, mert utána én is nekiállok nevelni kicsit, mert Fanni is általában ugyanabban az időpontokban keleget, és alig szopizik, csak bealszik rajta. szerintem is megszokás
csak addig míg náthás nem akarom elkezdeni a nevelést, hogy a sírástól ne duguljon be az orra. Bár igazából reménykedem, hogy a gyógyulás meghozza az alvást is ébredés nélkül, de lehet, túl naiv vagyok...
Darabos kajával még nem próbálkoztam, de már adtam Fanni kezébe, hülye módon egy darab almát, amiből azonnal leharapott egy darabot a két fogacskájával, és persze meg akart tőle fulladni, úgyhogy még pihentetem ezt a dolgot kicsit...
Bár most azt mondta a barinőm, hogy párolt almát adjak neki... nem tudom, az miért menne neki jobban, de azért majd kipróbáljuk, majd résen leszek nagyon!
Boti nem semmi, hogy milyen adagokat eszik!!!kérünk képeket!!!
Zsu
Szegények, nálatok is kitört ez a fránya takonykór!!!
ha szörcsög, szerintem is porszívózd, és ne hallgass senkire, aki ellendrukkol, a gyerekedért teszed, nem azért mert élvezed, hogy kínzod. (legalábbis remélem...
)
Jobbulást Zsófikának mihamarabb!!!
Trose
cebionból 7 cseppet adok naponta. az van ráírva, hogy 6-8 csepp, ezért átlagoltam, és 7-et adok.
Eszti
szerintem jól csináltad, én is ezt fogom tenni, ha meggyógyul Fanni
Magunkról
Sajnos még mindig nem gyógyultunk meg...
már nagyon unom, igazán elmúlhatna. viszont kezdek rettegni a téltől... remélem nem ez lesz egész tavaszig...
mi cebiont cseppet szedünk ugye 7 cseppet naponta, fenistil cseppekből 2X5 cseppet, és homeos bogyókat is kaptunk: dikalium dichromicum d12, hydrastis canadensis d12,echinacea angustifolia d6 ezekből 3X3 bogyót naponta.
Fanni egyre ügyesebben mászik fel mindenre, nagyon jó figyelni, ahogy fejlődik. nagy dumás is: vavavavava, tatatata, papapapapapa, ezeket nagyon tudja mondani, kicsit nehezményezem, hogy a mamamamamama-át nem nagyon mondja...
Nagyokat sétálunk, voltunk Normafán egész nagy csapattal, majd rakok fel képeket is.
és már nagyon várom, hogy mehessünk végre közösségbe, mert már nagyon kipróbálnék valami zenés babaprogramot!!!
Minden beteg babának sok sok gyógypuszit küldünk!!!